Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-17, 14:34   #721
Shizu48
Raczkowanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4

Cytat:
Napisane przez forester Pokaż wiadomość
ja póki nie jestem jeszcze w klubie (a zaraz to nadrobię) mogę napisać o promocjach:
  • w elle i instyle są karty rabatowe po 20 zł to h&m do realizacji 5-6.10
  • dodatkowo w ramach akcji szaleństwo zakupów są kupony do smyka 20% do sklepów stacjonarnych i kod rabatowy 20% do sklepu internetowego (do wykorzystania też 5-6.10)
  • a we fleszu jest kupon -30% do mothecare przy zakupie drugiej rzeczy i kupon do kappahl'a chyba -20 %
O! A wiesz może z tym h&m czy jest jakiś próg od którego odejmuje się te 20 zł? Ponieważ chciałam kupić sobie packzę po 5 par skarpetek za 25 złoty Dzięki wielkie za powyższe info!

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Napisane przez zonka Tomaszka Pokaż wiadomość
hej kobietki dziś postanowiłam dołączyć do Waszego wątku jestem w tygodniu ciąży a termin mam na 17 stycznia 2014 widzę, że sporo nas tu jest
Witamy
Shizu48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 14:34   #722
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Aniołku żebyś tam nie zemdlała i dzięki za info pobuszuje tam a jak

Ejani z początku to paracetamol w czopkach a później coś innego można.
Stary 2013-09-17, 14:36   #723
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Justi moja lekarka po wypicia kazała mi siedzieć na tyłku i się nie ruszać, bo ruch moze zaburzyć wyniki.
Dokładnie tak, żadnego chodzenia po schodach czy forsowania się.

Moja mama która ma cukrzycę, i raz na jakiś czas także musi mieć robione badania z użyciem glukozy, kiedyś po jej wypiciu stwierdziła że pójdzie po gazetę. Do kiosku pod ośrodkiem zdrowia. Wyniki wyszły fatalne, i musiała mieć powtarzane. Ale to było zaraz na początku jak zaczęła chorować, i w tedy nikt jej jeszcze w pełni nie uświadomił.

ejani - ja używam Pallmersa, i jestem zadowolona póki co. Zapach może przeszkadzać, ale to kwestia przyzwyczajenia.
Na początku używałam olejków z e-naturalnie czy ZSK[argan], bądź oliwki babydream fur mama, czy hipp, ale miałam wrażenie że moje ciało, ubrania i pościel nie pachną korzystnie w kontakcie z nimi, a wręcz śmierdzą i mnie odrzucało. Myślę, że dokończę opakowanie, to zamówię masło shea

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

marieee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 14:37   #724
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez ejani Pokaż wiadomość
uuu, dzik szczęściara! jeszcze nigdy nie jadłam. a jakiś taki polowany, czy kupny?

Ja jadlam tylko raz,na firmowej imprezie. Pyszny byl!

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Byłam w Tesko i przeszłam się po dziale obiadkowym dla dzieci i kupiłam herbatkę z kopru włoskiego od pierwszego tygodnia.
Kolejna rzecz z listy do usunięcia
Wlasnie tez chcialam zaznaczyc,ze po takiej herbatce dziecko moze bolec brzuszek. Oraz,ze przy karmieniu piersia dopajanie wcale nie jest zalecane.

Cytat:
Napisane przez zonka Tomaszka Pokaż wiadomość
hej kobietki dziś postanowiłam dołączyć do Waszego wątku jestem w tygodniu ciąży a termin mam na 17 stycznia 2014 widzę, że sporo nas tu jest

Witaj!

Cytat:
Właśnie przyszła jedna z paczek które zamawiałam
Lubie rzeczy z TT,ale nozyczki strasznie lipne niestety maja.

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
poważnie? tyle tego leci? ile w takim razie trzeba miec?

Mialam trzy paczki podkladow,a pozniej przez dlugi czas uzywalam duzych podpasek.

Cytat:
Napisane przez Negrid Pokaż wiadomość
Podzielę się historią o grzybach, która wydarzyła się w mojej rodzinie 22 lata temu, dokładnie chodzi o ciocię i wujka.

Była sobie jesień i poszli na grzyby... Po pierwsze zbierali je do reklamówki, po drugie jak wrócili do domu to one na całą noc i następny dzień sobie w tej reklamówce leżały. Później włożyli je w tych reklamówkach do lodówki na kolejny dzień a później przebrali i usmażyli.
I wiecie co... oboje stracili wzrok na tydzień. Grzyby były dobre, ale pochłonęły toksyny z tych reklamówek. A co najgorsze ciocia była w ciąży, na podobnym etapie jak my teraz. Moja kuzynka urodziła się (w lutym) w poważnym stanie, długo leżała w szpitalu i była bardzo malutka.
Ale później było z nią wszystko ok.

Rodzice mi to w niedziele opowiedzieli bo ja nie wiedziałam.
Tak sobie myślę... masakra nie?
O rany straszne to!
No ale z drugiej strony kto tak robi...

Cytat:
Napisane przez Shizu48 Pokaż wiadomość

(zdjęcia też poszły )
Dzieki! Super zdjecia! Bardzo fajnie sie ogladalo.
A ty nie dosyc,ze madra to jeszcze piekna!

Cytat:
Napisane przez usia198 Pokaż wiadomość

Ja miałam ciężkie 1,5 tygodnia. Najpierw 3 dni silnych skurczy podbrzusza. Oczywiście nikt się tu niczym nie przejął.
Później gdy już jakoś doszłam do siebie zaczął się horror ze schodzącymi kamieniami z nerek + temperatura 40 stopni (tym też brytyjska służba zdrowia średnio się przejmuje).
Już prawie doszłam do siebie(czuję się tylko jak po przejechaniu kilkoma walcami), mam nadzieję, że dzidzia też to przetrwała.

Oj wspolczuje!
Dobrze,ze juz jest lepiej.
Stary 2013-09-17, 14:38   #725
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

Cytat:
O! A wiesz może z tym h&m czy jest jakiś próg od którego odejmuje się te 20 zł? Ponieważ chciałam kupić sobie packzę po 5 par skarpetek za 25 złoty Dzięki wielkie za powyższe info!
Od każdego wydanego 50 zł odejmuje się 20 z kartą, więc w rezultacie płacisz 30zł.

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

Stary 2013-09-17, 14:40   #726
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Le La Pokaż wiadomość
Idziesz do przychodni ze swoja glukoza, pobieraja Ci krew na czczo, potem pielegniarka rozpuszcz to obrzydlistwo w cieplej wodzie i musisz to wypic w ciagu 10min.
Ja musilam czekac 2 godz.i potem znowu pobranie krwi. Oczywiscie w miedzy czasie nie wolno nic jesc i pic. Mowie Ci sama przyjemnosc to badanie
Niekoniecznie ze swoją Ja nie kupowałam, mieli w laboratorium.

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
To jest nieoficjalny macierzyński. Z grubsza dobra wola pracodawcy Dostaje 100% pensji przez 6 miesięcy.
I oprócz tego "normalny" macierzyński?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 14:40   #727
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

w ogóle dziewczyny, przypominajka
ĆWICZYMY MIĘŚNIE KEGLA!

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-17, 14:42   #728
Cicici
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marieee Pokaż wiadomość
ĆWICZYMY MIĘŚNIE KEGLA!
A da sie bez tych kulek? JAk to robicie?
Cicici jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 14:45   #729
Shizu48
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Muminek1991 Pokaż wiadomość
Shizu gratuluję znalezienia mieszkanka.Dobrze wiem jak cieszy własny kątZazdroszczę Japonii. Naszym wspólnym marzeniem z TŻ jest odwiedzić Japonię, więc jak mogę to proszę o kilka zdjęć.
Haha, nie wiedziałam że te zdjęcia staną się takie popularne Poszły
Stary 2013-09-17, 14:51   #730
senira666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cicici Pokaż wiadomość
Muminek
Ja wczoraj mialam ciezki dzien i na pocieszenie chce sobie sprawic nowy telefon, ale sie na tym zupelnie nie znam. Moze zna sie ktoras na tym? Bo tz namawia mnie na samsunga s4 (kieruje sie tym ze on ma s3 i chce sobie porownywac), a przeciez sa jeszcze inne telefony iphone 5, htc one, ale ja nie rozumiem nawet tych testow wszystkich!!! Jak dla mnie maslo maslane. Moze ktoras ma jeden z tych telefonow albo cos slyszala?
z tych co wymieniłaś każdy ma inny system
samsung ma androida - chyba najłatwiejszy w obsłudze ale bardzo bateriożerny
htc - jest na windows 8 , system intuicyjny i tez w miare prosty (moja tesciowa ogarnęła w 3 dni)
no i Iphone - ma swój system appla IOS który według mnie jest najmniej intuicyjny ale za to najwydajniejszy. no i w iphonach bateria jest świetna.
to tak w skrócie jak cos to pytaj
Stary 2013-09-17, 14:52   #731
Sheperdess
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Muminek1991 Pokaż wiadomość
Hey dziewczyny,

ja standardowo wyprawiłam właśnie TŻ do pracy i zasiadam do kompa.
Dziękuję wam bardzo za te kciuki i wspieranie, bo bardzo mi to pomogło. Rodzice to samo wczoraj, TŻ oczywiście cały czas i powiem wam ,że dzisiaj jest dużo lepiej. Wiem ,że nie znaczy to tragedii, i czekam cierpliwie na czwartek, aby się coś dowiedzieć.Bo spokój jest najważniejszy. Wczoraj się wybeczałam aż na oczy nie widziałam. TŻ powiedział po pracy ,że wyglądam jak po walce cała twarz zapuchnięta,a dzisiaj się śmieje i cieszę ze wszystkiego, bo trzeba być dobrych myśli.I tak między nami, to szczerze powiem ,że cały czas wydawało mi się ,że przecież dzidziuś musi być zdrowy, nic mu nie będzie i to takie oczywiste i chyba tez dlatego jakoś mocniej to wczoraj przeżyłam.Bo jednak nie miałam w głowie myśli ,że zawsze coś może być.Ale wierze ,że będzie dobrze i dziadostwo zniknie z główki mojego skarba.
I tak trzymaj. Na pewno będzie dobrze.

Cytat:
Napisane przez malaMigotkAaa Pokaż wiadomość
O matko i córko! a mój teść oburzony, że ja grzybów w ciązy nie jem. Nie i koniec, nie ufam nikomu, w szczególności jak ktoś opowiada jak on to się na grzybach nie zna... a potem przynosi mi w reklamówce... i jeszcze zamroź sobie, po co je gotujesz przecież ja wrzucam do woreczka i zamrażalki. Aaaaaaaaaaaaaaa
Rzeczywiście zachęta, żeby je zjeść.Też uważam, że bez grzybów, szczególnie w ciąży, można się doskonale obejść. Jak dla mnie - za duże ryzyko.

Cytat:

rany jak mnie boli po prawej stronie!!! nie wiem czy to dwunastnica czy jelita ale kłuje i ciągnie i nie jest to ból spowodowany dzieciakiem. Chyba mi się gó** na zakręcie zakeleszczyło
Właśnie oplułam monitor ze śmiechu. Ty to masz hasła.

A, i witam nowe mamusie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-17, 14:54   #732
Cicici
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
z tych co wymieniłaś każdy ma inny system
samsung ma androida - chyba najłatwiejszy w obsłudze ale bardzo bateriożerny
htc - jest na windows 8 , system intuicyjny i tez w miare prosty (moja tesciowa ogarnęła w 3 dni)
no i Iphone - ma swój system appla IOS który według mnie jest najmniej intuicyjny ale za to najwydajniejszy. no i w iphonach bateria jest świetna.
to tak w skrócie jak cos to pytaj
Kurcze to jest wlasnie to, jak wchodze na porownania to ze w iphonie bateria krocej trzyma..
Stary 2013-09-17, 14:56   #733
Shizu48
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość

Dzieki! Super zdjecia! Bardzo fajnie sie ogladalo.
A ty nie dosyc,ze madra to jeszcze piekna!
Dziękuję <buraczana>

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Od każdego wydanego 50 zł odejmuje się 20 z kartą, więc w rezultacie płacisz 30zł.
Super! W takim razie będą dwie paczki Dziękuję
Stary 2013-09-17, 14:58   #734
senira666
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze to jest wlasnie to, jak wchodze na porownania to ze w iphonie bateria krocej trzyma..
moj mąż ma iphona 4 i powiem ze bateria to właśnie największy plus tej firmy.mają tak skonstruowany system że bateria trzyma przy hardkorowym używaniu o niebo dłużej niż w innych telefonach.
Stary 2013-09-17, 14:59   #735
Olcia_1983
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Negrid Pokaż wiadomość

Była sobie jesień i poszli na grzyby... Po pierwsze zbierali je do reklamówki, po drugie jak wrócili do domu to one na całą noc i następny dzień sobie w tej reklamówce leżały. Później włożyli je w tych reklamówkach do lodówki na kolejny dzień a później przebrali i usmażyli.
I wiecie co... oboje stracili wzrok na tydzień. Grzyby były dobre, ale pochłonęły toksyny z tych reklamówek. A co najgorsze ciocia była w ciąży, na podobnym etapie jak my teraz. Moja kuzynka urodziła się (w lutym) w poważnym stanie, długo leżała w szpitalu i była bardzo malutka.
Ale później było z nią wszystko ok.

Rodzice mi to w niedziele opowiedzieli bo ja nie wiedziałam.
Tak sobie myślę... masakra nie?
Straszna opowieść, a ja dzisiaj na obiad zrobiłam krupnik z suszonymi grzybami... jeśli chodzi o foliówki to staram się nic w nich nie trzymać - wszystkie warzywka, wędliny itp, od razu staram się z nich wyjmować.

Cytat:
Haahahaha mój poluje z patelni
Mój ma tak samo, ewentualnie z talerza jak już ma podane

Cytat:
Selekcja selekcją, ale to najbardziej humanitarnie otrzymane mięso jakie można jeść. Zdecydowanie wolę jeść szczęśliwą sarnę niz kurczaka z obciętym dziobem trzymanego w klatce.
Dla tego staram się chociaż jajka kupować od tych 'szczęśliwych' z wolnego wybiegu.

Cytat:
Napisane przez ejani Pokaż wiadomość
j

powiedzcie mi, a miała już któraś z Was do czynienia z kosmetykami Pallmera? mieli wczoraj swoją prezentację i dostałam sporo próbki, ale korci mnie olejek na zimno o taki http://www.ceneo.pl/13141114

co prawda polecają go po 6 miesiącu, ale jak mnie już teraz strasznie swędzi, szczególnie piersi (nie sutki) to może warto spróbować? cena nie jest jakaś ogromna, pachnie nieźle (jego akurat nie mam próbki niestety, bo bym sama podjęła decyzję) )
Używam balsamu na rozstępy tej firmy i póki co na brzuchu nic się nie pojawiło i mam nadzieję że nic się nie pojawi
Zapach rzeczywiście dosć mdły, ale balsam szybko się wchłania i nie brudzi mi ubrań.

Cytat:
ĆWICZYMY MIĘŚNIE KEGLA!
Dzięki
Olcia_1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 15:00   #736
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
ĆWICZYMY MIĘŚNIE KEGLA!
o masz ja zapominam ....
dobrze że przypomniałaś
Stary 2013-09-17, 15:02   #737
OlusiaS
Wtajemniczenie

ja mam iphona 4s i bateria jest do D,a tz ma 5 i zadowolony,malo laduje.ale ogolnie zadowoleni jestesmy
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 15:03   #738
Shizu48
Raczkowanie

Cytat:
ĆWICZYMY MIĘŚNIE KEGLA!
Tylko o tym napisałaś i od razu się "wewnętrznie ścisnęłam", a jestem w pracy i koleżanka taka zmartwiona się do mnie nachyla "Zuza, coś się stało? Co Ty taka skupiona nagle?"

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
o masz ja zapominam ....
dobrze że przypomniałaś
Właśnie też zapominam Chyba ustwię sobie przypomnienie w tel..
Stary 2013-09-17, 15:03   #739
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Muminek trzymaj sie!!! Nie ma co sie denerwowac na zapas, sciskam mocno kciuki za was

Ja wczoraj mialam ciezki dzien i na pocieszenie chce sobie sprawic nowy telefon, ale sie na tym zupelnie nie znam. Moze zna sie ktoras na tym? Bo tz namawia mnie na samsunga s4 (kieruje sie tym ze on ma s3 i chce sobie porownywac), a przeciez sa jeszcze inne telefony iphone 5, htc one, ale ja nie rozumiem nawet tych testow wszystkich!!! Jak dla mnie maslo maslane. Moze ktoras ma jeden z tych telefonow albo cos slyszala?
Ja kocham Samsungi i nie chce żadnego innego telefonu teraz mam nota o tego http://www.samsung.com/pl/consumer/m...GT-N7100RWDXEO ma bardzo duży wyświetlacz co ułatwia serfowanie po internecie,mąż ma iphona 4s ale jego wyświetlacz jest dla mnie za mały
Stary 2013-09-17, 15:03   #740
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko o tym napisałaś i od razu się "wewnętrznie ścisnęłam", a jestem w pracy i koleżanka taka zmartwiona się do mnie nachyla "Zuza, coś się stało? Co Ty taka skupiona nagle?"

.
Stary 2013-09-17, 15:04   #741
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Cytat:
Haahahaha mój poluje z patelni
Mój poluje na kurczaki w kfc

Cytat:
To jest nieoficjalny macierzyński. Z grubsza dobra wola pracodawcy Dostaje 100% pensji przez 6 miesięcy.
Takiego pracodawcy to ze świecą szukać

Właśnie wyczytałam, ze spanie na plecach można nabawić się problemów z hemoroidami...
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 15:05   #742
Shizu48
Raczkowanie

Cytat:
moj mąż ma iphona 4 i powiem ze bateria to właśnie największy plus tej firmy.mają tak skonstruowany system że bateria trzyma przy hardkorowym używaniu o niebo dłużej niż w innych telefonach.
Oj kurczę, to u mnie inaczej, też mam iPhone4, ale baterię muszę z każdym kładzeniem się spać podłączyć na całą noc.. Tylko że ja mam bardzo dużo aplikacji, od wizażu, po komiksy, muzykę itd, kiedyś musiałam wszystko pousuwać na 3 dni to telefon działał w tym czasie bez ładowania, a dzwoniłam i pisałam normalnie więc wydaje mi się że od aplikacji najwięcej zależy
Stary 2013-09-17, 15:09   #743
senira666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kocham Samsungi i nie chce żadnego innego telefonu teraz mam nota o tego http://www.samsung.com/pl/consumer/m...GT-N7100RWDXEO ma bardzo duży wyświetlacz co ułatwia serfowanie po internecie,mąż ma iphona 4s ale jego wyświetlacz jest dla mnie za mały
wiele zależy od tego do czego telefon ma być używany. Czy jako telefon czy jeszcze jako tablet i do tego zabawka itp... po tym trzeba podejmować decyzje co do marki

Cytat:
Oj kurczę, to u mnie inaczej, też mam iPhone4, ale baterię muszę z każdym kładzeniem się spać podłączyć na całą noc.. Tylko że ja mam bardzo dużo aplikacji, od wizażu, po komiksy, muzykę itd, kiedyś musiałam wszystko pousuwać na 3 dni to telefon działał w tym czasie bez ładowania, a dzwoniłam i pisałam normalnie więc wydaje mi się że od aplikacji najwięcej zależy
a wyłączasz aplikacje chodzące w tle ?? bo one mogą zżerać baterię.
Stary 2013-09-17, 15:12   #744
Shizu48
Raczkowanie

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;42852262]
Właśnie wyczytałam, ze spanie na plecach można nabawić się problemów z hemoroidami...[/QUOTE]

Boże, teraz już chyba wszystko szkodzi Ja śpię cały czas na brzuchu (jeszcze mogę, brzusio dopiero co zaczyna wystawać), więc nawet nie biorę się za czytanie.. