|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: bardzo chętnie i bardzo szybko :) zapraszam!!!
Interesują mnie:
Bielenda Aroma Sensation Afrodyzjak, olejek do kąpieli piżmo i jaśmin DOVE Odświeżający żel pod prysznic próbka 55ml, cała nie używana Avon, Planet Spa, Dead Sea Minerals, Foot Cream (Krem do stóp z minerałami z Morza Martwego) Prolab Pedipes Peeling do stóp Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=271089
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
cos za:
Kosmetyczka Cudowna Podróź AVON nowa w foli nie rozpakowana 1. AVON Cellu-Sculpt - wyszczuplający krem antycellucitowy zostało na kilkakrotne wypróbowanie wydajny 2. Be Beauty zmywacz bezacetonowy do paznokci raz użyty 3. AVON Płyn do demakijażu oczu 4. AVON Foot Works , chłodzący spray do stóp z arbuzem 5. Avon Naturals, Vanilla & Soy Milk, Nourishing Body Spray (Odżywczy spray do ciała 'Wanilia i mleczko sojowe') . 2. Prolab Pedipes Peeling do stóp 3.Pedipes Soft krem zmiękczający do stóp. 1. Avon, Super Full Mascara (Tusz "Pełnia Rzęs") Edycja specjalna "Różowa wstążka" nowy zdjęta folia ochronna 2. Avon, Szampon nawilżający do włosów suchych i zniszczonych NOWY 1. Bielenda Aroma Sensation Afrodyzjak, olejek do kąpieli piżmo i jaśmin 2. Himalaya HERBALS - peeling orzechowy delikatnie złuszczający 150ml 3. Avon, Planet Spa, Japanese Sake and Rice, Regenerating Body Wash & Polisher (Regenerujący żel pod prysznic z peelingiem) KWC nowe 4. Tołpa, Optimum, Żel do mycia ciała z kompleksem nawilżającym 5. DOVE Odświeżający żel pod prysznic próbka 55ml, cała nie używana 6. Himalaya HERBALS - oczyszczający żel do mycia twarzy 150ml 7. Avon, Planet SPA, Japanese Sake and Rice, Smoothing Face Mask (Wygładzająca maseczka do twarzy 'Ryż i sake') 10. Avon, Planet SPA, tonizujący żel do ciała Wody Mineralne Islandii 11. Avon, Planet SPA, Japanese Sake and Rice, Illuminating body lotion (Rozświetlający balsam do ciała Ryż i Sake) 12. Avon, Planet Spa, Dead Sea Minerals, Foot Cream (Krem do stóp z minerałami z Morza Martwego) 13. Avon, Planet Spa, Japanese Sake and Rice, Relaxing Hand & Foot Cream (Krem relaksujący do dłoni i stóp) 1. Avon, Little Black Dress EDP NOWY 1. Dooidoff Cool Water, doskonała podróbka orginału długo utrzymuje się na ciele 2. Avon, Treselle 3. Avon, Wink EDT 4. CELINE DION Paris Nights 5. Adidas, Moves |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Mirelko niestety nic
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
za treselle i zmywacz do oczu avon?
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
a nie znajdziesz nic zamiast perfum? niestety ale treselle nie oddam za baze i tusz , może jednak coś innego wypatrzysz?
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
a to:
3. AVON Odżywka do włosów suchych i zniszczonych 4. AVON Odżywka wygładzająca do włosów prostych i kręconych i cien loreal ten 4kolorowy? :-*
|
|
#37 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
nadal niewiele więcej wiem ![]() tusz kosztuj enormalnie 52 zł ale ja go kupiłam na znaczek -40% więc zapłaciłam 32,1, a czekoladka chyba jest warta ok 35 zł
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
zgadzam sie
prosze o pw- dzis wysle przesylke
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
napisałam PW
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w wątku (post 139) zamieściłam fotki torebek
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
odp. w twoim wątku
odp u Ciebie
|
|
#43 |
|
Konto usunięte
|
coś u mnie za:
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
wiec u ciebie na pierwszy rzut oka podoba mi sie;
1. NIVEA, puder transparentny Stay Real Loose Powder odcien 01 kod: 526500 brak daty ważności 2. Perełki brązujące AVON używane raz po raz mam pudełko dla chętnych mogę przeliczyc kulki, gąbka nowa nie używana (wzięłam ze swoich nowych kulek), 4. L` oreal puder w kompakcie Ideal Balance odcień 02- Beige kod: MB287 brak daty ważności 9. AVON Perfect Wear połyskujący sypki cień do powiek raz użyty w celu sprawdzenia koloru odcień Pearl tylko wypróbowany kolor 1. Oriflame, Giordani Gold, Shimmering Pearls (Puder nabłyszczający w kulkach do twarzy i ciała) 3. Gosh, Precious Powder Pearls Glow (Opalizująco-brązujący puder w kulkach) 1. STARLIFE Conditioner odżywka do regeneracji, wzmacniania i wygodnego układania fryzury o bajecznym zapachu bez spłukiwania 1. Bielenda Aroma Sensation Afrodyzjak, olejek do kąpieli piżmo i jaśmin 2. Himalaya HERBALS - peeling orzechowy delikatnie złuszczający 150ml 6. Himalaya HERBALS - oczyszczający żel do mycia twarzy 150ml 7. Avon, Planet SPA, Japanese Sake and Rice, Smoothing Face Mask (Wygładzająca maseczka do twarzy 'Ryż i sake') 3. Avon, Wink EDT 2. Be Beauty zmywacz bezacetonowy do paznokci raz użyty 4. AVON Foot Works , chłodzący spray do stóp z arbuzem 5. Avon Naturals, Vanilla & Soy Milk, Nourishing Body Spray (Odżywczy spray do ciała 'Wanilia i mleczko sojowe') 1. L`OREAL NUTRIBRONZE do twarzy karnacja normalna i jasna zostało na kilkakrotne wypróbowanie bardzo wydajny 1. Schwarzkopf, Taft, Silk-flex z proteinami jedwabiu Mocny Lakier do włosów zniszczonych, normalnych nowy . Sephora miniatura tuszu do rzęs o jezu ile tego wyszlo;d ale jak mowie to jest na pierwszy rzut oka musialabym doglebniej przemyslec co mi potrzebne. znajdziesz cos u mnie jeszcze oprcz tych co wczesniej napisalas? ogolnie na wymiane jstem bardzo chetna ![]()
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos za:
2. Perełki brązujące AVON używane raz po raz mam pudełko dla chętnych mogę przeliczyc kulki, gąbka nowa nie używana (wzięłam ze swoich nowych kulek), 1. Oriflame, Giordani Gold, Shimmering Pearls (Puder nabłyszczający w kulkach do twarzy i ciała) 3. Gosh, Precious Powder Pearls Glow (Opalizująco-brązujący puder w kulkach) |
|
|
|
|
#46 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#47 |
|
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
podoba mi się:
Kosmetyczka z kieszonkami miniatura tuszu Sephory Kuleczki Gosh http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1224100483 - kompakt z lusterkiem |
|
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
przepraszam ze tak pozno ale jak pisałam interesują mnie cienie i jeszcze wpadł mi w oko Avon, Planet Spa, Dead Sea Minerals, Foot Cream (Krem do stóp z minerałami z Morza Martwego) nie wiem dlaczego nie widziałam go wcześniej. Avon Naturals, Vanilla & Soy Milk, Nourishing Body Spray (Odżywczy spray do ciała 'Wanilia i mleczko sojowe')
oraz od siebie moge jeszcze dołożyc 3 próbki vichy normaderm po 1,5ml i probke odywki regeneracyjnej -proteiny i olejki pielęgnujace nivea hair care 10ml mam tez maseczki dermaglin a moze znajdziesz jeszcze cos z mojej listy ? zagląde niedługo zabieram się za sprzatanie mieszkania cały tydzień w pracy spie tylko w domu to moze mi trosze czasu zając , napisz co myslisz |
|
|
|
|
#49 |
|
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
na pierwszej stronie jest zdjecie rimmela - jednak trochę przekłamane, puder jest zimniejszy i jaśniejszy ciut
zdjęcie emulsji postaram się zrobić dziś |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
odp u ciebie
![]() sharlottek bede czekać
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
odp u Ciebie
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
coś wizaz dzisiaj nie działał - co powiesz za puder i kremik krem avon do stóp i cienie ??? nie znam sie bardzo na cenach - napisz co myślisz???
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
jestem na tak i już wysłałam ci PW z adresem
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
2. Essence Ciao Bella! Bronzing powder 01 Italian Lover brazer z delikatniutkimi drobinkami ubytek minimalny
5.Farouk, Biosilk, Silk Therapy Treatment (jedwabisty preparat regenerująco - nabłyszczający) KWC nowy w kartoniku moze znajdziesz cos u mnie? pozdrawiam |
|
|
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1224101500 |
|
|
|
|
#58 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
3. Avon, Planet Spa, Japanese Sake and Rice, Regenerating Body Wash & Polisher (Regenerujący żel pod prysznic z peelingiem) KWC nowe
11. Avon, Planet SPA, Japanese Sake and Rice, Illuminating body lotion (Rozświetlający balsam do ciała Ryż i Sake) 12. Avon, Planet Spa, Dead Sea Minerals, Foot Cream (Krem do stóp z minerałami z Morza Martwego) 13. Avon, Planet Spa, Japanese Sake and Rice, Relaxing Hand & Foot Cream (Krem relaksujący do dłoni i stóp) coś u mnie? jestem skłonna dużo oddać
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

no ale dobrze podaje ceny jakie płaciłam za kosmetyki:

zagląde niedługo zabieram się za sprzatanie mieszkania cały tydzień w pracy spie tylko w domu