![]() |
#901 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale jeśli zgarnę te 40 baniek to kupię Ci zapas kosmetyków na cały rok ![]() To więcej niż kawa ![]() Czyżbyś to wiedziała z własnego doświadczenia? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#902 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Koleżanka się ze mnie śmieje, że ja zamiast pamięci mam ... dziurę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#903 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musimy tylko mieć okazję, żeby ją razem wypić ![]() Cytat:
![]() ![]() Ostatnio popijam magnez ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#904 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kombunuj dziewczyno, nim tew wdzięki przeminą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 | |
Zakorzenienie
|
Jak możesz nie wiedzieć??
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wiesz, mam na palcu pierścionek za prawie 2,5 tysiąca więc TŻ chyba tak łatwo ze mnie nie zrezygnuje ![]() ![]() A propo koleżanki - w samochodzie musiałam być cicho z jeszcze jednego powodu - pożyczałam od niej pieniądze na kafejkę ![]() Ale bym tak chciała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#906 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() I ja mam nadzieje, że będzie i okazja i kawa ![]() Cytat:
Ja łykam magnez przeciwstresowo, ale nie pomaga ![]() Tigressko bo wykraczesz - brat wydziedziczy, koleżanka wyrzeknie... ale może chodziać to pół miliona będzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#907 | |
Zakorzenienie
|
Jak trafisz szóstkę to bądź dobrą koleżanką i kopsnij trochę na mieszkanko
![]() ![]() W końcu przy 40 milionach 500 tysięcy to grosze ![]() Musi być ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie panie, ktore lubia dbac o swoje wlosy
![]() Nie ukrywam, ze znalazlam ten watek dzieki Mariolisl- nie spodziewalam sie, ze jest na F.Plotkowym ![]() Wciaz testuje nowe kosmetyki i chociaz jestem bardzo zadowolona z tych, ktore obecnie uzywam, to czekam wlasnie na przesylke z kolejna seria L'Anzy: http://www.lanza.pl/cp.html - zwlaszcza na odzywke blotna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
No i niestety - musiało to kiedyś nastąpić - muszę już sobie iść
![]() Do następnego razu dziewczyny, pewnie dopiero w przyszłym tygodniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
Cześć Finlora ! Fajnie, że jesteś {byłaś}. Tak często mi brakuje Twojego :
a ja teraz pasożytuję ! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 | |
Zakorzenienie
|
![]() Pamiętam, pamiętam ![]() ![]() Cytat:
![]() Szkoda, że się nie spotkałyśmy ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-11-06 o 16:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#913 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() A już miałam wywoływać Cię do tablicy, słynnym tekstem: dlaczego nas podglądasz? ![]() Swoją drogą, fajnie macie w UK z tą L'anzą, szeroko dostępna... Ja, jak już wyślę zgromadzony zapas odżywek w kosmos, to zamówię L'anzę na ebayu [o ile do tego czasu w ogóle wytrzymam bez kupowania nowych kosmetyków ![]() PS. Zapomniałam zagrać w totka... Przypomniałam sobie dopiero będąc w progu domu... EDIT: Ale jednak będzie: Camm, dlaczego nas podglądasz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2008-11-06 o 16:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja liczę na 60 baniek w sobotę ![]() Teraz już naprawdę uciekam ![]() Asiu, mam nadzieję, ze w niedzielę załapiemy się na Sex ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-11-06 o 16:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Ja nawet nie wiem, gdzie tu kolektura... tak czy inaczej - daleko ![]() Będę czekać na Ciebie, rozgrzana, pod kołderką, w seksownej piżamce, rzecz jasna ![]() Do zobaczenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam 34 lata, mieszkam w niewielkim szwedzkim miasteczku, jestem historykiem sztuki+filologiem klasycznym, ( o specjal. nauczyciela (akadem.), edytora i nawet..... bibliotekarki ![]() Od wakacji mam takze pod opieka 2 koniki, ktore mialy stracic zycie w rzezni, (mozna zobaczyc je w albumie, w moim profilu ![]() Teraz troche o moich wlosach: sa geste- na szczescie, bo pojedynczy wlosek jest b.delikatny, zdrowe, naturalnie lekko faluja, maja tendencje do puszenia sie, przy nadmiarze wilgoci w powietrzu. Wciaz mam swoj naturalny kolor, (z czego jestem troche dumna ![]() Od 14 roku zycia myje je codziennie, (czyli juz od 20lat ![]() W marcu 2007 zmuszona hormonalnym gubieniem owlosienia i ogolnym zmeczeniem codzienna walka z takim pledem na plecach- podcielam je o ponad 40cm, (nie bez bolu serca ![]() Ufff, ale sie obnazylam ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-11-06 o 16:56 Powód: zapomnialam o konikach |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#918 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no to ja sie chyba też przejde... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Śliczne zwierzaki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() ![]() Pati, tylko nie wiem czy to napewno do mnie, bo mnie chlopak dla innej nie rzucil ![]() ![]() ![]() Werka, raczej chodzi mi o te watki, w ktorych dyskusje tocza sie nt ED ![]() przebrnelam ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
Witam Cię również Kattarina ! Przyjaciele naszych przyjaciół są naszymi przyjaciółmi !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Gość
|
Dopiero jestem w autobusie do wyszkowa, więc przepraszam, że nie odpisywałam. Jadę do domu. Blondee - wiedziałam, że o to chodzi.
Psychicznie mi ulżyło, u mojej lekarki wszystko opowiedziałam, ale znowu mi nerwy skoczyły. Bo jadę do domu. A tam na mnie czeka moja stuknięta rodzinka - kurde, dlaczego to tak wszystko funkcjonuje. Niestety Seboradinu nie było - jak go nie dostanę w złotych tarasach to go zamówię w necie - tylko nie wiem gdzie. Doradzicie mi gdzie? O sytuacji rodzinnej wam w weekend opowiem. Pozdrawiam i witam kattarinę (nie będę wege, ale kocham koty, a te kosmetyki nietestowane sobie odpuściłam - nie na moje to nerwy, ale wrazie co mogę pomóc). |
![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
Ten post pod postem - to zamierzone działanie
![]() ![]() Macie zdjęcie mojego Flipa. Chowa się zdrowo. Tfu, tfu, tfu - przez lewe ramię ! Je psie i ludzkie jedzenie, stroniąc od kociego. Bardzo mało pije {??????}. Siusia i kupcia normalnie. I miałyście rację - dwa dni, a już co większe psiaki poskromione. Największy problem z najstarszą Principessą : małe to to, a złośliwe ! I co - pewnie drugiego kota będę szukała, bo Filip zaprzyjaźnił się z moim TŻ-tem. Mnie traktuje w taki sposób,jak mnie traktują pozostałe zwierzaki - daj jeść i wypuść na pola ! Czy mam mu {Filipowi nie TŻ-towi} kupić jakieś legowisko ?! Jak dotychczas śpi na krzesłach w kuchni {poduszki}. Uciekam, bo mój Lalunia z próby wraca i pewnie głodny. A propos - nauczcie mnie jak mam z nerwów apetyt tracić ?! Ja mam przeciwnie ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Gość
|
Jest bardzo podobny do buby, mojej kici o nieznanym wieku (ma może z 9 lat), bardzo słodki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#925 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Dziekuje slicznie, szczegolnie w imieniu moich kochanych podopiecznych ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Bycie wege, zwlaszcza przy klopotach z odzywianiem, to ogromnie trudne wyzwanie, a podejscie do testowanych kosmetykow naprawde rozumiem. Wiem, jak trudno dostac nietestowane w Polsce i jak duzo kosztuja ![]() Dla mnie najwazniejsze, ze jestes pozytywna osoba i lubisz zwierzta, a ich zly los nie jest dla Ciebie obojetny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#926 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki przejrzałam Wasze wpisy, to o tych "owocowych" maseczkach mówicie:
http://www.allegro.pl/item468477233_...szczonych.html http://www.allegro.pl/item468493664_...ych_500_g.html brzmią bardzo zachęcająco, tylko ciekawe, czy będą skuteczne (coś oprócz zapachu... ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
[quote=Kattarina;Filip przepiekny, jakie ma cudne kolory
![]() W takim razie zalecam unikanie stresow ![]() ![]() 1.- Dziękuję w imieniu Filipa . Pewnie nie wiesz : mój pierwszy własny kocurek ! 2.- Wiśta, wio - łatwo powiedzieć ! Moja Lalunia wrócił bez przeszkód ! Posila się ! Jaka tabliczka wisiała najczęściej na sklepach SPOŁEM ?! Zaraz wracam ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękny! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Gość
|
Dzięki kattarina. Jestem już w domu. Oglądam jakiś program kucharski na kuchnia.tv, a moja kochana Kluska (druga kicia) siedzi mi na kolanie i mruczy. Tylko gdzie zamówić seboradin, jak go nie dostanę w złotych? Na szczęście moja farba była i to w tym odcieniu, którego szukam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.