![]() |
#2071 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
![]() ![]() a ja moze- mam nadzieje- jestem ![]() ![]() Princesko Sweetheart to jest nowy- z tego roku chyba, w brzoskwiniowo- pomaranczowej buteleczce, pachnie waniliowo. A klasyczny Ghost troche roze, wanilia w tle gdzies, slodki dosc...bo jescze sa inne ale mam nadzieje ze Ci sie spodoba nawet jesli to nie ten ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-16 o 22:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i trzymam kciuki za Ciebie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2073 | ||
BAN stały
|
No jasne... zaczynajac od psrostych rzeczy jak rozmowa z tymi maluchami, podniesienie im zabawki czy czegos slodkiego, po telefony na policje, gdy slyszalam, ze jest cos jest nie tak. Boje sie o te dzieci, to dlatego. Nie wiem tylko czemu nikt ich nie zabiera do domu dziecka, maja gora 12 lat, ktos by sie zaopiekowal nimi, mialyby szanse na lepsze zycie. Ja potrafie tylko czasem im choc na moment je poprawic.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieje, ze to ten, o ktorym mysle ![]() ![]() ![]() Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-11-16 o 22:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to w takim mlodym zwiazku chyba lepiej zebyscie najpierw przekonali sie o swoich uczuciach, poznali dobrze, nacieszyli soba...my juz jestesmy 4.5 roku po slubie a nawet 3 slubach wiec juz najwyzsza pora ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2075 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję za miłe słowa ![]() Co do dzieci alkoholików - jestem jednym z nich i wiem, jak nieodwracalnie zmienia to życie. Nic więcej jednak nie napiszę. Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Zapodałem Total Revitalizer na twarz - mam nadzieję, że jutro w lustrze powita mnie licealista ![]() No i kropla Chergui na nadgarstku - apteka i pasta do podłóg? ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spać nie mogę - męczy mnie suchy kaszel, znalazłam w apteczce tylko jakieś tabletki na kaszel i czekam aż zadziałają (albo i nie) ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2077 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2078 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Z ludzmi jest niestety roznie, z mojego doswiadczenia wiem, ze malo jest tych, co przejmuja sie innymi. Mimo to, przykladu z nich brac nie bede ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
BAN stały
|
Domyslam sie
![]() ![]() Super, byloby tez zorganizowac takie ogolnopolskie, dla wszystkich Wizazanek i Wizazankow, a moze emigranci tez by sie skusili ![]() Madzik, jaki avek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2081 |
Zakorzenienie
|
To błyszczyk Sałaty działa takie cuda
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2082 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2084 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2085 |
Zakorzenienie
|
Pasi, jasne, że pasi. Pod warunkiem, że będę miała osobny namiot i dostęp do bieżącej, ciepłej wody
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2086 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
BAN stały
|
Dobranoc
![]() Acha! Doskonałością Roku 2008 Twojego Stylu, w kategorii zapach, wybrano Chloe i Safran Troublant ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2089 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
![]() Pozwolilam sobie przeniesc tutaj rozmowe z BeYourself i przepraszam barowiczow za wciecie sie w dotychczasowa tematyke ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ten przydlugi prolog naskrobalam, by podkreslic, ze doskonale rozumiem Twoje podejscie. ![]() ![]() Tak, jak Ty z kolczykami, nie robie tego na pokaz, (wiekszosc czasu te malowidla pozostaja ukryte pod ubraniem), ale dla siebie, poniewaz podobaja mi sie, tak samo jak dlugie zadbane wlosy czy jasna cera. Podobnie jak u Ciebie sa poniekad przelamaniem pozorow, jakie moge sprawiac legitymujac sie zawodem mola ksiazkowego ![]() ![]() Cytat:
![]() Widac wypilowana, zaokraglona prawa, gorna dwojke ![]() ![]() Edit: a tak w ogole nie wiem, co mnie napadlo z tymi dlugimi postami ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-11-17 o 02:18 Powód: link:D |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2090 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Katt, jak miło spotkać osoby o podobnych zainteresowaniach. ![]() ![]() ![]() ![]() 11 tatuaży? ![]() ![]() ![]() ![]() Spiłowania w dwójce niemal nie widać - gdybyś nie powiedziała, to pewnie bym się nawet nie zorientowała. ![]() Aha, zdradzisz, jakie posiadasz tatuaże? Przynajmniej kilka z nich? Bardzom ciekawa. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2091 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisz mi jeszcze, prosze, czy lubisz "Nieustraszonych Pogromcow Wampirow albo:Przepraszam, ale panskie zeby tkwia w mej szyi"" Polanskiego, to bede wiedziala juz wszycho ![]() ![]() Cytat:
Co do wzorow: od dziecka kocham smoki, (juz jako kilkulatka snilam regularnie o wlasnym, fioletowym (nie mam pojecia skad ten kolor) smoku, na ktorym latalam, (tak, tak, zdaje sobie sprawe, co na ten temat powiedzialby pan Freud ![]() ![]() ![]() Oprocz tego, na karku postanowilam uwiecznic, w towarzystwie trybala- sentencje lac., ktora jest moim mottem, a dodatkowo stanowila dewize herbowa rodu moich przodkow, ktorzy na skutek zawirowan historycznych, musieli po II Wojnie, zmienic nazwisko, aby uchronic swoje dzieci przed wyrokiem smierci, ktory dosiegnal ich samych, za pochodzenie wlasnie ![]() Co do Beksinskiego- uwielbiam Jego tworczosc i takze zastanawialam sie nad adaptacja jakiegos jej fragmentu, w formie ta2. Na razie jednak intensywniej mysle o zakupie oryginalnego obrazu- dla mojego malzonka ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurczaki, znowu sie rozpisalam ![]() ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-11-17 o 03:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2092 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() ![]() Kattarino - bardzo ładny uśmiech i pasuje Ci ta szminka. Też nie zauważyłam tej dwójki i myślę, że nikt jej nie zauważa ![]() ![]() Wstałam do pracy, później jadę do Zielonej Góry sprawdzić jak się ma mój wzór tatuażu - nawet trafiłam z tematem. Myślę, że w tym tygodniu w końcu zaczniemy dziarać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2093 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co to będzie? Że aż wycieczkę do ZG sobie dla niego załatwiasz. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2094 |
Zakorzenienie
|
Be, no co Ty, nie było Cię tu jeszcze?
![]() ![]() Katt, a Ty chyba nie wiesz, że najidealniejszy ideał nie jest tak interesujący, jak ten który ma drobną wadę ![]() Dyskusja o tatuażach znowu mi niebezpiecznie przypomniała o mojej fascynacji. Od dawna jestem właściwie zdecydowana, żeby sobie jakiś zrobić. Ale: - obawiam się, że jak zacznę to na jedym się nie skończy - a jak będzie ich więcej to koniecznie musiałyby pasować do siebie - a poza tym gdzie bym je umieściła - jakie by to były wzory - czy będzie mi to pasowac jak druga skóra, czy będzie odstawać Mój najmocniejszy typ na wzór to rysunek z groty Lascaux lub Jaskini Pływaków ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2008-11-17 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2095 |
BAN stały
|
Dzięki Gryxiu
![]() Żle sie czuję, boli mnie połowa pleców i ręka, upadek daje sie we znaki, no cóż...dobrze że nic sobie nie zrobiłam. Wczoraj o mały włos nie pozamawiałam miniaturek lempickiej, L i edp i Aliena...ale opamiętałam sie w ostatniej chwili choc kusza nadal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2096 |
Zakorzenienie
|
hej Wszystkim!
tak wpadlam tylko sie przywitac, nie wglebiam sie w odpowiadanie ale Katt uroczy ten usmiech masz- sama bym taki chciala... w pracy nudno znow ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2097 |
Zakorzenienie
|
Narciso EDT czy EDP? Mi na zimę do czarnych sweterków pasuje EDT. EDP zbyt miękka i maślana. A Ty jak wybrałaś?
#2098 |
Zakorzenienie
|
chyba w moim zyciu nastalo to, co sie nieuchronnie zblizalo od roku...czyli rozstanie.
najgorsze ze musze sie wyprowadzic. mamy dwa koty ktorymi oczywiscie zajac sie musze ja, bo on ma je gdzies, a koty nie sa moje, tylko nasze. ale kto wynajmie pokój studentce z dwoma kotami? nie mam sił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2099 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie wiem jak wyglądał wasz związek ale jeśli rozstanie było potrzebne to dobrze że tak się stało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Gratulować nie gratuluję ale trzymam kciuki ![]() Moja mała Ewcia tez (jako maluszek za którego trzymało w zeszłym roku kciuki duuuzo wizażanek i całe (prawie) podforum Poczekalnia-"Próbować do skutku". Ewcia jest wynikiem ponad 3 letnich starań a o swoim istnieniu w postaci 2 kresek powiadomiła nas w 5 rocznice ślubu.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.