![]() |
#1861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
Agniesko gratuluje
![]() Ice droga tobie rowniez gratuluje ![]() Snow ![]() ![]() Myszolapko nie wiem..Tata mnie pocieszal mowiac ze dostal pare razy paczuszke...strasznie mi przykro bo sie juz cieszylam na te probaski ![]() Wogole to dziewczyny dzisiaj bylam w szoku.Autentycznie mnei zatkalo jak nic. Siedzialam w tramwaju i naprzeciko mnie w 2 rzedzie siedziala dziewczyna,miala spiete w kucyk wlosy.Za nia siedzial chlopak ..nie wiem moze 7 letni i ciagnal ja lekko za wlosy.Obrocila sie i zwrocila mu uwage ,kulturalnie powiedziala ze ma przestac .Przystanek pozniej ten chlopak wysiadal i wysiadajac zaczal krzyczec i ja przedrzezniac i...z calej sily chwycil ja za ten kucyk i szarpnal tak (kilka razy!) za az zgiela sie w jego strone cala..musial jej wyrwac wlosy bo cale sie rozsypaly.Chlopak wyskoczyl z tramwaju i uciekl. Bylam w szku ..skad w takich malych ludziach tyle chamstwa i nienawisci? Przeciez ja na jej miejscu zrobilabym to samo.Zwrocilabym mu uwage.. przerasta mnie to naprawde..
#1862 |
Przyjaciółka KWC
|
Dziękuję dziewczyny.
![]() ![]()
![]() |
#1863 |
Zakorzenienie
|
Dobry, ufff....przekopałam się przez 4 strony postów wreszcie
![]() em, współczuję tej sytuacji z tym facetem, debil jakiś ![]() ![]() ice, agnieska gratulacje z powodu zdanych egzaminów ![]() ![]() Mi wczoraj poszło nawet nieźle, choć tego drugiego egzminu trochę się boję(tzn. wyników), bo nie wiem jak facet to oceni a to był test wielokrotnego wyboru i 3 opisowe do tego(nie napisałam 1 opisówki ![]() nosku odwagi ![]() ![]() Szkoda, że nie będziesz tak często tu zaglądać, ale mam nadzieję, że nas nie opuścisz ![]() Karolinko miło i Ciebie zobaczyć tu znów ![]() Nie wiem co jeszcze miałam pisać, dziś też jadę na uczelnię, więc będę dopiero wieczorem ![]() Aha, moja cera nadal wygląda jak pobojowisko i dziś rano po wstaniu z łóżka miałam ją suchą jak wiór ![]() ![]()
#1864 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Gratuluję zdanych egzaminów, ardzo się cieszę, trzymałam kciuki i myślłam wczoraj o Was :ehwm: Dziewczyny jestem w szoku że tak wiele z Was miało/ma doświadczenie z antydepresantami.... Ja przez zimę mam ciężko przetrwać ![]() Takich leków jeszcze nie próbowałam bo zawsze bardzo się ich bałam. Bałam się że stracę kontrolę nad sobą. Isa u Ciebie przynajmniej grzeją bo u mnie nadal lodówka ![]()
#1865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do antydepresantów, ja brałam kiedyś jakieś leki uspakajające(tata je dostał na recepte po tym jak go o mało co zawał ze stresu nie wziął no i tabletki zostały, więc spróbowałam tego), ale wzięłam tylko kilka tabeletek(to było bodajże na I roku studów podczas pierwszej sesji, bo bardzo to przeżywałam ![]() ![]()
![]() |
#1866 |
Zakorzenienie
|
moje cudowne tableteczki pozwalaja mi zyc normalnie. ja mam nie tyle stany depresyjne czy sklonnosc do depresji ale depresje. u mnie to jest scisle powiazane z inna choroba. kiedy tylko czuje, ze dol nadchodzi to zaczynam lykac tableteczki, wszystko wraca do normy i jest pieknie
![]() jak zlapie dola to na calego. nie jem, nie spie. leze w tepo w lozku. myslalam,z e nie musze dzis wychodzic z domu ale jednak musze. odbieram kolezanke z lotniska, wraca dzis z wakacji w... meksyku. jestem spragniona zdjec i opowiadan ![]() ![]() ![]() edit: jeszcze mi sie kupilo pompkowa midnight poison diora. bijcie ile wlezie. od poniedzialku odwyk ![]()
#1867 |
Zakorzenienie
|
ziz o ty niedobra
![]() ![]() Nałożyłam maseczkę nawilżającą, bo już nie wiem co jest z moją cerą, nie pamiętam kiedy miałam taką masakrę na twarzy ![]() ![]() ![]() Wydaje mi się, że najpierw mnie owszem przytkała Avenka a przy okazji przetłuszczyła i wysuszyła mi cerę + doszło centralne ogrzewanie i mam teraz odwodnioną buźkę. Pamiętam, że rok temu zimą też mialam takie problemy, cera się łuszczyła, przesuszała i była ściągnięta. A jeszcze najlepsze, wyciągłam krem Avene SPF 50, bo zostało mi trochę po lecie a tu z tubki...wypływa jakaś tłusta maź ![]() ![]() ![]() EDIT: Zbieram się na uczelnię, do zobaczenia ![]()
#1868 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś mam wesele
![]() ![]() Wczoraj wygnało mnie na zadupie Warszawy po buty (W galerii Handlowej na obrzeżach mieli akurat moj rozmiar butów, których poszukiwalam). Przy okazji natrafilam tam na Nature i tak mi się przypadkiem o nią zahaczyło ![]() ![]() ![]() Do dziewczyn, ktore mają AOH Essence - czy ta brokatowa warstwa szybko schodzi? Jaki jest efekt po zejściu brokatu?
#1869 |
Zakorzenienie
|
Cześćććć
![]() Kończą mi się prasowane pryzmy ![]() Patrząc w KWC wybrałam: - IsaDora, Oil Control Compact Powder - jest w rankingu najlepszych, tani, ale nie wiem jak z odcieniami? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-kamieniu.html - Shiseido, Luminizing Color Powder - czaiłam się na niego, ale wybrałam pryzmy; podoba mi się, ale nie wiem jak z matowieniem? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...prasowany.html - Estee Lauder, Double Matte - lubię markę, ma niezle opinie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...prasowany.html - Lancome, Poudre Majeur Excellence - jeden z najlepszych w rankingu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...-matujacy.html - Maybelline, Dream Matte Powder - bardzo tani i ma bardzo dużo dobrych ocen https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...te-powder.html - MAC, Blot Powder / Pressed - swego czasu kusił w sklepie, dobre opinie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...r-pressed.html
![]() |
#1870 |
Przyjaciółka KWC
|
Cześć dziewczyny.
![]() Niech ktoś zrobi coś w końcu z tą wstrętną pogodą, bo ja już naprawdę mam dosć, nienawidzę deszczu i takiej szarówki. ![]() Estello ja też potrzebuję puder prasowany. ![]() ![]() Mam już harmonogramy na obu kierunkach, będę je zaraz zgrywać ze sobą. Nie cierpię tego robić. ![]()
![]() |
#1871 |
Zakorzenienie
|
Ice i Agniesko gratuluję zdanych egzmainów
![]() Ja pryzmy kończę, są ok, ale chciałąbym spróbować czegoś nowego.
![]() |
#1872 | ||||||
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Oo, w podstawówce chyba tam grałam. ![]() Cytat:
![]() Ja bardzo chętnie, zawsze, żeby się gdzieś stąd wyrwać. ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do forum - ja jestem poważnie za tym, żeby coś z tym wymyślić. Tak żeby móc gdzie napisać niektóre rzeczy, których nie chcemy ogłaszać całemu światu. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ice, bardzo się cieszę, że wszystko powoli się układa ze studiami. ![]() agnieska, gratulacje! ![]() nosek, ja nie będę Cię pocieszać, ale pomyśl, że ja czuję się tak jak Ty. ![]() ![]() A wczoraj sobie troszkę popiłam i.. nie pomogło! Tylko dziś mam kaca, i 9 godzin siedzenia w pracy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1873 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Witam Was wszystkie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Zakorzenienie
|
Agnieszko jak zdrowie ??
![]() Em alkohol nie pomoże, bo nazajutrz czujesz się jeszcze gorzej (fizycznie i moralnie) ![]() ![]()
![]() |
#1875 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() Dostałam wreszcie moje pędzle TBS ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1876 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bo nie wiem czy sama dam sobie radę ![]() Cytat:
![]() Chociaż ja imprezki uwielbiam to przy obecnej pogodzie koniami by mnie nie wyciągnęli ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cześć Aguś ![]() Jak się czujesz ? Jak Twoje zdrówko ? ![]()
![]() |
#1877 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://www.fashionhouse.pl/?p=/pl/ou...osnowiec/index Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jak zaczniesz rok akademicki poznasz nowych ludzi mnóstwo, zaczniesz rozwijać kolejne swoje zainteresowania i na nowo polubisz siebie, zobaczysz ![]() A patrzyłaś na Colorstaya prasowanego? Mam od tygodnia i bardzo sie polubiliśmy, poprzedni prasowaniec mnie trochę podsuszał i szybciej się świeciłam a ten nie, nie daje płaskiego matu-zdaje mi się że ma w sobie coś co daje efekt gładkiej rozświetloje skóry, na pewno nie są to drobinki. mam kolor 820 Light/Pale -jasny ciepły ![]() Wymalowałam pazurki na imprezkę wieczorną, nałożyłam nabłyszczacz p2 od Ice ![]() ![]()
![]() |
#1878 | |||
Zakorzenienie
|
Napisałam Wam o 8:30 i zamiast wysłać odpowiedź kliknęłam Podgląd i poszłam spać
![]() pół godziny temy wróciłam ze świetnej imprezy ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1879 | ||
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() A co do outletu, to ja byłam w czymś takim dwa razy w Hiszpanii, tam właśnie obkupiłam się w tyle tanich rzeczy. ![]() ![]() Outlet Converse.. ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Em, trzymaj się mocno ![]() A mi smutno. Ktosiek milczy już od czwartku ![]()
![]() |
#1881 |
Przyjaciółka KWC
|
Wykończy mnie to układanie planu.
![]() ![]() I mam za dużo punktów, nie mam po co zdawać przedmiotów, które chciałabym zdać. ![]() ![]()
![]() |
#1882 | ||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
UWAGA:nadrabiam
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kusicie tym Galeniciem.Przyjrzę się tej masce. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uwielbiam włoską kuchnię.Dziś zrobię sobie znów farfalle ze szpinakiem i ricottą ![]() Cytat:
![]() Ja też robię listę.A w drugiej ręcę często mam komórkę,bo kiedy robię zakupy w supermarkecie to wydaję moje kupony obiadowe i liczę sobie na kalkulatorku,żeby nie dopłacać z własnej kasy tylko zmieścić się w wielokrotności 8 zł (swoją drogą nie wiem jak oni policzyli,że obiad kosztuje 8zł ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A balsam porzeczkowy też męczę,ale już nie kupię ponownie.W ogóle nie nawilża i wychodzi na mnie taka dziwna nuta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratulacje!Ja już wiem,że chcę mieszkać w domu,nigdy w bloku.Dlatego też nie wyprowadzam się do Wawy mimo,że każdy z kim rozmawiam i mowię skąd jestem i że dojeżdzam codziennie się dziwi,że nie wynajmuję. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A zakupu laptopa gratuluję,ja już nie umiem sobie wyobrazić życia bez swojego. Też polecam router. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gratulacje! Snow fajnie,że już lepiej ze zdrówkiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Isus nie wolno brać takich leków ot tak samemu ![]() Madzia baw się przynajmniej tak dobrze jak na panieńskim ![]() Estellka, Aga witajcie ![]() Też mam L3 (zresztą z tej samej akcji co Aga ![]()
![]() |
#1883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() karolina czemu mieliby dopłacać? bo to przez bezmyślność koleżanki nie mogę spokojnie zrobić wpisów... zaraz po ostatnim wpisie chciałam przyjechać do Wawy i zabrać od niej index, ale stwierdziła, że nie ma takiej potrzeby, bo ona będzie przyjeżdżała na wpisy i będzie mi je robić we wrześniu, a teraz nagle nie może ruszyć tyłka z Głogowa :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1884 | ||
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() ![]() Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki ![]() Cytat:
![]() A kto ostatnio pisał? Ty czy on? Dziewczyny! No ja już spakowana i o 15 uciekam ![]() Pojawię się koło poniedziałku. Ściskam wszystkie! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja jestem za ![]() ![]()
![]() |
#1886 | ||||
Zakorzenienie
|
agnieska, ice-gratuluję!
Cytat:
![]() Nosku, zizou, Hosenko- a myślałam, że tylko ja mam takie problemy z moją psychiką.Czasem myślę, ze jestem wariatką i psychiczną. Potrafię ryczeć całą noc, jak sobie wkręcę coś. A na egzaminy ustne to boję się chodzić, żebym tam nie fikła. Nikt się nie stresuje tak jak ja, cała się trzęsę i nie wiem nawet jak się nazywam. Na pisemnych dużo mniej i jakoś sobie radzę, ale ustne to mi odejmują chyba kilka lat życia... Nie próbowałam jeszcze jakichś silniejszych leków, tylko jakieś ziołowe,ale one raczej mi nie pomagają(placebo być może)A jesień/zimę to wolałabym zapaść w sen. Dobrze, że mam internet. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
gayenko-nie jestem z Wami od początku wątku i trochę nie jestem w temacie- skąd w ogóle u Twojego TŻ sławna już na wizażu ksywka-krecik? (bardzo fajna nawiasem pisząc ![]()
![]() |
#1887 |
Zakorzenienie
|
to jest myśl
![]() a Organzza nie jest z Wawy? czy coś mi się pomerdało? |
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Przyjaciółka KWC
|
Nosku
![]() Daria, ja miałam gotowy plan (i ćwiczenia i wykłady) tylko na jednym kierunku na pierwszym roku, resztę zawsze ustawiałam sama. A potem przeklinałam, bo zawsze zakładałam ambitne chodzenie na wykłady, potem nie chodziłam i robiły mi się bycze okienka. ![]() W ogóle to od zeszłego roku szaleją z harmonogramami, wcześniej pojawiał się zawsze w ostatnich dniach września i był wielki stres, teraz już wisi od tygodnia. Dzięki wszystkim za gratulejszyn. ![]()
![]() |
#1889 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jaki kolor masz na pazurkach? Ja mam ciemną czerwień ![]() Cytat:
Jak to od Glamour?! Mocno Ci się skóra przetłuszcza? Bo moja tak i muszę często robić poprawki w ciągu dnia, dlatego chciałabym puder mocno matujący.
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Zakorzenienie
|
Jest,jest
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.