|
|
#2611 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
Cytat:
Poza tym sprawiłam sobie 2 pary rękawiczek: czerwone i śliwkowe (zapłaciłam we wtorek, a jeszcze chyba nawet nie wysłane, choć sprzedawca obiecuje expresową wysyłkę że nie dochodzi. No i jeszcze czapkę i szalik trzeba by kupić. No i wspomniany wcześniej płaszcz. I jak tu wyjść na prostą... ![]() Linkiem nie można ![]() Dzięki, dziewczyny Dzięki, zaraz poszukam tego cuda w jakiejś netowej aptece, żeby się zorientować w cenie, bo apteka w galerii u mnie w pracy, ma tak zdziercze ceny, że na Ibupromie Zatoki 12szt. przepłaciłam 3,3zł w stosunku do ceny, jaką bym zapłaciła zamawiając na www.☠☠☠☠☠☠☠ i odbierając w tej samej aptece. Cytat:
Już na wieszakach wiszą zmięte, a co dopiero jakby człowiek się w nie ubrał, pochodził, posiedział. Chyba trzeba by z żelazkiem chodzić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
************ Nic mi się nie chce. Nawet nie mam smaka na mojego ulubionego 3Bita Intenssimo, noo Leży na biurku od rana i nic. Zrobiłam ten obiad, zjedliśmy z tatą. Nie wiem czy toto smak miało, bo ja go na pewno nie mam, ale tata nie narzekał. Za zdjęcia się jeszcze nie wzięłam. I chce mi się i nie chce... Do dupy, nie lubię się tak czuć
|
||||
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
lecę na pociąg, może uda mi się nikogo nie zasmarkać
![]() w Wawie chwilowo nie mam internetu, więc prawdopodobnie wrócę do Was dopiero we wtorek wieczorem trzymajcie się
|
|
|
|
#2613 |
|
Zadomowienie
|
Wpadłam nadrobić braki na naszym forum oraz te w KWC. Ponieważ jednak wizaż muli mi niemiłosiernie nie mam cierpliwości
.Może uda mi się coś nadgonić jutro, bo wieczorem niestety wracam do pracy .Eh, jak ja ostatnio kocham niedziele .
|
#2614 |
|
po prostu Em :)
|
ice, a jest coś takiego jak obowiązkowe wykłady?
![]() Skąd ja mam wiedzieć to wszystko..
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Em, ja bym mimo wszystko radziła iść, zrobić rozeznanie. Poza tym na pierwszych zajęciach można się trochę zbratać z grupą, żeby później znać kogoś, kogo można się pytać co było na zajęciach
![]() Jestem po pierwszej nocy z Etiaxilem - jest świetny ! Dziś ani kropki potu, suche pachy cały dzień
|
#2616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kto chciał lepszą ocene mógł przystąpić do egzaminu.Przegladam własnie www.☠☠☠☠☠☠☠ (zamawiałam tak kiedyś krem Cernor), tak dla rozeznania cenowego. I tak sobie patrzę na Solecriny - chyba powiększyli ofertę, bo kiedyś nie było emulsji 30 ani 50+, tylko 40
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym poszła- moim zdaniem warto sobie samemu na początku wyrobić zdanie na które wykłady warto chodzić, na które nie. Zresztą niektórzy wykładowcy lubią puszczać listy na wykładach
|
|
|
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
Magja
Ja też leki zamawiam tylko na doz. Kupiłam seee: tonik garniera dla wrażliwców - to przez Ice ![]() krem do rąk czerwonego garniera maskę do włosów rozjaśnianych dove i folie aluminiową. mój cycuś z kurczaka będzie się piekł w piekarniku już go oblałam oliwą, wsmarowałam ziółka i zawinęłam w folię. a piekarnik się nagrzewa )))
|
|
#2619 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mało go interesuje, że Ty masz na to inne zdanie ![]() Cytat:
Cytat:
U mnie Etiaxil tak świetnie wyregulował potliwość, że po zużyciu tych 3 czy 4 opakowań zaprzestałam jego używania na rok, dopero teraz podczas upałów do niego wróciłam, ale już i tak używam sporadycznie, jak mi się przypomni. Czasem raz na tydzień, czasem raz na dwa,a tak to jadę już na normalnych antyperspirantach i jest ok [quote=Hosenka*;9171108]Ja tez jeszcze niedawno nie lubiłam spać,a od koło 2 tygodni MUSZE przespać ze 2 godzinki. (Własnie przed chwilą się obudziłam)[/quote] To ja mam nadzieję, że u mnie to nie nastąpi. Bo to będzie sprzeczne ze mną samą Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Chociaż nie mam apetytu, to zjadłabym takiego cyca W ogóle poddałaś mi pomysł na szybki obiad dla mnie i tatka na wtorek. A raczej obiadokolację, bo wrócę do domu po 20-stej No ale sama tego chciałam, w końcu co to jest 8h w pracy, lepiej posiedzieć 11h ![]() ***************** Porobiłam trochę fot, biorę się za aukcję, a potem muszę poszukać przepisu na muffinki śliwkowe (ma któraś sprawdzony ), co by spożytkować pół wiadereczka śliwek. No i na koniec zrobić pazury, bo wołają już o pomstę do nieba z takimi odpryskami ![]()
|
||||||||
|
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja koleżankę, którą bardzo polubiłam poznałam już pierwszego dnia zjazdu, akurat podeszła do mnie, zagadała czy ja też jestem z grupy nr 2 i tak się zapoznałyśmy ![]() W II semestrze I roku przepisałam się do grupy nr 3(żeby być z ówczesnym TŻ w jednej grupie) i potem ciężko było mi się zbratać z nowymi ludźmi, trochę to trwało nim się wpasowałam w towarzystwo. Co do wykładów, na mojej uczelni są nieobowiązkowe, ale miałam takiego profesora(od 2 przedmiotów), który osobom chodzącym na wykłady(można było opuścić tylko 1) pozwalał pisać "zerowy" termin egzaminu, czyli taki jakby przedtermin i jak ktoś nie zdał to potem do pierwszego normalnego terminu podchodził bez żadnych konsekwencji. Poza tym, ci którzy chodzili na wykłądy, na ową "zerówkę" mieli mniej materiału do nauki i łatwiejsze pytania. Chyba się już żegnam dziś z Wami, jutro znów spędzę na uczelni cały dzień no i mam ten egzamin, na który dziś się nic nie pouczyłam Ale i tak nic by mi nie weszło do głowy, bo umieram przez ten okres ![]() Do zobaczenia jutro
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
MagJa: Akurat to co mnie interesuje, jest tańsze w DOZ
I ja tez się biorę za All
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
ja uzywam antidralu, dziala na mnie tak samo jak drozszy etiaxil wiec nie przeplacam
szykuje mi sie jesienno-zimowy maraton weselny i to w wiekszosci sluby przyjaciol/dobrych znajomych wiec nie wypada nie isc. coz, jakos bede musiala to przezyc ![]() jestem juz na 100% pewna, ze polak porwany w pakistanie to nie moj kuzyn. ale to czlowiek z jego obozu. nie wyobrazam sobie, co musi czuc jego rodzina
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, a co będziesz sprzedawała ?
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
Cyc gotowy
Pół już nawet zjadłam. Pyszny, soczystyyy Następnym razem zrobię w miodzie i migdałach, z warzywkami też pieczonymi )))
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu: a no takie różne mazidła których rzadko używałam, znudziły mi się albo nie do końca mi podeszły
|
#2626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siedziałyśmy obok siebie i się okazało, że jesteśmy w jednej grupie![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie uświadomiłam sobie, że mam tylko 2 flaszki perfum, z czego jedne są na wykończeniu. Chyba muszę coś z tym zrobić
|
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Pochwalę się moimi dzisiejszymi zakupami: nowy podkład Clinique Superfit i perfumy Amore Amore Tentation. Potrzebuję jeszcze pudru prasowanego - z całej listy wacham się pomiędzy Mat Finish Lancome i Blot MAC.
Staram się Was czytać na bieżąco, niestety mam ostatnio coraz mniej czasu ![]() Nie martw się, u mnie wszystko świetnie ![]() Cytat:
|
|
|
#2629 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja muszę sobie zrobić przerwę, bom zgłodniała. Zrobię kolację i wracam przed kompa. Cytat:
Tani nie jest, ale wydajny, i co najważniejsze działa.Cytat:
Cytat:
Także, em, nie bierz przykładu ze mnie i na zajęcia idź, bo faktycznie wtedy łatwiej zawiązać jakieś znajomości, a takie dopytywanie co było na zajęciach, jak niewiadomo kogo o to pytać jest bez sensu. No chyba, że nie jesteś w stanie zwlec się z łóżka, to zapomnij o uczelni. Uczelnia nie zając, nie ucieknie, a zdrówko najważniejsze. ******* Żadna nie robiła muffinek ze śliwkami
|
||||
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
Po totalnie leniwym popołudniu wieczór miałam b.pracowity,żeby nie myśleć o poniedziałku
![]() Poodkurzałam w całym domu,bo wczoraj jakoś czasu zabrakło Zrobiła m kolację dla siebie i Taty,bo Brat się na mnie obraził i mam ambitny plan pójścia spać zaraz po Teraz albo nigdy czyli koło 23 a nie jak zwykle o 1.00![]() Jednym okiem oglądam Taniec z Gwiazdami,ale tylko dlatego,że nic ciekawszego nie ma ![]() Idę pod prysznic i zamaseczkuję się aromatyczną Nuxe...Też powinnam wystawić na All moje pryzmy,ale nie chce mi się nawet opisu zrobić a co dopiero zdjęć
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakaaaa ma tylko 2 flaszki perfum hehe.I pytanie do agnieski znów- macałaś może jakieś podkłady Make up Factory? Nie po drodze mi do GC, a jak byłam ostatnio to jakoś nie zwróciłam uwagi niestety. Estella w wątku na wizażystce tak chwaliła, że się napaliłam oczywiście A Meariel wspomniała, że są kolory dla bladolicych, więc tym bardziej
|
|
|
|
|
#2632 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I Cytat:
![]() Używałaś już nowości z Joanny? Ja już się nie mogę doczekać jak powykańczam jakieś kosmetyki , żeby móc zacząć używać nowych aptecznych nabytków W ogóle to dziś zrobiłam spis zapasów i mam takie ilości smarowideł do twarzy (próbki,miniaturki, pełnowymiarowe), że chyba spokojnie starczy mi do wakacji ![]() Cytat:
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
madziarra
Ja tej aromatycznej nuxe nie lubię. Oddałam chyba po 2-3 użyciach.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
porywające to to nie jest,ale przynajmniej ciuchy mają ładne![]() Cytat:
![]() Nie mam peelingu do twarzy żadnego,ale przecież nie wezmę jednej rzeczy,bo się nie opłaca ![]() Z Nuxe jestem bardzo zadowolona No ale to raczej odległa przyszłość...Może za jakiś miesiąc,bo jak już zrobię listę to ponad 2 stówy wyjdzie![]() Używałam peelingu już Joanny-nawet go tu opisywałam Rzyrafce chyba i na wątku o Joannie też A kupiłam jeszcze mleczko tej firmy Terme i nie wiem co będzie pierwsze,bo jedno i drugie kusi ![]() A jakie masz perfumy? I jakie chcesz?![]() I czy na zlot przynosimy coś?Ja tam żadnych perełek nie mam,ale może ktoś chce coś obmacać na żywo a nie w perfumerii albo w sklepie?Pielęgnację wrzucałam niedawno,perfumy też a kolorówki mogę zrobić listę
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Karolino, ja jak oblukam Twoje zbiory to Ci powiem co bym chciała zmacać na spotkaniu
Zbiór kolorówkowy mile widziany Gdybyś chciała coś zmacać mojego to śmiało pisz ![]() Perfumy mam Hermes i zielona herbatka Arden. Jeszcze nie wiem jakie kupię, kusi mnie kilka zapachów, m.in. nowe Amor Amor, Incanto, Addict 2. Terme też mnie kusi Ale obiecałam sobie, że najpierw muszę powykańczać zapasy i dopiero wtedy kupię sobie Terme, może nawet całą serię, żeby się uzupełniały (na pewno żel, balsam, peeling).
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gdzie mogę oblukać Twoje chomicze zapasy? Chyba dawno się nie aktualizowałaś Gdybyś mogła przytargać Diora tego 4 kolorowego to byłabym wdzięcznaA może Ci zrobić odleweczkę maseczki Nuxe? Mam praktycznie całą bo diablo wydajna
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
O , bylabym chętna na Nuxe
A aktualizacje i kolorówki i pielęgnacji wklejałam nie tak dawno, po "teraz albo nigdy" odkopię i wkleje linki ![]() Diora przyniosę do oblukania
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapisane Jeszcze tylko muszę pomyśleć do czego tą odlewkę zrobić![]() EDIT: wrzucam kolorówkową listę (mam nadzieję,że Dziewczyny mnie nie pogonią tylko to co w miarę ciekawe![]() -odsypki pigmentów MAC -Shiseido L3 -LU 06 -bambus Lancome -JT Peche i Candy -pryzmy sypkie soft white i delicate beige -maczek posy -Chanel Joues Contraste limit. kolor winter shimmer -pryzmy w kompakcie nr1 shaping ivory -kompakt chanel teint innocence -meteorki beige chic -shiseido aqualumiere glass quartz i diamond rose
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2008-09-28 o 22:42 |
|
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ra#post8444324
Kolorówka : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ra#post7804665
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

że nie dochodzi. No i jeszcze czapkę i szalik trzeba by kupić. No i wspomniany wcześniej płaszcz. I jak tu wyjść na prostą... 

zbankrutuje 
Już na wieszakach wiszą zmięte, a co dopiero jakby człowiek się w nie ubrał, pochodził, posiedział. Chyba trzeba by z żelazkiem chodzić

.
.

Chociaż nie mam apetytu, to zjadłabym takiego cyca
W ogóle poddałaś mi pomysł na szybki obiad dla mnie i tatka na wtorek. A raczej obiadokolację, bo wrócę do domu po 20-stej