Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-28, 14:33   #2611
MagJa
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
Mag zagladaj do nas czesciej

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
MagJa super,że do nas zajrzałaś Obyś szybko wyszła na finansową prostą i zaglądała do nas częściej
Staram się jak mogę, ale zawsze coś trza kupić, na coś wydać, więc to nie tak łatwo. Ostatnio trochę kosmetyków mi się pokończyło, więc kaska poszła. Jeszcze przydałby mi się nowy podkład mineralny i brązowy tusz, bo pierwszy mi się kończy, a drugiego nie mam. Czarny Hypnose już długo nie pociągnie.
Poza tym sprawiłam sobie 2 pary rękawiczek: czerwone i śliwkowe (zapłaciłam we wtorek, a jeszcze chyba nawet nie wysłane, choć sprzedawca obiecuje expresową wysyłkę ), czarną torebkę do latania do pracy, na którą też czekam, ale dopiero zamówiłam, więc jeszcze nie biadolę że nie dochodzi. No i jeszcze czapkę i szalik trzeba by kupić. No i wspomniany wcześniej płaszcz. I jak tu wyjść na prostą...

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość

MagJo witaj
A co sprzedajesz na All ?
Porzuć linkiem
Linkiem nie można Bo pójdę siedzieć, za wizażowe pomarańczowe kraty bana

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Mag Dobrze, że u Ciebie ok, tylko się nie przepracuj
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Mag miło Cię widzieć, zaglądaj częściej do nas.
Dzięki, dziewczyny

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Mag
Ja używam Tonimer
Dzięki, zaraz poszukam tego cuda w jakiejś netowej aptece, żeby się zorientować w cenie, bo apteka w galerii u mnie w pracy, ma tak zdziercze ceny, że na Ibupromie Zatoki 12szt. przepłaciłam 3,3zł w stosunku do ceny, jaką bym zapłaciła zamawiając na www.☠☠☠☠☠☠☠ i odbierając w tej samej aptece.

Cytat:
w top secret sa fajne kurtki? to sie chyba przejde, bo potrzebuje jakiejs przejsciowki. i zimowej tez, nie oszukujmy sie zbankrutuje
Fajne są przynajmiej z wyglądu, bo pod względem jakości większość pozostawia trochę do życzenia Już na wieszakach wiszą zmięte, a co dopiero jakby człowiek się w nie ubrał, pochodził, posiedział. Chyba trzeba by z żelazkiem chodzić

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja też potworny zmarzluch jestem a całą zimę przechodziłam w płaszczyku House do kolan takim kurtkowym, wcale nie najgrubszym
A bo ostatnio taaaakie srogie zimy mamy

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Poradźcie mi, czym ja mam ratować moje usta? Sa całe spierzchnięte i poranione i takie strasznie uwrażliwione. Wszystko przez to cholerne Tisane. Co ja mam teraz na nie nakładać?
Ja polecam albo Carmex albo Nivea Med albo Neutrogenę, ale jak znajdziesz sztyft bez filtra SPF20, bo ten z dwudziestką jest słabiutki. Czwóreczka była lepsza, a teraz chyba już jest wersja w ogóle bez filtra, ale skoncentrowana, tak jak ta z SPF4 była.

Nic mi się nie chce. Nawet nie mam smaka na mojego ulubionego 3Bita Intenssimo, noo Leży na biurku od rana i nic. Zrobiłam ten obiad, zjedliśmy z tatą. Nie wiem czy toto smak miało, bo ja go na pewno nie mam, ale tata nie narzekał. Za zdjęcia się jeszcze nie wzięłam. I chce mi się i nie chce... Do dupy, nie lubię się tak czuć Najchętniej to bym się teraz walnęła na łóżko, przytuliła do TŻ i tak sobie leniuchowała. Bo nawet nie spała, spać mi się nie chce, zresztą nie lubię sypiać w dzień Ech, dzień leniwca mam. Idem sobie stąd, może się jakoś zmuszę do zrobienia fot klamotów. Wizja choćby małej kaski z tego jest kusząca
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-28, 15:29   #2612
adrijah
Zakorzenienie

lecę na pociąg, może uda mi się nikogo nie zasmarkać

w Wawie chwilowo nie mam internetu, więc prawdopodobnie wrócę do Was dopiero we wtorek wieczorem

trzymajcie się
Stary 2008-09-28, 15:37   #2613
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Wpadłam nadrobić braki na naszym forum oraz te w KWC. Ponieważ jednak wizaż muli mi niemiłosiernie nie mam cierpliwości .
Może uda mi się coś nadgonić jutro, bo wieczorem niestety wracam do pracy .
Eh, jak ja ostatnio kocham niedziele .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-28, 16:07   #2614
emememsik
po prostu Em :)

ice, a jest coś takiego jak obowiązkowe wykłady?
Skąd ja mam wiedzieć to wszystko.. Właśnie dlatego nie mogę być chora w pierwszym tygodniu.
Stary 2008-09-28, 16:13   #2615
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Em, ja bym mimo wszystko radziła iść, zrobić rozeznanie. Poza tym na pierwszych zajęciach można się trochę zbratać z grupą, żeby później znać kogoś, kogo można się pytać co było na zajęciach

Jestem po pierwszej nocy z Etiaxilem - jest świetny ! Dziś ani kropki potu, suche pachy cały dzień Że ja też tak późno go odkryłam!

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-28, 16:19   #2616
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Za zdjęcia się jeszcze nie wzięłam. I chce mi się i nie chce... Do dupy, nie lubię się tak czuć Najchętniej to bym się teraz walnęła na łóżko, przytuliła do TŻ i tak sobie leniuchowała. Bo nawet nie spała, spać mi się nie chce, zresztą nie lubię sypiać w dzień Ech, dzień leniwca mam. Idem sobie stąd, może się jakoś zmuszę do zrobienia fot klamotów. Wizja choćby małej kaski z tego jest kusząca
Ja tez jeszcze niedawno nie lubiłam spać,a od koło 2 tygodni MUSZE przespać ze 2 godzinki. (Własnie przed chwilą się obudziłam)

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Skąd ja mam wiedzieć to wszystko.. Właśnie dlatego nie mogę być chora w pierwszym tygodniu.
U mnie niektóre były - sprawdzana była obecność. Na jednych zajęciach się okazało, że z max 2 nieobecnościami można mieć zaliczony przedmiot na 3.0 - o tym nikt nie wiedział, więc miła niespodzianka - jeden przedmiot z głowy Kto chciał lepszą ocene mógł przystąpić do egzaminu.

Przegladam własnie www.☠☠☠☠☠☠☠ (zamawiałam tak kiedyś krem Cernor), tak dla rozeznania cenowego. I tak sobie patrzę na Solecriny - chyba powiększyli ofertę, bo kiedyś nie było emulsji 30 ani 50+, tylko 40

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-28, 16:30   #2617
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:

ja bym poszła- moim zdaniem warto sobie samemu na początku wyrobić zdanie na które wykłady warto chodzić, na które nie. Zresztą niektórzy wykładowcy lubią puszczać listy na wykładach
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-28, 16:56   #2618
bossy
Zakorzenienie

Magja
Ja też leki zamawiam tylko na doz.

Kupiłam seee:
tonik garniera dla wrażliwców - to przez Ice
krem do rąk czerwonego garniera
maskę do włosów rozjaśnianych dove

i folie aluminiową. mój cycuś z kurczaka będzie się piekł w piekarniku już go oblałam oliwą, wsmarowałam ziółka i zawinęłam w folię. a piekarnik się nagrzewa )))

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-28, 17:44   #2619
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
ANo niestety jest. Dzieje się tak wtedy, jak wykładowca uważa swój przedmiot za świętość i mało go interesuje, że Ty masz na to inne zdanie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Em, ja bym mimo wszystko radziła iść, zrobić rozeznanie. Poza tym na pierwszych zajęciach można się trochę zbratać z grupą, żeby później znać kogoś, kogo można się pytać co było na zajęciach
Dokładnie

Cytat:
Jestem po pierwszej nocy z Etiaxilem - jest świetny ! Dziś ani kropki potu, suche pachy cały dzień Że ja też tak późno go odkryłam!
Lepiej późno niż wcale U mnie Etiaxil tak świetnie wyregulował potliwość, że po zużyciu tych 3 czy 4 opakowań zaprzestałam jego używania na rok, dopero teraz podczas upałów do niego wróciłam, ale już i tak używam sporadycznie, jak mi się przypomni. Czasem raz na tydzień, czasem raz na dwa,a tak to jadę już na normalnych antyperspirantach i jest ok

[quote=Hosenka*;9171108]Ja tez jeszcze niedawno nie lubiłam spać,a od koło 2 tygodni MUSZE przespać ze 2 godzinki. (Własnie przed chwilą się obudziłam)[/quote]
To ja mam nadzieję, że u mnie to nie nastąpi. Bo to będzie sprzeczne ze mną samą i tak łatwo się z tym nie pogodzę

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
U mnie niektóre były - sprawdzana była obecność. Na jednych zajęciach się okazało, że z max 2 nieobecnościami można mieć zaliczony przedmiot na 3.0 - o tym nikt nie wiedział, więc miła niespodzianka - jeden przedmiot z głowy Kto chciał lepszą ocene mógł przystąpić do egzaminu.
U nas też tak bywało

Cytat:
Przegladam własnie www.☠☠☠☠☠☠☠ (zamawiałam tak kiedyś krem Cernor), tak dla rozeznania cenowego. I tak sobie patrzę na Solecriny - chyba powiększyli ofertę, bo kiedyś nie było emulsji 30 ani 50+, tylko 40
DOZ najtańszy nie jest, taki Aptecus czy Eskulap są tańsze, ale z DOZem o tyle wygodniej, że przesyłki nie ma, no i szybko się ma to, co się chce.

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
ja bym poszła- moim zdaniem warto sobie samemu na początku wyrobić zdanie na które wykłady warto chodzić, na które nie. Zresztą niektórzy wykładowcy lubią puszczać listy na wykładach
Właśnie, właśnie. To, co jednego interesuje, innego nie i na odwrót. Ja tam na niektóre wykłady lubiłam chodzić, choć niby nie trzeba było. Na inne musiałam lubić

Cytat:
Magja
Ja też leki zamawiam tylko na doz.

Kupiłam seee:
tonik garniera dla wrażliwców - to przez Ice
krem do rąk czerwonego garniera
maskę do włosów rozjaśnianych dove
Też mam ten tonik, ale mi nie pasi zbytnio, zwłaszcza przez ten różany zapach. Nie cierpię róży w kosmetykach Poza tym nie wiem czy to nie od niego mnie wysypuje. Na razie zaprzestałam używania, ale jak ponowna próba używania zakończy się wysypem drobnych krostek, to już na 100% się pożegnamy.

Cytat:
i folie aluminiową. mój cycuś z kurczaka będzie się piekł w piekarniku już go oblałam oliwą, wsmarowałam ziółka i zawinęłam w folię. a piekarnik się nagrzewa )))
Mniam Chociaż nie mam apetytu, to zjadłabym takiego cyca W ogóle poddałaś mi pomysł na szybki obiad dla mnie i tatka na wtorek. A raczej obiadokolację, bo wrócę do domu po 20-stej No ale sama tego chciałam, w końcu co to jest 8h w pracy, lepiej posiedzieć 11h

Porobiłam trochę fot, biorę się za aukcję, a potem muszę poszukać przepisu na muffinki śliwkowe (ma któraś sprawdzony ), co by spożytkować pół wiadereczka śliwek. No i na koniec zrobić pazury, bo wołają już o pomstę do nieba z takimi odpryskami
Stary 2008-09-28, 17:46   #2620
isa666
Zakorzenienie

Cytat:

Popieram
Ja koleżankę, którą bardzo polubiłam poznałam już pierwszego dnia zjazdu, akurat podeszła do mnie, zagadała czy ja też jestem z grupy nr 2 i tak się zapoznałyśmy
W II semestrze I roku przepisałam się do grupy nr 3(żeby być z ówczesnym TŻ w jednej grupie) i potem ciężko było mi się zbratać z nowymi ludźmi, trochę to trwało nim się wpasowałam w towarzystwo.

Co do wykładów, na mojej uczelni są nieobowiązkowe, ale miałam takiego profesora(od 2 przedmiotów), który osobom chodzącym na wykłady(można było opuścić tylko 1) pozwalał pisać "zerowy" termin egzaminu, czyli taki jakby przedtermin i jak ktoś nie zdał to potem do pierwszego normalnego terminu podchodził bez żadnych konsekwencji. Poza tym, ci którzy chodzili na wykłądy, na ową "zerówkę" mieli mniej materiału do nauki i łatwiejsze pytania.

Chyba się już żegnam dziś z Wami, jutro znów spędzę na uczelni cały dzień no i mam ten egzamin, na który dziś się nic nie pouczyłam Ale i tak nic by mi nie weszło do głowy, bo umieram przez ten okres
Do zobaczenia jutro I trzymajcie kciuki za mnie
Stary 2008-09-28, 17:47   #2621
Hosenka*
Zakorzenienie

MagJa: Akurat to co mnie interesuje, jest tańsze w DOZ No i mam aptekę niemal pod nosem. Chcę tylko Solecrin, a w Eskulapie jest drożej + przesyłka, a do darmowej przesyłki nie bede specjalnie dobierac

I ja tez się biorę za All

Instagram

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-28, 17:54   #2622
zizou
Zakorzenienie

ja uzywam antidralu, dziala na mnie tak samo jak drozszy etiaxil wiec nie przeplacam

szykuje mi sie jesienno-zimowy maraton weselny i to w wiekszosci sluby przyjaciol/dobrych znajomych wiec nie wypada nie isc. coz, jakos bede musiala to przezyc

jestem juz na 100% pewna, ze polak porwany w pakistanie to nie moj kuzyn. ale to czlowiek z jego obozu. nie wyobrazam sobie, co musi czuc jego rodzina
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-28, 17:59   #2623
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Hosenko, a co będziesz sprzedawała ?

Stary 2008-09-28, 18:00   #2624
bossy
Zakorzenienie

Cyc gotowy Pół już nawet zjadłam. Pyszny, soczystyyy Następnym razem zrobię w miodzie i migdałach, z warzywkami też pieczonymi )))

.supergirls just fly.
Stary 2008-09-28, 18:02   #2625
Hosenka*
Zakorzenienie

Madziu: a no takie różne mazidła których rzadko używałam, znudziły mi się albo nie do końca mi podeszły

Instagram

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-28, 18:08   #2626
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Popieram
Ja koleżankę, którą bardzo polubiłam poznałam już pierwszego dnia zjazdu, akurat podeszła do mnie, zagadała czy ja też jestem z grupy nr 2 i tak się zapoznałyśmy
ja tak samo- swoją najlepszą kumpelę poznałam na pierwszym wykładzie siedziałyśmy obok siebie i się okazało, że jesteśmy w jednej grupie

Cytat:
Chyba się już żegnam dziś z Wami, jutro znów spędzę na uczelni cały dzień no i mam ten egzamin, na który dziś się nic nie pouczyłam Ale i tak nic by mi nie weszło do głowy, bo umieram przez ten okres
powodzenia
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-28, 18:19   #2627
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Madziu: a no takie różne mazidła których rzadko używałam, znudziły mi się albo nie do końca mi podeszły
Ja też często oddaje siostrze/mamie/znajomym

Właśnie uświadomiłam sobie, że mam tylko 2 flaszki perfum, z czego jedne są na wykończeniu. Chyba muszę coś z tym zrobić

Stary 2008-09-28, 18:50   #2628
Estella
Zakorzenienie

Pochwalę się moimi dzisiejszymi zakupami: nowy podkład Clinique Superfit i perfumy Amore Amore Tentation. Potrzebuję jeszcze pudru prasowanego - z całej listy wacham się pomiędzy Mat Finish Lancome i Blot MAC.

Cytat:
Estellko Ciebie też dawno tu nie było (
Staram się Was czytać na bieżąco, niestety mam ostatnio coraz mniej czasu
Nie martw się, u mnie wszystko świetnie

Cytat:
Trzymam mocno kciuki, na pewno się uda

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-28, 19:19   #2629
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
MagJa: Akurat to co mnie interesuje, jest tańsze w DOZ No i mam aptekę niemal pod nosem. Chcę tylko Solecrin, a w Eskulapie jest drożej + przesyłka, a do darmowej przesyłki nie bede specjalnie dobierac
A no to w takim razie super. Ja odbieram w aptece w pracy, więc też nigdzie specjalnie nie latam. Ale jak będę chciała zamówić sobie kosmetyki, to raczej w Aptecusie, bo od 100zł przesyłka jest free, a wystarczy, że wrzucę żel Cleanance i tonik Hydrabio, dorzucę jakieś cerutiny i inne ibupromy i już będzie stówka.

Cytat:
I ja tez się biorę za All
A ja muszę sobie zrobić przerwę, bom zgłodniała. Zrobię kolację i wracam przed kompa.

Cytat:
ja uzywam antidralu, dziala na mnie tak samo jak drozszy etiaxil wiec nie przeplacam
A na mnie Antidral prawie nie działa. Musiałabym go stosować co noc, a to bez sensu. Próbowałam też zachwalanego Biothermu męskiego, właściwie to go wykańczam, ale też używam codziennie i wcale nie ogranicza pocenia na 100% tak jak Etiaxil więc z pokorą wróciłam do miszcza E. Tani nie jest, ale wydajny, i co najważniejsze działa.

Cytat:
szykuje mi sie jesienno-zimowy maraton weselny i to w wiekszosci sluby przyjaciol/dobrych znajomych wiec nie wypada nie isc. coz, jakos bede musiala to przezyc
Ja przeżyłam maraton wakacyjny, to Ty przeżyjesz jesienno-zimowy. Ba! po ostatnim weselichu, to nawet polubiłam te imprezy

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
ja tak samo- swoją najlepszą kumpelę poznałam na pierwszym wykładzie siedziałyśmy obok siebie i się okazało, że jesteśmy w jednej grupie
A ja sobie właśnie przypomniałam, że na pierwszych wykładach i ćwiczeniach nie byłam, bo jako młode i głupie dziewczę nie sądziłam, że mogą być jakiekolwiek zajęcia przed uroczystą inauguracją. A były
Także, em, nie bierz przykładu ze mnie i na zajęcia idź, bo faktycznie wtedy łatwiej zawiązać jakieś znajomości, a takie dopytywanie co było na zajęciach, jak niewiadomo kogo o to pytać jest bez sensu. No chyba, że nie jesteś w stanie zwlec się z łóżka, to zapomnij o uczelni. Uczelnia nie zając, nie ucieknie, a zdrówko najważniejsze.

Żadna nie robiła muffinek ze śliwkami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-28, 19:54   #2630
karolina1985
Zakorzenienie

Po totalnie leniwym popołudniu wieczór miałam b.pracowity,żeby nie myśleć o poniedziałku

Poodkurzałam w całym domu,bo wczoraj jakoś czasu zabrakłoZrobiła m kolację dla siebie i Taty,bo Brat się na mnie obraził i mam ambitny plan pójścia spać zaraz po Teraz albo nigdy czyli koło 23 a nie jak zwykle o 1.00

Jednym okiem oglądam Taniec z Gwiazdami,ale tylko dlatego,że nic ciekawszego nie ma

Idę pod prysznic i zamaseczkuję się aromatyczną Nuxe...Też powinnam wystawić na All moje pryzmy,ale nie chce mi się nawet opisu zrobić a co dopiero zdjęć

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-28, 20:06   #2631
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie uświadomiłam sobie, że mam tylko 2 flaszki perfum, z czego jedne są na wykończeniu. Chyba muszę coś z tym zrobić
Powtórzę, co kiedyś napisały ziz i nosek chyba
Jakaaaa ma tylko 2 flaszki perfum hehe.

I pytanie do agnieski znów- macałaś może jakieś podkłady Make up Factory? Nie po drodze mi do GC, a jak byłam ostatnio to jakoś nie zwróciłam uwagi niestety. Estella w wątku na wizażystce tak chwaliła, że się napaliłam oczywiście A Meariel wspomniała, że są kolory dla bladolicych, więc tym bardziej
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-28, 20:19   #2632
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
i mam ambitny plan pójścia spać zaraz po Teraz albo nigdy czyli koło 23 a nie jak zwykle o 1.00
Ja też to ogldam

I
Cytat:
dę pod prysznic i zamaseczkuję się aromatyczną Nuxe...Też powinnam wystawić na All moje pryzmy,ale nie chce mi się nawet opisu zrobić a co dopiero zdjęć
Tez jestes zadowolona z Nuxe? Miałam ją wziąć, ale ostatecznie zdecydowałam się na Galenica. Ale Nuxe mam w dalszych planach zakupowych
Używałaś już nowości z Joanny?
Ja już się nie mogę doczekać jak powykańczam jakieś kosmetyki , żeby móc zacząć używać nowych aptecznych nabytków W ogóle to dziś zrobiłam spis zapasów i mam takie ilości smarowideł do twarzy (próbki,miniaturki, pełnowymiarowe), że chyba spokojnie starczy mi do wakacji
Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Powtórzę, co kiedyś napisały ziz i nosek chyba
Jakaaaa ma tylko 2 flaszki perfum hehe.
Wiem, wiem, straszny obciach

Stary 2008-09-28, 20:37   #2633
bossy
Zakorzenienie

madziarra
Ja tej aromatycznej nuxe nie lubię. Oddałam chyba po 2-3 użyciach.

.supergirls just fly.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-28, 20:43   #2634
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też to ogldam
porywające to to nie jest,ale przynajmniej ciuchy mają ładne

Cytat:
Tez jestes zadowolona z Nuxe? Miałam ją wziąć, ale ostatecznie zdecydowałam się na Galenica. Ale Nuxe mam w dalszych planach zakupowych
Używałaś już nowości z Joanny?
Ja już się nie mogę doczekać jak powykańczam jakieś kosmetyki , żeby móc zacząć używać nowych aptecznych nabytków W ogóle to dziś zrobiłam spis zapasów i mam takie ilości smarowideł do twarzy (próbki,miniaturki, pełnowymiarowe), że chyba spokojnie starczy mi do wakacji
Ja też mam mnóstwo miniaturek i próbek co nie zmienia faktu,że mam ochotę na zakupy apteczne
Nie mam peelingu do twarzy żadnego,ale przecież nie wezmę jednej rzeczy,bo się nie opłaca
Z Nuxe jestem bardzo zadowolonaAle tego Galenica też bym wzięła,bo przydałoby mi się coś naprawdę mocnegoNo ale to raczej odległa przyszłość...Może za jakiś miesiąc,bo jak już zrobię listę to ponad 2 stówy wyjdzie
Używałam peelingu już Joanny-nawet go tu opisywałam Rzyrafce chyba i na wątku o Joannie teżA na zbiorach wklejałam aktualizację i tam jest opis kremu dla Ice,ale tylko wrażenia koleżanki-ja się dzielnie trzymam i nie otwieram póki nie wykończę napoczętych smarowideł.Nie lubię mieć kilku otwartych kosmetyków
A kupiłam jeszcze mleczko tej firmy Terme i nie wiem co będzie pierwsze,bo jedno i drugie kusi

A jakie masz perfumy?I jakie chcesz?

I czy na zlot przynosimy coś?Ja tam żadnych perełek nie mam,ale może ktoś chce coś obmacać na żywo a nie w perfumerii albo w sklepie?Pielęgnację wrzucałam niedawno,perfumy też a kolorówki mogę zrobić listę

Stary 2008-09-28, 20:49   #2635
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Karolino, ja jak oblukam Twoje zbiory to Ci powiem co bym chciała zmacać na spotkaniu Zbiór kolorówkowy mile widziany Gdybyś chciała coś zmacać mojego to śmiało pisz

Perfumy mam Hermes i zielona herbatka Arden. Jeszcze nie wiem jakie kupię, kusi mnie kilka zapachów, m.in. nowe Amor Amor, Incanto, Addict 2.

Terme też mnie kusi Ale obiecałam sobie, że najpierw muszę powykańczać zapasy i dopiero wtedy kupię sobie Terme, może nawet całą serię, żeby się uzupełniały (na pewno żel, balsam, peeling).

Stary 2008-09-28, 20:54   #2636
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, wiem, straszny obciach
obciach to malo powiedziane wstyd!
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-28, 21:03   #2637
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Karolino, ja jak oblukam Twoje zbiory to Ci powiem co bym chciała zmacać na spotkaniu Zbiór kolorówkowy mile widziany Gdybyś chciała coś zmacać mojego to śmiało pisz

Perfumy mam Hermes i zielona herbatka Arden. Jeszcze nie wiem jakie kupię, kusi mnie kilka zapachów, m.in. nowe Amor Amor, Incanto, Addict 2.

Terme też mnie kusi Ale obiecałam sobie, że najpierw muszę powykańczać zapasy i dopiero wtedy kupię sobie Terme, może nawet całą serię, żeby się uzupełniały (na pewno żel, balsam, peeling).
Ok to strzelę spis kolorówki,bo do zdjęć nie mam weny
A gdzie mogę oblukać Twoje chomicze zapasy?Chyba dawno się nie aktualizowałaśGdybyś mogła przytargać Diora tego 4 kolorowego to byłabym wdzięczna
A może Ci zrobić odleweczkę maseczki Nuxe?Mam praktycznie całą bo diablo wydajna

Stary 2008-09-28, 21:07   #2638
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

O , bylabym chętna na Nuxe

A aktualizacje i kolorówki i pielęgnacji wklejałam nie tak dawno, po "teraz albo nigdy" odkopię i wkleje linki
Diora przyniosę do oblukania

Stary 2008-09-28, 21:20   #2639
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
O , bylabym chętna na Nuxe

A aktualizacje i kolorówki i pielęgnacji wklejałam nie tak dawno, po "teraz albo nigdy" odkopię i wkleje linki
Diora przyniosę do oblukania
Dzięki
Zapisane Jeszcze tylko muszę pomyśleć do czego tą odlewkę zrobić

EDIT: wrzucam kolorówkową listę (mam nadzieję,że Dziewczyny mnie nie pogonią tylko to co w miarę ciekawe

-odsypki pigmentów MAC
-Shiseido L3
-LU 06
-bambus Lancome
-JT Peche i Candy
-pryzmy sypkie soft white i delicate beige
-maczek posy
-Chanel Joues Contraste limit. kolor winter shimmer
-pryzmy w kompakcie nr1 shaping ivory
-kompakt chanel teint innocence
-meteorki beige chic
-shiseido aqualumiere glass quartz i diamond rose

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2008-09-28 o 21:42
Stary 2008-09-28, 21:38   #2640
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Pielęgnacja : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ra#post8444324

Kolorówka : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ra#post7804665

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości