Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5 - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-19, 22:29   #1861
gayenka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

Agniesko gratuluje

Ice droga tobie rowniez gratuluje

Snow Jak dobrze cie widziec

Myszolapko nie wiem..Tata mnie pocieszal mowiac ze dostal pare razy paczuszke...strasznie mi przykro bo sie juz cieszylam na te probaski

Wogole to dziewczyny dzisiaj bylam w szoku.Autentycznie mnei zatkalo jak nic.
Siedzialam w tramwaju i naprzeciko mnie w 2 rzedzie siedziala dziewczyna,miala spiete w kucyk wlosy.Za nia siedzial chlopak ..nie wiem moze 7 letni i ciagnal ja lekko za wlosy.Obrocila sie i zwrocila mu uwage ,kulturalnie powiedziala ze ma przestac .Przystanek pozniej ten chlopak wysiadal i wysiadajac zaczal krzyczec i ja przedrzezniac i...z calej sily chwycil ja za ten kucyk i szarpnal tak (kilka razy!) za az zgiela sie w jego strone cala..musial jej wyrwac wlosy bo cale sie rozsypaly.Chlopak wyskoczyl z tramwaju i uciekl.
Bylam w szku ..skad w takich malych ludziach tyle chamstwa i nienawisci?
Przeciez ja na jej miejscu zrobilabym to samo.Zwrocilabym mu uwage.. przerasta mnie to naprawde..
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 22:41   #1862
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dziękuję dziewczyny. Strasznie się cieszę, że udało się z tymi egzaminami.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 07:19   #1863
isa666
Zakorzenienie

Dobry, ufff....przekopałam się przez 4 strony postów wreszcie

em, współczuję tej sytuacji z tym facetem, debil jakiś Może powinnaś poszukać innej pracy, mniej stresującej? Jesteś młodziutka, szkoda sobie psuć nerwy

ice, agnieska gratulacje z powodu zdanych egzaminów
Mi wczoraj poszło nawet nieźle, choć tego drugiego egzminu trochę się boję(tzn. wyników), bo nie wiem jak facet to oceni a to był test wielokrotnego wyboru i 3 opisowe do tego(nie napisałam 1 opisówki ).

nosku odwagi Wiem, że się boisz rozłąki z TŻ i studiów, ale poradzisz sobie, jesteś dzielna bardzo
Szkoda, że nie będziesz tak często tu zaglądać, ale mam nadzieję, że nas nie opuścisz

Karolinko miło i Ciebie zobaczyć tu znów

Nie wiem co jeszcze miałam pisać, dziś też jadę na uczelnię, więc będę dopiero wieczorem
Aha, moja cera nadal wygląda jak pobojowisko i dziś rano po wstaniu z łóżka miałam ją suchą jak wiór Sezon grzewczy daje mi w kość; nie dość, że mnie Avenka zapycha to jeszcze teraz mi się twarz wysusza od centralnego i też robią się przez to bolące gule
Stary 2008-09-20, 08:21   #1864
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cześć dziewczyny

Gratuluję zdanych egzaminów, ardzo się cieszę, trzymałam kciuki i myślłam wczoraj o Was :ehwm:

Dziewczyny jestem w szoku że tak wiele z Was miało/ma doświadczenie z antydepresantami....
Ja przez zimę mam ciężko przetrwać
Takich leków jeszcze nie próbowałam bo zawsze bardzo się ich bałam.
Bałam się że stracę kontrolę nad sobą.

Isa u Ciebie przynajmniej grzeją bo u mnie nadal lodówka
Stary 2008-09-20, 09:04   #1865
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Gratuluję zdanych egzaminów, ardzo się cieszę, trzymałam kciuki i myślłam wczoraj o Was :ehwm:

Dziewczyny jestem w szoku że tak wiele z Was miało/ma doświadczenie z antydepresantami....

Isa u Ciebie przynajmniej grzeją bo u mnie nadal lodówka
Grzeją, bo mieszkam w domku a nie w bloku na szczęście Tata uruchomił centralkę już w zeszłym tygodniu, bo inaczej byśmy pozamarzali(u mnie tu na wiosce często wieje bardzo zimny wiatr a to potęguje uczucie chłodu, bo przewiewa wnet przez ściany).

Co do antydepresantów, ja brałam kiedyś jakieś leki uspakajające(tata je dostał na recepte po tym jak go o mało co zawał ze stresu nie wziął no i tabletki zostały, więc spróbowałam tego), ale wzięłam tylko kilka tabeletek(to było bodajże na I roku studów podczas pierwszej sesji, bo bardzo to przeżywałam ). Tylko, że ja po tych tabletkach czułam się jak naćpana, cały czas mi się w głowie coś mieszało, mialam takie dziwne stany euforii jak po trawce albo jakimś Extasy
Stary 2008-09-20, 09:37   #1866
zizou
Zakorzenienie

moje cudowne tableteczki pozwalaja mi zyc normalnie. ja mam nie tyle stany depresyjne czy sklonnosc do depresji ale depresje. u mnie to jest scisle powiazane z inna choroba. kiedy tylko czuje, ze dol nadchodzi to zaczynam lykac tableteczki, wszystko wraca do normy i jest pieknie
jak zlapie dola to na calego. nie jem, nie spie. leze w tepo w lozku.

myslalam,z e nie musze dzis wychodzic z domu ale jednak musze. odbieram kolezanke z lotniska, wraca dzis z wakacji w... meksyku. jestem spragniona zdjec i opowiadan jej samolot wyladowal jakies piec minut temu wiec sie zwijam akurat przejdzie odprawe, znajdzie swoj bagaz i bedzie na mnie radosnie czekac

edit: jeszcze mi sie kupilo pompkowa midnight poison diora. bijcie ile wlezie. od poniedzialku odwyk
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 09:57   #1867
isa666
Zakorzenienie

ziz o ty niedobra Midnight poison jest piękny

Nałożyłam maseczkę nawilżającą, bo już nie wiem co jest z moją cerą, nie pamiętam kiedy miałam taką masakrę na twarzy Wygladam jak nastolatka z wielkim trądzikiem
Wydaje mi się, że najpierw mnie owszem przytkała Avenka a przy okazji przetłuszczyła i wysuszyła mi cerę + doszło centralne ogrzewanie i mam teraz odwodnioną buźkę.
Pamiętam, że rok temu zimą też mialam takie problemy, cera się łuszczyła, przesuszała i była ściągnięta.

A jeszcze najlepsze, wyciągłam krem Avene SPF 50, bo zostało mi trochę po lecie a tu z tubki...wypływa jakaś tłusta maź Avenka się rozwarstwiła No i co teraz? Wyrzucić ją?

EDIT: Zbieram się na uczelnię, do zobaczenia
Stary 2008-09-20, 09:59   #1868
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

A ja dziś mam wesele Idę zaraz do fryzjera Szkoda tylko, że pogoda kiepska, oby tylko nie padało, bo moja fryzura nie przetrwa długo.

Wczoraj wygnało mnie na zadupie Warszawy po buty (W galerii Handlowej na obrzeżach mieli akurat moj rozmiar butów, których poszukiwalam). Przy okazji natrafilam tam na Nature i tak mi się przypadkiem o nią zahaczyło Jestem pod wrażeniem, świetnie zaopatrzona, z b. łądnym wnętrzem Na najbliższy kosmetyczny shopping spree jadę tam

Do dziewczyn, ktore mają AOH Essence - czy ta brokatowa warstwa szybko schodzi? Jaki jest efekt po zejściu brokatu?

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 10:37   #1869
Estella
Zakorzenienie

Cześćććć dawno mnie tu nie było, ale podczytuję Was w wolnych chwilach.

Kończą mi się prasowane pryzmy pomóżcie mi wybrać jakiś puder, chciałabym żeby matowił skórę i trochę krył.
Patrząc w KWC wybrałam:
- IsaDora, Oil Control Compact Powder - jest w rankingu najlepszych, tani, ale nie wiem jak z odcieniami? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-kamieniu.html
- Shiseido, Luminizing Color Powder - czaiłam się na niego, ale wybrałam pryzmy; podoba mi się, ale nie wiem jak z matowieniem? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...prasowany.html
- Estee Lauder, Double Matte - lubię markę, ma niezle opinie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...prasowany.html
- Lancome, Poudre Majeur Excellence - jeden z najlepszych w rankingu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...-matujacy.html
- Maybelline, Dream Matte Powder - bardzo tani i ma bardzo dużo dobrych ocen https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...te-powder.html
- MAC, Blot Powder / Pressed - swego czasu kusił w sklepie, dobre opinie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...r-pressed.html

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 10:47   #1870
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cześć dziewczyny.

Niech ktoś zrobi coś w końcu z tą wstrętną pogodą, bo ja już naprawdę mam dosć, nienawidzę deszczu i takiej szarówki.

Estello ja też potrzebuję puder prasowany. Z tych, które wymieniłaś dumam nad Shiseido i Lancome, no i właśnie pryzmami.

Mam już harmonogramy na obu kierunkach, będę je zaraz zgrywać ze sobą. Nie cierpię tego robić.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-09-20, 10:50   #1871
Estella
Zakorzenienie

Ice i Agniesko gratuluję zdanych egzmainów

Ja pryzmy kończę, są ok, ale chciałąbym spróbować czegoś nowego.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-20, 11:07   #1872
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
emememsik- super laptopik. Gratuluję zakupu i polecam Ci ROUTER- kosztuje coś ok. 90 zł i masz internet w całym domu z taką samą prędkością i sygnałem. I nie trzeba ciągnąć kabla do pokoju bo to tak brzydko wygląda(ja miałam ciągnięty przez przedpokój, a teraz mamy to urządzonko i ja mam net w swoim a brat może łazić z laptopem po całym domku. Fajna sprawa
Możesz napisać coś więcej na ten temat? Ja w sprawach komputerowych jestem kompletnie nieobeznana. co to jest ten router i w ogóle.

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Podglądaczom EM mówimy stanowcze NIE! Idźcie poogladać brazylijską telenowelę jak wam się nudzi

Podpisuję się pod tym!

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
przy rondzie grzegorzeckim
Oo, w podstawówce chyba tam grałam.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Fajnie wiedzieć, że też grasz, to jesteśmy umówione w sezonie 2009

A tak poważnie to planujemy z siostrami się wybrać do outletu do Sosnowca
(październik-listopad) autem ojca, czy jakby było miejsce to byłabys chętna na wycieczkę z nami?
Gram to chyba trochę za dużo powiedziane - grałam w podstawówce, teraz staram sie sobie przypomnieć.

Ja bardzo chętnie, zawsze, żeby się gdzieś stąd wyrwać. A ten outlet to takie CH z samymi outletami czy jak?

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Emus nie ma sprawy My sie planujemy rozmnazac Tylko jeszcze za jakis czas.Peeeelno malych Krecikow z radoscia przyjme cie na synowa

OOO Nasze prywatne forum? Jestem za
Ale małe kreciki będą ze dwadzieścia lat młodsze ode mnie przecież.

Co do forum - ja jestem poważnie za tym, żeby coś z tym wymyślić. Tak żeby móc gdzie napisać niektóre rzeczy, których nie chcemy ogłaszać całemu światu.

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
em, współczuję tej sytuacji z tym facetem, debil jakiś Może powinnaś poszukać innej pracy, mniej stresującej? Jesteś młodziutka, szkoda sobie psuć nerwy
No właśnie chodzi o to, że to jedna z najmniej stresujących prac jakie można sobie wyobrazić. Mi się wydaje, że ja nie nadaję się do żadnej pracy, w ogóle powinnam zamknąć się w domu i stamtąd nie wychodzić. Strasznie boję się ludzi.

Cytat:
moje cudowne tableteczki pozwalaja mi zyc normalnie.

To chyba muszę się nimi zainteresować.. Gdybym nie chodziła do pracy, albo mogła wziąć na ten miesiąc wolne, to pewnie w ogóle nie wychodziłabym z pokoju. Co będzie jak się zaczną studia?

ice, bardzo się cieszę, że wszystko powoli się układa ze studiami.
agnieska, gratulacje!
nosek, ja nie będę Cię pocieszać, ale pomyśl, że ja czuję się tak jak Ty. Także nie jesteś sama.

A wczoraj sobie troszkę popiłam i.. nie pomogło! Tylko dziś mam kaca, i 9 godzin siedzenia w pracy. Już nie wiem w jaki sposób poprawić sobie humor.
Stary 2008-09-20, 11:17   #1873
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość

Kończą mi się prasowane pryzmy pomóżcie mi wybrać jakiś puder, chciałabym żeby matowił skórę i trochę krył.
Patrząc w KWC wybrałam:
- IsaDora, Oil Control Compact Powder - jest w rankingu najlepszych, tani, ale nie wiem jak z odcieniami? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-kamieniu.html
- Shiseido, Luminizing Color Powder - czaiłam się na niego, ale wybrałam pryzmy; podoba mi się, ale nie wiem jak z matowieniem? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...prasowany.html
- Estee Lauder, Double Matte - lubię markę, ma niezle opinie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...prasowany.html
- Lancome, Poudre Majeur Excellence - jeden z najlepszych w rankingu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...-matujacy.html
- Maybelline, Dream Matte Powder - bardzo tani i ma bardzo dużo dobrych ocen https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...te-powder.html
- MAC, Blot Powder / Pressed - swego czasu kusił w sklepie, dobre opinie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...r-pressed.html
mam Shiseido L1 i L3, bardzo je lubię nie matują jakoś wybitnie ale na kilka godzin tak, przy mojej mieszanej cerze

Witam Was wszystkie

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 11:26   #1874
Myszołapka
Zakorzenienie

Agnieszko jak zdrowie ??

Em alkohol nie pomoże, bo nazajutrz czujesz się jeszcze gorzej (fizycznie i moralnie) A Outlet w Sosnowcu to tak jak mówisz centrum handolwe z samymi outletami markowych sklepów
Stary 2008-09-20, 11:32   #1875
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez Myszołapka Pokaż wiadomość
Agnieszko jak zdrowie ??

Em alkohol nie pomoże, bo nazajutrz czujesz się jeszcze gorzej (fizycznie i moralnie) A Outlet w Sosnowcu to tak jak mówisz centrum handolwe z samymi outletami markowych sklepów
dziękuję, nie jest źle mam za sobą badania krwi i hormonów (jest ok) EKG (też dobrze) i wizytę u neurologa (mam skierowanie na badanie błędnika i rezonans magnetyczny).
Dostałam wreszcie moje pędzle TBS rewelacja mam też AOH Essence, dwa zestawy kolorystyczne paseczki Catrice, dwa błyszczyki i szminkę, puder sypki Rival de Loop i plasterki na nos Rival de Loop

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 11:37   #1876
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Grzeją, bo mieszkam w domku a nie w bloku na szczęście Tata uruchomił centralkę już w zeszłym tygodniu, bo inaczej byśmy pozamarzali(u mnie tu na wiosce często wieje bardzo zimny wiatr a to potęguje uczucie chłodu, bo przewiewa wnet przez ściany).
Szczęściaro! u mnie mieli zacząć grzać od dzisiaj ale póki co echo w grzejnikach

Cytat:
moje cudowne tableteczki pozwalaja mi zyc normalnie. ja mam nie tyle stany depresyjne czy sklonnosc do depresji ale depresje. u mnie to jest scisle powiazane z inna choroba. kiedy tylko czuje, ze dol nadchodzi to zaczynam lykac tableteczki, wszystko wraca do normy i jest pieknie
Przy moich obecnych stanach, od euforii do totalnej apatii chyba niedługo się uśmiechnę po szczegóły
Bo nie wiem czy sama dam sobie radę

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
A ja dziś mam wesele Idę zaraz do fryzjera Szkoda tylko, że pogoda kiepska, oby tylko nie padało, bo moja fryzura nie przetrwa długo.
Ojej, to super zabawy życzę
Chociaż ja imprezki uwielbiam to przy obecnej pogodzie koniami by mnie nie wyciągnęli

Cytat:

Patrząc w KWC wybrałam:
Ja też szukam czegoś podobnego, tylko najpierw muszę wszystkie resztki podkładów wykończyć czyli: Loreala Ideal Balance, Max Factor LP, Lirene rozświetlający i kupię sobie coś solidnego

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.

Niech ktoś zrobi coś w końcu z tą wstrętną pogodą, bo ja już naprawdę mam dosć, nienawidzę deszczu i takiej szarówki.
ja też a do pierwszego października ma nie być żadnej poprawy

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie
Cześć Aguś
Jak się czujesz ? Jak Twoje zdrówko ?
Stary 2008-09-20, 11:41   #1877
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou;9076064m
bijcie ile wlezie. od poniedzialku odwyk
nie mam już siły, ręce mi opadły
Cytat:
Do dziewczyn, ktore mają AOH Essence - czy ta brokatowa warstwa szybko schodzi? Jaki jest efekt po zejściu brokatu?
Pamiętaj, za 10 dni dopiero Chodziłam w czwartek koło niego, ale postanowiłam być dzielna- kupię dopiero jak zużyję sypki nabłyszczacz Manhattan, wydaje mi się, ze da podobny efekt więc Essencowy może poczekać
Cytat:
Mam już harmonogramy na obu kierunkach, będę je zaraz zgrywać ze sobą. Nie cierpię tego robić.
Ja lubię takie zajęcie, czasami mi się marzy zostać sekretareczką w jakimś biurze
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Gram to chyba trochę za dużo powiedziane - grałam w podstawówce, teraz staram sie sobie przypomnieć.
Ja trenować skończyłam w 1 klasie liceum, od tamtej pory rakietę mam w ręce raz do roku
Cytat:
Ja bardzo chętnie, zawsze, żeby się gdzieś stąd wyrwać. A ten outlet to takie CH z samymi outletami czy jak?
to jest to:
http://www.fashionhouse.pl/?p=/pl/ou...osnowiec/index
Cytat:
No właśnie chodzi o to, że to jedna z najmniej stresujących prac jakie można sobie wyobrazić. Mi się wydaje, że ja nie nadaję się do żadnej pracy, w ogóle powinnam zamknąć się w domu i stamtąd nie wychodzić. Strasznie boję się ludzi.
Em zawsze byłaś odważna, przedsiębiorcza i konkretna- taką Cię znam i to na pewno jest chwilowy kryzys
Cytat:
To chyba muszę się nimi zainteresować.. Gdybym nie chodziła do pracy, albo mogła wziąć na ten miesiąc wolne, to pewnie w ogóle nie wychodziłabym z pokoju. Co będzie jak się zaczną studia?
Żadnych tableteczek nie pozwalam
Jak zaczniesz rok akademicki poznasz nowych ludzi mnóstwo, zaczniesz rozwijać kolejne swoje zainteresowania i na nowo polubisz siebie, zobaczysz
Cytat:
Ja pryzmy kończę, są ok, ale chciałąbym spróbować czegoś nowego.
A patrzyłaś na Colorstaya prasowanego? Mam od tygodnia i bardzo sie polubiliśmy, poprzedni prasowaniec mnie trochę podsuszał i szybciej się świeciłam a ten nie, nie daje płaskiego matu-zdaje mi się że ma w sobie coś co daje efekt gładkiej rozświetloje skóry, na pewno nie są to drobinki. mam kolor 820 Light/Pale -jasny ciepły

Wymalowałam pazurki na imprezkę wieczorną, nałożyłam nabłyszczacz p2 od Ice ale chyba się nie polubimy, bardzo spowalnia wysychanie wszytskich warstw lakierów
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 11:54   #1878
adrijah
Zakorzenienie

Napisałam Wam o 8:30 i zamiast wysłać odpowiedź kliknęłam Podgląd i poszłam spać

pół godziny temy wróciłam ze świetnej imprezy nie wiem czy to dlatego, że piłam grzane wino czy dlatego, że wzięłam kc24 jest ok, tylko spać mi się chce.. więc lecę do łóżka, bo wieczorem chcemy się całą ekipą wybrać na Święto Kwiatów Owoców i Warzyw (takie tam skierniewickie dożynki ), bo będzie Teatr Realistyczny, potem chcemy się wbić do jedynego w miarę normalnego klubu, a jutro rano do Wawy - będę się wkradać do mieszkania kumpeli a potem czekać na wpis..

