Scent Bar VI - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-10, 16:31   #1471
vesenka
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
co ja mam zrobic. mam codziennie przerwe godzinna na luch- uwiesila sie na mnie taka dziewczyna, no sympatyczna owszem ale ja nie mam ochoty z nia codziennie przerw spedzac...zaplanowalam ze pojde sobie obwachac FdB i pare innych ciekawostek a ona mi juz wyskakuje ze pojdzie ze mna...JA CHCE SAMA!!!!!!!!! w skupieniu z czcia i namaszczeniem a ona mi dziamgotac bedzie
czy wy tez macie problemy z odmawianiem ludziom?
Co zrobić? Powiedzieć,że chcesz iść sama. Po prostu.

Czy jelitówką można zarazić się wirtualnie? Rano byłam zdrowiutka...Dobrze,że zrobiłam dziś na wszelki wypadek zapas odpowiednich medykamentów...

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 16:32   #1472
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Mnie od bardzo mocnych słodziaków tez odrzuca, a kiedyś lubiłam, po prostu gust ewoluuje, a w ciąży gust sie zmienia, a właściwie zanika jak twierdzi moja znajoma, ja z własnego doświadczenia niestety nie wiem.
Ja w ciąży miałam fazę na różową Pumę
Jak już kupiłam i trochę ponosiłam to leży do dziś gdzieś z połowa.
Teraz nie wiem co mnie w niej tak kręciło, czyżby, jak mówi Zuzia, zanik gustu.... ?

Favkes, wygladasz niesamowicie dobrze, przyznaj się lepiej ile operacji plasytcznych miałaś...
Aż sobie zrobię chyba szóstkę weidera, tak mnie zmotywowałaś.
Chyba, że podzielisz się receptą.
Nie mam problemów ze zmianą rozmiaru jeansów z 28 na 26, ale, kurcze, u mnie wcale nie wygląda to tak dobrze. Nawet mam wrażenie, że w 28 lepiej wyglądałam.
Stary 2008-11-10, 16:37   #1473
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Ja w ciąży miałam fazę na różową Pumę
Jak już kupiłam i trochę ponosiłam to leży do dziś gdzieś z połowa.
Teraz nie wiem co mnie w niej tak kręciło, czyżby, jak mówi Zuzia, zanik gustu.... ?

Favkes, wygladasz niesamowicie dobrze, przyznaj się lepiej ile operacji plasytcznych miałaś...
Aż sobie zrobię chyba szóstkę weidera, tak mnie zmotywowałaś.
Chyba, że podzielisz się receptą.
Nie mam problemów ze zmianą rozmiaru jeansów z 28 na 26, ale, kurcze, u mnie wcale nie wygląda to tak dobrze. Nawet mam wrażenie, że w 28 lepiej wyglądałam.

hah ja w ciagu kilku dni bym pewnie mogla zmienic rozmiar spodni z 26 na 28 ale odwrotnie??? oczywiscie o ile bym sie w 26 kiedykolwiek zmiescila no ale generalnie chodzi mi o to ze z mniejszych na wieksze rozmiary to nie mam problemow - ale w druga strone to juz nie...hmmmm jak to to robisz
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 16:42   #1474
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Czy jelitówką można zarazić się wirtualnie? Rano byłam zdrowiutka...Dobrze,że zrobiłam dziś na wszelki wypadek zapas odpowiednich medykamentów...
Oł szitttt...... To się chyba rzeczywiście przenosi przez klawiaturę

Vesenko - zdrówka

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 16:55   #1475
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

I Wy piszecie, że ja jestem szczuplutka , chudzielce ??
Ja noszę 28 w porywach do 29-ciu
Mnie się wydaje, że to kwestia proporcji

przed wakacjami ledwo się wbijałam w ubrania w rozmiarze 40, teraz lekką rączką kupuję 36
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 16:57   #1476
taiwa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Taiwo, a Ty kielczanka? 50km ode mnie?
Si Kielczanka od urodzenia, aczkolwiek z małymi przerwami

Cytat:
Mnie od bardzo mocnych słodziaków tez odrzuca, a kiedyś lubiłam, po prostu gust ewoluuje, a w ciąży gust sie zmienia, a właściwie zanika jak twierdzi moja znajoma, ja z własnego doświadczenia niestety nie wiem.
Oj czy zanika to bym polemizowała, to wszystko zależy od osoby. Ja w ciąży nie byłam i nie jestem (i Boże uchowaj ) ale ulubionym zajęciem mojej znajomej przez całą ciąże, było chodzenie do Douglasa, wąchanie perfum i kupowanie coraz to nowych Opowiadała, że Panie konsultantki bardzo się temu dziwiły

Cytat:
Vesenko, no ja Cię proszę, nie strasz normalnie w obawie o żołądek trzeba się z Baru ewakuować
Stary 2008-11-10, 17:07   #1477
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
przed wakacjami ledwo się wbijałam w ubrania w rozmiarze 40, teraz lekką rączką kupuję 36
a co to za dieta cud? Chyba że coś mnie ominęło i nie doczytałam

Ale miałam dzisiaj zapiernicz w pracy, jestem padnięta Dobrze że jutro wolne

Dziewczyny, zdrowiejcie
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-10, 17:14   #1478
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Nie krępujcie się, mówcie mi Zeusie
Zeuso.

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
O to to. Najpierw mnie słychać, a później widać, ultradźwięki emitowane przeze mnie słychać chyba w całym budynku, w którym akurat przebywam. a najbardziej dziwi mnie fakt, że stosunkowo często słyszę od facetów, że mam ładny głos
Ja tylko przez telefon. Albo kiedy mam zapalenie krtani.

Cytat:
Na osiedlu coś ewidentnie jest nie tak
Doczytałam. Świadomość niemiła, ale dobrze, że przynajmniej wiadomo, że nie dotyczy to Ciebie osobiście.

Cytat:
podziwiasz?????? co ja bym dala zeby troche wiecej asertywnosci miec...pewnie z polowe mojej kolekcji perfum ale masz racje siedzialam skwaszona i na pytannie czy wszytko w porzadku oczywiscie odpowiedzialam TAK zawsze grzeczna i uprzejma no doprawdy czasem sama bym sobie chetnie w ... ucho strzelila. no nic od jutra sie zaczne cwiczyc i moze jej powiem cos . albo i nie ale dzieki za porady-czyzby bylo tak : forum rzadzi, forum radzi, forum nigdy cie nie zdradzi?
Glamourous, rzeczywiście uciążliwa znajomość.
Wiesz, chyba na Twoim miejscu, wiedząc, że nie dam rady wypalić jej spontanicznie w twarz, co mi leży na żołądku - przygotowałabym to sobie na piśmie.
Serio - napisałabym na kartce to, co mam jej go powiedzenia (taktownie, ale tak, żeby nie miała wątpliwości, że nie życzę sobie włażenia z buciorami w moje pasje, ingerowania w mój sposób spędzania czasu, zaglądania do mojej kieszeni i wieszania się na mnie) i przy najbliższej bytności sam na sam po prostu przeczytałabym jej całą wiadomość.
Powinno zadziałać. Jeśli nie dotrze - następne czytanie.

Cytat:
Prawdziwe, mam na forum świadków, którzy je widzieli - "naocznie"
No niby tak, ale nie widzieli, żebyś je osobiście rodziła.

Cytat:
I Wy piszecie, że ja jestem szczuplutka , chudzielce ??
Ja noszę 28 w porywach do 29-ciu
Mnie się wydaje, że to kwestia proporcji

A ja ostatnio wreszcie zaczęłam chodzić w damskich spodniach. Wcześniej tylko dziecięce, a teraz szerokość 25 na mnie dobrze leży... Nie wiem, czy się z tego cieszę, zważywszy na to, że Królewna właśnie stał się zbyt szczupły na męską rozmiarówkę i kiedy kupuje obcisłe dżinsy - jest skazany na damskie.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 17:20   #1479
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość

Ale miałam dzisiaj zapiernicz w pracy, jestem padnięta Dobrze że jutro wolne

Dziewczyny, zdrowiejcie
proporcje to podstawa i przy figurze i pieczeniu ciasta i generalnie w zyciu trzeba wiedziec co najwazniejsze i zachowac wlasciwe proporcje- perfumy, jedzienie, forum, praca czy tam nauka oczywiscie to na koncu

no to wszystkim kaszlacym, kichajacym, zoladkujacym i niedomagajacym w jakikolwiek inny sposob zycze powrotu do zdrowia szybkiego i udanego wypoczynku jutro.
ja niestety znow pracuje i pewnie z zazdrosci tym co maja wolne tez mnie skisi jakas zgaga
Stary 2008-11-10, 17:59   #1480
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
zero ziemniaków, białego pieczywa, potraw mącznych, kasz, warzyw strączkowych, słodkich owoców.
ja sobie ustaliłam stałe posiłki - sniadanie płatki z chudym mlekiem, II śniadanie jogurt, obiad potrawka z kurczaka, podwieczorek sok pomidorowy kolacja kanapka z razowca z pomidorem ogórkiem i wędlina drobiową ( acha, zero wieprzowiny )
wsio
Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
No niby tak, ale nie widzieli, żebyś je osobiście rodziła.
W sumie to samo mogę powiedziec o Tobie moja droga
Własnie, Sabb to dopiero ma figurę
Cytat:
A ja ostatnio wreszcie zaczęłam chodzić w damskich spodniach. Wcześniej tylko dziecięce, a teraz szerokość 25 na mnie dobrze leży... Nie wiem, czy się z tego cieszę, zważywszy na to, że Królewna właśnie stał się zbyt szczupły na męską rozmiarówkę i kiedy kupuje obcisłe dżinsy - jest skazany na damskie.
Ciesz się ciesz ....
Stary 2008-11-10, 18:33   #1481
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
zero ziemniaków, białego pieczywa, potraw mącznych, kasz, warzyw strączkowych, słodkich owoców.
ja sobie ustaliłam stałe posiłki - sniadanie płatki z chudym mlekiem, II śniadanie jogurt, obiad potrawka z kurczaka, podwieczorek sok pomidorowy kolacja kanapka z razowca z pomidorem ogórkiem i wędlina drobiową ( acha, zero wieprzowiny )
wsio
moja silna (a raczej słaba ) wola by nie wytrzymała
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 19:35   #1482
glamourous
Zakorzenienie

ja ostatnio na diecie wytrzymalam 3 dni cale...slonczyla sie pizza w srodku nocy - bylam na imprezie, przed impreza grzecznie jajeczko na twardo i szpinakowa packa, trzymalam sie grzecznie nie jedzac nie pijac do gdzies 1 nad ranem ale jak dowiezli swiezutka pachnaca pizze to nie zdzierzylam. a jak juz sie raz zlamalam to rzucilam sie na wszelkie mozliwe czipsiory ciastka i nadrobilam wszystko...
a potem stwierdzilam ze jakbym za bardzo schudla to trzeba by cala garderobe zmienic. a nawet buty- kolezanka schudla 12 kilo i 1 rozmiar buta - szkoda kasy lepiej pozostac przy obecnej garderobie a nadwyzki finansowe zainwestowac w perfumy

Sabb i wszystkie inne mile Panie- serdecznie dziekuje za rady chyba sie musze za siebie wziac i to zamiast dietowania popracowac nad charakterkiem. bo taki mietki mienczak ze mnie cienki Bolek jak mnie dzis kolezanka podsumowala. coz zdecydowanie wolalabym byc wesolym Romkiem niz cienkim Bolkiem

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2008-11-10 o 19:39 Powód: p.s.
Stary 2008-11-10, 19:38   #1483
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez becca Pokaż wiadomość
Dziewczyny, znacie jakieś pachnidła Maitre Perfumeur et Gantier, chodzi mi zwłaszcza o Secret Melange? warto? bo drogie to trochę
Mam dwie próbki.

Secret Melange - bardzo ciekawy zapach, przyprawowy, pieprzny, przyprawa do piernika, goździki

Bahiana - delikatne cytrusy pokryte piżmem i czymś łagodnym, jakby śmietanką

Pisałam o nich kilka dni temu na Ostatnio Testowałam.
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Kumpel planuje zakup Bvlgari Aqua, bo Terre d'Hermes są "zbyt wyzywające" No więc zaprotestowałem i mówię: "Pozwól, że coś dla ciebie znajdę". Ale świeżuchy to dla mnie raczej terra incognita, więc Wasze sugestie mile widziane Klasyczny Issey Miyake? Allure Sport? Higher?
Hugo Boss Pure, Acqua di gio, nowy Dior Homme Sport.
A jeżeli styl bardziej sportowy to zielony Lacoste.

Edytowane przez Fenris
Czas edycji: 2008-11-10 o 20:10
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 20:03   #1484
Zuziunia
BAN stały

Miłego wieczoru wszystkim...ja pije
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 20:10   #1485
Fenris
Czekam na Ragnarok

A ja pić nie mogę od dzisiaj i w temacie odchudzania... właśnie kupiłam sobie pewne tabletki i naprawdę od rana nie chce mi się jeść. Planuję z 5-7kg w miesiąc, ale zobaczymy.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 20:52   #1486
vesenka
Zakorzenienie

trochę mi lepiej Smecta czyni cuda a

Ja ostatnio tyję na potęgę Niby nie jem więcej niż zwykle, ruszam też się jak zwykle, a tyłek rośnie. Muszę pomyśleć nad dietą i intensywniejszymi ćwiczeniami Gorzej, jeśli to znowu hormony mi szaleją .

Stary 2008-11-10, 21:09   #1487
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Ja z pytanIEM "technicznym". Czy w danym wątku można wyszukać post z kontretnymi danymi? Tzn. czy np. w wątku Scent Bar cz.3 (przykładowo) mogę odszukać jakoś szybciej nazwę kremu, która tam padła, ale nie pamiętam, na której stronie, a przeglądanie ponad stu stron po kolei przyprawia mnie o rozpacz?

Frank Zappa

Stary 2008-11-10, 21:15   #1488
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Ja z pytanIEM "technicznym". Czy w danym wątku można wyszukać post z kontretnymi danymi? Tzn. czy np. w wątku Scent Bar cz.3 (przykładowo) mogę odszukać jakoś szybciej nazwę kremu, która tam padła, ale nie pamiętam, na której stronie, a przeglądanie ponad stu stron po kolei przyprawia mnie o rozpacz?
Ja zawsze korzystam z zaawansowanego szukania w "Przeglądaj ten wątek" Jeśli kojarzę kto pisał, to po nazwie użytkownika, a jak nie to po słowach kluczowych: krem, zmarszczki, witamina czy co tam innego I zazwyczaj w wyplutych postach jest to czego szukam.

Stary 2008-11-10, 21:18   #1489
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Madzik, jasne, tylko musisz w wyszukiwarce zaznaczyć, żeby Ci pokazał posty nie watki i potem klikac na link - w prostokaciku a nie nad

edit: Widzę, ze vasenka bardziej obrazowo juz wyłuszczyła o co chodzi.

Kurcze przeskoczyłam na laptopa i polskie znaki mi nie zawsze wchodzą, tzn ... sa w kompie ale czasami klawiaturkę za słabo cisnę ...
A literówek ?? masa !!!

Edytowane przez Favkes
Czas edycji: 2008-11-10 o 21:22

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-10, 21:21   #1490
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
trochę mi lepiej Smecta czyni cuda a

Ja ostatnio tyję na potęgę Niby nie jem więcej niż zwykle, ruszam też się jak zwykle, a tyłek rośnie. Muszę pomyśleć nad dietą i intensywniejszymi ćwiczeniami Gorzej, jeśli to znowu hormony mi szaleją .

ja tez ostatnio tyje wrecz w oczach. no i w pasie ale za diete a tym bardziej bieganie czy inne sporty mi sie zabierac nie chce. nie ma rady trzeba pokochac tluszczyk jesli sie nie ma sily z nim walczyc... ponoc lekkie kwiatowe perfumy powouja ze sie sprawia wrazenie lzejszych niz w rzeczywistosci, a slodsze i waniliowe dodaja kilogramow...nic najwyzej HP, Addict itp pojda w odstawke i bede sie cala zime zlewac kwiatuszkami w stylu echo i pleasuers a latem jak zimowa oponka spadnie potorturuje otoczenie waniliowymi killerami coby sie nie zmarnowaly

Favkes ja w ogole polskich znakow nie mam glupio sie przez to pisze i czyta ale coz zrobic...

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2008-11-10 o 21:24 Powód: p.s
Stary 2008-11-10, 21:24   #1491
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Ja zawsze korzystam z zaawansowanego szukania w "Przeglądaj ten wątek" Jeśli kojarzę kto pisał, to po nazwie użytkownika, a jak nie to po słowach kluczowych: krem, zmarszczki, witamina czy co tam innego I zazwyczaj w wyplutych postach jest to czego szukam.
Cytat:
Madzik, jasne, tylko musisz w wyszukiwarce zaznaczyć, żeby Ci pokazał posty nie watki i potem klikac na link - w prostokaciku a nie nad

edit: Widzę, ze vasenka bardziej obrazowo juz wyłuszczyła o co chodzi.

Kurcze przeskoczyłam na laptopa i polskie znaki mi nie zawsze wchodzą, tzn ... sa w kompie ale czasami klawiaturkę za słabo cisnę ...
A literówek ?? masa !!!
Vesenko, Favkes dzięki Zaawansowane szukanie to jest to, co Madzik Monster potrzebował

Favkes - przywczaisz się, u mnie to trochę trwało, też literówki, a jak zahaczyłam placami z rozpędu to i potrafiłam sobie komp wyłączyć całkiem

Frank Zappa

Stary 2008-11-10, 21:27   #1492
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez ostatnio tyje wrecz w oczach. no i w pasie ale za diete a tym bardziej bieganie czy inne sporty mi sie zabierac nie chce. nie ma rady trzeba pokochac tluszczyk jesli sie nie ma sily z nim walczyc... ponoc lekkie kwiatowe perfumy powouja ze sie sprawia wrazenie lzejszych niz w rzeczywistosci, a slodsze i waniliowe dodaja kilogramow...nic najwyzej HP, Addict itp pojda w odstawke i bede sie cala zime zlewac kwiatuszkami w stylu echo i pleasuers a latem jak zimowa oponka spadnie potorturuje otoczenie waniliowymi killerami coby sie nie zmarnowaly
Ja za kwiatkami nie przepadam, więc dodatkowo pogrubiam się zapachem Ja lubię siebie niezależnie od aktualnego rozmiaru, wkurza mnie tylko jak ulubione spodnie robią się przyciasne

edit: Madzik miło mi,że mogłam pomóc

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2008-11-10 o 21:30
Stary 2008-11-10, 21:44   #1493
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Ja za kwiatkami nie przepadam, więc dodatkowo pogrubiam się zapachem Ja lubię siebie niezależnie od aktualnego rozmiaru, wkurza mnie tylko jak ulubione spodnie robią się przyciasne

pewnie sie w praniu kurcza takie to teraz dziadostwo sprzedaja
aha no i gdzies tez slyszalam a propos BMI ze nie jestem za gruba tylko za niska... bo jak bym miala z 2 metry wzrostu to moja waga bylaby wrecz idealna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-10, 21:48   #1494
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
pewnie sie w praniu kurcza takie to teraz dziadostwo sprzedaja
aha no i gdzies tez slyszalam a propos BMI ze nie jestem za gruba tylko za niska... bo jak bym miala z 2 metry wzrostu to moja waga bylaby wrecz idealna
moje BMI to już prawie blisko anoreksji... ale jak ja jem wszystko a mam zwyczajnie chude kości...to jak ja mam warzyć więcej? Taka moja uroda jem co chcę i nie tyję...za pewne do czasu ale korzystam póki mogę.
Mam szczupłych rodziców.
Niestety mój tż tyje i to szybko..ale jego rodzice tez maja problemy z tyciem
Stary 2008-11-10, 21:52   #1495
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Kattarina Pokaż wiadomość
Sabb- ja i najblizsi mi ludzie, mamy takie poczucie, ze to normalne i wlasciwe (m.in.dlatego lubie wiele osob z tego Forum, poniewaz wiem, ze dla nich takze), uwiera mnie jedynie fakt, ze dla kogos- nie. Poniewaz mysle sobie, ze gdyby inni byli choc w najmniejszym stopniu freakami, w takim wlasnie znaczeniu, swiat bylby lepszym miejscem i wszystkim zyloby sie na nim latwiej. Tak sobie pochlebiam
Katt, niestety jest jak piszesz.
Niestety, bo to jednak ciągle bardziej niezwykłe kiedy ktoś się przejmuje, a normalne kiedy olewa.
Zastanawiam się czasem nad tym, w jakim stopniu wynika to własnie z przekonania, że kiedy zacznę dokarmiać koty albo pójdę pomóc w schronisku dla psów to zostanę uznany za dziwaka? Czy gdyby wrażliwość została uznana za stan naturalny - ludzie chętniej by się do niej przyznawali?

Może trochę dlatego wyskakuję często ze swoimi pomysłami przy ludziach - żeby pokazać, że nie trzeba być starą dziwaczką ani spazmującą idiotką, żeby nakarmić kota, czy psa.
Kiedy na zebraniu redakcji klubowego nieregularnika literackiego wypaliłam z pomysłem, żeby zysk (taki na zasadzie "co łaska", bo jako organizacja pożytku publicznego nie możemy tym handlować) przenaczyć na schronisko dla zwierząt najpierw uznano to za pomysł kompletnie od czapy, a potem chlopaki jeden za drugim wozili karmę.

Cytat:
W sumie to samo mogę powiedziec o Tobie moja droga
Własnie, Sabb to dopiero ma figurę
Ciesz się ciesz ....
No, praktyczne względy każą się cieszyć, estetyczne... mniej.

Cytat:
Sabb i wszystkie inne mile Panie- serdecznie dziekuje za rady chyba sie musze za siebie wziac i to zamiast dietowania popracowac nad charakterkiem. bo taki mietki mienczak ze mnie cienki Bolek jak mnie dzis kolezanka podsumowala. coz zdecydowanie wolalabym byc wesolym Romkiem niz cienkim Bolkiem

Powodzenia, Romku.

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
A ja pić nie mogę od dzisiaj i w temacie odchudzania... właśnie kupiłam sobie pewne tabletki i naprawdę od rana nie chce mi się jeść. Planuję z 5-7kg w miesiąc, ale zobaczymy.
Zapewne dziwna jestem, ale taki szybki spadek wagi, jeszcze do tego na farmakologicznym dopingu hamującym łaknienie... Risky.
Nie boisz się rozpierniczenia równowagi organizmu i efektu jo-jo potem?

Cytat:
Favkes - przywczaisz się, u mnie to trochę trwało, też literówki, a jak zahaczyłam placami z rozpędu to i potrafiłam sobie komp wyłączyć całkiem
Przeczytałam nie "palcami" tylko "plecami" i zastanawiałam się, jak to mgło wyglądać w praktyce...

Cytat:
A, to największy problem związany z "przytywaniem" Zgadzam się.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 21:56   #1496
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
edit: Madzik miło mi,że mogłam pomóc
Dzięki wam mogę iść dziś spać wcześniej

Co do BMI- słyszałam, że ono też nie takie wzorcowe. Każdy ma inną budowę ciała, inne proporcje itd. Nie ważę się z premedytacją od pół roku - trochę ze strachu, bo wynik na wadze mógłby mnie załamać totalnie i na zawsze. Po ubraniach czuję, czy przytyłam, czy stoję w miejscu.

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2008-11-10 o 21:58
Stary 2008-11-10, 22:00   #1497
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Dzięki wam mogę iść dziś spać wcześniej

Co do BMI- słyszałam, że ono też nie takie wzorcowe. Każdy ma inną budowę ciała, inne proporcje itd. Nie ważę się z premedytacją od pół roku - trochę ze strachu, bo wynik na wadze mógłby mnie załamać totalnie i na zawsze. Po ubraniach czuję, czy przytyłam, czy stoję w miejscu.
Dobrze piszesz spadam spać...nic tu po mnie..
Stary 2008-11-10, 22:03   #1498
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Dobrze piszesz spadam spać...nic tu po mnie..
Taka prawda - schudałm kiedyś do 62 kg- BMI miałam cud, miód. Owszem schudła mi też buzia (i to tragicznie), wyszły kości obojczykowe, ale w długonogą i smukłą gazelę to się nie zamieniłam

Frank Zappa

Stary 2008-11-10, 22:05   #1499
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Taka prawda - schudałm kiedyś do 62 kg- BMI miałam cud, miód. Owszem schudła mi też buzia (i to tragicznie), wyszły kości obojczykowe, ale w długonogą i smukłą gazelę to się nie zamieniłam
Ja długonoga to zawsze byłam...ale coś za coś..buzie mam zawsze pyzatą i zero kobiecych kształtów..no ale to co...

Dobranoc
Stary 2008-11-10, 22:34   #1500
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
No, praktyczne względy każą się cieszyć, estetyczne... mniej.
et! Ściemniasz Musiałabyś co najmniej 10 kilo przytyć, żeby wygladać jak pulpecik. Jak dla mnie to i tak masz tyle "luzu" - nie za malo, ale w tych 10 możesz się swobodnie przemieszczac i bedziesz wygladała dobrze - widziałam Cię, wiem
I odrazu wiem, że bedziesz protestować
Cytat:
Przeczytałam nie "palcami" tylko "plecami" i zastanawiałam się, jak to mgło wyglądać w praktyce...

Edytowane przez Favkes
Czas edycji: 2008-11-10 o 22:35
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości