|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
Agniesko gratuluje
Ice droga tobie rowniez gratuluje Snow Myszolapko nie wiem..Tata mnie pocieszal mowiac ze dostal pare razy paczuszke...strasznie mi przykro bo sie juz cieszylam na te probaski Wogole to dziewczyny dzisiaj bylam w szoku.Autentycznie mnei zatkalo jak nic. Siedzialam w tramwaju i naprzeciko mnie w 2 rzedzie siedziala dziewczyna,miala spiete w kucyk wlosy.Za nia siedzial chlopak ..nie wiem moze 7 letni i ciagnal ja lekko za wlosy.Obrocila sie i zwrocila mu uwage ,kulturalnie powiedziala ze ma przestac .Przystanek pozniej ten chlopak wysiadal i wysiadajac zaczal krzyczec i ja przedrzezniac i...z calej sily chwycil ja za ten kucyk i szarpnal tak (kilka razy!) za az zgiela sie w jego strone cala..musial jej wyrwac wlosy bo cale sie rozsypaly.Chlopak wyskoczyl z tramwaju i uciekl. Bylam w szku ..skad w takich malych ludziach tyle chamstwa i nienawisci? Przeciez ja na jej miejscu zrobilabym to samo.Zwrocilabym mu uwage.. przerasta mnie to naprawde..
|
#1862 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dziękuję dziewczyny.
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry, ufff....przekopałam się przez 4 strony postów wreszcie
![]() em, współczuję tej sytuacji z tym facetem, debil jakiś ![]() ice, agnieska gratulacje z powodu zdanych egzaminów Mi wczoraj poszło nawet nieźle, choć tego drugiego egzminu trochę się boję(tzn. wyników), bo nie wiem jak facet to oceni a to był test wielokrotnego wyboru i 3 opisowe do tego(nie napisałam 1 opisówki ).nosku odwagi Wiem, że się boisz rozłąki z TŻ i studiów, ale poradzisz sobie, jesteś dzielna bardzo Szkoda, że nie będziesz tak często tu zaglądać, ale mam nadzieję, że nas nie opuścisz ![]() Karolinko miło i Ciebie zobaczyć tu znów Nie wiem co jeszcze miałam pisać, dziś też jadę na uczelnię, więc będę dopiero wieczorem Aha, moja cera nadal wygląda jak pobojowisko i dziś rano po wstaniu z łóżka miałam ją suchą jak wiór Sezon grzewczy daje mi w kość; nie dość, że mnie Avenka zapycha to jeszcze teraz mi się twarz wysusza od centralnego i też robią się przez to bolące gule
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Gratuluję zdanych egzaminów, ardzo się cieszę, trzymałam kciuki i myślłam wczoraj o Was :ehwm: Dziewczyny jestem w szoku że tak wiele z Was miało/ma doświadczenie z antydepresantami.... Ja przez zimę mam ciężko przetrwać ![]() Takich leków jeszcze nie próbowałam bo zawsze bardzo się ich bałam. Bałam się że stracę kontrolę nad sobą. Isa u Ciebie przynajmniej grzeją bo u mnie nadal lodówka
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tata uruchomił centralkę już w zeszłym tygodniu, bo inaczej byśmy pozamarzali(u mnie tu na wiosce często wieje bardzo zimny wiatr a to potęguje uczucie chłodu, bo przewiewa wnet przez ściany).Co do antydepresantów, ja brałam kiedyś jakieś leki uspakajające(tata je dostał na recepte po tym jak go o mało co zawał ze stresu nie wziął no i tabletki zostały, więc spróbowałam tego), ale wzięłam tylko kilka tabeletek(to było bodajże na I roku studów podczas pierwszej sesji, bo bardzo to przeżywałam ). Tylko, że ja po tych tabletkach czułam się jak naćpana, cały czas mi się w głowie coś mieszało, mialam takie dziwne stany euforii jak po trawce albo jakimś Extasy
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
moje cudowne tableteczki pozwalaja mi zyc normalnie. ja mam nie tyle stany depresyjne czy sklonnosc do depresji ale depresje. u mnie to jest scisle powiazane z inna choroba. kiedy tylko czuje, ze dol nadchodzi to zaczynam lykac tableteczki, wszystko wraca do normy i jest pieknie
![]() jak zlapie dola to na calego. nie jem, nie spie. leze w tepo w lozku. myslalam,z e nie musze dzis wychodzic z domu ale jednak musze. odbieram kolezanke z lotniska, wraca dzis z wakacji w... meksyku. jestem spragniona zdjec i opowiadan jej samolot wyladowal jakies piec minut temu wiec sie zwijam akurat przejdzie odprawe, znajdzie swoj bagaz i bedzie na mnie radosnie czekac edit: jeszcze mi sie kupilo pompkowa midnight poison diora. bijcie ile wlezie. od poniedzialku odwyk
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
ziz o ty niedobra
Midnight poison jest piękny Nałożyłam maseczkę nawilżającą, bo już nie wiem co jest z moją cerą, nie pamiętam kiedy miałam taką masakrę na twarzy Wygladam jak nastolatka z wielkim trądzikiem ![]() Wydaje mi się, że najpierw mnie owszem przytkała Avenka a przy okazji przetłuszczyła i wysuszyła mi cerę + doszło centralne ogrzewanie i mam teraz odwodnioną buźkę. Pamiętam, że rok temu zimą też mialam takie problemy, cera się łuszczyła, przesuszała i była ściągnięta. A jeszcze najlepsze, wyciągłam krem Avene SPF 50, bo zostało mi trochę po lecie a tu z tubki...wypływa jakaś tłusta maź Avenka się rozwarstwiła No i co teraz? Wyrzucić ją? ![]() EDIT: Zbieram się na uczelnię, do zobaczenia
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś mam wesele
Wczoraj wygnało mnie na zadupie Warszawy po buty (W galerii Handlowej na obrzeżach mieli akurat moj rozmiar butów, których poszukiwalam). Przy okazji natrafilam tam na Nature i tak mi się przypadkiem o nią zahaczyło Jestem pod wrażeniem, świetnie zaopatrzona, z b. łądnym wnętrzem Na najbliższy kosmetyczny shopping spree jadę tam ![]() Do dziewczyn, ktore mają AOH Essence - czy ta brokatowa warstwa szybko schodzi? Jaki jest efekt po zejściu brokatu?
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Cześćććć
dawno mnie tu nie było, ale podczytuję Was w wolnych chwilach.Kończą mi się prasowane pryzmy Patrząc w KWC wybrałam: - IsaDora, Oil Control Compact Powder - jest w rankingu najlepszych, tani, ale nie wiem jak z odcieniami? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-kamieniu.html - Shiseido, Luminizing Color Powder - czaiłam się na niego, ale wybrałam pryzmy; podoba mi się, ale nie wiem jak z matowieniem? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...prasowany.html - Estee Lauder, Double Matte - lubię markę, ma niezle opinie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...prasowany.html - Lancome, Poudre Majeur Excellence - jeden z najlepszych w rankingu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...-matujacy.html - Maybelline, Dream Matte Powder - bardzo tani i ma bardzo dużo dobrych ocen https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...te-powder.html - MAC, Blot Powder / Pressed - swego czasu kusił w sklepie, dobre opinie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...r-pressed.html
|
|
#1870 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cześć dziewczyny.
Niech ktoś zrobi coś w końcu z tą wstrętną pogodą, bo ja już naprawdę mam dosć, nienawidzę deszczu i takiej szarówki. ![]() Estello ja też potrzebuję puder prasowany. Mam już harmonogramy na obu kierunkach, będę je zaraz zgrywać ze sobą. Nie cierpię tego robić.
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Ice i Agniesko gratuluję zdanych egzmainów
![]() Ja pryzmy kończę, są ok, ale chciałąbym spróbować czegoś nowego.
|
|
#1872 | ||||||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
co to jest ten router i w ogóle. ![]() Cytat:
Podpisuję się pod tym!Oo, w podstawówce chyba tam grałam. ![]() Cytat:
![]() Ja bardzo chętnie, zawsze, żeby się gdzieś stąd wyrwać. A ten outlet to takie CH z samymi outletami czy jak? ![]() Cytat:
![]() Co do forum - ja jestem poważnie za tym, żeby coś z tym wymyślić. Tak żeby móc gdzie napisać niektóre rzeczy, których nie chcemy ogłaszać całemu światu. ![]() Cytat:
Strasznie boję się ludzi.Cytat:
Co będzie jak się zaczną studia?ice, bardzo się cieszę, że wszystko powoli się układa ze studiami. ![]() agnieska, gratulacje! nosek, ja nie będę Cię pocieszać, ale pomyśl, że ja czuję się tak jak Ty. Także nie jesteś sama. A wczoraj sobie troszkę popiłam i.. nie pomogło! Tylko dziś mam kaca, i 9 godzin siedzenia w pracy. Już nie wiem w jaki sposób poprawić sobie humor.
|
|
|
#1873 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Witam Was wszystkie |
|
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszko jak zdrowie ??
Em alkohol nie pomoże, bo nazajutrz czujesz się jeszcze gorzej (fizycznie i moralnie) A Outlet w Sosnowcu to tak jak mówisz centrum handolwe z samymi outletami markowych sklepów
|
|
#1875 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
mam za sobą badania krwi i hormonów (jest ok) EKG (też dobrze) i wizytę u neurologa (mam skierowanie na badanie błędnika i rezonans magnetyczny).Dostałam wreszcie moje pędzle TBS mam też AOH Essence, dwa zestawy kolorystyczne paseczki Catrice, dwa błyszczyki i szminkę, puder sypki Rival de Loop i plasterki na nos Rival de Loop
|
|
|
|
|
#1876 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bo nie wiem czy sama dam sobie radę ![]() Cytat:
![]() Chociaż ja imprezki uwielbiam to przy obecnej pogodzie koniami by mnie nie wyciągnęli ![]() Cytat:
Cytat:
a do pierwszego października ma nie być żadnej poprawy ![]() Cześć Aguś ![]() Jak się czujesz ? Jak Twoje zdrówko ?
|
|
#1877 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://www.fashionhouse.pl/?p=/pl/ou...osnowiec/index Cytat:
zawsze byłaś odważna, przedsiębiorcza i konkretna- taką Cię znam i to na pewno jest chwilowy kryzys Cytat:
Jak zaczniesz rok akademicki poznasz nowych ludzi mnóstwo, zaczniesz rozwijać kolejne swoje zainteresowania i na nowo polubisz siebie, zobaczysz ![]() A patrzyłaś na Colorstaya prasowanego? Mam od tygodnia i bardzo sie polubiliśmy, poprzedni prasowaniec mnie trochę podsuszał i szybciej się świeciłam a ten nie, nie daje płaskiego matu-zdaje mi się że ma w sobie coś co daje efekt gładkiej rozświetloje skóry, na pewno nie są to drobinki. mam kolor 820 Light/Pale -jasny ciepły ![]() Wymalowałam pazurki na imprezkę wieczorną, nałożyłam nabłyszczacz p2 od Ice ale chyba się nie polubimy, bardzo spowalnia wysychanie wszytskich warstw lakierów
|
|
#1878 | |||
|
Zakorzenienie
|
Napisałam Wam o 8:30 i zamiast wysłać odpowiedź kliknęłam Podgląd i poszłam spać
pół godziny temy wróciłam ze świetnej imprezy nie wiem czy to dlatego, że piłam grzane wino czy dlatego, że wzięłam kc24 Cytat:
Cytat:
od.. o mamo, to już za tydzień! wprowadzamy w życię akcję "Nosku - nosek do góry!" ![]() kto się przyłącza? Madziarra?Cytat:
gratuluje
|
|||
|
|
|
#1879 | ||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() A co do outletu, to ja byłam w czymś takim dwa razy w Hiszpanii, tam właśnie obkupiłam się w tyle tanich rzeczy. Tylko tam przede wszystkim są te całe Zary, Pull&Beary, Stradivariusy, Bershki, Oysho.. ![]() Outlet Converse.. Jedziemy! ![]() Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Em, trzymaj się mocno A mi smutno. Ktosiek milczy już od czwartku
|
|
#1881 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Wykończy mnie to układanie planu.
W dodatku nie wiem jeszcze nic o seminariach, ani nie mam podanych grup ćwiczeniowych do wyboru z żadnego chyba przedmiotu.![]() I mam za dużo punktów, nie mam po co zdawać przedmiotów, które chciałabym zdać. Chociaż może znowu zrobię mały zapas, to na V roku będę mieć dwa egzaminy.
|
|
#1882 | ||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
UWAGA:nadrabiam
Pr zepraszam za usunięcie emotek,ja też nie będę nadużywać ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kusicie tym Galeniciem.Przyjrzę się tej masce. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Uwielbiam włoską kuchnię.Dziś zrobię sobie znów farfalle ze szpinakiem i ricottą ![]() Cytat:
Ja też robię listę.A w drugiej ręcę często mam komórkę,bo kiedy robię zakupy w supermarkecie to wydaję moje kupony obiadowe i liczę sobie na kalkulatorku,żeby nie dopłacać z własnej kasy tylko zmieścić się w wielokrotności 8 zł (swoją drogą nie wiem jak oni policzyli,że obiad kosztuje 8zł ) Cytat:
Cytat:
A balsam porzeczkowy też męczę,ale już nie kupię ponownie.W ogóle nie nawilża i wychodzi na mnie taka dziwna nuta ![]() Cytat:
Cytat:
Gratulacje!Ja już wiem,że chcę mieszkać w domu,nigdy w bloku.Dlatego też nie wyprowadzam się do Wawy mimo,że każdy z kim rozmawiam i mowię skąd jestem i że dojeżdzam codziennie się dziwi,że nie wynajmuję. Cytat:
Cytat:
to ja już wolę maile![]() A zakupu laptopa gratuluję,ja już nie umiem sobie wyobrazić życia bez swojego. Też polecam router. Cytat:
Cytat:
![]() Gratulacje! Snow fajnie,że już lepiej ze zdrówkiem Cytat:
szokCytat:
![]() Isus nie wolno brać takich leków ot tak samemu ![]() Madzia baw się przynajmniej tak dobrze jak na panieńskim ![]() Estellka, Aga witajcie Też mam L3 (zresztą z tej samej akcji co Aga ) i jestem zadowolona.
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to pewnie w okolicach północy dopiero, wszyscy będą od rana jak głupki przy kompach siedzieć, a jak wrzucą to momentalnie serwer padnie i karolina czemu mieliby dopłacać? bo to przez bezmyślność koleżanki nie mogę spokojnie zrobić wpisów... zaraz po ostatnim wpisie chciałam przyjechać do Wawy i zabrać od niej index, ale stwierdziła, że nie ma takiej potrzeby, bo ona będzie przyjeżdżała na wpisy i będzie mi je robić we wrześniu, a teraz nagle nie może ruszyć tyłka z Głogowa :/ |
|
|
|
|
#1884 | ||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki Cytat:
![]() A kto ostatnio pisał? Ty czy on? Dziewczyny! No ja już spakowana i o 15 uciekam Pojawię się koło poniedziałku. Ściskam wszystkie!
|
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem za
|
|
#1886 | ||||
|
Zakorzenienie
|
agnieska, ice-gratuluję!
Cytat:
![]() Nosku, zizou, Hosenko- a myślałam, że tylko ja mam takie problemy z moją psychiką.Czasem myślę, ze jestem wariatką i psychiczną. Potrafię ryczeć całą noc, jak sobie wkręcę coś. A na egzaminy ustne to boję się chodzić, żebym tam nie fikła. Nikt się nie stresuje tak jak ja, cała się trzęsę i nie wiem nawet jak się nazywam. Na pisemnych dużo mniej i jakoś sobie radzę, ale ustne to mi odejmują chyba kilka lat życia... Nie próbowałam jeszcze jakichś silniejszych leków, tylko jakieś ziołowe,ale one raczej mi nie pomagają(placebo być może)A jesień/zimę to wolałabym zapaść w sen. Dobrze, że mam internet. Cytat:
I kiedy ja się zachwycam jego Armani Black to on mówi, że są zwykłe i kropi się nimi do pracy(fizyczna)Ale może to i dobrze. Dwóch perfumoholików w domu to stanowczo za dużo!Cytat:
Cytat:
gayenko-nie jestem z Wami od początku wątku i trochę nie jestem w temacie- skąd w ogóle u Twojego TŻ sławna już na wizażu ksywka-krecik? (bardzo fajna nawiasem pisząc )
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
to jest myśl
![]() a Organzza nie jest z Wawy? czy coś mi się pomerdało? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1888 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Nosku
zaglądaj często.Daria, ja miałam gotowy plan (i ćwiczenia i wykłady) tylko na jednym kierunku na pierwszym roku, resztę zawsze ustawiałam sama. A potem przeklinałam, bo zawsze zakładałam ambitne chodzenie na wykłady, potem nie chodziłam i robiły mi się bycze okienka. ![]() W ogóle to od zeszłego roku szaleją z harmonogramami, wcześniej pojawiał się zawsze w ostatnich dniach września i był wielki stres, teraz już wisi od tygodnia. Dzięki wszystkim za gratulejszyn.
|
|
#1889 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę Cytat:
Cytat:
Jaki kolor masz na pazurkach? Ja mam ciemną czerwień ![]() Cytat:
Jak to od Glamour?! Mocno Ci się skóra przetłuszcza? Bo moja tak i muszę często robić poprawki w ciągu dnia, dlatego chciałabym puder mocno matujący.
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Jest,jest
No to już jest nas 6
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.

).
Sezon grzewczy daje mi w kość; nie dość, że mnie Avenka zapycha to jeszcze teraz mi się twarz wysusza od centralnego i też robią się przez to bolące gule 

Midnight poison jest piękny 

Na najbliższy kosmetyczny shopping spree jadę tam

Co będzie jak się zaczną studia?
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Pr zepraszam za usunięcie emotek,ja też nie będę nadużywać
)