Cytat:
Kupilam sobie polke z przyprawami taka mala.Chce ktos caly kminek ? (fuj.)
też bym oddała kminek

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Dziewczyny łapię doła...
Z trudem nie popłakałam się przy TŻcie

Już umieram z tęsknoty. A przy okazji histerycznie boję się nowego roku, wyzwań
Jestem chyba największym tchórzem świata

Boję się, że się coś stanie..

Chyba już czas wrócić do moich cudownych antydepresantów...
jak chcesz, ja mogę być Twoim antydepresantem od.. o mamo, to już za tydzień! wprowadzamy w życię akcję "Nosku - nosek do góry!" kto się przyłącza? Madziarra?

Cytat:
Dziękuję dziewczyny. Strasznie się cieszę, że udało się z tymi egzaminami.
ja tez gratuluje
Stary 2008-09-20, 12:25   #1879
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Myszołapka Pokaż wiadomość
Z tym alkoholem to prawda, niestety.
A co do outletu, to ja byłam w czymś takim dwa razy w Hiszpanii, tam właśnie obkupiłam się w tyle tanich rzeczy. Tylko tam przede wszystkim są te całe Zary, Pull&Beary, Stradivariusy, Bershki, Oysho..
Outlet Converse.. Jedziemy!

Cytat:
Em zawsze byłaś odważna, przedsiębiorcza i konkretna- taką Cię znam i to na pewno jest chwilowy kryzys
Ee, pozory..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-20, 12:34   #1880
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Z tym alkoholem to prawda, niestety.
A co do outletu, to ja byłam w czymś takim dwa razy w Hiszpanii, tam właśnie obkupiłam się w tyle tanich rzeczy. Tylko tam przede wszystkim są te całe Zary, Pull&Beary, Stradivariusy, Bershki, Oysho..
Outlet Converse.. Jedziemy!

Ee, pozory..

Em, trzymaj się mocno

A mi smutno.
Ktosiek milczy już od czwartku
Stary 2008-09-20, 12:41   #1881
iceflower
Przyjaciółka KWC

Wykończy mnie to układanie planu. W dodatku nie wiem jeszcze nic o seminariach, ani nie mam podanych grup ćwiczeniowych do wyboru z żadnego chyba przedmiotu.

I mam za dużo punktów, nie mam po co zdawać przedmiotów, które chciałabym zdać. Chociaż może znowu zrobię mały zapas, to na V roku będę mieć dwa egzaminy.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-09-20, 12:43   #1882
karolina1985
Zakorzenienie

UWAGA:nadrabiamPr zepraszam za usunięcie emotek,ja też nie będę nadużywać

Cytat:
Karolino, nie ma sie czym przejmować, człowiek sobie nie radzi z samym sobą, no żal głupka i tyle
Też to tak sobie tłumaczę.

Cytat:
Karolinko, dobrze,że wpadłaś, mam nadzieję, że u Ciebie lepiej..
tak,trochę lepiej dziękuję.

Cytat:
Ice, a miałas któregoś z nowych play ball? kusi mnie opakowanie ale zupełnie nie wiem jaki efekt bym chciała z tych co one proponują
Ja też chyba wezmę któryś,ale to przy większym zamówieniu,bo na razie tylko szampon mi potrzebny a dla jednej rzeczy nie będę zamawiać.Poczekam aż mi się któraś maska skończy.

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Karolinko, nie warto psuć sobie nerwów Glonami (jak to ładnie Gayenka ujęła). Wiesz, że dobrze zrobiłaś, wiesz, że nikt się do Ciebie przyczepić nie może i to jest naważniejsze.

Cytat:
Mi wisi Cleanance, Effaclar A.I., peeling i maseczka aromatyczna Nuxe, no i Sensibio. Jeszcze byłoby nie od rzeczy wziąć krem pod oczy Avene, chociaż bez niego jeszcze przeżyję trochę. I filtr na zapas, jak gdzieś spotkam.

Jutro chyba zrobię sobie tą ostatnią próbkę maseczki Galenic i zastanowię się, czy bym jej nie chciała też.

I chyba chciałabym meteorytki Mythic...
Ja za jakiś czas też będę musiała zrobić zamówienie (niedawno pisałam,że lubię jak mi się coś kończy,ale jednak zmieniam zdanie-to dotyczy tylko tańszych rzeczy typu żel czy balsam,bo przy zakupach aptecznych wychodzą ogromne sumy).Myślę,że jednak dam radę jeszcze to mocno przeciągnąć,bo Cleanance jeszcze długo posłuży mimo,że jest go mało,ale wydajny,poza tym mam jeszcze olejek myjący z BU.Najbardziej potrzebny byłby micel,ale najwyżej przemęczę się z Ziają i pozużywam miniatury miceli Avene.
Kusicie tym Galeniciem.Przyjrzę się tej masce.

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
A poza tym wkurzyłam się, bo prosił mnie przez tel, żebym podpisała się na kartce za księdza, że był u spowiedzi(ma być chrzestnym) Mówi, że pedałom nie ma zamiaru się spowiadać. Ale powiedziałam, że ręki do tego nie przyłożę!!!
bezbożnik.

Cytat:
Karolinko, jeszcze raz przytulam mocno i życzę wszystkiego dobrego, żeby Ci się układało jak najlepiej
Kochana Vibeska

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
dopiero co wstalam i juz wsciekla jestem.. kolezanka z grupy ma mój index w Wawie, sama siedzi w Głogowie, wiec kazalam jej wyslac mi klucz od jej mieszkania. Wyslala go (nie osobiscie) w piatek i do tej pory nie doszedl.
Szczerze mówiąc dziwię się,że wysłała ten klucz. Ja bym się bała.

Cytat:
800 stron pysznych makaronów, sosów, włoskich deserów etc przede mną
Uwielbiam włoską kuchnię.Dziś zrobię sobie znów farfalle ze szpinakiem i ricottą

Cytat:
em, Karolinko zaglądajcie częściej do nas, mam nadzieję, że wszystko się u Was ułoży
EDIT: Zdałam niedzielny egzamin na 5
i gratulacje!

Cytat:
ja muszę jednak chodzić z listą zakupów, bo zawsze czegoś zapominam
Ja też robię listę.A w drugiej ręcę często mam komórkę,bo kiedy robię zakupy w supermarkecie to wydaję moje kupony obiadowe i liczę sobie na kalkulatorku,żeby nie dopłacać z własnej kasy tylko zmieścić się w wielokrotności 8 zł (swoją drogą nie wiem jak oni policzyli,że obiad kosztuje 8zł)

Cytat:
mam klucze od mieszkania kumpeli ale załatwiła mnie... a właściwie jej tata, bo to on wysyłał.. za pobraniem i kurier krzyknął 40zł
Sporo,ale to przecież Tobie zależało na tym,więc czemu mieliby dopłacać z własnej kieszeni?

Cytat:
I mam ochotę na nowe smarowidło do ciała - na mleczko afrykańskie Bielendy i na masła Eveline (wszystkie). Akurat mam na wykończeniu masło waniliowe Joanny i balsam CD, balsam porzeczkowy Joanny też szybko schodzi, to może zrobię niedługo nowe zapasy.
Ja na to samoTylko tych maseł nigdzie nie widziałam,więc zostaje mi tylko Inermis.Warszawianki gdzie znajdę masła Eveline?
A balsam porzeczkowy też męczę,ale już nie kupię ponownie.W ogóle nie nawilża i wychodzi na mnie taka dziwna nuta

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczęta
Jak ktoś się blondynką urodził, brunetką nie umrze(...)
Cytat:
A propos nadzerki przypomnial mi sie taki dialog z moja zestrachana przyjaciolka:
A:boje sie ,bo nie wiem jak oni te nadrzerke wypalaja..
JA:ale jak sie boisz ,czego dokladnie.Chemicznie tak wypalaja chyba.
A:Taaak? nie ogniem?
Ja: oszalalas? myslalas ze ci wsadza szmate ,poleja benzyne i podpala?
A:nie ale troche sie balam ze mnie przypala zapalka ,albo jakims palnikiem
Ja: tak a jak jest zamrazanie to cie wystawiaja na mroz z fotelem i czekaja az samo odpadnie
Oba dialogi boskie

Cytat:
ja siedzę cicho bo kompletuję zamówienie z Esculapa
Dziewczyny jak u nich z próbkami? Dają?
Dają I Aptekę w Sieci też polecam.

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
no i muszę się Wam pochwalić: kupiliśmy dziś dom...
Gratulacje!Ja już wiem,że chcę mieszkać w domu,nigdy w bloku.Dlatego też nie wyprowadzam się do Wawy mimo,że każdy z kim rozmawiam i mowię skąd jestem i że dojeżdzam codziennie się dziwi,że nie wynajmuję.

Cytat:
Isa, dzięki Ma mazideł do ciała mam aż nadto

Czy któraś z Was (prócz zizou) dostała już miniaturę Chanela?
Ja dostałam,ale od Glamour a nie z tej strony co podawałyście.Bez szału jak na razie.

Cytat:
A potem miałam w pracy niemiłe spięcie se starym żulem(...)Bardzo żałuję, że nie mogę napisać tu wszystkiego, co bym chciała..
Że też niektórym chce się mnie śledzić w internecie.
to ja już wolę maile
A zakupu laptopa gratuluję,ja już nie umiem sobie wyobrazić życia bez swojego.
Też polecam router.

Cytat:
Dziewczyny zdałam!Nie będę powtarzać roku, od razu mi się zrobiło lepiej i mam ochotę wyściskać każdego człowieka, którego spotkam.Dawno się tak nie czułam.
GratulacjeCieszę się razem z Tobą

Cytat:
Te trójkolorowe widziałam już kiedyś na Allegro i marzyły mi się,ale ja bym nie dała rady na takich obcasach

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Zdałam zdałam zdałam
Gratulacje!

Snow fajnie,że już lepiej ze zdrówkiem

Cytat:
Wogole to dziewczyny dzisiaj bylam w szoku.Autentycznie mnei zatkalo jak nic.
szok

Cytat:
Grzeją, bo mieszkam w domku a nie w bloku na szczęście
Co do antydepresantów, ja brałam kiedyś jakieś leki uspakajające(tata je dostał na recepte po tym jak go o mało co zawał ze stresu nie wziął no i tabletki zostały, więc spróbowałam tego), ale wzięłam tylko kilka tabeletek(to było bodajże na I roku studów podczas pierwszej sesji, bo bardzo to przeżywałam ). Tylko, że ja po tych tabletkach czułam się jak naćpana, cały czas mi się w głowie coś mieszało, mialam takie dziwne stany euforii jak po trawce albo jakimś Extasy
U mnie w domku też ciepełko,bo też mam własną ciepłownię
Isus nie wolno brać takich leków ot tak samemu

Madzia baw się przynajmniej tak dobrze jak na panieńskim

Estellka, Aga witajcie
Też mam L3 (zresztą z tej samej akcji co Aga) i jestem zadowolona.

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 12:47   #1883
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Wykończy mnie to układanie planu. W dodatku nie wiem jeszcze nic o seminariach, ani nie mam podanych grup ćwiczeniowych do wyboru z żadnego chyba przedmiotu.

I mam za dużo punktów, nie mam po co zdawać przedmiotów, które chciałabym zdać. Chociaż może znowu zrobię mały zapas, to na V roku będę mieć dwa egzaminy.
z jednej strony chciałabym móc sobie sama ułożyć plan, z drugiej strony cieszę się, że będę miała gotowy. Ale czekanie na niego doprowadza do szału. Pojawi się 6 dni przez zajęciami i to pewnie w okolicach północy dopiero, wszyscy będą od rana jak głupki przy kompach siedzieć, a jak wrzucą to momentalnie serwer padnie i skończy się tak jak ostatnio - komu się udało zdobyć plan, rozsyłał go wszystkim mailem albo wrzucał na chomika i rano kasował

karolina czemu mieliby dopłacać? bo to przez bezmyślność koleżanki nie mogę spokojnie zrobić wpisów... zaraz po ostatnim wpisie chciałam przyjechać do Wawy i zabrać od niej index, ale stwierdziła, że nie ma takiej potrzeby, bo ona będzie przyjeżdżała na wpisy i będzie mi je robić we wrześniu, a teraz nagle nie może ruszyć tyłka z Głogowa :/

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-20, 12:50   #1884
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:

nosek, ja nie będę Cię pocieszać, ale pomyśl, że ja czuję się tak jak Ty. Także nie jesteś sama.
em mam nadzieję że wkrótce się nam polepszy
Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki

Cytat:

jak chcesz, ja mogę być Twoim antydepresantem od.. o mamo, to już za tydzień! wprowadzamy w życię akcję "Nosku - nosek do góry!" kto się przyłącza? Madziarra?
a może by nam z tego jakiś październikowy zlocik wyszedł?

Cytat:
A mi smutno.
Ktosiek milczy już od czwartku
A kto ostatnio pisał? Ty czy on?

Dziewczyny!
No ja już spakowana i o 15 uciekam
Pojawię się koło poniedziałku.
Ściskam wszystkie!

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 12:54   #1885
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny!
No ja już spakowana i o 15 uciekam
Pojawię się koło poniedziałku.
Ściskam wszystkie!
Będziemy tęsknićKoniecznie musisz załatwić net Nosku

Ja jestem za Nosek,Daria,Estellka,Madz ia i ja?tak?Chyba więcej nas nie ma?

Stary 2008-09-20, 12:55   #1886
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

agnieska, ice-gratuluję!
Cytat:
i patrzcie na to (klik). czyz to nie cudo?
Jeszcze takiego cuda nie widziałam. Po opisie stwierdzam, że zapach chyba nie dla mnie ale ta buteleczka! bardzo oryginalna

Nosku, zizou, Hosenko- a myślałam, że tylko ja mam takie problemy z moją psychiką.Czasem myślę, ze jestem wariatką i psychiczną. Potrafię ryczeć całą noc, jak sobie wkręcę coś. A na egzaminy ustne to boję się chodzić, żebym tam nie fikła. Nikt się nie stresuje tak jak ja, cała się trzęsę i nie wiem nawet jak się nazywam. Na pisemnych dużo mniej i jakoś sobie radzę, ale ustne to mi odejmują chyba kilka lat życia...
Nie próbowałam jeszcze jakichś silniejszych leków, tylko jakieś ziołowe,ale one raczej mi nie pomagają(placebo być może)A jesień/zimę to wolałabym zapaść w sen. Dobrze, że mam internet.

Cytat:
Postanowiłam, że kupię perfumy... TŻtowi Ostatnio sporo mu się podobało
Też bym tak chciała. Mojego TŻta w ogóle perfumy nie interesują, mówi, ze on najbardziej lubi zapach świeżo wykąpanej skóry a nie skropionej czymś. I kiedy ja się zachwycam jego Armani Black to on mówi, że są zwykłe i kropi się nimi do pracy(fizyczna)Ale może to i dobrze. Dwóch perfumoholików w domu to stanowczo za dużo!

Cytat:

No ja dokładnie tak samo

Cytat:
Możesz napisać coś więcej na ten temat? Ja w sprawach komputerowych jestem kompletnie nieobeznana. co to jest ten router i w ogóle.
To jest takie urządzonko http://www.allegro.pl/item442274444_...ie_sztuki.html tzn ja mam takie. Podłączasz je do modemu i masz internet radiowy w całym domu. Jeśli masz komputer stacjonarny to musisz mieć kartę sieciową,a w laptopie jest wbudowanyWiFi. No i bez żadnych kabli możesz sobie nosić komputer po domu i masz wszędzie internet.Może wtedy z niego korzystać kilka osób,a prędkość się nie zmniejszy. A jeśli masz neostradę to dają do niej Liveboxa(dzięki temu też masz internet wcałym domu)-w takim wypadku zapytaj tam, gdzie zamawiałaś neostradę.(Koledze przysłali za darmo na wypróbowanie) W sumie to ja też nie jestem jakimś specjalistą w tej dziedzinie...

gayenko-nie jestem z Wami od początku wątku i trochę nie jestem w temacie- skąd w ogóle u Twojego TŻ sławna już na wizażu ksywka-krecik? (bardzo fajna nawiasem pisząc)
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 12:57   #1887
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
to jest myśl

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Będziemy tęsknićKoniecznie musisz załatwić net Nosku

Ja jestem za Nosek,Daria,Estellka,Madz ia i ja?tak?Chyba więcej nas nie ma?
a Organzza nie jest z Wawy? czy coś mi się pomerdało?
Stary 2008-09-20, 12:57   #1888
iceflower
Przyjaciółka KWC

Nosku zaglądaj często.

Daria, ja miałam gotowy plan (i ćwiczenia i wykłady) tylko na jednym kierunku na pierwszym roku, resztę zawsze ustawiałam sama. A potem przeklinałam, bo zawsze zakładałam ambitne chodzenie na wykłady, potem nie chodziłam i robiły mi się bycze okienka.

W ogóle to od zeszłego roku szaleją z harmonogramami, wcześniej pojawiał się zawsze w ostatnich dniach września i był wielki stres, teraz już wisi od tygodnia.

Dzięki wszystkim za gratulejszyn.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-09-20, 13:00   #1889
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
mam Shiseido L1 i L3, bardzo je lubię nie matują jakoś wybitnie ale na kilka godzin tak, przy mojej mieszanej cerze
Dzięki, a kryją trochę?
Cytat:
Dostałam wreszcie moje pędzle TBS
Zazdroszczę
Cytat:
Ja też szukam czegoś podobnego, tylko najpierw muszę wszystkie resztki podkładów wykończyć czyli: Loreala Ideal Balance, Max Factor LP, Lirene rozświetlający i kupię sobie coś solidnego
A szukasz pudru prasowanego czy podkładu? Bo ja stosuję oba kosmetyki; podkład też mi się skończył nic z pompki Chanela nie leci
Cytat:
A patrzyłaś na Colorstaya prasowanego? Mam od tygodnia i bardzo sie polubiliśmy, poprzedni prasowaniec mnie trochę podsuszał i szybciej się świeciłam a ten nie, nie daje płaskiego matu-zdaje mi się że ma w sobie coś co daje efekt gładkiej rozświetloje skóry, na pewno nie są to drobinki. mam kolor 820 Light/Pale -jasny ciepły

Wymalowałam pazurki na imprezkę wieczorną, nałożyłam nabłyszczacz p2 od Ice ale chyba się nie polubimy, bardzo spowalnia wysychanie wszytskich warstw lakierów
Nie patrzyłam, ale spojrzę, dzięki. A dobrze matuje?
Jaki kolor masz na pazurkach? Ja mam ciemną czerwień
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Ja na to samoTylko tych maseł nigdzie nie widziałam,więc zostaje mi tylko Inermis.Warszawianki gdzie znajdę masła Eveline?

Ja dostałam,ale od Glamour a nie z tej strony co podawałyście.Bez szału jak na razie.

Estellka, Aga witajcie
Też mam L3 (zresztą z tej samej akcji co Aga) i jestem zadowolona.
Masła Eveline widziałam w drogerii przy dawnej Zielonej budce przy Puławskiej; sprawdź też w Centrum w podziemiach na stacji WKD - mają duży wybór polskich kosmetyków i dużo nowości.
Jak to od Glamour?!
Mocno Ci się skóra przetłuszcza? Bo moja tak i muszę często robić poprawki w ciągu dnia, dlatego chciałabym puder mocno matujący.

Siegfried Obermeier
Stary 2008-09-20, 13:00   #1890
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:

a Organzza nie jest z Wawy? czy coś mi się pomerdało?
Jest,jest Zapomniałam całkiemNo to już jest nas 6 (o ile oczywiście Dziewczyny będą chętne?)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości