![]() |
#3631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
![]() Ja za to mam cechę, która strasznie wkurza wszystkich moich kolejnych TŻ-tów...kompletnie nie jestem zazdrosna ![]() Miłego dnia wszystkim
![]() |
#3632 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Do tych zwłaszcza ![]() ![]() Och Misiu ! ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3633 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Glam, sytuacja nieciekawa, ale nie łam się, skoro TZ to widzi i od niej ucieka. Albo pannę olej i poczekaj, aż zauważy że on nie odwzajemnia jej zainteresowania, albo jej coś kiedyś "dogryź" chociaż może wtedy jeszcze chcec Ci zrobic na złośc ![]() Najlepiej olac i poczekac aż sie znudzi. Głowa do góry ![]() Co do singli to ja przyjaźnię się praktycznie z samymi wolnymi dziewczynami, nie wyobrażam sobie bez nich imprezy. ![]() Zazdrosna bywam bardzo rzadko. Raz do mojego TZ biegała taka panienka z grona znajomych (dziewczyna kumpla) dużo młodsza ode mnie, śliczna, zgrabna. Wpatrzona była strasznie w niego, że on taki cool i tych samych kapel słucha, każdą imprezę spędzała najczęściej przy nim. Oj to wtedy fatalnie się czułam. ![]() Gryxiu - a przypomnij kumplowi nietakt, co się szczypiesz? ![]() Matko lecę do pracy !!! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3634 | |||||||
BAN stały
|
Byly dosc nerwowe, zreszta ostatnio mam taki przerywany sen, budze sie w nocy i zastanawiam czy wszystko jest wporzadku...
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mnie obsakuje jeden dorosly pies, jeden maly szczeniak i jeden gruby kot ![]() ![]() Cytat:
Ja kiedys tak zrobilam ze Sloniem mojej mamy, bo miala barrdzo zly dzien, to zrobilam jej kapiel a w lazience postawilam kominek zapachowy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
TZ ma taka kolezanke. Przez dwa lata sie wkurzalam, az postanowilam z nia pogadac. Dziewczyna uznala, ze mowie o niej jakby latwa byla, ale powiedzialam prawde. Dla mnie ktos kto maca mojego TZ przy mnie, nie reaguje na jego protesty czy nie rozumie, ze chlopak juz jest zajety to jedna kategoria kobiet, ktorej bardzo nie lubie. Zreszta zanim z nim pogadalam na chama wbila mu sie do pokoju ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No to lece do szkoly ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3635 | |
niecnotliwa dziewica
|
No dobra, nabyłam obuw drogą niewirtualną, w rozmiarze 36, po pierwszym założeniu (przyjechałam w nich od razu dzis do pracy) sprawiajawrazenie wygodnych, a na nodze leżą bardzo ładnie. Zwykłe, brązowe, gładkie kozaczki na niedużej (8cm) szpileczce, niemal dokładnie takie, jak chciałam
![]() Nie napiszę, co pomyślałam ![]() Cytat:
![]() ![]() Tyle, ze mnie, za przeproszeniem, cały ten Sylwester zwisa i powiewa szerokim wachlarzem, i to juz od dobrych paru lat. Na ogół jeśli jestem śpiąca to się zwyczajnie kładę wcześniej, nie czekajac nawet północy, a jeśli śpiąca nie jestem to moge posiedzieć i poczytać, wzglednie zajrzeć na Wizaż ![]() Co do moich problemów informatycznych, to żeby strona gazety nie poczuła się osamotniona, wczoraj już i na Wizaż wejsc nie mogłam ![]() Glamourus, Hecate, Natasho i wszystkie inne powracajace na Święta Wizażanki - szczęśliwego lotu i udanego pobytu! A, w kwestii nazewnictwa wewnątrzzwiazkowego... hmm... był kiedys ktos, do kogo i ja zwracałam się "Misiu" ale do głowy by mi nie przyszło zwracać się tak do niego w miejscach i sytuacjach publicznych. Po pierwsze uważałam, ze jemu mogłoby być zwyczajnie głupio, a po drugie, to było takie nasze. A zresztą, ja w końcu jestem zimną bezwględną egoistką z brakami emocjonalnymi ![]()
![]() |
#3636 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() Przeinstaluj komputer i już Edit: i zainstaluj sobie inną niż IE przeglądarkę, bo jak mawia NadwornyInformatyk "Internet Eksplorer służy do bezpiecznego przeglądania zawartości twojego komputera przez Internet, a Firefox odwrotnie" ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-05 o 08:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Margotko serio, weź sobie zainstaluj FF, a jak będzie to samo, to już wykluczymy kwestię, że to przeglądarka. Ja jednak podejrzewam, że to IE bruździ.
![]() |
#3638 |
Zakorzenienie
|
wiecie, w kwestii sylwestra mam tak samo. zostalam zaproszona na impreze gdzie będą same pary. a ja od kilku dni jestem singlem...
![]() no i oczywiscie nie ide, nie chce sie czuc jak piate kolo. ale innej opcji nie mam, chyba że tv.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednak sam fakt że sprzedawca (azzaro66) zadzownił, doradził był miłym gestem z jego strony, a jaki miał głos ![]() Cytat:
Kiedyś byliśmy świadkami wypadku, policjant kazał wrócić mi do samochodu żeby włączyć światła, wciskałam wszystko co się da ale i tak musiałam wołać o pomoc koleżankę ![]() Jeżdzę nieczęsto i stąd ta panika z włączeniem świateł. Cytat:
A jeśli chodzi o zazdrość, to ja jestem strasznie zazdrosna, w moim przypadku może to kwestia braku zaufania.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2008-12-05 o 10:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Zakorzenienie
|
witam wszystkich
ale kurde bigos. mialy do mnie dzis dziewczyny przyjsc na kolacje no i sobie wlasnie mailowalysmy, no i jedna z nich przez nieuwage wyslala maila w ktorym komentuje kolezanke do niej samej. zaraz wojna bedzie. a ze spotkania pewnie dupsko aaa a chcialam tak bezstresowo wieczor przed wyjazdem spedzic przy barszczu i pierogach co do Misiow- no to tyle sie chlopy napracuja nad wlasnym image jako super - macho, machaja hantlami, podnosza ciezary , miesnie ksztaltuja, brwi marszcza a potem panna wyskakuje Misiu- no i jak tu misia kojarzyc z macho. dlatego nikomu nie mowie ze moj mezus placzed rzewnymi lzami na filmach typu Bambi... bo co by sobie inni pomysleli Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-12-05 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3641 | ||
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Cytat:
![]() EDIT : broń Boże KOALO ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-05 o 12:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3642 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Ty mozesz wszystko zrzucic na brzusio wlasne, poprzec statnami chwiejnymi i wmowic, ze nie wiesz jak to sie stalo, zacmienie mialas z glebi siebie pilynace ![]() Mam dwie takie nauczki za soba, wskutek popelnienia ktorych dzis sprawdzam wszystko co wysylam razy kilka. Jednemu bardzo powaznemu i uczonemu panu wydawcy, ktory raczyl byl dopiero zaczynac ze mna wspolprace nadalam nocna informacje ( mialam zapalenie pecherza i chadzalam radosnie do toalety noc cala ) ze " Ja pier.... , czy ty wiesz, ze sikam na zielono " po czym nastapil szczegolowy opis przypadlosci i przyjemnosci plynacych z wizytowania toalety, pochwalilam sie chyba nawet, ze popuszczam ![]() Facet zbaranial ze szczetem. Drugom razom wyslalam panu z Allegro, ktory nabywal u mnie telefon ( chcial dodatkowe zdjecia ) caly plik, na ktorym byly moje wlasne toplesy z jakiejs rozslonecznionej plazy. Tyz zbaranial, zona pewnie razem z nim ![]() Teraz sie pilnuje... Zabieram sie do zycia, pojutrze wraca Oblubieniec i obawiam sie, ze to co zastanie po powrocie moze mu sie nie-koniecznie-skojarzyc z wizja uroczej i eterycznej malzonki ( za jaka mnie ten glupiec kochany wciaz uwaza ). Mieszkanie doprowadzilam na skraj rozpaczy, kuchnia nie wychyna sie spod garow, a sama od dni kilku paraduje w olbrzymim burym szlafroczysku. Przez tydzien skonsumowalam kilkanascie zup chinskich i trzy litry Merlota. A dzis sie nawet umyje, a co! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Zakorzenienie
|
Single i pary - generalnie to chyba zalezy od osoby.
Moja kolezanka zatwardzialy singiel ale NIGDY nie wpierniczala sie miedzy mnie i moich. Nawet jesli na jednym facecie sie zawiesimy, on zainteresowanie wykaze np mna to ona krok w tyl. Zreszta - zrobilabym tak samo. Dlatego nie uwazam, ze przyjaciel/przyjaciolka singiel to wrog publiczny par. Co do nazywania kolesi Misiu itp - w sumie nie widze w tym obciachu. Ja do mojego mowie Babe i ani on sie nie obrusza ani ja. Ja w sumie tez jestem Babe/Baby. Jak facet jest meski to nawet najslodsze ciumcianie tej meskosci mu nie ujmie i jesli ma normalnych kolegow to specjalnie nie beda reagowac na takie 'przezwiska' smiechem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3645 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z maratonu fryzjerskiego, ufff
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aale to nie moje zamroczenie pomroczne bylo- to kolezanka napisala, ja tylko bylam wsrod adresatow. nic niech sie sama tlumaczy, mi tylko skora scierpla na mysl o tym co bedzie sie dzialo...haha ale ze zdjeciami i mailem do wydawcy to mnie rozwalilas ![]() ![]() Nasturcjo a ile jestescie po slubie ze Cie oblubieniec nadal ma za eteryczna malzonke? bo mojemu juz niestety klapki z oczu opadly a ja sama sie do tego glupio przyczynilam... za wszelka cene chcialam pokazac jaka jestem dzielna i twarda baba, noszenie po 10 kilo siat z zakupami i takie tam, zyciowa madroscia sie popisywalam na prawo i lewo no i przestalam uchodzic za delikatne biedactwo co to sobie samo w zyciu nie poradzi Madzik a co na glowie wyczarowalas? zostalas brunetka z warkoczami do pasa???? aj wkurza mnie moj TZ cholera poleruje ten swoj nowy samochod jakby pierworodnego piescil, nie dosc ze drzwi do domu nie zamyka i mi zimno leci to jeszcze cholera o odkurzeniu w domie nie pomysli....sama musze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż tak to nie ![]() ![]() Matko, znowu mam jakieś migrenowe bóle. Przecież ja do pewnego czasu, nie wiedziałam, co to jest migrena! Czytałam o tym w pismach kobiecych jak ciekawostkę, która mnie nie dotyczy. I w którymś momencie dotyczyć zaczęła ![]() Niech ktoś będzie dobry dla Madzika Monstera i odstrzeli mu łebek ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ide cos tworzyc w kuchni- znaczy barszcz z papierka i pierogi z mrozonki....takie swiateczne klimaty... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3650 |
Wtajemniczenie
|
Warszawianki potrzebuję Waszej rady. Gdzie można znaleźć w Warszawie noclegi w przystępnej cenie? Ewentualnie pod Warszawą. Znacie takie miejsca?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3651 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
lick it up lick it down lick my pussy all around ;d;dd Here I'm , I'm your girl , do me right, be my man. Fuc* me hard, fuc* me well, I'll be nice, I'm your girl ;d dla tych co 18 lat nie maja, polecam nie czytac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nasturcjo jestes boska ![]() Cytat:
Madziku wypiekniony i kochany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bylam na zakupach, kupilam siostrze Liberte Cacharel, Mamie zestaw kremow. Jeszcze prezent dla TZ i taty mi zostal ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3652 | |
BAN stały
|
Cytat:
W Ząbkach jest hotel, moja siostra robila tam wesele, ceny chyba ok. Jak chcesz moge Ci to dzis sprawdzic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3653 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Znam to ![]() (piosenkę znam, ma się rozumieć) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3654 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Kagan Czas edycji: 2008-12-05 o 17:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Zakorzenienie
|
Princessko - ta próbka z odrapanymi czarnymi napisami to Lolita Midnight.
Oczka różowo-fioletowe będę miała najwcześniej w poniedziałek, bo jutro poczta u mnie nieczynna ![]() TY JUŻ DOSTAŁAŚ PACZUSZKĘ? Wysyłałam ją wczoraj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3656 | ||
BAN stały
|
Nawet nie wiesz, jak mi bylo potem wstyd
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No wlasnie, wiedzialam ze to znam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że ci się podoba. Ale co do paczuszki -to ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3658 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3659 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdjęcia!zdjęcia! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-05 o 18:34 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do migreny - na szczęście u mnie działają ogólnodostępne środki przeciwbólowe - ibuprom max, aspiryna. Czasem muszę wziąć 2-3 tabletki ale na szczęście działają ![]() Kiedyś jej nie rozpoznawałam, myliłam to np. ze zmianą ciśnienia. Że to migrena rozpoznaję po poprzedzających bóle głowy, mdłościach i nadwrażliwości na światło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.