Panny Młode 2009 cz. V - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-16, 15:44   #2311
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

Cytat:
Napisane przez Agnesss1s2 Pokaż wiadomość
Dzis czeka mnie rozmowa kwalifikacyjna w Plusie i trochę się stresujebardzo zależy mi na tej pracy, więc to dlatego- szukam już jej od 3 miesięcymacie jakies dobre rady dla mnie(dodam, ze jest to moja 1 taka rozmowa)?
Pozdrawiam
usmiech i pewność siebie to chyba najważniejsza sprawa powodzenia

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
baja ładna suknia z Twojego miasta
http://www.we-dwoje.pl/piekna;biala;...nie,16361.html
własnie znalazłam na allegro te serwetki fizelinowe :
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=430653269
dzięki za link, niestety nie mój rozmiar

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Wczoraj przed praca Tżta pojechalismy do mnie do domciu po grube rzeczy na zime, bo nagle sie tak ozimnilo ze normalnie zamarzalam. Stwierdzilam ze mam najlepszego Tżta na swiecie. Normalnie tak sie o mnie troszczy i taki jest dobry, ze nie wiem czym sobie na to zasluzylam.
pewnie, że sobie na to zasłużyłaś !
dobrze, że nic poważnego ci sie nie stało i to tylko stłuczka była.
Coś tu ostatnio za dużo o wypadkach, oby nic więcej nam się tu złego nie przytrafiło.

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ja juz w ogole nie wiem co myslec o tej pogodzie.

Chociaz nasunęła mi się taka myśl skoro w tym roku lato było krótkie, to może w przyszłym będzie dwa razy dłuższe, żeby nadrobić.

(Ach głupia naiwności )
no byłoby świetnie

Cytat:
A tak sie wlasnie zastanawiam, bo ogolnie rzecz biorac to mialam zamiar kupic suknie slubna + jakies bolerko. No a jak pogoda mnie zaskoczy (i np bedzie taka ****zica jak dzis) to w czym ja pojde?? dzis bylam na chwile w sklepie to bylam w grubym welnianym swetrze i kurtce zimowej - ja to straszny zmarzluch jestem No ale przeciez nie bede specjalnie kupowac bialego futerka, a jak pogoda sie spieprzy to w czym pojde?
a jakie byś chciała to bolerko? na długi rękaw? wiesz w sumie to pogody się nigdy nie przewidzi, ja sobie wymarzyłam koronkowe bolerko z krótkim rękawem, jak będzie zimno to zmarznę, że hej ale co zrobić taki klimat

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Z tymi butami na wymiar o ktos madrze pomyslala, niemniej i tak buty nie dla mnie. Obcasy w tych butach do niczego. Przynajmniej dla mnie. Ja potrzebuje butow na taki, ale 5 cm obcasie. Takie buty sa najwygodniejsze, bo odciazaja stawy. Tylko wiem, ze bede miec z nimi problem. No i nie lubie butow z czubami. :P:
http://www.allegro.pl/item437174792_solo_femme_ buty_eleganckie_rozm_36.h tml

KLIWIA, gdzie foty torebki?
straszne te buty co wkleiłaś, ja tez nie za bardzo lubię buty z czubami, ale można znaleźć fajne buty z okrągłym czubem, więc się nie martwię
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 15:54   #2312
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
a jakie byś chciała to bolerko? na długi rękaw? wiesz w sumie to pogody się nigdy nie przewidzi, ja sobie wymarzyłam koronkowe bolerko z krótkim rękawem, jak będzie zimno to zmarznę, że hej ale co zrobić taki klimat
zalezy jeszcze jaka bede miala sukienke, ale tez mi sie podobaja takie koronkowe. Nie wiem jeszcze czy z krotkim czy dlugim rekawem bo to bym musiala poprzymierzac, dopasowac do sukienki itd Raczej wydaje mi sie ze z dlugim Ale tak czy siak nawet jesli bedzie z dlugim to koronkowe bolerko raczej mnie nie ogrzeje Takze jesli bedzie taka pogoda jak dzis to chyba wyjme z szafy biala puchowa kurtke i tak pojde bo inaczej to na bank zamarzne
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 15:57   #2313
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
straszne te buty co wkleiłaś, ja tez nie za bardzo lubię buty z czubami, ale można znaleźć fajne buty z okrągłym czubem, więc się nie martwię
Nie, no nie po to wklejałam tego linka, by pokazać buty a obcas w nich. Bo buty, faktycznie, do najpiękniejszych nie należą, ale mają obcas, jaki w butach szukam.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 16:00   #2314
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
No własnie bo obcasy obcasami, a trzeba pamietac ze i fryzurka z welonem nam tez doda wzrostu
Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
no ja tez muszę mieć butki na wysokim obcasie bo ja mam 159 a moj TZ 186.....ale ja lubie butz na obcasie...tyko musze znalezc takie w ktorych wytrzymam cala noc...
Cytat:
dokładnie- moja kolezanka jak wychodzila za maz -znalazła takie nizutkie-tzn na niziutkim obcasiku-oni są prawie równi wzrostem...dodatkowo, zeby sie nie podwyzszac to miala welon nisko upiety...
kurcze ty sie masz fajnie bo mozesz wybrac fryz jaki chcesz welon tam gdzie chcesz i butki takie jak hesz , a my (te wysokie, o malej roznicy wzrostu) musimy wybrac fryz wiadomo nie za mocno natapirowany(czy jak to sie tam pisze) welonik nizej( choc musze przyznac ze podoba mi sie wpiety welon pod wloskami) i buciki w miare na niziutkim obcasie( ale jak to na optymistke przystalo trzeba szukac pozytywów wiec po co butki na wysokim jak beda przykryte dluuuga sukienka )
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 16:01   #2315
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
kurcze ty sie masz fajnie bo mozesz wybrac fryz jaki chcesz welon tam gdzie chcesz i butki takie jak hesz , a my (te wysokie, o malej roznicy wzrostu) musimy wybrac fryz wiadomo nie za mocno natapirowany(czy jak to sie tam pisze) welonik nizej( choc musze przyznac ze podoba mi sie wpiety welon pod wloskami) i buciki w miare na niziutkim obcasie( ale jak to na optymistke przystalo trzeba szukac pozytywów wiec po co butki na wysokim jak beda przykryte dluuuga sukienka )
hhehe no nie narzekam
a buty nie chodzi o to, żeby je było widać, tylko zebym ja się wyższa wydawała
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 16:01   #2316
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
zalezy jeszcze jaka bede miala sukienke, ale tez mi sie podobaja takie koronkowe. Nie wiem jeszcze czy z krotkim czy dlugim rekawem bo to bym musiala poprzymierzac, dopasowac do sukienki itd Raczej wydaje mi sie ze z dlugim Ale tak czy siak nawet jesli bedzie z dlugim to koronkowe bolerko raczej mnie nie ogrzeje Takze jesli bedzie taka pogoda jak dzis to chyba wyjme z szafy biala puchowa kurtke i tak pojde bo inaczej to na bank zamarzne
no raz w życiu można przeboleć tę godzinkę w kościele

Cytat:
Nie, no nie po to wklejałam tego linka, by pokazać buty a obcas w nich. Bo buty, faktycznie, do najpiękniejszych nie należą, ale mają obcas, jaki w butach szukam.
co nie zmienia faktu, że są okropne
ale obcas mają całkiem całkiem
Stary 2008-09-16, 16:07   #2317
violisia
Zadomowienie

Cytat:
hhehe no nie narzekam
a buty nie chodzi o to, żeby je było widać, tylko zebym ja się wyższa wydawała
tak rozumie ale to akurat mowilam o sobie sama chcialabym miec szpilki bo lubie w takich chodzic ale dochodzi fryzura, welonik wiec musze sobie tlumaczyc to tak ze nie ma sie o przejmowac bo ich nie widac heheh
Stary 2008-09-16, 16:08   #2318
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
co nie zmienia faktu, że są okropne
ale obcas mają całkiem całkiem
komuś i obcas może się nie podobać. Moje nogi natomiast nie wybierają tego co im się podoba a to w czym im wygodniej.

AV by jaga_2001
Stary 2008-09-16, 16:19   #2319
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć

od pewnego czasu Was podczytuję. Ja też pewnie będę panna młodą w 2009. Piszę pewnie, bo jeszcze nic nie zaklepaliśmy, ale mam nadzieję, że wkrótce to nastąpi.

Cytat:

Między mną a moim TŻ też jest niewielka różnica wzrostu i właśnie obawiam się o buty. Pewnie będę miała takie, które mi się nie spodobają, ale suknia je przykryje
Stary 2008-09-16, 16:21   #2320
smerfeta01
Zakorzenienie

Cytat:
oj tak, mógłby być już sierpień
też miałam brać ślub w sierpniu ale jednak wybraliśmy maj szczęśliwa godzina 13.00 - już zarezerwowana u księdza
Stary 2008-09-16, 16:22   #2321
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Między mną a moim TŻ też jest niewielka różnica wzrostu i właśnie obawiam się o buty. Pewnie będę miała takie, które mi się nie spodobają, ale suknia je przykryje

Witamy no pewnie nie beda to te wymarzone ale wiadomo
Stary 2008-09-16, 16:25   #2322
twin--maid
Zakorzenienie

Violisia bieresz ślub dzień po mnie
Stary 2008-09-16, 16:48   #2323
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

znalazlam wlasnie fajna stronke z albumami
www.fotokoszyk.pl ladne albumiki, do tego tansze niz na allegro
Mi sie strasznie podobaja te:
http://www.fotokoszyk.pl//index.php?...uct&prod_id=38
http://www.fotokoszyk.pl//index.php?...uct&prod_id=37

Zobaczymy co Tż na to i jak sie zgodzi to jutro jakies zamowimy

Mialam dzis pracy szukac ale taka pogoda, ze nic mi sie nie chce. Do tego ten czas tak szybko leci jak sie ma wolne i siedzi sie na necie heheh Musze zaraz sie ubrac i isc do sklepu, a mi sie nie chce
Stary 2008-09-16, 16:48   #2324
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Violisia bieresz ślub dzień po mnie

ooooo hihi czerwiec rzadzi hehe a masz juz wszystko zaklepane?
Stary 2008-09-16, 16:50   #2325
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
ooooo hihi czerwiec rzadzi hehe a masz juz wszystko zaklepane?

Nie, ponieważ to niedziela nie spieszymy się zbytnioPoza tym nie robimy wesela tylko obiad. myślę, że w październiku wszystko zaklepiemy dopiero
Stary 2008-09-16, 16:53   #2326
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Mój TŻ dziś miał pierwszy dzień pracy-zadowolony nawet

martuś, dekor cudowny! Przyjedziecie z Iwonką i wyczarujecie mi cos takiego na ścianie . Ja bym sobie z tym rady nie dała...

Mnie tez się marzy taka sypialnia, ale TŻ bardzo sceptycznie na to patrzy... ..
dawaj adres ekipa dekoratorska przyjedzie.. .we dwie osoby to nie jest takie trudne.. bo jedna przytrzyma druga naklei (bo trzymac takie wielkie plachty to koszmar - potem malowalysmy szybko odklejalysmy wzro i dopiekszalysmy niejest zle

a taka sypialnie to tz sobie wymarzyl a ja ja lekko dopiscilam

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
koniecznie cyknij jakieś foty.. brat TŻ'ta też ma turkusowe ściany (dwie naprzeciwległe) i bardzo mi się ten kolor podoba
zaraz jak namalujemy (pewnie z miesiac trzeba czekac bo my tak sie syzbko za wszytko zabieamy) to zrobie fotki i pokaze;D

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki ja juz w pracy

dziekuje za dodanie otuchy w sumie to nie wiem czemu sie stresuje- chyba przede wszystkim dlatego, ze to jednak wymaga pelnej koncentracji w jezyku nikt do mnie po polsku mowic nie bedzie zobaczymy czy mi mozg nie zaplonie z wysilku myslowego nio i mam nadzieje, ze jakis polak tam bedzie sie zobaczy zdam wam relacje ale pewnie dopiero jutro bo dzis jak wroce bede pewnie padnieta i do tego jutro zapowiada sie 12 godzinny dzien w pracy...
sas a moze lejepije jak nebedzie polakow szybciej sie nauczysz.. ale mysle..ze tak naprawde to bedzie ich pelno

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
to kliknij na szablon i jak sie niewyswitli to sie n nowym oknie zaloguj - i wszytkie inne potem ci sie powyswietlaja (wiem bo mi sie tez niewyswietlaly i dopiero jak na 1 kliknelam zalogowalam sie ponownie i bylo oki)
szablon iwka kupila przez neta, w szabloneri, sklada sie on z 4 kolorow (czyli 4 kwitow ) kazdy kwiat aby powstal musial byc zlozony z 2 plekcji - obie plecki to wysokosc sciany - 160 na 220

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
z tym dmuchawcem to zaczepisty pomysł, ja mam akurat piękną ścianę w jadalni, która leci od kuchni do łazienki, i te igiełki dmuchaswcowe by szły na łazienkę
czekam na zdjęcia, i szczegółowy opis użutych narzędzi pędzelkowych

Rosette http://www.szablonoteka.pl/
http://www.szabloneria.pl/

martucha cos takiego? czy gęsciej tych igiełek? i wieksza kul;ka dmuchawca?
http://www.szabloneria.pl/index.php?...jka-dmuchawiec
cos takiego ale wieksze duzooo wieksze, i bedziemy to robic bez szablonu juz bo dmuchawiec jest prosty

Cytat:
Napisane przez Agnesss1s2 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, udzielałam się na tym wątku trochę na początku, później już nie było czasu i nie mogłam się połapać z tym forum
No ale teraz mam nadzieję, że będę mogła z wami uczestniczyć w naszych przygotowaniach
Bardzo spodobał mi się Twoj album strippi ja również mam zamiar zrobić coś podobnego, mam nadzieję, że wyjdzie równie dobrze jak Twój
Dzis czeka mnie rozmowa kwalifikacyjna w Plusie i trochę się stresuje bardzo zależy mi na tej pracy, więc to dlatego- szukam już jej od 3 miesięcymacie jakies dobre rady dla mnie(dodam, ze jest to moja 1 taka rozmowa)?
Pozdrawiam
witamy ponownie

Madzialenka12344321 ciesze sie ze w domku lepiej.. i ze tz taki troskliwy

SAMBAdiJANEIRO mial racje to tylko blacha... a jak praca chcesz ja zmienic czy moze byc?

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Widzę myślenie podobne do mojego .

Ja wam powiem, że u mnie może padac, byle by tylko temperatura nie spadła poniżej 20-23 stopni
Straszny ze mnie zmarzluch! Jak byłam w tym roku na trzech weselach, to na dwóch była okropna pogoda... Na pewno byłoby mi zimno w samym tylko bolerku z krótkim rękawem...
jak bedzie pacac to mi sie wlosy pokrecaw sekunde.. i popsuja fryzure (albo naprawia ) ale ja tez jestem zmarzluych a ze niebede miec bolerka ani nic to musi byc minimum 25

Cytat:
Z tymi butami na wymiar o ktos madrze pomyslala, niemniej i tak buty nie dla mnie. Obcasy w tych butach do niczego. Przynajmniej dla mnie. Ja potrzebuje butow na taki, ale 5 cm obcasie. Takie buty sa najwygodniejsze, bo odciazaja stawy. Tylko wiem, ze bede miec z nimi problem. No i nie lubie butow z czubami. :P:
http://www.allegro.pl/item437174792_solo_femme_ buty_eleganckie_rozm_36.h tml

KLIWIA, gdzie foty torebki?
bozzz ale baba ma tragiczne nogi..

Cytat:
Cześć

od pewnego czasu Was podczytuję. Ja też pewnie będę panna młodą w 2009. Piszę pewnie, bo jeszcze nic nie zaklepaliśmy, ale mam nadzieję, że wkrótce to nastąpi.

witaj
jesli dobrze zrozumialam to macie ustalony termin na czerwiec? ale jeszcze nic niezamowiliscie tak jesli tak to radze sie pospieszyc bo moze cie miec drobne kloopty z dograniem wszystkiego - chyba ze naprawde mieszkacie w spokojnej od slubow okolicy
Stary 2008-09-16, 16:56   #2327
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Witamy no pewnie nie beda to te wymarzone ale wiadomo
ty bierzesz slub w poniedzialek? czy masz blad w podpisie, bo mnie to tak zacikawilo

Cytat:
znalazlam wlasnie fajna stronke z albumami
www.fotokoszyk.pl ladne albumiki, do tego tansze niz na allegro
Mi sie strasznie podobaja te:
http://www.fotokoszyk.pl//index.php?...uct&prod_id=38
http://www.fotokoszyk.pl//index.php?...uct&prod_id=37

Zobaczymy co Tż na to i jak sie zgodzi to jutro jakies zamowimy

Mialam dzis pracy szukac ale taka pogoda, ze nic mi sie nie chce. Do tego ten czas tak szybko leci jak sie ma wolne i siedzi sie na necie heheh Musze zaraz sie ubrac i isc do sklepu, a mi sie nie chce
swietne albumy, tez o czyms takim mysle..

Cytat:
Nie, ponieważ to niedziela nie spieszymy się zbytnioPoza tym nie robimy wesela tylko obiad. myślę, że w październiku wszystko zaklepiemy dopiero
czyli juz wszytko wiem

przepraszam za post pod postem - to z pospiechu
Stary 2008-09-16, 16:56   #2328
violisia
Zadomowienie

Cytat:
a no chyab ze tak, bo ja juz zalatwialam sale , zespol kamerzyste itp w styczniu a i tak nie bylo wolnych terminow na czerwiec w weekendy wiec mam w tygodniu
Stary 2008-09-16, 17:00   #2329
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

witaj powodzenia w organizacji, mam nadzieję, że za jakiś czas będziesz mogła powiedzieć oficjalnie, że jesteś PM 2009

Cytat:
Napisane przez smerfeta01 Pokaż wiadomość
też miałam brać ślub w sierpniu ale jednak wybraliśmy maj szczęśliwa godzina 13.00 - już zarezerwowana u księdza
ja zawsze chciałam ślub latem no i mi się udało gratuluje zamówionej godziny to jeszcze przede mną
Stary 2008-09-16, 17:07   #2330
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
a no chyab ze tak, bo ja juz zalatwialam sale , zespol kamerzyste itp w styczniu a i tak nie bylo wolnych terminow na czerwiec w weekendy wiec mam w tygodniu
Sporo osób, które decydują się teraz na ślub w przyszłym roku biorą go w środku tygodnia ze względu na brak wolnych sal i terminów w weekendy

Ja kamerzysty nie chcę, zespół na obiad mi niepotrzebny muszę jednak zacząć myśleć sukni, bo pewnie będzie musiała być szyta na wymiar
Stary 2008-09-16, 17:09   #2331
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
SAMBAdiJANEIRO mial racje to tylko blacha... a jak praca chcesz ja zmienic czy moze byc?

nooo tylko blacha, ale i tak mialam dola i smutno mi bylo bardzo, ze tak sie stalo no ale stalo sie i mowi sie trudno. Tż juz zamowil nowe swiatlo na allegro, wiec za niedlugo zapomnimy o calej sprawie, bo na razie to jak widze to pekniete swiatlo to mi sie przypomina najgorsze w tym wszystkim jest to ze jutro rano o 5 musze dylac na autobus bo juz jezdzilam autem i super mi szlo, ale teraz to sie boje bo po 14 jak wychodze z pracy to w katowicach sa straszne korki, a do tego droge na dabrowe remontuja i gdzieniegdzie jest tylko 1 pas ruchu i trzeba sie wciskac, bo inaczej Cie nie wpuszcza. Takze po ostatnich przejsciach pojde lepiej na autobus

A prace chcialabym zmienic, ale na razie sle Cv bez wiekszego odzewu Praca nie jest zla, chociaz roboty mnostwo i czasem nie mam czasu nawet zjesc. Ale te 3 zmiany sa bardzo wykanczajace, a do tego nie mam w tym miesiacu ani jednego weekendu wolnego na co moj Tż i moja mama strasznie narzekaja. A ja tez bym chciala miec weekendy wolne bo teraz mam wolne w tygodniu to po 1 zwykle nie mam co robic, po drugie zwykle jest to wolne po nocce i tylko 1 dzien. Takze tak na prawde to czuje sie jakbym pracowala non stop No ale najwazniejsze ze mam jakas prace. Na pewno nie zamierzam jej rzucic. Ale mam nadzieje ze niedlugo uda mi sie znalezc jakas inna prace w ktorej weekendy beda wolne Zobacze jeszcze czy mi przedluza umowe bo na razie mam tylko do konca pazdziernika hehe takze roznie to moze byc
Stary 2008-09-16, 17:18   #2332
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
nooo tylko blacha, ale i tak mialam dola i smutno mi bylo bardzo, ze tak sie stalo no ale stalo sie i mowi sie trudno. Tż juz zamowil nowe swiatlo na allegro, wiec za niedlugo zapomnimy o calej sprawie, bo na razie to jak widze to pekniete swiatlo to mi sie przypomina najgorsze w tym wszystkim jest to ze jutro rano o 5 musze dylac na autobus bo juz jezdzilam autem i super mi szlo, ale teraz to sie boje bo po 14 jak wychodze z pracy to w katowicach sa straszne korki, a do tego droge na dabrowe remontuja i gdzieniegdzie jest tylko 1 pas ruchu i trzeba sie wciskac, bo inaczej Cie nie wpuszcza. Takze po ostatnich przejsciach pojde lepiej na autobus

A prace chcialabym zmienic, ale na razie sle Cv bez wiekszego odzewu Praca nie jest zla, chociaz roboty mnostwo i czasem nie mam czasu nawet zjesc. Ale te 3 zmiany sa bardzo wykanczajace, a do tego nie mam w tym miesiacu ani jednego weekendu wolnego na co moj Tż i moja mama strasznie narzekaja. A ja tez bym chciala miec weekendy wolne bo teraz mam wolne w tygodniu to po 1 zwykle nie mam co robic, po drugie zwykle jest to wolne po nocce i tylko 1 dzien. Takze tak na prawde to czuje sie jakbym pracowala non stop No ale najwazniejsze ze mam jakas prace. Na pewno nie zamierzam jej rzucic. Ale mam nadzieje ze niedlugo uda mi sie znalezc jakas inna prace w ktorej weekendy beda wolne Zobacze jeszcze czy mi przedluza umowe bo na razie mam tylko do konca pazdziernika hehe takze roznie to moze byc
musisz sie przemoc, bo im pozniej zaczniesz jezdzic tym bedzie trudniej...

a twoi zmienncy maja wolne weekendy? pogadaj z szefem ze tez chcesz je miec, ze to troche nesprawiedliwe...
Stary 2008-09-16, 17:36   #2333
jaga_2001
Zakorzenienie

Martucha, każdy widzi co innego w tych butach.

Oooo, te mi się podobają. I będą dla moich stóp idealne.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 206_10.jpg (8,4 KB, 52 załadowań)

AV by jaga_2001

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-16, 17:47   #2334
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Sporo osób, które decydują się teraz na ślub w przyszłym roku biorą go w środku tygodnia ze względu na brak wolnych sal i terminów w weekendy

Ja kamerzysty nie chcę, zespół na obiad mi niepotrzebny muszę jednak zacząć myśleć sukni, bo pewnie będzie musiała być szyta na wymiar

ja też bede szyla chyba sukienke, bo na dzien dzisiejszy mam mase zdjec ale zadna to nie ta co hcce wiec bede musiala ja sobie sama swtorzyc bo kurcze w kazdej mi cos nie pasuje hehe
Stary 2008-09-16, 17:54   #2335
smerfeta01
Zakorzenienie

powoli zaczynam się rozglądać za sukienką, na razie wygrywają fasony z kolecji Furio
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia śl..jpg (21,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (29,7 KB, 23 załadowań)
Stary 2008-09-16, 17:56   #2336
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:

ooo te sa fajowe

Cytat:
Napisane przez smerfeta01 Pokaż wiadomość
powoli zaczynam się rozglądać za sukienką, na razie wygrywają fasony z kolecji Furio
skromne, ale piękne, bardzo mi sie podobają
Stary 2008-09-16, 17:56   #2337
jaga_2001
Zakorzenienie

smerfeta, jedna i druga fajna. W tej drugiej nie podoba mi sie tylko te "pekniecie"

AV by jaga_2001
Stary 2008-09-16, 18:08   #2338
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:

oo mnie tez się podobają...tylk obciasik mógłby być wyższy
Stary 2008-09-16, 18:16   #2339
jaga_2001
Zakorzenienie

neska, są i z wyższym.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 205_24.jpg (8,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 204_26_32.jpg (8,3 KB, 19 załadowań)

AV by jaga_2001
Stary 2008-09-16, 18:19   #2340
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
neska, są i z wyższym.

o widzisz- idealne i nie są w szpic no super po prostu ja mam dość szeroką stopę i buty w szpic totalnie odpadaja-pomijam fakt, że mi sie nie podobaja (o te piersze mi chodzi, te drugie już nie bardzo mi podchodza )
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości