|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
dzien dobry
![]() ja od rana mam wlaczonego narzekacza- kto to wymyslil zeby 1-ego byly normalne zajecia? no i jeszcze tz nakarmil mnie lodami i cholernie boli mnie gardlo no i jeszcze ta pogoda normalnie WRRRR Cytat:
milo mi ze moglam pomoc |
|
|
|
|
|
#4172 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Atsenko - dawno takiego długiego posta nie napisałaś . Świetnie, że zdecydowałaś się tam na studia, że chcesz się też uczyć angielskiego. Widzę, że masz wszystko zaplanowane. I trzymam kciuki żeby sie ułożyło tak jak chcesz ![]() Sytuacja z TŻ faktycznie trudniejsza. Andziuchna dobrze Ci doradza, porozmawiaj szczerze. Bo musicie sobie ustalić jakieś zasady/reguły. On ma z ta kobietą dziecko i z tego powodu zawsze będzie z nią w jakimś kontakcie (np. choroba dziecka, urodziny, święta itp.) Nie do końca rozumiem sytuację, ale z tego co piszesz, wynika, że jego eks bardzo go zraniła, więc na pewno jemu też nie jest łatwo.. i pewnie tym bardziej docenia to, co ma teraz z Tobą Xyoko - ja też z kawką Lecę po ostatni wpis na uczelnie i oddać indeksKasia, Marzenka, kiedy będziecie w kRk? I Inne Włosomaniaczki nie planują się wybrać? ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#4173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() , jedynie 3 jeszcze seminarium magisterskie, ale raczej się na nie nie wybiorę ![]() Siedzę w masce na włosach i zaraz muszę wziąć się za sprzątanie, bo bałagan straszny;/ |
||
|
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
dzieńdoberek!
jak mnie się chce spać! pora na kawkę miłego dnia! |
|
|
|
|
#4175 |
|
Wtajemniczenie
|
uuuh, i ja ledwo wstalam
![]() dzien dobry w ramach madrych slow Olenki po kawce skusilam sie na... SNIADANIE jogurcik malinowy. dziwnie sie czuje, taka pelna![]() milego dnia
|
|
|
#4176 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.A co do TŻ, to nie radziłabym rozmawiać z tą jego EX. Z reguły takie sprawy obracają się przeciwko osobom które są bardziej w porządku. Bądź przy nim i kochaj go. Nic lepszego zrobić nie możesz i niczym innym go przy sobie nie zatrzymasz. Wymówki pogarszają sprawę. Ale bacznie obserwuj wszystko. Cytat:
Ja to jeszcze mam pomoc w postaci babci, więc aż tak narzekać nie mogę, bo gdy nie mam na dentystę czy jedzenie, to wiem że mi pomoże. Koniec dołowania się . Co za nooooc. O 4.30 obudził nas alarm pożarowy. Musieliśmy się ewakuować na dwór (ja z włosami tłustymi od olejku kokosowego czułam się jak idiota ), przyjechała straż pożarna, policja. Okazało się, że ktoś tylko zbił szybkę która uruchamia alarm. No cóż, nic się nie stało, ale dopiero po 6 wróciliśmy do łóżek. O 7.50 wparował bez pukania do nas kierownik z ciśnieniem 220, że my widzieliśmy kto tą szybkę zbił i mamy mu powiedzieć (bo ta szybka koło naszego pokoju była). Zaspane, patrzałyśmy się jak na idiotę i powiedziałyśmy zgodnie z prawdą, że nic nie widziałyśmy. O 8.40 obudził mnie TŻ smsem. To już wstałam, mimo że oczy przekrwione, bo trza się zbierać na tą konferencję. I co i prądu nie było ! Dopiero przed chwilą włączyli. Dzień zapowiada się wspaniale
|
||
|
|
|
|
#4177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli pewnie nie jesteś dziś zbytnio wyspana ![]() Ja się dzisiaj wyspałam porządnie, pierwszy raz od kilku dni wreszcie. Czekam na mojego TŻ, ale nawet nie wiem kiedy u mnie będzie, bo zostawiłam wczoraj u Niego komórkę
|
|
|
|
|
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
![]() eh a ja miałam taki cudne sny ![]()
|
|
|
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
...zawsze do usług
![]() ![]() ![]() ![]() Trzymaj się andziuchna! Mirelkaaa, a co Ci się śniło? ;>
|
|
|
|
|
#4181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak apropo snów wy tez tak macie, bo jak mi się coś śni to czuje sie jak w jakiejś grze komputerowej, np nie potrafie trafic do wejscie tylko dobijam do ścinay xD albo biegne i po kilku sekundach juz nie moge ![]() wiem jestem nienormalna xD |
|
|
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja tylko tak na chwilę, zdać relację z wizyty u dermatolożki ![]() Powiedziała, że skóra swędzi mnie dlatego, że mam lekki łojotok (włosy myję co dwa dni) i do tego łupież. Kazała spróbować myć głowę albo Seboradinem Niger, albo Capitis Duo (czy jakoś tak, to jakiś szampon przeciwłupieżowy) albo jak to nie poskutkuje to jeszcze Physiogel. Ale w tej kafejce internet muli ![]() |
|
|
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4184 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za to, żeby wszystko poszło zgodnie z planemCzy mogłabyś napisać coś więcej o tym dofinansowaniu? Jakie warunki należy spełniać, aby się o nie ubiegać i w ilu procentach dofinansowują naukę? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zajęcia 1 października Jak oni tak mogą![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jej jakie atrakcje macie w tym akademiku
|
|||||
|
|
|
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mirelko wizaż już dawno tak nie pędził
|
|
|
|
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4187 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nieee, w tej kafejce zawsze muli, nie tylko wizaz Muli jeszcze bardziej niz u tej mojej koleżanki - a nie myślałam, że coś takiego jest w ogóle możliwe ![]() Cytat:
![]() Tu jest ten Capitis Duo http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p17229-Capi...piezowy_110_ml i Physiogel http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p6189-Physiogel_szampon_150_ml Drogi interes te szampony, taka mała pojemność a cena... ![]() Zamówienie w aptece złożę jak będę drugi raz dzisiaj w kafejce, więc mam jeszcze trochę czasu na zastanowienie |
|||
|
|
|
|
#4188 | |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszko ja Cię zapraszam do mnie
Może w jakimś okresie przedświątecznym jak się sióstr pozbędę, to zawsze możesz przyjechać i u mnie przenocować kilka dni Przynajmniej nie będziesz jechać takiego kawałka drogi tylko po to, żeby spędzić tutaj kilka godzin![]() Cytat:
Może trzeba poszukać składu i Kasia albo Asia swoim fachowym okiem na niego lookną Niestety prawdopodobieństwo, że może nie pomóc jest spore![]() Edit: Znalazłam ![]() Physiogel Skład: Sodium Cocoamphoaceate, Disodium Cocoamphodiaceate, Sodium Laureth Sulphate, Polysorbate 20, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Methyl Gluceth-20, Citric Acid, Aqua Capitis Duo Skład wg INCI: aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, glycol distearate, sodium chloride, ketoconazole, selenium sulfide, peg/ppg-20/6 dimethicone, carbomer, sodium hydroxide, parfum/hydroxycitronellal, citronellol, lilial, lyral/, c.i 42090 / |
|
|
|
|
|
#4189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Muszę już uciekać bo własnie skończył mi się czas. Będę ok 16tej - tak tylko przypominam ![]() Ten internet zaraz doprowadzi mnie do szału! Jeśli przez ten staż będę skazana na tą kafejkę to się normalnie potnę ![]() Edit. Czyli który byłby lepszy? Physiogel nie zawiera SLES, ale z drugiej strony może mi robić takie samo siano z włosów jak Emolium i podczas mycia będe sobie wyrywać masę włosów, taki będzie tępy ![]() Wrzuciłam składy na wątek z analizami ![]() |
||
|
|
|
|
#4190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Składowo physiogel wydaje się być delikatniejszy, ale tylko jedna recenzja na KWC
|
|
|
|
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
nałożyłam pierwszy raz tez zel aloesowy palomy, a to dzięki Izie która mi o nim przypomniała
![]() myslicie ze godzinka trzymania wystarczy? a i kupiłam babydream, bo po jonhsonie strasznie wypadały mi włosy;/ |
|
|
|
|
#4192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4194 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW: wierzycie w to, że Koty czują kiedy właściciela coś boli i wygrzewają to miejsce Ja nie- do czasu. Moją mamę zaczęła boleć noga [ból rwący- miała operację kręgosłupa na początku lat 90tych] i nie wyglądało to za dobrze. O dziwo oba moje futrzaki wygrzewały jej tę nogę. W zadadzie nic dziwnego nie Z tym tylko, że Zuza nigdy się na mamie albo obok niej nie wyleguje- czasami ją kładłam na mamę to wiała jak głupia. Do tego leżała zaraz obok Kuby co też jej się nigdy nie zdarza.Cytat:
![]() Cytat:
Lewiński Całą serię polecamCytat:
]Cytat:
![]() Cytat:
Gdzieś to już widziałam Jakieś wybitnie straszne nie jest. Dla ludzi o mocnych nerwach polecam fragment filmy irrevercible- konkretniej scena "zemsta za alex" czy jakoś tak. Paskudztwo. Mnie przyprawiło o solidne mdłości![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jesli o mnie chodzi dzień dowolonyCytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
Chodziłam przez 2 lata na kursy przygotowujące do matury, prowadzone przez prof.am i co ?
I powiem tyle, że baba z chemii to masakra, miałam oprócz tego korki przez całe 3 lata LO. Z bioli p. prof. była spoko, ale testów jej się nie chciało sprawdzać , zawsze jednak coś ciekawego powiedziała. Chodziłam na zajęcia z typowymi "snobami" i tylko 1 osoba dostała się na am, reszta się rozeszła po uni. i poli, wiem, że jedna koleżanka będzie tak jak ja próbować za rok ![]() Ja właśnie jestem po małej powtórce, wczoraj przerobiłam 3 działy, dziś powinnam zacząć roślinki, ale jeszcze sobie utrwalę wiadomości... Wydaje mi się, że studiowanie jakiegoś kierunku i przygotowania do matury to za dużo... Co do tego, że może odechce mi się uczyć na poprawkę... przecież ja nie poprawiając matury nie będę mieć żadnej przyszłości ? Więc tak czy siak trzeba to zrobić. Właśnie myślałam, nad Lewińskim [genetyka], muszę poszukać... Co do studium to kilka koleżanek poszło do studium[starsze roczniki] i razem ze mną pisały maturę 2008 i się na farmę nie dostały ![]() Może zrobienie technika jest dobre[sama o tym myślałam] ale przecież i tak chcę mgr mieć, więc chcąc nie chcąc skończyłabym na maturze... kiedyś. JOLIE2601: nie ma reguły- mam kolegę na płatnej medycynie- matołek pełną gębą. Najprostszych zadań z chemii nie był w stanie rozwiązać. No ale tatuś lekarz więc synuś też musi być [a tatuś ginekolog w mojej okolicy znany jako rzeźnik- Marzena wie o kim mowa ] ![]() Wszyscy widzą, że jest beznadziejny, ma załatwione studia i ojciec rzeźnik, to nawet jak skończy med. to nikt do niego nie będzie chciał chodzić Do medycyny trzeba mieć powołanie, moim zdaniem. Ja zawsze chciałam iść na medycynę, ale fizyki się bałam.![]() EVANGELINE: trochę mam stracha przed maturą, bo to nie jest nic miłego, straszny stres. Wiem, że bardzo bym żałowała jakbym poszła na inny, pokrewny kierunek studiów i nie spróbowała na farmację jeszcze raz. Do końca życia zadawałabym sobie pytanie dlaczego nie spróbowałam. Może chcę w ten sposób przełamać stereotyp, że dzieci lekarzy też potrafią. HEROLDIN: paprif - z całym szacunkiem dla Twojej dorosłej decyzji, ale czy nie lepiej zrobić tak jak radzą Dziewczyny i "iść" do jakiegoś studium lub na kurs ?! Piszę to ze swojego punktu widzenia - nie miałabym na tyle silnej woli, żeby sama siebie zagonić do nauki. Jeśli Ty to potrafisz - chapeau bas ! To co wyżej odnośnie kursów i studium. Nie wiem czy jest to dorosła decyzja, na pewno nie jest na pokaz i dla szpanu ;/ Nie jest mi łatwo bo wokoło mnie pełno studentów i ciągłe pytania... ![]() ![]() Co do silnej woli, to myślę, że taką mam. Jestem zła na siebie, że mi się nie udało i uparta. Aha, jeszcze jedno, zrezygnowałam ze studiów bo jest straszna rozbieżność punktów wydaje mi się, że duża liczba studentów po pierwszych kołach odpadnie i wolałabym nie być w tej grupie...
|
|
#4196 |
|
Zadomowienie
|
Sle bardzo cieple pozdrowienia ze szkoly, dziewczyny i lece robic norweski projekt
) Czekam na tego glupiego kompa, lapie mnie depresja, nie odezwiesz sie do nikogo, bo nie ma po jakiemu... Atsenko, rozumiem Cie teraz az za dobrze z samotnoscia w Anglii! |
|
|
|
|
#4197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Myślałam, że idę na jedne zajęcia a znalazłam się na innych Uwielbiam to zamieszanie na początku A teraz mam przerwę![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale plany mi się trochę zmieniły, jak zaczęłam być z TŻ![]() Co do terminu, to chyba musimy poczekać z ustaleniami na Marzenkę
|
||
|
|
|
|
#4198 |
|
Wtajemniczenie
|
o prosze, nie tylko ja kombinowalam z australia
szczerze mowiac nadal czasem o niej marze![]() popadam w depresje pazdziernikowa, boje sie jak cholera
|
|
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czego się boisz?Dziewczyny znacie może jakąś stronę internetową, dotyczącą medycyny, gdzie można znaleźć kompetentne informacje? Można się tyle bzdur naczytać, że głowa boli, a czasem chcę coś sprawdzić i nie wiem gdzie
|
|
|
|
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.

no i jeszcze tz nakarmil mnie lodami i cholernie boli mnie gardlo 
MUsze Wam sie jeszcze zwierzyc... Mam cudownego TZa tylko... sie boje o jego eks. ON jest dopiero 8 miesiecy po rozwodzie... I mi wciaz sie wydaje ze kocha swoja byla zone
Na dodatek laczy go z nia dziecko... Co prawda zapewnia mnie ze mnie kocha, ze chce ze mna byc, ze ona dla niego nic nie znaczy i ze jej nienawidzi za to co mu zrobila ale ja mam wciaz watpiwosci tym bardziej ze zaczela do niego wypisywac smsy 

Lecę po ostatni wpis na uczelnie i oddać indeks
jak mnie się chce spać!
pora na kawkę 
).

Jak oni tak mogą
Niestety prawdopodobieństwo, że może nie pomóc jest spore
Czego się boisz?