![]() |
#1471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
Czy jelitówką można zarazić się wirtualnie? Rano byłam zdrowiutka...Dobrze,że zrobiłam dziś na wszelki wypadek zapas odpowiednich medykamentów... ![]()
![]() |
#1472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak już kupiłam i trochę ponosiłam to leży do dziś gdzieś z połowa. Teraz nie wiem co mnie w niej tak kręciło, czyżby, jak mówi Zuzia, zanik gustu.... ? ![]() Favkes, wygladasz niesamowicie dobrze, przyznaj się lepiej ile operacji plasytcznych miałaś... ![]() Aż sobie zrobię chyba szóstkę weidera, tak mnie zmotywowałaś. Chyba, że podzielisz się receptą. ![]() Nie mam problemów ze zmianą rozmiaru jeansów z 28 na 26, ale, kurcze, u mnie wcale nie wygląda to tak dobrze. Nawet mam wrażenie, że w 28 lepiej wyglądałam. ![]()
![]() |
#1473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hah ja w ciagu kilku dni bym pewnie mogla zmienic rozmiar spodni z 26 na 28 ale odwrotnie??? oczywiscie o ile bym sie w 26 kiedykolwiek zmiescila ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Vesenko - zdrówka ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
I Wy piszecie, że ja jestem szczuplutka , chudzielce
![]() Ja noszę 28 w porywach do 29-ciu ![]() Mnie się wydaje, że to kwestia proporcji ![]() przed wakacjami ledwo się wbijałam w ubrania w rozmiarze 40, teraz lekką rączką kupuję 36 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | ||
Zadomowienie
|
Si
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale miałam dzisiaj zapiernicz w pracy, jestem padnięta ![]() ![]() Dziewczyny, zdrowiejcie ![]()
![]() |
#1478 | |||
Wiedźma
|
Zeuso.
![]() Cytat:
![]() Doczytałam. Świadomość niemiła, ale dobrze, że przynajmniej wiadomo, że nie dotyczy to Ciebie osobiście. ![]() Cytat:
![]() Wiesz, chyba na Twoim miejscu, wiedząc, że nie dam rady wypalić jej spontanicznie w twarz, co mi leży na żołądku - przygotowałabym to sobie na piśmie. Serio - napisałabym na kartce to, co mam jej go powiedzenia (taktownie, ale tak, żeby nie miała wątpliwości, że nie życzę sobie włażenia z buciorami w moje pasje, ingerowania w mój sposób spędzania czasu, zaglądania do mojej kieszeni i wieszania się na mnie) i przy najbliższej bytności sam na sam po prostu przeczytałabym jej całą wiadomość. Powinno zadziałać. Jeśli nie dotrze - następne czytanie. ![]() No niby tak, ale nie widzieli, żebyś je osobiście rodziła. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no to wszystkim kaszlacym, kichajacym, zoladkujacym i niedomagajacym w jakikolwiek inny sposob zycze powrotu do zdrowia szybkiego i udanego wypoczynku jutro. ja niestety znow pracuje i pewnie z zazdrosci tym co maja wolne tez mnie skisi jakas zgaga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | |
Zakorzenienie
|
zero ziemniaków, białego pieczywa, potraw mącznych, kasz, warzyw strączkowych, słodkich owoców.
ja sobie ustaliłam stałe posiłki - sniadanie płatki z chudym mlekiem, II śniadanie jogurt, obiad potrawka z kurczaka, podwieczorek sok pomidorowy kolacja kanapka z razowca z pomidorem ogórkiem i wędlina drobiową ( acha, zero wieprzowiny ) wsio ![]() ![]() Własnie, Sabb to dopiero ma figurę ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
ja ostatnio na diecie wytrzymalam 3 dni cale...slonczyla sie pizza w srodku nocy - bylam na imprezie, przed impreza grzecznie jajeczko na twardo i szpinakowa packa, trzymalam sie grzecznie nie jedzac nie pijac do gdzies 1 nad ranem ale jak dowiezli swiezutka pachnaca pizze to nie zdzierzylam. a jak juz sie raz zlamalam to rzucilam sie na wszelkie mozliwe czipsiory ciastka i nadrobilam wszystko...
a potem stwierdzilam ze jakbym za bardzo schudla to trzeba by cala garderobe zmienic. a nawet buty- kolezanka schudla 12 kilo i 1 rozmiar buta ![]() ![]() Sabb i wszystkie inne mile Panie- serdecznie dziekuje za rady ![]() ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-10 o 19:39 Powód: p.s. |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | ||
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Secret Melange - bardzo ciekawy zapach, przyprawowy, pieprzny, przyprawa do piernika, goździki Bahiana - delikatne cytrusy pokryte piżmem i czymś łagodnym, jakby śmietanką Pisałam o nich kilka dni temu na Ostatnio Testowałam. Cytat:
A jeżeli styl bardziej sportowy to zielony Lacoste. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2008-11-10 o 20:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
BAN stały
|
Miłego wieczoru wszystkim...ja pije
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Czekam na Ragnarok
|
A ja pić nie mogę od dzisiaj i w temacie odchudzania... właśnie kupiłam sobie pewne tabletki i naprawdę od rana nie chce mi się jeść. Planuję z 5-7kg w miesiąc, ale zobaczymy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
trochę mi lepiej Smecta czyni cuda
![]() Ja ostatnio tyję na potęgę ![]() ![]()
#1487 |
Zakorzenienie
|
Ja z pytanIEM "technicznym". Czy w danym wątku można wyszukać post z kontretnymi danymi? Tzn. czy np. w wątku Scent Bar cz.3 (przykładowo) mogę odszukać jakoś szybciej nazwę kremu, która tam padła, ale nie pamiętam, na której stronie, a przeglądanie ponad stu stron po kolei przyprawia mnie o rozpacz?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
Madzik, jasne, tylko musisz w wyszukiwarce zaznaczyć, żeby Ci pokazał posty nie watki i potem klikac na link - w prostokaciku a nie nad
edit: Widzę, ze vasenka bardziej obrazowo juz wyłuszczyła o co chodzi. Kurcze przeskoczyłam na laptopa i polskie znaki mi nie zawsze wchodzą, tzn ... sa w kompie ale czasami klawiaturkę za słabo cisnę ... ![]() A literówek ?? masa !!! ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-11-10 o 21:22 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Favkes ja w ogole polskich znakow nie mam ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-10 o 21:24 Powód: p.s |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Favkes - przywczaisz się, u mnie to trochę trwało, też literówki, a jak zahaczyłam placami z rozpędu to i potrafiłam sobie komp wyłączyć całkiem ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: Madzik miło mi,że mogłam pomóc ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-11-10 o 21:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie sie w praniu kurcza takie to teraz dziadostwo sprzedaja ![]() aha no i gdzies tez slyszalam a propos BMI ze nie jestem za gruba tylko za niska... bo jak bym miala z 2 metry wzrostu to moja waga bylaby wrecz idealna ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Mam szczupłych rodziców. Niestety mój tż tyje i to szybko..ale jego rodzice tez maja problemy z tyciem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 | ||||||
Wiedźma
|
Cytat:
Niestety, bo to jednak ciągle bardziej niezwykłe kiedy ktoś się przejmuje, a normalne kiedy olewa. ![]() Zastanawiam się czasem nad tym, w jakim stopniu wynika to własnie z przekonania, że kiedy zacznę dokarmiać koty albo pójdę pomóc w schronisku dla psów to zostanę uznany za dziwaka? Czy gdyby wrażliwość została uznana za stan naturalny - ludzie chętniej by się do niej przyznawali? Może trochę dlatego wyskakuję często ze swoimi pomysłami przy ludziach - żeby pokazać, że nie trzeba być starą dziwaczką ani spazmującą idiotką, żeby nakarmić kota, czy psa. Kiedy na zebraniu redakcji klubowego nieregularnika literackiego wypaliłam z pomysłem, żeby zysk (taki na zasadzie "co łaska", bo jako organizacja pożytku publicznego nie możemy tym handlować) przenaczyć na schronisko dla zwierząt najpierw uznano to za pomysł kompletnie od czapy, a potem chlopaki jeden za drugim wozili karmę. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powodzenia, Romku. ![]() Cytat:
Nie boisz się rozpierniczenia równowagi organizmu i efektu jo-jo potem? Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1496 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Co do BMI- słyszałam, że ono też nie takie wzorcowe. Każdy ma inną budowę ciała, inne proporcje itd. Nie ważę się z premedytacją od pół roku - trochę ze strachu, bo wynik na wadze mógłby mnie załamać totalnie i na zawsze. Po ubraniach czuję, czy przytyłam, czy stoję w miejscu.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-10 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
Taka prawda - schudałm kiedyś do 62 kg- BMI miałam cud, miód. Owszem schudła mi też buzia (i to tragicznie), wyszły kości obojczykowe, ale w długonogą i smukłą gazelę to się nie zamieniłam
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | |
Zakorzenienie
|
et! Ściemniasz
![]() ![]() I odrazu wiem, że bedziesz protestować ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-11-10 o 22:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.