|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
Co prawda piękne one już nie będą, ale o te pozostałości trzeba jakoś dbać
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Skoro mowa o MYPIE to testowała któraś z Was jakąs maske aloesową? Teraz jest chyba promocja ( ) - zawsze to jakieś wytłumaczenie, to pomyslałam, ze można by wypróbowac
|
|
|
|
|
#874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() o sorki dziewczyny, post pod postem ;/
|
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak promocja, to obowiązkowo testuj ![]() A jak Wy tak o tym błotku... to trzeba poczekać na jakiś deszczyk, udać się w pole, nazbierać trochę błotka i już się będzie pięknym ![]() Żadne ble, ble , tylko tak (ilościowo to już u mnie masakra ) Zwłaszcza jak się człowiek naoglądał Asi zdjęć, to już w ogóle idzie popaść w depresje...
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-11-06 o 14:56 |
|
|
|
|
|
#877 | |
|
Gość
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ha ha haKorci mnie by szampon kupić ten z Dove -z odbudowującym serum... To straszne!!!
|
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha z tym błotkiem to dobre było ! ![]() Daj spokój, na pewno prześwitów nie masz, babą to zawsze źle, jakich by włosów nie miały EDIT: Spadówkuję gotować pierogi, mniam ![]() Virka A tak się Kochana składa, że się mylisz, bo mam Uwierz mi, że zanim dorobiłam się prześwitów to nie narzekałam...Jedynie chciałam mieć zawsze dłuższe, ale jakościowo i objętościowo nic im nie zarzucałam... ja w wieku 18 lat miałam taki problem już, ale się wyleczyłam. Seboradin w łapkę i jedziesz...
Edytowane przez paprif Czas edycji: 2008-11-06 o 15:01 |
|
|
|
|
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uwierz mi, że zanim dorobiłam się prześwitów to nie narzekałam...Jedynie chciałam mieć zawsze dłuższe, ale jakościowo i objętościowo nic im nie zarzucałam...Nie żeby były zjawiskowe, ale dla mnie wtedy wystarczające.
|
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Doradźcie co lepsze i co zamówić??
maskę Joanny- nowość to kusi mnie niesamowicie! Czy ....Te nowość- majonezik z USA?
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A błotko to dobry pomysł, a i jaka oszczędnosc Będzie można sobie pozwolic na okłady całego ciała czy nawet kąpieleJelly: maska Joanny, majonez można sobie w domu zrobic
Edytowane przez karla_92 Czas edycji: 2008-11-06 o 15:15 |
|
|
|
|
|
#883 |
|
Gość
|
Błoto ma dobre właściwości - dla skóry też. Jest bardzo odżywcze. Dobra rzecz. Moich rodziców wzięto za terorystów, gdy wieźli z Jordanii błoto z Morza Martwego. Bo było za świece - he, he. Ja się zastanawiam nad solą z Morza tego - podobno dla alergików dobre.
|
|
|
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#885 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Nie będę opisywała mojego drugiego śniadania czy obiadu bo jestem tylko przelotem; zaraz pędzę do dzieciaków na lekcje. Pozdrawiam ciepło ![]() Kasia - spotkania bez Ciebie nie ma, nawet nie bluźnij!
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
No ja już po obiadku, przynajmniej porządnie się odżywiłam...
Zaraz obejrzę sobie mój ulubiony serial, a potem [?] mama wróci i sobie pogadamy jeszcze jakaś zaległa notatka z genetyki, coś tam z chemii i kolejny dzień zleci...
|
|
#887 | |||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O wszystkich ![]() Na Alle odkryłam wczoraj te kokosowe, wiśniowe i szampon z ananasem, a do tego jeszcze niedawno wypuścili serię z owocami egzotycznymi [jakieś marakuje, ananasy i coś tam jeszcze]OCZYWIŚCIE JA CHCĘ JE WSZYSTKIE ![]() Cytat:
Dlaczego u mnie w mieście nie ma oszołoma a może to lepiej, bo chyba nigdy nie starczyłoby mi miejsca w domu na kolejne specyfiki... Cytat:
Ja tam i tak nie wierzę Owidim w styczniu Cytat:
Cytat:
![]() Ale oczywiście już 'se' dodałam do obserwowanych obie sztuki
|
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
|
|
|
|
|
#889 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
skoro zapanowały kulinarne tematy to ja właśnie wrocilam z pracy (dziś troszkę wczesniej wyszłam bo odbierałam nadgodziny) i zjadłam sniadanie - w pracy miałam taki dzień ze nawet nie miałam czasu sie załatwić... po drodze weszłam do apteki aby kupić wax. przede mną stała w kolejce jakas pani i zanim wyszła to usłyszała o co proszę. wróciła sie, wypytała sie mnie co z nim robie i tez kupiła bo stwiredziła ze mam bardzo ładne włosy i ona tez chce takie miec ja jak sie naoglądam tu Waszych zdjęć to jestem w pelni swiadoma ze moim wlosom daleko do doskonałosci ale tej panmi chyba wystarczyło to, ze się błyszczą w każdym razie miło słyszec takie komplementy, heroiczna walka o piekne włosy jednak jest zauważalna ![]() Cytat:
tym bardziej ze mam teraz zjazd i wyjezdzam na weekend i znowu mnie tu nie będzie... ![]() panią? pierwszy raz na wizażu ktoś mnie tak nazwał - czemu tak oficjalnie? Iza jestem bez pani - proszę ![]() dostałam cynk od Agi ze bedzie na wizazu więc sie stawiłam
|
|
|
|
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, cieszy mnie to bardzo
Bo króciutko byłam... ![]() Dzisiaj niestety w kafejce ![]() W kolejnym akcie desperacji napisałam wczoraj smsa do brata z pytaniem czy mogłabym dzisiaj przyjść posiedzieć tak jak tydzień temu. I nic nie odpisał... Może zapomniał, nie wiem, ale stwierdziłam, że już więcej go o to nie zapytam i wolę pójść do kafejki na godzinę i zapłacić niż się prosić...
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-11-06 o 16:38 |
|
|
|
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o wilku mowa ![]() a mnie cieszy Twoja radosc dzis z tej "lepszej" kafejki?
|
|
|
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Na szczęście tak Koleżanka już wyzdrowiała i mogła mnie dziś podrzucić Tylko, że w samochodzie paliła papierosa Ale stwierdziłam, że wszystko zniosę byle bym tylko mogła się z Wami "zobaczyć" ![]() |
|
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu nie masz wyjścia tylko musisz zainwestować w internet
|
|
|
|
|
|
#896 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
szkoda.Ale może faktycznie zapomniał. Ja dzisiaj też o mały włos zapomniałabym wypełnić ankiety w pracy i dopiero 15 min. przed wyjściem skojarzyłam... Więc może lepiej pytać na godzinkę albo dwie przed, i to jeszcze z takim trickiem psychologicznym, tzn. nie pytać "czy mogę" tylko "wpadłabym za godzinę" Cytat:
|
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
I jak tam dziewczyny, któraś planuje jeszcze zgarnąć to 40 mln
Proszę mi tu konkurencji nie robić bo ja już mam listę zakupów zrobioną na najbliższy... rok |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Gdybym mogła z Wami częściej pogadać być może nie byłabym skłonna do aż takich poświęceń ![]() Nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała ![]() Śmiałam się dzisiaj, że zagram w totka Nie jestem chciwa - do absolutnego szczęścia wystarczyłoby mi "tylko" pół miliona Starczyłoby na fajne mieszkanko, ślub i zarąbistą podróz poślubną Pomarzyć zawsze mozna
|
|
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.

Teraz jest chyba promocja (
) Zwłaszcza jak się człowiek naoglądał Asi zdjęć, to już w ogóle idzie popaść w depresje...
aloesowa, której jak na złość nie mogę trafić, albo karite, ale do niej musiałabym szampon dokupić, żeby w serii mieć.

ja w wieku 18 lat miałam taki problem już, ale się wyleczyłam. Seboradin w łapkę i jedziesz... 

Może zapomniał, nie wiem, ale stwierdziłam, że już więcej go o to nie zapytam i wolę pójść do kafejki na godzinę i zapłacić niż się prosić...
szkoda.
bo ja już mam listę zakupów zrobioną na najbliższy... rok