|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
dzien dobry
![]() ja od rana mam wlaczonego narzekacza- kto to wymyslil zeby 1-ego byly normalne zajecia? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() milo mi ze moglam pomoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4172 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Atsenko - dawno takiego długiego posta nie napisałaś ![]() ![]() Sytuacja z TŻ faktycznie trudniejsza. Andziuchna dobrze Ci doradza, porozmawiaj szczerze. Bo musicie sobie ustalić jakieś zasady/reguły. On ma z ta kobietą dziecko i z tego powodu zawsze będzie z nią w jakimś kontakcie (np. choroba dziecka, urodziny, święta itp.) Nie do końca rozumiem sytuację, ale z tego co piszesz, wynika, że jego eks bardzo go zraniła, więc na pewno jemu też nie jest łatwo.. i pewnie tym bardziej docenia to, co ma teraz z Tobą Xyoko - ja też z kawką ![]() Kasia, Marzenka, kiedy będziecie w kRk? I Inne Włosomaniaczki nie planują się wybrać? ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4173 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Siedzę w masce na włosach i zaraz muszę wziąć się za sprzątanie, bo bałagan straszny;/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4174 |
Zakorzenienie
|
dzieńdoberek!
![]() ![]() ![]() miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4175 |
Wtajemniczenie
|
uuuh, i ja ledwo wstalam
![]() dzien dobry ![]() w ramach madrych slow Olenki po kawce skusilam sie na... SNIADANIE ![]() ![]() milego dnia ![]()
![]() |
![]() |
#4176 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do TŻ, to nie radziłabym rozmawiać z tą jego EX. Z reguły takie sprawy obracają się przeciwko osobom które są bardziej w porządku. Bądź przy nim i kochaj go. Nic lepszego zrobić nie możesz i niczym innym go przy sobie nie zatrzymasz. Wymówki pogarszają sprawę. Ale bacznie obserwuj wszystko. Cytat:
![]() Ja to jeszcze mam pomoc w postaci babci, więc aż tak narzekać nie mogę, bo gdy nie mam na dentystę czy jedzenie, to wiem że mi pomoże. Koniec dołowania się ![]() Co za nooooc. O 4.30 obudził nas alarm pożarowy. Musieliśmy się ewakuować na dwór (ja z włosami tłustymi od olejku kokosowego czułam się jak idiota ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja się dzisiaj wyspałam porządnie, pierwszy raz od kilku dni wreszcie. Czekam na mojego TŻ, ale nawet nie wiem kiedy u mnie będzie, bo zostawiłam wczoraj u Niego komórkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4179 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() eh a ja miałam taki cudne sny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4180 |
Zakorzenienie
|
...zawsze do usług
![]() ![]() ![]() ![]() Trzymaj się andziuchna! ![]() Mirelkaaa, a co Ci się śniło? ;> ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak apropo snów wy tez tak macie, bo jak mi się coś śni to czuje sie jak w jakiejś grze komputerowej, np nie potrafie trafic do wejscie tylko dobijam do ścinay xD albo biegne i po kilku sekundach juz nie moge ![]() wiem jestem nienormalna xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4182 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja tylko tak na chwilę, zdać relację z wizyty u dermatolożki ![]() Powiedziała, że skóra swędzi mnie dlatego, że mam lekki łojotok (włosy myję co dwa dni) i do tego łupież. Kazała spróbować myć głowę albo Seboradinem Niger, albo Capitis Duo (czy jakoś tak, to jakiś szampon przeciwłupieżowy) albo jak to nie poskutkuje to jeszcze Physiogel. Ale w tej kafejce internet muli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4184 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Czy mogłabyś napisać coś więcej o tym dofinansowaniu? Jakie warunki należy spełniać, aby się o nie ubiegać i w ilu procentach dofinansowują naukę? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zajęcia 1 października ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jej jakie atrakcje macie w tym akademiku ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4185 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Mirelko wizaż już dawno tak nie pędził ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4186 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4187 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nieee, w tej kafejce zawsze muli, nie tylko wizaz ![]() ![]() Cytat:
![]() Tu jest ten Capitis Duo http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p17229-Capi...piezowy_110_ml i Physiogel http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p6189-Physiogel_szampon_150_ml Drogi interes te szampony, taka mała pojemność a cena... ![]() Zamówienie w aptece złożę jak będę drugi raz dzisiaj w kafejce, więc mam jeszcze trochę czasu na zastanowienie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4188 | |
Zakorzenienie
|
![]()
Agnieszko ja Cię zapraszam do mnie
![]() ![]() ![]() Cytat:
Może trzeba poszukać składu i Kasia albo Asia swoim fachowym okiem na niego lookną ![]() ![]() Edit: Znalazłam ![]() Physiogel Skład: Sodium Cocoamphoaceate, Disodium Cocoamphodiaceate, Sodium Laureth Sulphate, Polysorbate 20, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Methyl Gluceth-20, Citric Acid, Aqua Capitis Duo Skład wg INCI: aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, glycol distearate, sodium chloride, ketoconazole, selenium sulfide, peg/ppg-20/6 dimethicone, carbomer, sodium hydroxide, parfum/hydroxycitronellal, citronellol, lilial, lyral/, c.i 42090 / |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4189 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Muszę już uciekać bo własnie skończył mi się czas. Będę ok 16tej - tak tylko przypominam ![]() Ten internet zaraz doprowadzi mnie do szału! Jeśli przez ten staż będę skazana na tą kafejkę to się normalnie potnę ![]() Edit. Czyli który byłby lepszy? Physiogel nie zawiera SLES, ale z drugiej strony może mi robić takie samo siano z włosów jak Emolium i podczas mycia będe sobie wyrywać masę włosów, taki będzie tępy ![]() Wrzuciłam składy na wątek z analizami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4190 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4191 |
Zakorzenienie
|
nałożyłam pierwszy raz tez zel aloesowy palomy, a to dzięki Izie która mi o nim przypomniała
![]() myslicie ze godzinka trzymania wystarczy? a i kupiłam babydream, bo po jonhsonie strasznie wypadały mi włosy;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4192 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4193 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4194 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW: wierzycie w to, że Koty czują kiedy właściciela coś boli i wygrzewają to miejsce ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#4195 |
Zakorzenienie
|
Chodziłam przez 2 lata na kursy przygotowujące do matury, prowadzone przez prof.am i co ?
I powiem tyle, że baba z chemii to masakra, miałam oprócz tego korki przez całe 3 lata LO. Z bioli p. prof. była spoko, ale testów jej się nie chciało sprawdzać ![]() ![]() Ja właśnie jestem po małej powtórce, wczoraj przerobiłam 3 działy, dziś powinnam zacząć roślinki, ale jeszcze sobie utrwalę wiadomości... Wydaje mi się, że studiowanie jakiegoś kierunku i przygotowania do matury to za dużo... Co do tego, że może odechce mi się uczyć na poprawkę... przecież ja nie poprawiając matury nie będę mieć żadnej przyszłości ? Więc tak czy siak trzeba to zrobić. Właśnie myślałam, nad Lewińskim [genetyka], muszę poszukać... Co do studium to kilka koleżanek poszło do studium[starsze roczniki] i razem ze mną pisały maturę 2008 i się na farmę nie dostały ![]() Może zrobienie technika jest dobre[sama o tym myślałam] ale przecież i tak chcę mgr mieć, więc chcąc nie chcąc skończyłabym na maturze... kiedyś. JOLIE2601: nie ma reguły- mam kolegę na płatnej medycynie- matołek pełną gębą. Najprostszych zadań z chemii nie był w stanie rozwiązać. No ale tatuś lekarz więc synuś też musi być [a tatuś ginekolog w mojej okolicy znany jako rzeźnik- Marzena wie o kim mowa ![]() ![]() ![]() Wszyscy widzą, że jest beznadziejny, ma załatwione studia i ojciec rzeźnik, to nawet jak skończy med. to nikt do niego nie będzie chciał chodzić ![]() ![]() EVANGELINE: trochę mam stracha przed maturą, bo to nie jest nic miłego, straszny stres. Wiem, że bardzo bym żałowała jakbym poszła na inny, pokrewny kierunek studiów i nie spróbowała na farmację jeszcze raz. Do końca życia zadawałabym sobie pytanie dlaczego nie spróbowałam. Może chcę w ten sposób przełamać stereotyp, że dzieci lekarzy też potrafią. HEROLDIN: paprif - z całym szacunkiem dla Twojej dorosłej decyzji, ale czy nie lepiej zrobić tak jak radzą Dziewczyny i "iść" do jakiegoś studium lub na kurs ?! Piszę to ze swojego punktu widzenia - nie miałabym na tyle silnej woli, żeby sama siebie zagonić do nauki. Jeśli Ty to potrafisz - chapeau bas ! To co wyżej odnośnie kursów i studium. Nie wiem czy jest to dorosła decyzja, na pewno nie jest na pokaz i dla szpanu ;/ Nie jest mi łatwo bo wokoło mnie pełno studentów i ciągłe pytania... ![]() ![]() Co do silnej woli, to myślę, że taką mam. Jestem zła na siebie, że mi się nie udało i uparta. Aha, jeszcze jedno, zrezygnowałam ze studiów bo jest straszna rozbieżność punktów wydaje mi się, że duża liczba studentów po pierwszych kołach odpadnie i wolałabym nie być w tej grupie...
![]() |
#4196 |
Zadomowienie
|
Sle bardzo cieple pozdrowienia ze szkoly, dziewczyny i lece robic norweski projekt
![]() Atsenko, rozumiem Cie teraz az za dobrze z samotnoscia w Anglii! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4197 | ||
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do terminu, to chyba musimy poczekać z ustaleniami na Marzenkę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4198 |
Wtajemniczenie
|
o prosze, nie tylko ja kombinowalam z australia
![]() ![]() popadam w depresje pazdziernikowa, boje sie jak cholera ![]()
![]() |
![]() |
#4199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny znacie może jakąś stronę internetową, dotyczącą medycyny, gdzie można znaleźć kompetentne informacje? Można się tyle bzdur naczytać, że głowa boli, a czasem chcę coś sprawdzić i nie wiem gdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4200 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.