|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXIV)
Amethyst Durbano
|
|
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sabbath! Nawet nie wiesz jak sie ciesze niepokoiłam brakiem informacji. Brak wiadomosci budzi we mnie zawsze niepokój. Co chwila wchodziłam na Wizaz, a tam NIC! No ale wszystko,mam nadzieję, jest OK ![]() ![]() Całuski dla synka!Pachne OI |
|
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
Poivre Piquant
|
|
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis OI |
|
|
|
|
#2525 |
|
Zadomowienie
|
Dziś Voile d`Ambre YR - mój ulubiony zapach do nauki. Uspokajający.
|
|
#2526 | ||
|
Wiedźma
|
No cuuuudnie.
Cytat:
Jutro chciałabym rozesłać, choć jak widzę tę ilość... ![]() Diabelsko. Cytat:
![]() A brak wiadomości to podobno zwykle dobre wiadomości. Ja jednak, podobnie jak Ty, wolę, żeby te dobre wiadomości były bardziej namacalne niż brak wiadomości. ![]() Dobrej nocy wszystkim.
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że to już nie te czasy, kiedy dolar był po 2 zł. Rock Crystal trafił mi się wtedy naprawdę tanio. Pluję sobie teraz w brodę, że nie kupiłam jeszcze kilku rzeczy.
|
|
|
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie się zastanawiam czy kontynuować dzisiejsze całodniowe niepachnięcie, czy globalnie spróbować jak szaleją Molekuły. I nadal nie wiem...
|
|
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę
![]() Tym bardziej, że mam ostatnio dokładnie odwrotnie ![]() Cytat:
Dopsik Wenge. Jaki on cudnie bezpieczny...
|
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EXCLUSIVE...
|
|
|
|
|
#2531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę musiała pomyśleć kiedyś o zakupach
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
m7.
|
|
|
|
#2533 |
|
Przyczajenie
|
Magnetism, Escada
|
|
|
|
#2534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
prada intense
|
|
#2536 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Gaiac
|
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
dziś L LL
|
|
|
|
#2538 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Aragonte- ale fajnie czyta mi sie informacje o tym, ze pachniesz "moim" miksem i do tego bardzo go lubisz
![]() Cytat:
Ciesze sie czytajac, ze moje rady komus sie przydaja- zawsze staram sie sprezyc, jak potrafie, gdy ktos polega na mojej opinii, (co widac w ponizszym elaboracie na temat Samsary ). Jesli sie nie poczujesz urazona moja smialoscia, mialabym takze kilka rad dot. pielegnacji wlosow, na ktorych Twoja niesforna czupryna takze moglaby zyskacCytat:
, do tej drugiej grupy i moge sie cieszyc zlozonym pieknem tych perfum, jednak przyznaje, ze nigdy nie probowalam szczegolowo porownywac ich do konkretnych zapachow, dlatego teraz musze troszke pokombinowac, by odpowiedzic na Twoje pytanie.Wiem, ze zapewne trudno w to uwierzyc, ale na swojej wlasnej mapie zapachowej, umiescilam Samsare w tej samej grupie co Feminite du Bois, Bois de Violette i Bois Oriental Specjalnie na potrzeby tego opisu porownalam wszystkie 4 ww. zapachy i takze moj maz potwierdzil, ze po kilku godzinach na mojej skorze sa bardzo podobne- miekkie, cieple, apetycznie slodkie i tajemniczo orientalne, wyraznie sandalowo- waniliowe, ale bez nut syntetycznych. Sama zas baze Samsary, moglabym pozownac do bazy Addicta Diora. Zawiesistej i slodkiej dzieki jasminowi, wanilii i drzewu sandalowemu oraz charakterystycznemu dla obu tych kompozycji bobowi tonka, wzmacniajacemu migdalowo- waniliowe akordy i nadajacemu charakterystycznej "slodkiej goryczki". Ufff- inaczej chyba nie potrafie porownac Mam nadzieje, ze moj opis dal Ci choc minimalne wyobrazenie o Samsarze. Cytat:
Cytat:
- dla mnie to "intruz" w ustach- pomimo, ze sama nigdy takiego nie mialam, stracilam kawaleczek zeba, gdy moj malzonek na poczatku naszej znajomosci nosil takie cudo (Na szczescie moja dentystka stwierdzila, ze to nic groznego i przy naturalnie dosc rownych zebach wyglada na tyle seksownie(uzyla dokladnie tego okreslenia), ze nie bedzie uzupelniala ubytku- no i zostala mi pamiatka A! powinnam chyba dodac, ze sama sobie "opilowalam" ten ubytek- delikatnym, papierowym pilniczkiem )Pomimo wszystko, moge wciaz powiedziec, ze w pewien sposob, niezwykle mnie kreci taki gadzet ![]() Kagan- chcilabym miec tak pieknie pachnaca osobe w swoim otoczeniu Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
, jednak pomyslalam sobie, ze szkoda iz nie dane Ci bylo poznac najwspanialszego oblicza tych perfum, ktore od ponad dekady, wciaz potrafia mnie wprowadzic w oslupienie z zachwytuCytat:
Psycho- ale milo Cie widziec ----------------------------------- Alez sie naprodukowalam- ja, ktora pisalam, ze cenie sobie milczenie..... ![]() Wczoraj imprezowalam w towarzystwie 2 psikow Kenzo Elephant i do teraz czuje ich zapach w powietrzu Natomiast dzisiaj pachne Opium Orchidee de Chine i klasykiem EdT. Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-11-16 o 23:46 Powód: literowki:o |
|||||||||
|
|
|
#2539 |
|
BAN stały
|
Idę spać z figą... chyba wybiorę Heeleya- dziś jego dzień.
EDIT: padam, cały dzień różniczkowałem i liczyłem takie głupstwa, że płakać się chce... Edytowane przez a8tpk Czas edycji: 2008-11-16 o 23:42 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdaję sobie sprawę, że piercing, tatuaże itp. wciąż są dla niektórych kontrowersyjne, nie do przyjęcia, a nawet odrzucające, ale mnie po prostu strasznie się podobają. To część mnie, odzwierciedlająca mnie i poniekąd mój światopogląd, podejście do życia i samej siebie. To też odskocznia (ale przede wszystkim dla mnie, nie dla "wzroku innych") od tego "ułożenia" i rozsądku, którym kieruję się (a nawet muszę się kierować) na co dzień - od wizerunku jakże pilnej studentki trzech kierunków I nie strasz, że kolczyk może takie rzeczy z zębami (u innych) wyczyniać. Strach się całować teraz.
|
|
|
#2541 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Od samego czytania mi słabo ![]() --- Chergui nadgarstkowo - Marleno Be Dietrich - co też Panienka trzyma w palcach?
|
||
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
BeEdziu, av Ci się zmienił, choć dalej ktoś na nim pali faję
![]() Organza... tzn 'Organ 3 a' - cieepły, na skołatane nerwy może być. Bardziej zastanawiam się czym pachnieć jutro, jako, że idę na praktyki do... przedszkola
|
|
|
|
#2543 | |
|
Zadomowienie
|
Yyy... A jeśli powiem, że mam długie palce i po prostu tak je na tym zdjęciu tak wykrzywiłam, że wydaje się, że coś w nich trzymam, to uwierzysz?
Spróbuję w każdym razie. Otóż: wykrzywiłam palce, wszystkie sześć ![]() Cytat:
Już wtedy popalała, zołza jedna. A na jutro polecam Ci Black Cashmere - dzieci się przestraszą, będą się bały podchodzić i będziesz miała spokój na kilka godzin. ![]() Sama, żeby było w temacie, nadal pachnę Voile d`Ambre. I pilnie ryję na jutrzejsze zajęcia...
|
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
Gryksiu- az skradne ci calusa
![]() Be- w akcie samokrytycyzmu i z szacunku dla pracy naszych Modek, karnie przenioslam nasza wymiane zdan, na temat kolczykow/tatuazy, do Scent Baru- zapraszam, gdy zrobisz sobie przerwe w nauce Twitter- ja do przedszkola wybralabym jednak Pink Sugar lub eLke , zeby sie dzieciakom slodko kojarzyc
Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-11-17 o 02:19 |
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Hypnotic Poison, dzień trzeci - to już dłużej niż weekendowy ciąg
![]() Czy jeszcze na kimś początek tego zapachu wybrzmiewa tak... grzybowo jakby, maślano, słodko-stęchło? Hm, trudno opisać to wrażenie i zastanawiam się, które nuty mogą za nie odpowiadać.
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
M7 Fresh.
Miłego poniedziałku. |
|
|
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do poczatkowych nut HP, u mnie jest chyba jeszcze drastyczniej, poniewaz ja czuje cos, co nazywam "sikami bobra"
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mnie ten początek kojarzy się ze słodkawym, lekko grzybowym posmakiem - tak smakuje mascarpone, jeśli to może przybliżyć moje wrażenia. No, ta nuta faktycznie jest dziwna, ale chyba jakoś perwersyjnie podoba mi się ![]() Ciekawe, jak HP sprawdzi się w podróży, mam nadzieję, że nie uduszę współpodróżniczki Więc ja jestem o tej porze na forum, bo zaraz idę na pociąg, ale co Ty robisz Kattarino o tej nieludzkiej porze to nie rozumiem, gdybym mogła to zaraz ciuchnęłabym (jak mawia moja mama) się do łóżka
Edytowane przez joasiak1 Czas edycji: 2008-11-17 o 05:38 |
|
|
|
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).Joasiu- ja przespalam "poimprezowo" prawie cala niedziele, wiec nie bylo mozliwosci zebym zasnela w nocy. Milej podrozy ![]() Tharoon- milego dnia Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-11-17 o 05:47 |
|
|
|
|
#2550 | ||||
|
Wiedźma
|
A ja czekam... Może dziś dotrze moja flacha.
![]() Cytat:
![]() Jeśli to jest "czarownicość" to bardzo mi się ta cecha podoba. I to prawda - da się taką energię przekazać, da się zarazić chęcią działania i nadzieją. Cytat:
, ale z chęcią będę robiła to lepiej. Szczególnie, że widziałam dowody, że i w tej kwestii można Ci w pełni zaufać. Cytat:
Mam to szczęście, że na mnie nie ma plastikowego wora, lepka wydzielina to pięknie słodki syrop klonowy, a zapach wędzonki... chyba lubię. ![]() Podobają mi się także inne dymne zapachy Brossiusa czyli Fireplace i Bonfire. I nawet jeśli ten dym rzeczywiście zawiera słoną nutę, która może kojarzyć się z wędzeniem - mnie to nie przeszkadza. Lubię to dziwne połączenie słodyczy z nutą słoną. W sumie - cechą, która najbardziej przeszkadza mi w zapachach jest chłód - tego nie potrafię znieść na skórze. Wędzonka, póki ciepła, mnie nie uwiera. Cytat:
Uroczym zołzom ludzie wiele wybaczają. Szczególnie jeśli są tak stylowe. Chciałam napisać, że masz piękne dłonie. Pachnę Onyx, ale mam wrażenie, że wkrótce przestanę czuć cokolwiek... Obudził mnie ból gardła.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-11-17 o 06:39 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.

Ciekawa jestem tej niezwykłej mieszanki tym bardziej, ze nie znam żadnego z zapachów którymi się potraktowałaś 

Będę musiała pomyśleć kiedyś o zakupach

)
Zdaję sobie sprawę, że piercing, tatuaże itp. wciąż są dla niektórych kontrowersyjne, nie do przyjęcia, a nawet odrzucające, ale mnie po prostu strasznie się podobają.
Od samego czytania mi słabo