![]() |
#2431 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
głowa do góry, zatęskni za Tobą i sie odezwie
![]() cos Ci narysowalam ![]()
[*] 11.09.2012 jeszcze się kiedyś spotkamy... Edytowane przez motylek1007 Czas edycji: 2008-12-06 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana, tez mam tyle samo latek co Ty i tez juz chcialabym juz zaczac cos planowac. Jestem ze swoim ponad 4 lata i czekam i czekam... wiem ze doczekam sie na poczatku przyszlego roku. troche mam watpliwosci czy to nie bedzie zbyt wyproszone... ![]() Wczoraj z Tz bylam na zakupach.wstapilismy do jubilera-tak zeby poogladac co tam maja ![]() Niektore z Was mialy dzis seanse filmowe ![]() Odnosnie Mikolajek i prezentu... mialam dostac niespodzianke od Tz-ta, pierwsza moja mysla bylo-PIERSCIONEK ![]() A swojemu Kochanemu kupilam krawat i terminarz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2433 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2434 |
Zakorzenienie
|
moj TZ wyjatkowo mi sie nie pyta co chcialabym na gwiazdke (a zawsze sie podpytwal i jakos dochodzilismy do kompromisu i wiedzialam co dostane) Moze nie dostane nic hehe
ale jakbym mogla wybrac chcialabym pierscionek - NIE ZARECZYNOWY, tylko zwykly. Dostalam od niego kolczyki i lancuszek kiedys tam, ale to nie zawsze mi pasuje do ubrania no i tego nie widze, a tak doslatabym pierscionek, zawsze brala ze soba, zerknela i powzdychala ![]() cos smiesznego do poczytania ![]() http://www.podrywaj.org/node/97
[*] 11.09.2012 jeszcze się kiedyś spotkamy... Edytowane przez motylek1007 Czas edycji: 2008-12-06 o 22:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i zdrówka, przede wszystkim Ci życzę ![]() Cytat:
![]() A ja... Wczoraj luby mój się spytał przekornie, kiedy zrobię jakąś imprezę. Wie dobrze, że nie mam do tego warunków, więc odpowiedziałam mu: "jak tylko mi się oświadczysz", na co mój ukochany mówi: "eee, aż tak nie chcę tej domówki, wytrzymam jeszcze kilka lat" i uśmiech na twarzy... grrrrrrrrry, myślałam, że mu ten uśmiech żyletką zedrę ![]() ale oczywiście nic mu nie powiedziałam... Za to potem powiedział, że chce odłożyć 30 tysięcy i wziąć kredyt na 150 na mieszkanie. Czyli poczekam sobie jeszcze z trzy lata, bo póki co ma odłożoną jedna szóstą z tego. A przed mieszkaniem nie mam co liczyć na zaręczyny chyba się załamię z rozpaczy. nie mówię, że chciałabym by oświadczył mi się TERAZ, ale bez kitu - nie mam zamiaru "chodzić ze sobą" jeszcze 6 lat. Gdybyśmy zaczęli być razem w wieku 15 lat, to osiem lat czekania ma jakiś sens, ale ja mam 21 lat, a on 24, jesteśmy ze sobą ponad dwa lata, to chyba wystarczający czas, by wiedzieć, czego się chce. nooo... maksimum jeszcze rok. akurat zanim się pobierze mielibyśmy 23 i 26 lat, ech... ale nie mam zamiaru go zmuszać, poczekam, poczekam, poczekam. oby było warto ![]() Cytat:
To tylko sprzeczka, nie musi niczego psuć. ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Zakorzenienie
|
Hm [B]Motylku[B] a czemu on chce przed ślubem koniecznie z Tobą zamieszkać? ja tam uważam że wcale nie trzeba mieszkać ze sobą. Jak się kocha to się przyjmuje człowieka ze wszystkim co ma nawet jak nie umim gotować bardzo dobrze i chrapie to przeciez milosc wszystko przetrzyma i jeszcze bedzie sie cieszyc ze ktos chrapie pod nosem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czytam te wasze posty ostatnie dołujące takie i chce mi się beczeć, bo potęguje jeszcze moje przeziebienie i nawał roboty w tym tygodniu
![]() ![]() ![]() Ollliwka dziś jeden z najpiękniejszych dni w Twoim życiu. Życzę Ci, aby był on szczęśliwy i każdy kolejny też ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie jest to oczywiscie koniecznie i niezbedny warunek, ale jakby sie ulozylo wlasnie tak ze zamieszkalibysmy razem - to oboje bysmy sie ucieszyli ![]() na razie nawet na to nas nie stac wiec co tu mowic o czyms wiecej ![]() Czesto bywa u mnie po 3 czy 4 dni cale wiec mniej wiecej wiem czego sie spodziewac, podział obowiazkow juz wyznaczony jest ![]()
![]() |
#2439 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a nie myślicie o wyjeździe za granice np. na farme na sezon???To się naprawdę opłaca. My tak sobie załatwiliśmy z Tż i odłożyliśmy dzięki temu dość sporą sume. Praca intensywna (często 14 h) przez 2,5 miesiąca (bo dwa tyg czekaliśmy)ale trafiliśmy na jedną z lepszych farm
![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2008-12-07 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tz o tym tez nie mysli.
![]() |
#2441 |
Zakorzenienie
|
Wcześniej nie widziałam tego wątku...
Ale jakże adekwatny do stanu moich uczuć ![]() Widzę że nie tylko ja wyczekuję tego dnia..
![]() |
#2442 |
Zakorzenienie
|
witamy w watku
![]()
#2443 |
Zakorzenienie
|
własnie witamy witamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za powitanie
![]() Muszę prześledzić wątek żeby Was trochę poznać bo nie będę prosić o skrót życiorysu ![]()
#2445 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy się dogadany... Za chwilę się spotkamy bo idziemy razem na koncert Hey Unplugged... Zobaczymy co będzie dalej... Trzymajcie kciuki za mnie
![]()
#2446 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2447 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() byliczka witamy ![]() Ja mam dzis mulowaty dzien. TZ daleko, rodzina daleko ![]() ![]()
![]() |
#2448 |
Zakorzenienie
|
byliczka napisz tez coś o swoim związku, jak długo jesteście ze sobą, czy coś się szykuje w kwestii zaręczyn
![]() Ja tez nie lubię niedzieli, taka zmulona zawsze jestem. I dzisiaj nie inaczej, najchętniej zakopałabym się w ciepłym kocyku, bo się nie wyspałam, a tu tyle roboty... od 9 już siedzę nad jedną rzeczą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Zakorzenienie
|
A ja nie lubie ani niedziel, ani poniedziałkow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2450 |
Zakorzenienie
|
a ja weekendow nie lubie
![]()
#2451 |
Raczkowanie
|
a ja nie lubie poniedziałków....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Zakorzenienie
|
ja tam poniedziałki lubie hehe
![]()
#2453 |
Zakorzenienie
|
Witam na wątku
![]() ![]() ja lubię poniedziałki, bo mam wolne ![]() a weekendy, to różnie ![]() EDIT: za granicę nie chcemy wyjeżdżać do pracy. tylko na wczasy ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2008-12-07 o 16:14 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 |
Zakorzenienie
|
Ollliwka - wszystkiego najlepszego
![]()
#2455 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Narzeczony pojechał to i ja do Was zajrzałam się pochwalić chociaz nie lubie tego robic ![]() ![]() Diamencik malusieński nosze na serdecznym palcu prawej ręki ![]() Umówiłam się z TŻ o 11 pod marketem ,po torta żeby iść a ,że byłam wczesniej pare minut to zajrzałam do koleżanki , ktora pracuje na jednym ze stoisk w markecie. I gadamy , gadamy... zobaczylam TŻ jak wchodzi do skrzydlewskiej i wychodzi po 2 minutach z rozyczką .. zauważa mnie i tak chowa tego kwiotka ,że mozna by sadzic ,ze sie złamał ![]() ![]() ![]() ![]() I po całej imprezie usiadlam TŻ na kolanach , zaczeliśmy rozmawiac , troche TV ogladac etc. Byliśmy już sami więc swoboda większa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaręczyny nie były może mega romantyczne ale moze to i lepiej...TŻ mowil ,ze planowal cos poza domem ale jednak stwierdzil ,ze wolał w domku przy herbatce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No ale juz... w styczniu zapoznanie rodziców i zaręczyny dla nich...głupota mała ale coz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2456 |
Rozeznanie
|
Gratuluje !!!!!!
![]() I zazdroszcze ![]()
And if I am a number, I'm infinity plus one ... Edytowane przez eres Czas edycji: 2008-12-07 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2457 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2458 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Zakorzenienie
|
Oliwkka zapraszam do mojego wątku
![]() Gratulacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Zakorzenienie
|
dzięki kochane
![]() TŻ uparł się ,że ma być diamencik i jest ale pierścionek jest bardzo malutki , cienki a jeszcze te moje palce chude jak u Pinokia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.