|
|
#901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
![]() Cytat:
Ale jeśli zgarnę te 40 baniek to kupię Ci zapas kosmetyków na cały rok ![]() To więcej niż kawa Czyżbyś to wiedziała z własnego doświadczenia?
|
||
|
|
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koleżanka się ze mnie śmieje, że ja zamiast pamięci mam ... dziurę ![]() Ale nie jest aż tak źle, poprostu czasem bywam roztrzepana
|
|
|
|
|
|
#903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musimy tylko mieć okazję, żeby ją razem wypić ![]() Cytat:
Muszę kupić sobie coś na pamięć albo koncentrację - żebym tylko nie zapominała brać ![]() Ostatnio popijam magnez
|
||
|
|
|
|
#904 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kombunuj dziewczyno, nim tew wdzięki przeminą masz teraz taką wizazową motywacje wiec lepiej kombinuj zanim brat Cię wydziedziczy i koleżanka wyrzeknie... ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak możesz nie wiedzieć??
A może dzisiaj też nikt nie wygra i w sobotę będzie 60 baniek? ![]() Cytat:
Wiesz, mam na palcu pierścionek za prawie 2,5 tysiąca więc TŻ chyba tak łatwo ze mnie nie zrezygnuje Bo jakby co to ja pierścionka nie oddam A propo koleżanki - w samochodzie musiałam być cicho z jeszcze jednego powodu - pożyczałam od niej pieniądze na kafejkę ![]() Ale bym tak chciała ![]() |
|
|
|
|
|
#906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ja mam nadzieje, że będzie i okazja i kawa Cytat:
Ja łykam magnez przeciwstresowo, ale nie pomaga ![]() Tigressko bo wykraczesz - brat wydziedziczy, koleżanka wyrzeknie... ale może chodziać to pół miliona będzie |
||
|
|
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak trafisz szóstkę to bądź dobrą koleżanką i kopsnij trochę na mieszkanko
Już nawet nie na kosmetyki W końcu przy 40 milionach 500 tysięcy to grosze Musi być Cytat:
|
|
|
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie panie, ktore lubia dbac o swoje wlosy
Nie ukrywam, ze znalazlam ten watek dzieki Mariolisl- nie spodziewalam sie, ze jest na F.Plotkowym ![]() Wciaz testuje nowe kosmetyki i chociaz jestem bardzo zadowolona z tych, ktore obecnie uzywam, to czekam wlasnie na przesylke z kolejna seria L'Anzy: http://www.lanza.pl/cp.html - zwlaszcza na odzywke blotna
|
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
No i niestety - musiało to kiedyś nastąpić - muszę już sobie iść
![]() Do następnego razu dziewczyny, pewnie dopiero w przyszłym tygodniu ![]() |
|
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Finlora ! Fajnie, że jesteś {byłaś}. Tak często mi brakuje Twojego :
a ja teraz pasożytuję ! |
|
|
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam, pamiętam Ale co to będzie przy 40 milionach ![]() Cytat:
Szkoda, że się nie spotkałyśmy
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-11-06 o 17:25 |
|
|
|
|
|
#913 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
A już miałam wywoływać Cię do tablicy, słynnym tekstem: dlaczego nas podglądasz? Swoją drogą, fajnie macie w UK z tą L'anzą, szeroko dostępna... Ja, jak już wyślę zgromadzony zapas odżywek w kosmos, to zamówię L'anzę na ebayu [o ile do tego czasu w ogóle wytrzymam bez kupowania nowych kosmetyków PS. Zapomniałam zagrać w totka... Przypomniałam sobie dopiero będąc w progu domu... EDIT: Ale jednak będzie: Camm, dlaczego nas podglądasz i nic nie piszesz ![]()
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2008-11-06 o 17:29 |
|
|
|
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja liczę na 60 baniek w sobotę ![]() Teraz już naprawdę uciekam Asiu, mam nadzieję, ze w niedzielę załapiemy się na Sex
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-11-06 o 17:29 |
|
|
|
|
|
#915 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Ja nawet nie wiem, gdzie tu kolektura... tak czy inaczej - daleko Będę czekać na Ciebie, rozgrzana, pod kołderką, w seksownej piżamce, rzecz jasna Do zobaczenia
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam 34 lata, mieszkam w niewielkim szwedzkim miasteczku, jestem historykiem sztuki+filologiem klasycznym, ( o specjal. nauczyciela (akadem.), edytora i nawet..... bibliotekarki ), od prawie 9 lat z tym samym mezczyzna, z czego 8 jako Jego zona. Mieszkamy z 2 kotami, poniewaz 2 inne nie moga podrozowac promem ani samolotem i zostaly u mojej Mamy w PL.Od wakacji mam takze pod opieka 2 koniki, ktore mialy stracic zycie w rzezni, (mozna zobaczyc je w albumie, w moim profilu )Teraz troche o moich wlosach: sa geste- na szczescie, bo pojedynczy wlosek jest b.delikatny, zdrowe, naturalnie lekko faluja, maja tendencje do puszenia sie, przy nadmiarze wilgoci w powietrzu. Wciaz mam swoj naturalny kolor, (z czego jestem troche dumna )- popielaty blond, nigdy nie farbowalam ich- ani farba, ani szamponami.Od 14 roku zycia myje je codziennie, (czyli juz od 20lat ), zapuszczam mn.wiecej od 18r.z. Najdluzsze mialam troche ponizej bioder, co przy moim wzroscie wynosilo dokladnie 111cm.W marcu 2007 zmuszona hormonalnym gubieniem owlosienia i ogolnym zmeczeniem codzienna walka z takim pledem na plecach- podcielam je o ponad 40cm, (nie bez bolu serca ) i od tamtej pory utrzymuje stala dlugosc: 65-70cm, (to w zaleznosci od tego jak podcinajacej je pani fryzjerce omskna sie nozyce)- bo takie najlatwiej mi zlapac w ciasny kok, ktory stanowi moja codziennna fryzure.Ufff, ale sie obnazylam
Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-11-06 o 17:56 Powód: zapomnialam o konikach |
|
|
|
|
|
#918 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
no to ja sie chyba też przejde... ![]() |
|||
|
|
|
|
#919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śliczne zwierzaki |
|
|
|
|
|
#920 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
zaszalalyscie dzis...Pati, tylko nie wiem czy to napewno do mnie, bo mnie chlopak dla innej nie rzucil tzn ja go rzucilam, i tez nie chodzilo o osoby trzecie, tak ostatnio wyszlo po prostu 2lata temu to mnie jeden rzucil, ale tez nie dla innej tylko mnie zdradzil, a potem stwierdzil, ze w sumie i tak juz do mnie nie czuje TEGO co kiedys i sobie wyemigrowal do uk![]() Werka, raczej chodzi mi o te watki, w ktorych dyskusje tocza sie nt ED ![]() przebrnelam i zaraz uciekam z moja grupa na piwo a jutro znow wf na 8 nie zdziwie sie jak nie pojde i odrobie w przyszlym tygodniu:p
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Cię również Kattarina ! Przyjaciele naszych przyjaciół są naszymi przyjaciółmi !!!
|
|
|
|
|
#922 |
|
Gość
|
Dopiero jestem w autobusie do wyszkowa, więc przepraszam, że nie odpisywałam. Jadę do domu. Blondee - wiedziałam, że o to chodzi.
Psychicznie mi ulżyło, u mojej lekarki wszystko opowiedziałam, ale znowu mi nerwy skoczyły. Bo jadę do domu. A tam na mnie czeka moja stuknięta rodzinka - kurde, dlaczego to tak wszystko funkcjonuje. Niestety Seboradinu nie było - jak go nie dostanę w złotych tarasach to go zamówię w necie - tylko nie wiem gdzie. Doradzicie mi gdzie? O sytuacji rodzinnej wam w weekend opowiem. Pozdrawiam i witam kattarinę (nie będę wege, ale kocham koty, a te kosmetyki nietestowane sobie odpuściłam - nie na moje to nerwy, ale wrazie co mogę pomóc). |
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Ten post pod postem - to zamierzone działanie
. Kurtuazja !Macie zdjęcie mojego Flipa. Chowa się zdrowo. Tfu, tfu, tfu - przez lewe ramię ! Je psie i ludzkie jedzenie, stroniąc od kociego. Bardzo mało pije {??????}. Siusia i kupcia normalnie. I miałyście rację - dwa dni, a już co większe psiaki poskromione. Największy problem z najstarszą Principessą : małe to to, a złośliwe ! I co - pewnie drugiego kota będę szukała, bo Filip zaprzyjaźnił się z moim TŻ-tem. Mnie traktuje w taki sposób,jak mnie traktują pozostałe zwierzaki - daj jeść i wypuść na pola ! Czy mam mu {Filipowi nie TŻ-towi} kupić jakieś legowisko ?! Jak dotychczas śpi na krzesłach w kuchni {poduszki}. Uciekam, bo mój Lalunia z próby wraca i pewnie głodny. A propos - nauczcie mnie jak mam z nerwów apetyt tracić ?! Ja mam przeciwnie ! |
|
|
|
|
#924 |
|
Gość
|
Jest bardzo podobny do buby, mojej kici o nieznanym wieku (ma może z 9 lat), bardzo słodki.
|
|
|
|
|
#925 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje slicznie, szczegolnie w imieniu moich kochanych podopiecznych Cytat:
![]() Cytat:
Bycie wege, zwlaszcza przy klopotach z odzywianiem, to ogromnie trudne wyzwanie, a podejscie do testowanych kosmetykow naprawde rozumiem. Wiem, jak trudno dostac nietestowane w Polsce i jak duzo kosztuja . Dla mnie najwazniejsze, ze jestes pozytywna osoba i lubisz zwierzta, a ich zly los nie jest dla Ciebie obojetny Cytat:
Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki przejrzałam Wasze wpisy, to o tych "owocowych" maseczkach mówicie:
http://www.allegro.pl/item468477233_...szczonych.html http://www.allegro.pl/item468493664_...ych_500_g.html brzmią bardzo zachęcająco, tylko ciekawe, czy będą skuteczne (coś oprócz zapachu... )Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Kattarina;Filip przepiekny, jakie ma cudne kolory
W takim razie zalecam unikanie stresow ![]() [/quote]1.- Dziękuję w imieniu Filipa . Pewnie nie wiesz : mój pierwszy własny kocurek ! 2.- Wiśta, wio - łatwo powiedzieć ! Moja Lalunia wrócił bez przeszkód ! Posila się ! Jaka tabliczka wisiała najczęściej na sklepach SPOŁEM ?! Zaraz wracam ! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękny! |
|
|
|
|
|
#929 |
|
Gość
|
Dzięki kattarina. Jestem już w domu. Oglądam jakiś program kucharski na kuchnia.tv, a moja kochana Kluska (druga kicia) siedzi mi na kolanie i mruczy. Tylko gdzie zamówić seboradin, jak go nie dostanę w złotych? Na szczęście moja farba była i to w tym odcieniu, którego szukam.
|
|
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

szkoda.
Proszę mi tu konkurencji nie robić
bo ja już mam listę zakupów zrobioną na najbliższy... rok

zaszalalyscie dzis...
)