Panny Młode 2009 cz. V - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-16, 18:23   #2341
jaga_2001
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

Te drugie mają taki sam obcas jak te zamieszczane wcześniej, a te pierwsze taki sam jak te drugie, ale obcas zdecydowanie cieńszy, taka szpileczka. Mnie wszystkie z wyżej zamieszczonych butów się podobają.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 18:48   #2342
Klauudia
Przyczajenie

Do violisia A kiedy masz slub i ile mierzysz .JA tez jestem wysoka ale na pewno moje buty beda mialy obcasik mimo ze bede zakryte pod suknia ale ja chce Zreszta moj narzeczony jest wysoki
Klauudia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 18:51   #2343
ewelinka3f
Raczkowanie

Mój Tzt jutro przyjedziejuż się cieszę.Ja też już trochę myślałam o butach,ale się wstrzymuję bo nie wiem,czy suknia będzie biała,czy ecru...A na suknię jeszcze za wcześnie,zamówię ją w grudniu.Mój Misiek kupił mi ostatnio śliczną kurteczkę,ale byłam w niej tylko raz bo się zrobił ten ziąb i dzisiaj wyciągnęłam zimową kurtkę.Mam teraz wielką ochotę,żeby kupić sobie kozaki.Tylko kasa by się przydała...
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 18:55   #2344
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Mimo pogody dobry miałam dzień. Dostałam wiadomość, że dostałam się na szkolenie z zarządzania kulturą z Narodowego Centrum Kultury. Szkolenie pięciodniowe, pod Warszawą. I jeszcze dziś się dowiedziałam, że dostałam się też na cykl szkoleń 4- weekendowych
Kobiety i Rozwój”
Cykl szkoleniowy dla kobiet
działających na r zecz rozwoju społeczności lokalnych

Cieszę się bardzo

Stary 2008-09-16, 18:56   #2345
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

jeszcze te zwciły moją uwagę-obcasy są w róznych wysokościach
http://www.butyslubne.com.pl/bialy_zakard-p-53-pl.jsp
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 19:01   #2346
Klauudia
Przyczajenie

do neska22

A ja najpierw sukienke bede kupowala.Mam juz upatrzona w sobote ide ja ogladac A dziewczyny macie może juz zespol?????????
Ja chcialam wziasc KOLOR ale zazyczyli sobie 3 tyś ( a jak gdzies jeszcze dojechac ) to drozej
Klauudia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 19:06   #2347
ewelinka3f
Raczkowanie

A ja najpierw sukienke bede kupowala.Mam juz upatrzona w sobote ide ja ogladac A dziewczyny macie może juz zespol?????????
Ja chcialam wziasc KOLOR ale zazyczyli sobie 3 tyś ( a jak gdzies jeszcze dojechac ) to drozej[/quote]

My mamy zespół Alien,jak podpisywaliśmy umowę to kosztowali 2400,teraz podobno 2800...
Stary 2008-09-16, 19:06   #2348
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
musisz sie przemoc, bo im pozniej zaczniesz jezdzic tym bedzie trudniej...

a twoi zmienncy maja wolne weekendy? pogadaj z szefem ze tez chcesz je miec, ze to troche nesprawiedliwe...
wiem wiem ja to w ogole mam prawko juz 6 lat ale moja mama zawsze strasznie panikowala jak ja gdzies wozilam, w ogole darla sie i szkoda co gadac, ze potem juz nie jezdzilam bo nie chcialam tego sluchac. Tż spoko daje mi autko, w ogole mam juz swoje kluczyki i mowi ze super mi idzie jezdzenie, no ale i tak sie boje po ostatniej stluczce bo tylko raz jechalam z katowic o 14 w najwiekszych korkach i najlepiej tego nie wspominam Takze lepiej bedzie jak pojade autobusem

A co do mojej pracy to hmm jak w nastepnym miesiacu nie bede miala wolnego ani jednego weekendu to na pewno bede sie o to burzyc W tym miesiacu byla spiewka ze nie mam wolnego weekendu bo jedna dziewczyna jest na l4, a druga niby nie miala miesiac wczesniej wiec teraz ma 2 wolne weekendy, a ja jestem nowa to moge harowac A w ogole to niezle mnie wkurzyli bo ulozyli mi taki grafik ze mialam np 4 dni na rano, 1 dzien wolny, 4 na popoludnie, 1 wolny, 1 dzien na noc, 1 wolny, 3 dni na noc, 1 wolny itd i jakos na koniec miesiaca mialam 3 dni wolnego pod rzad i o to zrobilam afere bo nie dosc ze nie mialabym kiedy nawet do domu pojechac to nawet odpoczac za bardzo przez 1 dzien, do tego najczesciej po nocce sie nie da. To wiesz co uslyszalam od szefowej? Ze nie wie o co mi chodzi bo przeciez mam 3 dni wolnego pod koniec miesiaca Normalnie myslalam ze padne i nie dozyje tych 3 dni wolnego No ale na szczescie pozniej zmienila mi ten nieszczesny grafik No ale mam nadzieje ze uda mi sie znalezc jakas prace inna bo plakac mi sie chce na sama mysl ze bede musiala pracowac we wszystkich swietych, swieta bozego narodzenia i nawet w sylwestra jeszcze jakbym mieszkala u siebie w domu to by nie bylo tak zle, ale tak to sie nawet nie zobacze w te dni z najblizszymi bo 70 km to jednak sporo zeby jeszcze tluc sie po pracy pociagiem albo autem i zaraz wracac takze nie ma rady trzeba szukac

Cytat:
Napisane przez smerfeta01 Pokaż wiadomość
powoli zaczynam się rozglądać za sukienką, na razie wygrywają fasony z kolecji Furio
sliczne skromne ale sliczne
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 19:07   #2349
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez Klauudia Pokaż wiadomość
do neska22

Ja chcialam wziasc KOLOR ale zazyczyli sobie 3 tyś ( a jak gdzies jeszcze dojechac ) to drozej
pewnie, że najpierw sukienka buty ja tylko tak sobie oglądam na razie i pewnie ze kupie dopiero jak bede miec sukienke chociaz zamowiona
my mamy juz wszystko z tych wazniejszych rzeczy... Zespół u nas tez 3 tys ale razem z poprawinami juz z dojazdem i w ogole....
Stary 2008-09-16, 19:09   #2350
jaga_2001
Zakorzenienie

Klauudia, no my to już chyba wszystkie od dawna mamy zespoły. No i ten KOLOR to na regiony podlasia to standardową kwotę bierze. Ja za swój tyle płacę plu 100 zł za dojazd. No i tak jak Ty buty będę kupować pod sukienkę, bo sama nie wiem, czy będzie ecru czy perłowa.

neska, butki sliczne, ale obscas.

AV by jaga_2001
Stary 2008-09-16, 19:10   #2351
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Klauudia, no my to już chyba wszystkie od dawna mamy zespoły. No i ten KOLOR to na regiony podlasia to standardową kwotę bierze. Ja za swój tyle płacę plu 100 zł za dojazd. No i tak jak Ty buty będę kupować pod sukienkę, bo sama nie wiem, czy będzie ecru czy perłowa.

neska, butki sliczne, ale obscas.
o ile dobrze spojrzałam to śa tez te same w wersji z nizszymi obcasami...
Stary 2008-09-16, 19:16   #2352
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
A co do mojej pracy to hmm jak w nastepnym miesiacu nie bede miala wolnego ani jednego weekendu to na pewno bede sie o to burzyc W tym miesiacu byla spiewka ze nie mam wolnego weekendu bo jedna dziewczyna jest na l4, a druga niby nie miala miesiac wczesniej wiec teraz ma 2 wolne weekendy, a ja jestem nowa to moge harowac A w ogole to niezle mnie wkurzyli bo ulozyli mi taki grafik ze mialam np 4 dni na rano, 1 dzien wolny, 4 na popoludnie, 1 wolny, 1 dzien na noc, 1 wolny, 3 dni na noc, 1 wolny itd i jakos na koniec miesiaca mialam 3 dni wolnego pod rzad i o to zrobilam afere bo nie dosc ze nie mialabym kiedy nawet do domu pojechac to nawet odpoczac za bardzo przez 1 dzien, do tego najczesciej po nocce sie nie da. To wiesz co uslyszalam od szefowej? Ze nie wie o co mi chodzi bo przeciez mam 3 dni wolnego pod koniec miesiaca Normalnie myslalam ze padne i nie dozyje tych 3 dni wolnego No ale na szczescie pozniej zmienila mi ten nieszczesny grafik No ale mam nadzieje ze uda mi sie znalezc jakas prace inna bo plakac mi sie chce na sama mysl ze bede musiala pracowac we wszystkich swietych, swieta bozego narodzenia i nawet w sylwestra jeszcze jakbym mieszkala u siebie w domu to by nie bylo tak zle, ale tak to sie nawet nie zobacze w te dni z najblizszymi bo 70 km to jednak sporo zeby jeszcze tluc sie po pracy pociagiem albo autem i zaraz wracac takze nie ma rady trzeba szukac
no tak praca w święta to istna tragedia gorąco Ci kibicuję w szukaniu nowej pracy, wierzę, ze już niedługo trafisz na świetną ofertę

Co do zespołu to mój 5-os. bierze 2700 zł za wesele i dodatkowo 1000 za poprawiny ( małe miasto). Zamówiliśmy ich tylko na wesele, bo na poprawinach chcę DJ- taniej mnie to wyjdzie, a mamy znajomego DJ, który właściwie gra u nas na wszystkich poprawinach w rodzinie i super się spisuje. Musimy go tylko zaklepać bo jeszcze tego nie zrobiliśmy
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 19:25   #2353
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
o ile dobrze spojrzałam to śa tez te same w wersji z nizszymi obcasami...
tak, są, ale mimo wszystko tego rodzaju obcasy nie są na moje nogi, niezależnie jakiej byłyby wysokości.

AV by jaga_2001
Stary 2008-09-16, 19:28   #2354
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
tak, są, ale mimo wszystko tego rodzaju obcasy nie są na moje nogi, niezależnie jakiej byłyby wysokości.
aaaaaaaaaacha....Ja tez mam delikatne stópki ale raczej chodzi o to,ze ja w kazdych butach potrafie narobic sobie pecherzy....coz...od razu kupie zelowe wkładki i zelowe paski na piety i małe palce
Stary 2008-09-16, 19:41   #2355
ewelinka3f
Raczkowanie

Ja też,czego nie założę to zaraz stopy poobcierane i mam takie dziwne podbicie,że zaraz mnie boli.Nawet wkładki żelowe niewiele pomagają...Ratuje mnie tylko mały obcas(taki 4-5 cm)
Stary 2008-09-16, 19:41   #2356
betinka6
Rozeznanie

GG do betinka6

[QUOTE=Justyna33333;901963 8]Niestety nie mam na razie żadnych zdjęc. Ale wybiorę się tam niedługo z mamą i zrobię dla Ciebie parę fotek

Super z gory bardzo dziękuje!!
Stary 2008-09-16, 19:43   #2357
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Martucha, każdy widzi co innego w tych butach.

Oooo, te mi się podobają. I będą dla moich stóp idealne.
Błagam powiedz gdzie te buty znalazłaś, są idealne boskie, niewysoki obcas (ale to ze wzgledu na wygodę) i nie maja czubów (a jak sie nosi 41 to trzeba uwarzac, zeby nie wyglada jak w pletwach) - no moj typ

Cytat:
Napisane przez smerfeta01 Pokaż wiadomość
powoli zaczynam się rozglądać za sukienką, na razie wygrywają fasony z kolecji Furio
Pieknosci - takie jak mi sie podobaja proste i eleganckie

Co do zespolu 2100 jeden dzien, mamy na umowie cene wiec to sie nie zmieni.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 19:48   #2358
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Błagam powiedz gdzie te buty znalazłaś, są idealne boskie, niewysoki obcas (ale to ze wzgledu na wygodę) i nie maja czubów (a jak sie nosi 41 to trzeba uwarzac, zeby nie wyglada jak w pletwach) - no moj typ

Pieknosci - takie jak mi sie podobaja proste i eleganckie

Co do zespolu 2100 jeden dzien, mamy na umowie cene wiec to sie nie zmieni.
no u nas tez 3 tys tez juz zmianie nie ulegną... tak samo cena za kamerka i fotografa tez sie nie zmieni. Tylko zarełko niestety ale przynjajmniej w umowei zaznaczone, ze nie wiecej niz o stope inflacji,...)
Stary 2008-09-16, 19:49   #2359
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
no tak praca w święta to istna tragedia gorąco Ci kibicuję w szukaniu nowej pracy, wierzę, ze już niedługo trafisz na świetną ofertę
dzieki tez mam nadzieje ze w koncu cos znajde ale na razie to bez wiekszego odzewu

no to zaklepujcie juz tego dja Nie ma na co czekac my musimy sie wybrac do ksiedza w najblizszym czasie. Wprawdzie jak bylismy w lutym to kazal nam przyjsc dopiero w grudniu, ale jakos boje sie ze jesli przyjdziemy w grudniu to bedzie za pozno
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 20:05   #2360
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
To myślę, że Cię miło zaskoczę, bo firma to polska firma "growikar". Mają też możliwość wykonania obuwia na zamówienie, np. z tego samego materiału, z którego masz zrobioną sukienkę, o ile im ten materiał wcześniej wyślesz. To też mój typ. Bo też mają wszystko to czego w butach ślubnych szukam, czyli rodzaj obcasa, wielkość obcasa, okrągły nosek i pasek na kostce, dzieki któremu but leży stabilnie na stopie. W takich butach wiem, że będę zdolna przetańczyć całą noc bez zmiany obuwia.

AV by jaga_2001
Stary 2008-09-16, 20:05   #2361
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
no to zaklepujcie juz tego dja Nie ma na co czekac my musimy sie wybrac do ksiedza w najblizszym czasie. Wprawdzie jak bylismy w lutym to kazal nam przyjsc dopiero w grudniu, ale jakos boje sie ze jesli przyjdziemy w grudniu to bedzie za pozno
no trzeba to zrobić, chociaż myślę, że akurat nie będzie problemu, w końcu rzadko kiedy gra się w niedzielę W październiku będzie on chyba grał u ciotki na weselu, na które idą moi rodzice, więc poproszę ich o pomoc w negocjacjach cenowych i o ewentualne zapisane terminu
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 20:06   #2362
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Klauudia Pokaż wiadomość
Do violisia A kiedy masz slub i ile mierzysz .JA tez jestem wysoka ale na pewno moje buty beda mialy obcasik mimo ze bede zakryte pod suknia ale ja chce Zreszta moj narzeczony jest wysoki

Klauudia no ja mam 175 jak juz wczesniej pisalam, a moj tz ok 178 wiec minimalna roznica slub mam 29 czerwca tez juz pisalam przeszukaj watek to bylo kilka stron wczesniej
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 20:12   #2363
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Kochane przyszłe panny młode, a co z obrączkami? Jakie wybieracie? Co sądzicie o grawerowanych napisach wewnątrz obrączek? Moim marzeniem są obrączki grawerowane z naszymi imionami

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 20:15   #2364
jaga_2001
Zakorzenienie

Każda z nas też już powoli i obrączki ogląda i chyba zdecydowana większość zdecyduje się na grawer wewnątrz obrączki. Ja znam parę, ktora grawer imion ma na zewnątrz obrączki. I jest to grawer wypukły. Ciekawie to wygląda, ale ja na taką nowoczesność bym się nie zdecydowała . Mężatka obrączkę nosi, jej mąż już nie koniecznie.

AV by jaga_2001
Stary 2008-09-16, 20:18   #2365
n.ik.a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Kochane przyszłe panny młode, a co z obrączkami? Jakie wybieracie? Co sądzicie o grawerowanych napisach wewnątrz obrączek? Moim marzeniem są obrączki grawerowane z naszymi imionami
grawerka to podstawa i u mnie na pewno będzie ale jeszcze nie wiem jaka. Obrączki w przyszłym roku dopiero kupimy

wróciłam do pracy i trochę znów się zapuściłam na wizażu. Jak siedziałam na urlopie to byłam na bieżąco ale już mi sie marzy kolejne wolne, bo jestem chora...zasmarkana i bardzo słaba...brrrrrrrrrrrrrrrr ta pogoda mnie dobija, nagle z 22 stopni zrobiło się 5 masakra, chyba musze siegnąc do szafy po cieplejsza kurtkę

ide się wygrzewać...pa

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 20:31   #2366
jaga_2001
Zakorzenienie

n.ik.a, u każdego jest tak zimno, więc z tym marźnięciem nie jesteś sama. Ja np. cały dzień siedzę z poduszką elektryczna na nogach. :P

Obrączki, o których pisałam wyżej wyglądają tak. Mam nadzieje, że znajoma się nie obrazi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg p1000710fi0.jpg (23,5 KB, 42 załadowań)

AV by jaga_2001
Stary 2008-09-16, 20:37   #2367
^olka^
Rozeznanie

Hej dziewczyny!

po przygodzie z pijanym pieszym nie mam obaw, dziś już jeździłam autem. Także nie była to jakaś ogromna trauma.

Co do zaproszeń cenę mają kosmiczną, niestety Jaga bez pudełka nie można zamówić. No ale znalazłam modele bez pudełek w mniej kosmicznej cenie

Widzę, że poruszyłyście temat obrączek. Na początku roku coś wybierzemy, w tej chwili przeglądamy tylko jakieś katalogi w internecie. Z pewnością będziemy chcieli mieć wygrawerowane swoje imiona wewnątrz obrączek.

Teraz się zastanawiam nad bukietem, wystrojem kościoła i ewentualnym sali. Myślę o połączeniu fuksji, fioletu i ewentualnie pastelowego różu, ale to wstępna koncepcja. Generalnie wymyśliłam, ze mój narzeczony będzie miał ciemno fioletowe buty do garnituru, nawet takie znaleźliśmy. Niestety nie było rozmiaru :/
^olka^ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 20:37   #2368
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
My zgadzamy się co do tego, ze mają być proste, bez wstawek, brylancików itp. dodatków, okrągłe, błyszczące Jedynie mamy problem co do koloru złota. Ja chcę z białego a mój TŻ z żółtego... grawer będziemy mieć. ja już wybrałam, bo TŻ powiedział, że on może nie mieć więc ja powiedziałam, ze się tym zajmę
Stary 2008-09-16, 20:39   #2369
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
To myślę, że Cię miło zaskoczę, bo firma to polska firma "growikar". Mają też możliwość wykonania obuwia na zamówienie, np. z tego samego materiału, z którego masz zrobioną sukienkę, o ile im ten materiał wcześniej wyślesz. To też mój typ. Bo też mają wszystko to czego w butach ślubnych szukam, czyli rodzaj obcasa, wielkość obcasa, okrągły nosek i pasek na kostce, dzieki któremu but leży stabilnie na stopie. W takich butach wiem, że będę zdolna przetańczyć całą noc bez zmiany obuwia.

kochana. zaraz napisze do nich mejla gdzie moge kupic ich buty, moglabym je kupic juz dzis

Cytat:
n.ik.a, u każdego jest tak zimno, więc z tym marźnięciem nie jesteś sama. Ja np. cały dzień siedzę z poduszką elektryczna na nogach. :P

Obrączki, o których pisałam wyżej wyglądają tak. Mam nadzieje, że znajoma się nie obrazi.
O nie, nie nie podobają mi sie.

EDIT: Pokazałam TZ te buty
On: Ooo, ładne, ale muszą być z Twoją literką
Ja: ???
On: No bo tu jest I, a ty muszisz mieć z P
Ja:???
Dopiero pokazał mi na sprzączkę - którą wg. niego jest litera I

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 20:47   #2370
jaga_2001
Zakorzenienie

Scio, no ja też do nich napisałam maila. Właśnie czekam na odpowiedź. Można je dostać też w internecie.

A tekst Twego TŻ rozbrajający.

AV by jaga_2001
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości