|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Te drugie mają taki sam obcas jak te zamieszczane wcześniej, a te pierwsze taki sam jak te drugie, ale obcas zdecydowanie cieńszy, taka szpileczka.
Mnie wszystkie z wyżej zamieszczonych butów się podobają.
|
#2343 |
|
Raczkowanie
|
Mój Tzt jutro przyjedzie
![]() już się cieszę.Ja też już trochę myślałam o butach,ale się wstrzymuję bo nie wiem,czy suknia będzie biała,czy ecru...A na suknię jeszcze za wcześnie,zamówię ją w grudniu.Mój Misiek kupił mi ostatnio śliczną kurteczkę,ale byłam w niej tylko raz bo się zrobił ten ziąb i dzisiaj wyciągnęłam zimową kurtkę.Mam teraz wielką ochotę,żeby kupić sobie kozaki.Tylko kasa by się przydała...
|
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
Mimo pogody dobry miałam dzień. Dostałam wiadomość, że dostałam się na szkolenie z zarządzania kulturą z Narodowego Centrum Kultury. Szkolenie pięciodniowe, pod Warszawą. I jeszcze dziś się dowiedziałam, że dostałam się też na cykl szkoleń 4- weekendowych
„Kobiety i Rozwój” Cykl szkoleniowy dla kobiet działających na r zecz rozwoju społeczności lokalnych Cieszę się bardzo ![]()
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze te zwciły moją uwagę-obcasy są w róznych wysokościach
http://www.butyslubne.com.pl/bialy_zakard-p-53-pl.jsp |
|
|
|
#2346 |
|
Przyczajenie
|
do neska22
A ja najpierw sukienke bede kupowala.Mam juz upatrzona w sobote ide ja ogladac ![]() A dziewczyny macie może juz zespol????????? Ja chcialam wziasc KOLOR ale zazyczyli sobie 3 tyś ( a jak gdzies jeszcze dojechac ) to drozej |
|
|
|
#2347 |
|
Raczkowanie
|
A ja najpierw sukienke bede kupowala.Mam juz upatrzona w sobote ide ja ogladac ![]() A dziewczyny macie może juz zespol????????? Ja chcialam wziasc KOLOR ale zazyczyli sobie 3 tyś ( a jak gdzies jeszcze dojechac ) to drozej[/quote] My mamy zespół Alien,jak podpisywaliśmy umowę to kosztowali 2400,teraz podobno 2800... |
|
|
|
#2348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to w ogole mam prawko juz 6 lat ale moja mama zawsze strasznie panikowala jak ja gdzies wozilam, w ogole darla sie i szkoda co gadac, ze potem juz nie jezdzilam bo nie chcialam tego sluchac. Tż spoko daje mi autko, w ogole mam juz swoje kluczyki i mowi ze super mi idzie jezdzenie, no ale i tak sie boje po ostatniej stluczce bo tylko raz jechalam z katowic o 14 w najwiekszych korkach i najlepiej tego nie wspominam Takze lepiej bedzie jak pojade autobusem ![]() A co do mojej pracy to hmm jak w nastepnym miesiacu nie bede miala wolnego ani jednego weekendu to na pewno bede sie o to burzyc W tym miesiacu byla spiewka ze nie mam wolnego weekendu bo jedna dziewczyna jest na l4, a druga niby nie miala miesiac wczesniej wiec teraz ma 2 wolne weekendy, a ja jestem nowa to moge harowac A w ogole to niezle mnie wkurzyli bo ulozyli mi taki grafik ze mialam np 4 dni na rano, 1 dzien wolny, 4 na popoludnie, 1 wolny, 1 dzien na noc, 1 wolny, 3 dni na noc, 1 wolny itd i jakos na koniec miesiaca mialam 3 dni wolnego pod rzad i o to zrobilam afere bo nie dosc ze nie mialabym kiedy nawet do domu pojechac to nawet odpoczac za bardzo przez 1 dzien, do tego najczesciej po nocce sie nie da. To wiesz co uslyszalam od szefowej? Ze nie wie o co mi chodzi bo przeciez mam 3 dni wolnego pod koniec miesiaca Normalnie myslalam ze padne i nie dozyje tych 3 dni wolnego No ale na szczescie pozniej zmienila mi ten nieszczesny grafik No ale mam nadzieje ze uda mi sie znalezc jakas prace inna bo plakac mi sie chce na sama mysl ze bede musiala pracowac we wszystkich swietych, swieta bozego narodzenia i nawet w sylwestra jeszcze jakbym mieszkala u siebie w domu to by nie bylo tak zle, ale tak to sie nawet nie zobacze w te dni z najblizszymi bo 70 km to jednak sporo zeby jeszcze tluc sie po pracy pociagiem albo autem i zaraz wracac takze nie ma rady trzeba szukac ![]() Cytat:
skromne ale sliczne
|
||
|
|
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buty ja tylko tak sobie oglądam na razie i pewnie ze kupie dopiero jak bede miec sukienke chociaz zamowiona ![]() my mamy juz wszystko z tych wazniejszych rzeczy... Zespół u nas tez 3 tys ale razem z poprawinami juz z dojazdem i w ogole.... |
|
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
Klauudia, no my to już chyba wszystkie od dawna mamy zespoły. No i ten KOLOR to na regiony podlasia to standardową kwotę bierze. Ja za swój tyle płacę plu 100 zł za dojazd.
No i tak jak Ty buty będę kupować pod sukienkę, bo sama nie wiem, czy będzie ecru czy perłowa. ![]() neska, butki sliczne, ale obscas.
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gorąco Ci kibicuję w szukaniu nowej pracy, wierzę, ze już niedługo trafisz na świetną ofertęCo do zespołu to mój 5-os. bierze 2700 zł za wesele i dodatkowo 1000 za poprawiny ( małe miasto). Zamówiliśmy ich tylko na wesele, bo na poprawinach chcę DJ- taniej mnie to wyjdzie, a mamy znajomego DJ, który właściwie gra u nas na wszystkich poprawinach w rodzinie i super się spisuje. Musimy go tylko zaklepać bo jeszcze tego nie zrobiliśmy
|
|
|
|
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2355 |
|
Raczkowanie
|
Ja też,czego nie założę to zaraz stopy poobcierane i mam takie dziwne podbicie,że zaraz mnie boli.Nawet wkładki żelowe niewiele pomagają...Ratuje mnie tylko mały obcas(taki 4-5 cm)
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2356 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Justyna33333;901963 8]Niestety nie mam na razie żadnych zdjęc. Ale wybiorę się tam niedługo z mamą i zrobię dla Ciebie parę fotek
![]() Super z gory bardzo dziękuje!!
|
#2357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boskie, niewysoki obcas (ale to ze wzgledu na wygodę) i nie maja czubów (a jak sie nosi 41 to trzeba uwarzac, zeby nie wyglada jak w pletwach) - no moj typ Cytat:
Co do zespolu 2100 jeden dzien, mamy na umowie cene wiec to sie nie zmieni. |
||
|
|
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przynjajmniej w umowei zaznaczone, ze nie wiecej niz o stope inflacji,...)
|
|
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na razie to bez wiekszego odzewu ![]() no to zaklepujcie juz tego dja Nie ma na co czekac my musimy sie wybrac do ksiedza w najblizszym czasie. Wprawdzie jak bylismy w lutym to kazal nam przyjsc dopiero w grudniu, ale jakos boje sie ze jesli przyjdziemy w grudniu to bedzie za pozno
|
|
|
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mają też możliwość wykonania obuwia na zamówienie, np. z tego samego materiału, z którego masz zrobioną sukienkę, o ile im ten materiał wcześniej wyślesz. To też mój typ. W takich butach wiem, że będę zdolna przetańczyć całą noc bez zmiany obuwia.
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W październiku będzie on chyba grał u ciotki na weselu, na które idą moi rodzice, więc poproszę ich o pomoc w negocjacjach cenowych i o ewentualne zapisane terminu
|
|
|
|
|
#2362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Klauudia no ja mam 175 jak juz wczesniej pisalam, a moj tz ok 178 wiec minimalna roznica slub mam 29 czerwca tez juz pisalam przeszukaj watek to bylo kilka stron wczesniej
|
|
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane przyszłe panny młode
, a co z obrączkami? Jakie wybieracie? Co sądzicie o grawerowanych napisach wewnątrz obrączek? Moim marzeniem są obrączki grawerowane z naszymi imionami
|
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Każda z nas też już powoli i obrączki ogląda i chyba zdecydowana większość zdecyduje się na grawer wewnątrz obrączki. Ja znam parę, ktora grawer imion ma na zewnątrz obrączki.
I jest to grawer wypukły. Ciekawie to wygląda, ale ja na taką nowoczesność bym się nie zdecydowała . Mężatka obrączkę nosi, jej mąż już nie koniecznie.
|
#2365 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i u mnie na pewno będzie ale jeszcze nie wiem jaka. Obrączki w przyszłym roku dopiero kupimy![]() wróciłam do pracy i trochę znów się zapuściłam na wizażu. Jak siedziałam na urlopie to byłam na bieżąco ale już mi sie marzy kolejne wolne, bo jestem chora...zasmarkana i bardzo słaba...brrrrrrrrrrrrrrrr ta pogoda mnie dobija, nagle z 22 stopni zrobiło się 5![]() ide się wygrzewać...pa
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
n.ik.a, u każdego jest tak zimno, więc z tym marźnięciem nie jesteś sama.
Ja np. cały dzień siedzę z poduszką elektryczna na nogach. :PObrączki, o których pisałam wyżej wyglądają tak. Mam nadzieje, że znajoma się nie obrazi.
|
#2367 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
po przygodzie z pijanym pieszym nie mam obaw, dziś już jeździłam autem. Także nie była to jakaś ogromna trauma. Co do zaproszeń cenę mają kosmiczną, niestety Jaga bez pudełka nie można zamówić. No ale znalazłam modele bez pudełek w mniej kosmicznej cenie Widzę, że poruszyłyście temat obrączek. Na początku roku coś wybierzemy, w tej chwili przeglądamy tylko jakieś katalogi w internecie. Z pewnością będziemy chcieli mieć wygrawerowane swoje imiona wewnątrz obrączek. Teraz się zastanawiam nad bukietem, wystrojem kościoła i ewentualnym sali. Myślę o połączeniu fuksji, fioletu i ewentualnie pastelowego różu, ale to wstępna koncepcja. Generalnie wymyśliłam, ze mój narzeczony będzie miał ciemno fioletowe buty do garnituru, nawet takie znaleźliśmy. Niestety nie było rozmiaru :/ |
|
|
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedynie mamy problem co do koloru złota. Ja chcę z białego a mój TŻ z żółtego... grawer będziemy mieć. ja już wybrałam, bo TŻ powiedział, że on może nie mieć więc ja powiedziałam, ze się tym zajmę
|
|
#2369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana. zaraz napisze do nich mejla gdzie moge kupic ich buty, moglabym je kupic juz dzis ![]() Cytat:
EDIT: Pokazałam TZ te buty On: Ooo, ładne, ale muszą być z Twoją literką Ja: ??? On: No bo tu jest I, a ty muszisz mieć z P Ja:??? Dopiero pokazał mi na sprzączkę - którą wg. niego jest litera I
|
||
|
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
Scio, no ja też do nich napisałam maila. Właśnie czekam na odpowiedź.
Można je dostać też w internecie. ![]() A tekst Twego TŻ rozbrajający.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

Mnie wszystkie z wyżej zamieszczonych butów się podobają.

Zreszta moj narzeczony jest wysoki

Normalnie myslalam ze padne i nie dozyje tych 3 dni wolnego
jeszcze jakbym mieszkala u siebie w domu to by nie bylo tak zle, ale tak to sie nawet nie zobacze w te dni z najblizszymi 
boskie, niewysoki obcas (ale to ze wzgledu na wygodę) i nie maja czubów (a jak sie nosi 41 to trzeba uwarzac, zeby nie wyglada jak w pletwach) - no moj typ 

kochana. zaraz napisze do nich mejla gdzie moge kupic ich buty, moglabym je kupic juz dzis