Scent Bar VI - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-05, 05:37   #3631
vesenka
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość

Co do takich imprez - zdarzyło mi się być na dwóch, czy trzech, gdzie moja osoba wzbudziła niepokój u kobiet (nie, żebym zwalała z nóg urodą. Po prostu to chyba jakiś odruch u nich, na widok kobiety niezajętej), które zaczęły machinalnie trzymać swoich Misiów za rękę i podkreślać, że to ich Misie A we mnie wstępował jakiś chochlik, coby je podrażnić i spróbować im te ich Misie popodrywać Ale stwierdziłam, że szkoda czasu i zachodu, jestem na imprezie - bez dodatkowego Misianego balastu, to się pobawię na full
Jak byłam singlem miałam tak samo. Najlepiej mnie nie zapraszać, a jak już to byłam pod obstrzałem zazdrosnych Misiopołówek... A najlepsze,że też nie porażam urodą... Ale nie dziwię się tym paniom, bo mimo totalnego zlewu na obce Misie, one i tak usiłowały mnie podrywać...Misie, nie ich połówki.
Ja za to mam cechę, która strasznie wkurza wszystkich moich kolejnych TŻ-tów...kompletnie nie jestem zazdrosna

Miłego dnia wszystkim

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 06:11   #3632
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Czy nie uwazacieze faceci ktorzy sa publicznie nazwyani misiami, kotkami, pieseczkami i bogwieczym - zwlaszcza przy swoich kumplach- sie czuja nieco niezrecznie???
Nazywanie Misiem, kotkiem czy czym tam jeszcze mojego potencjalnego TŻ-ta nie przeszło by mi przez gardło, nawet w sytuacjach prywatnych.

Cytat:
ludze kochane weszlam na strone glowna forow roznych a tam watki typu : jak udowodnic mezczyznie zdrade, grzybica pochwy, wymarzony pierscionek, kto dzis cwiczyl i co, problem z uszami...nawet nie wiedzialam ze takie wielotematyczne fora istnieja fiu fiu...pewnie niedlugo z nudow zaczne sie udzielac na wszystkich
No to dawaj

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Nawet do złych i nieprzyzwoitych rzeczy?
Do tych zwłaszcza

Cytat:
Oł jeeeees! Odkryję w sobie zwierzę!
Och Misiu !

Cytat:
I przeciągnąć pięć kilometrów za samochodem

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 06:46   #3633
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Hah, pewnie był powitalny szał futer? Znam to i lubię, ale moje koty witają mnie w paski - albo mają mnie głęboko w poważaniu i wcale nie wychodzą się witać, albo z radości plączą się tak pod nogami, że nieraz brakowało, żebym wyrżnęła na przedpokoju
Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Nawet nie, moje dopiero później zaczynają się konkretniej przymilać. Tzn. trzykolorowa bestia lubi wić się wokół nóg, lekceważąc ryzyko przydeptania ogona, pozostałe czekają zwykle, aż zasiądę przed kompem lub DVD. Wtedy następuje natarcie na moje kolana
Kurcze fajnie się Was czyta. Chciałabym miec dwa koty, ale obawiam się, że mój kochany terrorysta nie zaakceptowałby towarzysza. Znajomi którzy znają Kiciora tez mi to odradzają

Cytat:

ja nie twierdze ze singiel to zlo, sama bylam singlem przez dlugie lata i bardzo sobie ten stan swietego spokoju chwalilam, ale cholera mamy taka singielke w gronie naszych bliskich przyjaciol co sie dosc dobitnie do mojego wlasnego meza przystawia...wk...mnie swoimi tekstami ktorymi nie wiem co chce mi pokazac, ze mysli ze ma jakies szanse? te jej wpisy na facebooku mojego meza, przysiadanie sie do niego przy wszystkich wyjsciach typu kolacja itd ( mamy taka paczke znajomych do ktorej i ona nalezy, a z ktorymi czesto wychodzimy, albo mamy rozne spotkanka po domach). musze jeszcze dodac ze to znajomi hinduscy, a tam u nich w kulturze jak sie siada do posilku to jest rzecza oczywista ze malzenstwa siedza razem i czesto z jednej michy jedza.... no a ona wiedzma jedna zawsze na moje miejsce sie wladuje...grrrrrr wcale mnie nie cieszy teraz ze ja sobie na tak dlugo jade a ona sie tu bedzie krecic. nie zebym cos przeciwko singlom miala, wszystkiemoje 2 najlepsze przyjaciolki sa singielkami i nie mam z tym najmniejszeg problemu a pro pos mojego meza, ale ta baba to mi na nerwy dziala...
ah i nie mowcie mi ze powinnam na ten temat porozmawiac z moim mezem, rozmawialam i on mi tez powiedzial ze gdyby byla singlem- zagrozeniem par to by sie przystawiala do innych facetow z grona...co ja poradze na to ze moj jej sie spodobal. moj maz jest dosc grzeczny, odkad go uswiadomilam, zaczal jej unikac, przestal z nia zartowac- bo to sie zazwyczaj z jej strony we flirciarskie teksty przeksztalcalo...ostatnio ona sie do niego przy kolacji przysiadla a on zlapal talerz i uciekl do mnie pod pretekstem dolozenia mi czegos tam... ale nadal sa sytuacje wyprowadzajace mnie z rownowagi, np my sobie z mezem stailsmy na imprezie kolo siebie i z kims tam gadalismy, ona przychodzi, niby wlacza sie do rozmowy, ale jednoczesnei wpycha sie pomiedzy nas. ja swojemu facetowi ufam ale tej wredocie to za grosz nie...
i prosze mnie nie brac za zazdrosna paranoiczke, nie mam schiz na punkcie zadnych innych kobiet. powiedzcie co ja mam zrobic, pogadac z ta panna??? ale jak i co jej powiedziec??? a jak sie wyprze i powie ze mam urojenia????

ufff wygadalam sie i mi ulzylo...

Glam, sytuacja nieciekawa, ale nie łam się, skoro TZ to widzi i od niej ucieka. Albo pannę olej i poczekaj, aż zauważy że on nie odwzajemnia jej zainteresowania, albo jej coś kiedyś "dogryź" chociaż może wtedy jeszcze chcec Ci zrobic na złośc

Najlepiej olac i poczekac aż sie znudzi. Głowa do góry

Co do singli to ja przyjaźnię się praktycznie z samymi wolnymi dziewczynami, nie wyobrażam sobie bez nich imprezy.
Zazdrosna bywam bardzo rzadko. Raz do mojego TZ biegała taka panienka z grona znajomych (dziewczyna kumpla) dużo młodsza ode mnie, śliczna, zgrabna. Wpatrzona była strasznie w niego, że on taki cool i tych samych kapel słucha, każdą imprezę spędzała najczęściej przy nim. Oj to wtedy fatalnie się czułam. Bo widziałam powód, a nie- że wolna czy zajęta.

Gryxiu - a przypomnij kumplowi nietakt, co się szczypiesz?

Matko lecę do pracy !!!

Yola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 07:52   #3634
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
ty rowniez i MIMO wszystko - milego wieczoru
Byly dosc nerwowe, zreszta ostatnio mam taki przerywany sen, budze sie w nocy i zastanawiam czy wszystko jest wporzadku...

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
A w pracy dzis podczytywalam wizaz, jest watek - chyba na seksie o jakis tabletach i przedwczesnym dochodzeniem chlopaka. Jedna z odpowiedzi traktuje o sposobach a jednym z nich jest 'nawet myslal o babci dochadzac'
no moj zapal, to by to na pewno ostudzilo

Cytat:
jak kiedys mialam psa to zawsze niezawodnie sie psina witala w drzwiach, obskakiwala, nastawiala sie do glaskania - bez rytualu powitalnego nie dalo rady wyjsc poza przedpokoj...i jeszcze koniecznie jak ktos wracal z zakupow to Misia musiala "zajrzec morda do torby"- jak to kiedys siostra okreslila.a jak wyjechalam na studia i w domu gosciem bylam to powitania musialy sie odbywac na dworze bo biedaczka z wrazenia posikiwala oj kochane zwierzaki sa...

Mnie obsakuje jeden dorosly pies, jeden maly szczeniak i jeden gruby kot choc po wystawie kotow marzy mi sie brytyjski. Takie sa piekne i te glowki maja idealne. Nic tylko tulic

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Nie zgadniecie na co wpadl biedny i zwichrowany TeziaczekNo to juz wam mowie wlalem se do kominka zapachowego olejek Winter Dream i postanowilem sie rozkoszowac zapachem pomaranczy,cynamonu i gozdzikami ktore sa zawarte w olejku ale tak jakos dziwnie wiec postanowilem dolac do tego olejku 2 psiki Smoczydla do kominka:a dmin:Co by mu nie bylo smutno.Ale sie wytworzyl aromatBoje sie tylko zeby te opary sie nie zapalilyBo mam jakies 20stopni C.w pokoju+ja ktory pachne Smokiem

Ja kiedys tak zrobilam ze Sloniem mojej mamy, bo miala barrdzo zly dzien, to zrobilam jej kapiel a w lazience postawilam kominek zapachowy Gorzej, ze moje stosunki z nim sa chlodne a potem musialam sama sie w tej lazience kapac.

Cytat:
Myślałem, że o jakąś odnowę biologiczną chodzi, ino ta emotka coś mi nie pasiła
to chyba zafunduje sobie dzis

Cytat:
ja nie twierdze ze singiel to zlo, sama bylam singlem przez dlugie lata i bardzo sobie ten stan swietego spokoju chwalilam, ale cholera mamy taka singielke w gronie naszych bliskich przyjaciol co sie dosc dobitnie do mojego wlasnego meza przystawia...wk...mnie swoimi tekstami ktorymi nie wiem co chce mi pokazac, ze mysli ze ma jakies szanse? te jej wpisy na facebooku mojego meza, przysiadanie sie do niego przy wszystkich wyjsciach typu kolacja itd ( mamy taka paczke znajomych do ktorej i ona nalezy, a z ktorymi czesto wychodzimy, albo mamy rozne spotkanka po domach). musze jeszcze dodac ze to znajomi hinduscy, a tam u nich w kulturze jak sie siada do posilku to jest rzecza oczywista ze malzenstwa siedza razem i czesto z jednej michy jedza.... no a ona wiedzma jedna zawsze na moje miejsce sie wladuje...grrrrrr wcale mnie nie cieszy teraz ze ja sobie na tak dlugo jade a ona sie tu bedzie krecic. nie zebym cos przeciwko singlom miala, wszystkiemoje 2 najlepsze przyjaciolki sa singielkami i nie mam z tym najmniejszeg problemu a pro pos mojego meza, ale ta baba to mi na nerwy dziala...
ah i nie mowcie mi ze powinnam na ten temat porozmawiac z moim mezem, rozmawialam i on mi tez powiedzial ze gdyby byla singlem- zagrozeniem par to by sie przystawiala do innych facetow z grona...co ja poradze na to ze moj jej sie spodobal. moj maz jest dosc grzeczny, odkad go uswiadomilam, zaczal jej unikac, przestal z nia zartowac- bo to sie zazwyczaj z jej strony we flirciarskie teksty przeksztalcalo...ostatnio ona sie do niego przy kolacji przysiadla a on zlapal talerz i uciekl do mnie pod pretekstem dolozenia mi czegos tam... ale nadal sa sytuacje wyprowadzajace mnie z rownowagi, np my sobie z mezem stailsmy na imprezie kolo siebie i z kims tam gadalismy, ona przychodzi, niby wlacza sie do rozmowy, ale jednoczesnei wpycha sie pomiedzy nas. ja swojemu facetowi ufam ale tej wredocie to za grosz nie...
i prosze mnie nie brac za zazdrosna paranoiczke, nie mam schiz na punkcie zadnych innych kobiet. powiedzcie co ja mam zrobic, pogadac z ta panna??? ale jak i co jej powiedziec??? a jak sie wyprze i powie ze mam urojenia????

ufff wygadalam sie i mi ulzylo...

TZ ma taka kolezanke. Przez dwa lata sie wkurzalam, az postanowilam z nia pogadac. Dziewczyna uznala, ze mowie o niej jakby latwa byla, ale powiedzialam prawde. Dla mnie ktos kto maca mojego TZ przy mnie, nie reaguje na jego protesty czy nie rozumie, ze chlopak juz jest zajety to jedna kategoria kobiet, ktorej bardzo nie lubie. Zreszta zanim z nim pogadalam na chama wbila mu sie do pokoju ale za to teraz nawet nie gada z nim

Cytat:
Czy nie uwazacieze faceci ktorzy sa publicznie nazwyani misiami, kotkami, pieseczkami i bogwieczym - zwlaszcza przy swoich kumplach- sie czuja nieco niezrecznie???
Ja uwazam Dlatego Landyn jest tylko moim Landrynem Przy kolegach jest Kamykiem od imienia

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
a co do futrzastego powitania - nie wiem jak to będzie, jak wrócę do domu po długim czasie i po raz pierwszy nie przywita mnie mój piesek...zmarła biedulka 28.08, 15 lat z nami była...aż mi łzy napływają ciągle do oczu jak sobie przypomnę... wierzę, że jest w pieskowym raju.
sama bylam obecna gdy moja sunia umierala to byla okropna tragedia, bo ja jakis debil otrul wyobrazasz sobie jak sie meczyla

No to lece do szkoly
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 08:03   #3635
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
Odradzam. Ja tak zrobilam z botkami i teraz to roznie bywa
No dobra, nabyłam obuw drogą niewirtualną, w rozmiarze 36, po pierwszym założeniu (przyjechałam w nich od razu dzis do pracy) sprawiajawrazenie wygodnych, a na nodze leżą bardzo ładnie. Zwykłe, brązowe, gładkie kozaczki na niedużej (8cm) szpileczce, niemal dokładnie takie, jak chciałam

Cytat:
Eee tam - wypchasz sobie watą
Nie napiszę, co pomyślałam

Cytat:
Ech... ja nie mam żadnych planów jeszcze Nikt mnie nie lubi i nie zaprosi, bo będąc singlem jestem trędowaty mentalnie i sprowadzam na ludzi nieszczęście
Gryksiu, witaj w klubie moi znajomi podobierani w pary równo, w większosci tworzące zgodne (lub nie) rodzinne stadła i nawet jeśli nie wybywają na imprezę outside a organizuja coś w domu to nikomu jakos nie przychodzi do głowy, żeby mnie zaprosić. Po przeczytaniu postu Vesenki przyszło mi właśnie do głowy, że być moze jestem odbierana jako potencjalne zagrożenie dla tych ich brzuchato-wyłysiałych "misiów"

Tyle, ze mnie, za przeproszeniem, cały ten Sylwester zwisa i powiewa szerokim wachlarzem, i to juz od dobrych paru lat. Na ogół jeśli jestem śpiąca to się zwyczajnie kładę wcześniej, nie czekajac nawet północy, a jeśli śpiąca nie jestem to moge posiedzieć i poczytać, wzglednie zajrzeć na Wizaż

Co do moich problemów informatycznych, to żeby strona gazety nie poczuła się osamotniona, wczoraj już i na Wizaż wejsc nie mogłam "program wykonał nieprawidłową operację i nastapi jego zamknięcie"

Glamourus, Hecate, Natasho i wszystkie inne powracajace na Święta Wizażanki - szczęśliwego lotu i udanego pobytu!

A, w kwestii nazewnictwa wewnątrzzwiazkowego... hmm... był kiedys ktos, do kogo i ja zwracałam się "Misiu" ale do głowy by mi nie przyszło zwracać się tak do niego w miejscach i sytuacjach publicznych. Po pierwsze uważałam, ze jemu mogłoby być zwyczajnie głupio, a po drugie, to było takie nasze. A zresztą, ja w końcu jestem zimną bezwględną egoistką z brakami emocjonalnymi
Stary 2008-12-05, 08:21   #3636
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość

Co do moich problemów informatycznych, to żeby strona gazety nie poczuła się osamotniona, wczoraj już i na Wizaż wejsc nie mogłam "program wykonał nieprawidłową operację i nastapi jego zamknięcie"
kurczę , Margot - może ten odkrzacz ZA DOBRZE sprząta?
Przeinstaluj komputer i już

Edit: i zainstaluj sobie inną niż IE przeglądarkę, bo jak mawia NadwornyInformatyk "Internet Eksplorer służy do bezpiecznego przeglądania zawartości twojego komputera przez Internet, a Firefox odwrotnie"

Edytowane przez BigMama
Czas edycji: 2008-12-05 o 08:25
BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 08:53   #3637
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość

Edit: i zainstaluj sobie inną niż IE przeglądarkę, bo jak mawia NadwornyInformatyk "Internet Eksplorer służy do bezpiecznego przeglądania zawartości twojego komputera przez Internet, a Firefox odwrotnie"
Booooskie

Margotko serio, weź sobie zainstaluj FF, a jak będzie to samo, to już wykluczymy kwestię, że to przeglądarka.
Ja jednak podejrzewam, że to IE bruździ.

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 10:00   #3638
yoona
Zakorzenienie

wiecie, w kwestii sylwestra mam tak samo. zostalam zaproszona na impreze gdzie będą same pary. a ja od kilku dni jestem singlem...
no i oczywiscie nie ide, nie chce sie czuc jak piate kolo. ale innej opcji nie mam, chyba że tv..

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 10:22   #3639
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Napisane przez Nasturcja-Pospolita Pokaż wiadomość
Blu, zwizytuj poczte, kilka razy zdazylo mi sie, ze paczka czy pakiecik byl na poczcie a listonosz nie zostawil awizo, chociaz na przesylce bylo sygnowane.
Powiedz, ze czekasz i ze awizo mogly wyjac dzieciaki ( zeby nie bylo, ze sa niesumienni ) jesli trafisz na wzglednie mila pania poszpera w komputerze.
Dzwoniłam wieczorem na pocztę, paczki niby tam nie było. O godz. 17 napisałam maila do sprzedawcy z pytaniem czy wysłane paczką czy listem poleconym, bo te drugie przychodzą jeszcze rano. Sprzedawca zadzownił do mnie o godz. 20, powiedział ze przesłał przed chwilą maila z numerem paczki, powiedziałam ze rano sobie spiszę, poradził aby zapytac na poczcie, byłam bardzo zaskoczona tym telefonem bo nie prosiłam nawet o taki kontakt. Chciał nawet dyktować numer paczki, jakbym nie szła maila sprawdzić. Rano na poczcie byłam ale paczki nie ma nadal
Jednak sam fakt że sprzedawca (azzaro66) zadzownił, doradził był miłym gestem z jego strony, a jaki miał głos

Cytat:
Ja również byłem kompletnie zielony - nie wiedziałem, który pedał () do czego, gdzie światła, wycieraczki, o co chodzi ze zmianą biegów A tu "Proszę wsiadać i jedziemy w miasto", na dodatek w styczniu, wieczorem :eek
Ja miałam podobnie. Ciemno, mokro wchodzę do samochodu i jedziemy. Zmianę biegów akurat ćwiczyłam sobie na sucho w brata samochodzie. Do tej pory nie wiem gdzie jakie światła w samochodzie.
Kiedyś byliśmy świadkami wypadku, policjant kazał wrócić mi do samochodu żeby włączyć światła, wciskałam wszystko co się da ale i tak musiałam wołać o pomoc koleżankę , było ciemno i nie widziałam rysunków na włącznikach.
Jeżdzę nieczęsto i stąd ta panika z włączeniem świateł.
Cytat:
Oj nie lubię tego. Jak słyszę do mojego brata Misiu, to sobie myślę czy on ma Misiek na imię? Robert to przecież fajne imie. Za każdym razem Misiu przy innych ludziach.
A jeśli chodzi o zazdrość, to ja jestem strasznie zazdrosna, w moim przypadku może to kwestia braku zaufania.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/

Edytowane przez bluegirl
Czas edycji: 2008-12-05 o 10:26
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 12:08   #3640
glamourous
Zakorzenienie

witam wszystkich
ale kurde bigos. mialy do mnie dzis dziewczyny przyjsc na kolacje no i sobie wlasnie mailowalysmy, no i jedna z nich przez nieuwage wyslala maila w ktorym komentuje kolezanke do niej samej. zaraz wojna bedzie. a ze spotkania pewnie dupsko aaa a chcialam tak bezstresowo wieczor przed wyjazdem spedzic przy barszczu i pierogach

co do Misiow- no to tyle sie chlopy napracuja nad wlasnym image jako super - macho, machaja hantlami, podnosza ciezary , miesnie ksztaltuja, brwi marszcza a potem panna wyskakuje Misiu- no i jak tu misia kojarzyc z macho.
dlatego nikomu nie mowie ze moj mezus placzed rzewnymi lzami na filmach typu Bambi... bo co by sobie inni pomysleli

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2008-12-05 o 12:10
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 12:32   #3641
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
ale kurde bigos. mialy do mnie dzis dziewczyny przyjsc na kolacje no i sobie wlasnie mailowalysmy, no i jedna z nich przez nieuwage wyslala maila w ktorym komentuje kolezanke do niej samej.
no to mogiła - na takie faux pas to jedyna rada udawać, że nie było ... a na przyszłość przyjąć zasadę, że jak o kimś mówić to najlepiej wcale (albo jedynie dobrze), bo nie wiadomo, gdzie ucho gumowe przytknięte być może

Cytat:
co do Misiow- no to tyle sie chlopy napracuja nad wlasnym image jako super - macho, machaja hantlami, podnosza ciezary , miesnie ksztaltuja, brwi marszcza a potem panna wyskakuje Misiu- no i jak tu misia kojarzyc z macho.
...natenczas powinna mówić BARRIBALU

EDIT : broń Boże KOALO

Edytowane przez BigMama
Czas edycji: 2008-12-05 o 12:34
BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-05, 13:13   #3642
magnetica
Wtajemniczenie

Cytat:

Margot, ja mam teorię, że ma to związek z Adobe Flash Player i wyskakującymi reklamami, ale jak to rozwiązać - nie mam pojęcia Miałam to samo w starym pracowym komputerze, ale nikt nie umiał mi pomóc.
magnetica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 13:25   #3643
Nasturcja-Pospolita
Zakorzenienie

Cytat:
witam wszystkich
ale kurde bigos. mialy do mnie dzis dziewczyny przyjsc na kolacje no i sobie wlasnie mailowalysmy, no i jedna z nich przez nieuwage wyslala maila w ktorym komentuje kolezanke do niej samej. zaraz wojna bedzie. a ze spotkania pewnie dupsko aaa a chcialam tak bezstresowo wieczor przed wyjazdem spedzic przy barszczu i pierogach
oj, jo, joj
Ale Ty mozesz wszystko zrzucic na brzusio wlasne, poprzec statnami chwiejnymi i wmowic, ze nie wiesz jak to sie stalo, zacmienie mialas z glebi siebie pilynace

Mam dwie takie nauczki za soba, wskutek popelnienia ktorych dzis sprawdzam wszystko co wysylam razy kilka.
Jednemu bardzo powaznemu i uczonemu panu wydawcy, ktory raczyl byl dopiero zaczynac ze mna wspolprace nadalam nocna informacje ( mialam zapalenie pecherza i chadzalam radosnie do toalety noc cala ) ze " Ja pier.... , czy ty wiesz, ze sikam na zielono " po czym nastapil szczegolowy opis przypadlosci i przyjemnosci plynacych z wizytowania toalety, pochwalilam sie chyba nawet, ze popuszczam
Facet zbaranial ze szczetem.
Drugom razom wyslalam panu z Allegro, ktory nabywal u mnie telefon ( chcial dodatkowe zdjecia ) caly plik, na ktorym byly moje wlasne toplesy z jakiejs rozslonecznionej plazy. Tyz zbaranial, zona pewnie razem z nim
Teraz sie pilnuje...

Zabieram sie do zycia, pojutrze wraca Oblubieniec i obawiam sie, ze to co zastanie po powrocie moze mu sie nie-koniecznie-skojarzyc z wizja uroczej i eterycznej malzonki ( za jaka mnie ten glupiec kochany wciaz uwaza ). Mieszkanie doprowadzilam na skraj rozpaczy, kuchnia nie wychyna sie spod garow, a sama od dni kilku paraduje w olbrzymim burym szlafroczysku. Przez tydzien skonsumowalam kilkanascie zup chinskich i trzy litry Merlota.
A dzis sie nawet umyje, a co!

Nasturcja-Pospolita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 13:27   #3644
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Single i pary - generalnie to chyba zalezy od osoby.
Moja kolezanka zatwardzialy singiel ale NIGDY nie wpierniczala sie miedzy mnie i moich.
Nawet jesli na jednym facecie sie zawiesimy, on zainteresowanie wykaze np mna to ona krok w tyl.
Zreszta - zrobilabym tak samo.

Dlatego nie uwazam, ze przyjaciel/przyjaciolka singiel to wrog publiczny par.

Co do nazywania kolesi Misiu itp - w sumie nie widze w tym obciachu.
Ja do mojego mowie Babe i ani on sie nie obrusza ani ja. Ja w sumie tez jestem Babe/Baby.

Jak facet jest meski to nawet najslodsze ciumcianie tej meskosci mu nie ujmie i jesli ma normalnych kolegow to specjalnie nie beda reagowac na takie 'przezwiska' smiechem.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 14:34   #3645
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Wróciłam z maratonu fryzjerskiego, ufff

Frank Zappa

Stary 2008-12-05, 15:35   #3646
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
oj, jo, joj
Ale Ty mozesz wszystko zrzucic na brzusio wlasne, poprzec statnami chwiejnymi i wmowic, ze nie wiesz jak to sie stalo, zacmienie mialas z glebi siebie pilynace

Mam dwie takie nauczki za soba, wskutek popelnienia ktorych dzis sprawdzam wszystko co wysylam razy kilka.
Jednemu bardzo powaznemu i uczonemu panu wydawcy, ktory raczyl byl dopiero zaczynac ze mna wspolprace nadalam nocna informacje ( mialam zapalenie pecherza i chadzalam radosnie do toalety noc cala ) ze " Ja pier.... , czy ty wiesz, ze sikam na zielono " po czym nastapil szczegolowy opis przypadlosci i przyjemnosci plynacych z wizytowania toalety, pochwalilam sie chyba nawet, ze popuszczam
Drugom razom wyslalam panu z Allegro, ktory nabywal u mnie telefon ( chcial dodatkowe zdjecia ) caly plik, na ktorym byly moje wlasne toplesy z jakiejs rozslonecznionej plazy. Tyz zbaranial, zona pewnie razem z nim
Teraz sie pilnuje...

Zabieram sie do zycia, pojutrze wraca Oblubieniec i obawiam sie, ze to co zastanie po powrocie moze mu sie nie-koniecznie-skojarzyc z wizja uroczej i eterycznej malzonki ( za jaka mnie ten glupiec kochany wciaz uwaza ). Mieszkanie doprowadzilam na skraj rozpaczy, kuchnia nie wychyna sie spod garow, a sama od dni kilku paraduje w olbrzymim burym szlafroczysku. Przez tydzien skonsumowalam kilkanascie zup chinskich i trzy litry Merlota.

aale to nie moje zamroczenie pomroczne bylo- to kolezanka napisala, ja tylko bylam wsrod adresatow. nic niech sie sama tlumaczy, mi tylko skora scierpla na mysl o tym co bedzie sie dzialo...haha ale ze zdjeciami i mailem do wydawcy to mnie rozwalilas ja tak dawno temu w latach studenckich nieopatrznie uzywalam maila w bibliotece, nie wylogowalam sie a potem z mojej skrzynki poplynela wiazanka do jednego z profesorow...musialam sie grubo tlumaczyc, na szczescie gosc mial poczucie humoru i chyba uwierzyl ze to nie ja i nie zlosliwie pisalam
Nasturcjo a ile jestescie po slubie ze Cie oblubieniec nadal ma za eteryczna malzonke? bo mojemu juz niestety klapki z oczu opadly a ja sama sie do tego glupio przyczynilam... za wszelka cene chcialam pokazac jaka jestem dzielna i twarda baba, noszenie po 10 kilo siat z zakupami i takie tam, zyciowa madroscia sie popisywalam na prawo i lewo no i przestalam uchodzic za delikatne biedactwo co to sobie samo w zyciu nie poradzi

Madzik a co na glowie wyczarowalas? zostalas brunetka z warkoczami do pasa????

aj wkurza mnie moj TZ cholera poleruje ten swoj nowy samochod jakby pierworodnego piescil, nie dosc ze drzwi do domu nie zamyka i mi zimno leci to jeszcze cholera o odkurzeniu w domie nie pomysli....sama musze
Stary 2008-12-05, 15:45   #3647
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Madzik a co na glowie wyczarowalas? zostalas brunetka z warkoczami do pasa????

Aż tak to nie Zostałam odświeżoną blondynką

Matko, znowu mam jakieś migrenowe bóle. Przecież ja do pewnego czasu, nie wiedziałam, co to jest migrena! Czytałam o tym w pismach kobiecych jak ciekawostkę, która mnie nie dotyczy. I w którymś momencie dotyczyć zaczęła

Niech ktoś będzie dobry dla Madzika Monstera i odstrzeli mu łebek

Frank Zappa

Stary 2008-12-05, 16:08   #3648
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:

Matko, znowu mam jakieś migrenowe bóle. Przecież ja do pewnego czasu, nie wiedziałam, co to jest migrena! Czytałam o tym w pismach kobiecych jak ciekawostkę, która mnie nie dotyczy. I w którymś momencie dotyczyć zaczęła

tez mi czasem dolegaja migreny, okropienstwo, nic czlowiek zrobic nie moze, zadne piguly nie pomagaja nic tylko wyc do ksiezyca. najlepiej jakby ci sie udalo zasnac, ale mi przy migrenie to tez spac ciezko wspolczuje...

ide cos tworzyc w kuchni- znaczy barszcz z papierka i pierogi z mrozonki....takie swiateczne klimaty...
Stary 2008-12-05, 16:11   #3649
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
oj, jo, joj

Teraz sie pilnuje...

edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-05, 17:05   #3650
Kagan
Wtajemniczenie

Warszawianki potrzebuję Waszej rady. Gdzie można znaleźć w Warszawie noclegi w przystępnej cenie? Ewentualnie pod Warszawą. Znacie takie miejsca?
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 17:10   #3651
princeska69
BAN stały

Cytat:
No dobra, nabyłam obuw drogą niewirtualną, w rozmiarze 36, po pierwszym założeniu (przyjechałam w nich od razu dzis do pracy) sprawiajawrazenie wygodnych, a na nodze leżą bardzo ładnie. Zwykłe, brązowe, gładkie kozaczki na niedużej (8cm) szpileczce, niemal dokładnie takie, jak chciałam
To oby takie wygodne pozostalo Ja wypatrzylam fajne kozaczki w CCC, ale nigdy butow tam nie kupowalam. Wie ktos jak z jakoscia?

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
wiecie, w kwestii sylwestra mam tak samo. zostalam zaproszona na impreze gdzie będą same pary. a ja od kilku dni jestem singlem...
no i oczywiscie nie ide, nie chce sie czuc jak piate kolo. ale innej opcji nie mam, chyba że tv..
Ja na Sylwestra planow jeszcze nie mam, ale pewnie uczcimy go w najstrojach szampanskich. W tamtym roku moj nastroj byl az zabardzo przesadny i spiewalam mojemu TZ tak: If you want to be my boy , lick my pussy for my joy.

lick it up lick it down lick my pussy all around ;d;dd Here I'm , I'm your girl , do me right, be my man. Fuc* me hard, fuc* me well, I'll be nice, I'm your girl ;d
dla tych co 18 lat nie maja, polecam nie czytac

Cytat:
witam wszystkich
Tak to sie konczy, jak sobie dziewczyny w twarz nie mowia co sie nie podoba Znam takie sytuacje zdecydowanie za dobrze, zreszta tego typu zachowania to dla mnie zenada. Jak sie cos komus nie podoba, to przeciez wystarczy powiedziec, a nie zgrywac nie wiadomo co i za plecami gadac. Ja wychodze z zalozenia, ze jak idzie o jakiej drobnostki to albo sie o tym nie mowi, albo mowi osobie zainteresowanej. Zreszta tak samo w tych "grubszych" sprawach. Choc wiadomo, sa sytuacje, ze warto sie poradzic.

Cytat:
oj, jo, joj

Teraz sie pilnuje...

Nasturcjo jestes boska

Cytat:

Madziku wypiekniony i kochany Pachne sobie cudownie wanilia i brzoskwinia:j upi: Probaskow tyle mi wyslalas, ze nie wiem kiedy to potestuje A co jest w tej fiolce lekko odrapanej? bo to chyba cos ladnego Mam nadzieje, ze Twoje oczka, beda jutro fioletowo rozowe

Bylam na zakupach, kupilam siostrze Liberte Cacharel, Mamie zestaw kremow. Jeszcze prezent dla TZ i taty mi zostal a dzis moj Landryn kupil mi cos w Sephorze i bestia nie powiedziala co musze czekac do jutra
Stary 2008-12-05, 17:12   #3652
princeska69
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Warszawianki potrzebuję Waszej rady. Gdzie można znaleźć w Warszawie noclegi w przystępnej cenie? Ewentualnie pod Warszawą. Znacie takie miejsca?

W Ząbkach jest hotel, moja siostra robila tam wesele, ceny chyba ok. Jak chcesz moge Ci to dzis sprawdzic Do Wawy baaardzo maly kawaleczek bys miala. Choc zalezy jeszcze gdzie dokladnie chcesz sie znalezc?
Stary 2008-12-05, 17:15   #3653
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Ja na Sylwestra planow jeszcze nie mam, ale pewnie uczcimy go w najstrojach szampanskich. W tamtym roku moj nastroj byl az zabardzo przesadny i spiewalam mojemu TZ tak: If you want to be my boy , lick my pussy for my joy.

lick it up lick it down lick my pussy all around ;d;dd Here I'm , I'm your girl , do me right, be my man. Fuc* me hard, fuc* me well, I'll be nice, I'm your girl ;d
dla tych co 18 lat nie maja, polecam nie czytac

Znam to
(piosenkę znam, ma się rozumieć)
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 17:18   #3654
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
W Ząbkach jest hotel, moja siostra robila tam wesele, ceny chyba ok. Jak chcesz moge Ci to dzis sprawdzic Do Wawy baaardzo maly kawaleczek bys miala. Choc zalezy jeszcze gdzie dokladnie chcesz sie znalezc?
Beatko, chcemy z mężem z naszymi dziewczynkami na 3 dni wyskoczyć na małe zwiedzanie

Edytowane przez Kagan
Czas edycji: 2008-12-05 o 17:21
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 17:19   #3655
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Princessko - ta próbka z odrapanymi czarnymi napisami to Lolita Midnight.

Oczka różowo-fioletowe będę miała najwcześniej w poniedziałek, bo jutro poczta u mnie nieczynna

TY JUŻ DOSTAŁAŚ PACZUSZKĘ? Wysyłałam ją wczoraj PP zadziwia....

Frank Zappa

Stary 2008-12-05, 17:34   #3656
princeska69
BAN stały

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość

Znam to
(piosenkę znam, ma się rozumieć)
Nawet nie wiesz, jak mi bylo potem wstyd Ale TZ o dziwo twierdzil, ze bylam rozkoszna

Cytat:
Beatko, chcemy z mężem z naszymi dziewczynkami na 3 dni wyskoczyć na małe zwiedzanie
To mysle, ze mogloby Wam sie spodobac. Znam jeszcze jeden motel, tez bardzo blisko mnie, z tym ze przy glownej trasie. Jesli chcesz sprawdze Wam pokoje i dam znac do tego w Ząbkach nawet dzis pewnie uda mi sie podskoczyc Tylko powiedz jakie pokoje sprawdzac dwuosobowe tylko? Czy dla dziewczynek tez oddzielne?

Cytat:
Princessko - ta próbka z odrapanymi czarnymi napisami to Lolita Midnight.

Oczka różowo-fioletowe będę miała najwcześniej w poniedziałek, bo jutro poczta u mnie nieczynna

TY JUŻ DOSTAŁAŚ PACZUSZKĘ? Wysyłałam ją wczoraj PP zadziwia....

No wlasnie, wiedzialam ze to znam Juz dotarla, jak wrocilam ze szkoly, to grzecznie czekala Nie moglam wczesniej podziekowac przez te zakupy, ale teraz wysylam dziekczynnego buziaka ten CsP bardzo smaczny jest Jutro spedze dzien z Teoska albo jeszcze dzisiejsza noc
Stary 2008-12-05, 17:38   #3657
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
No wlasnie, wiedzialam ze to znam Juz dotarla, jak wrocilam ze szkoly, to grzecznie czekala Nie moglam wczesniej podziekowac przez te zakupy, ale teraz wysylam dziekczynnego buziaka ten CsP bardzo smaczny jest Jutro spedze dzien z Teoska albo jeszcze dzisiejsza noc

Cieszę się, że ci się podoba. Ale co do paczuszki -to dalej mam taką minę. Nadałam ją wczoraj około 14.00. Ja cię kręcę

Frank Zappa

Stary 2008-12-05, 17:40   #3658
princeska69
BAN stały

Cytat:
Cieszę się, że ci się podoba. Ale co do paczuszki -to dalej mam taką minę. Nadałam ją wczoraj około 14.00. Ja cię kręcę

No u mnie zawsze paczki nadawane kolo 14 sa na drugi dzien Jestem dumna z moich pocztowcow
Stary 2008-12-05, 18:10   #3659
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:

dlatego nikomu nie mowie ze moj mezus placzed rzewnymi lzami na filmach typu Bambi... bo co by sobie inni pomysleli
mój chłop do mnie mówi Misiu... ciekawe jak to interpretować?
Cytat:
Wróciłam z maratonu fryzjerskiego, ufff
Cytat:

zdjęcia!zdjęcia!

Cytat:

Madzik są takie tabletki na migrenę Zomig, tylko na receptę i upiornie drogie, bo coś koło 100zł za 3 sztuki, ale są skuteczne, jedna tabletka przerywa atak

Cytat:
Tak to sie konczy, jak sobie dziewczyny w twarz nie mowia co sie nie podoba Znam takie sytuacje zdecydowanie za dobrze, zreszta tego typu zachowania to dla mnie zenada. Jak sie cos komus nie podoba, to przeciez wystarczy powiedziec, a nie zgrywac nie wiadomo co i za plecami gadac. Ja wychodze z zalozenia, ze jak idzie o jakiej drobnostki to albo sie o tym nie mowi, albo mowi osobie zainteresowanej. Zreszta tak samo w tych "grubszych" sprawach. Choc wiadomo, sa sytuacje, ze warto sie poradzic.
Też tak myślę. Pracuję za to z osobą, która jest mistrzynią w obgadywaniu ludzi za ich plecami. Nie chcę wiedzieć co mówi o mnie jak wyjdę z pokoju... Jak ją pytam, po co mi to czy owo mówi jest szczerze zdziwiona i nie wie o co mi chodzi

Cytat:
Zależy co masz na myśli mówiąc przystępna cena... Ja co prawda nie Warszawianka, ale czasem nocuję w Warszawie. Ze znajomymi zatrzymujemy się zazwyczaj tu miłe miejsce z klimatem. Przy jednej osobie w pokoju niestety robi się drożej, ale gdy jedzie kilka osób jest nieźle

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2008-12-05 o 18:34
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 18:22   #3660
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
zdjęcia!zdjęcia!
Madzik są takie tabletki na migrenę Zomig, tylko na receptę i upiornie drogie, bo coś koło 100zł za 3 sztuki, ale są skuteczne, jedna tabletka przerywa atak
Zdjęć nie będzie. Wyglądam, tak, jaką już widzieliście mnie Trochę przystrzyżone futerko na łebku i odświeżony kolor. Tak właściwie powinnam mieć włosy w kolorze blue

Co do migreny - na szczęście u mnie działają ogólnodostępne środki przeciwbólowe - ibuprom max, aspiryna. Czasem muszę wziąć 2-3 tabletki ale na szczęście działają Plus mała drzemka.

Kiedyś jej nie rozpoznawałam, myliłam to np. ze zmianą ciśnienia. Że to migrena rozpoznaję po poprzedzających bóle głowy, mdłościach i nadwrażliwości na światło.

Frank Zappa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości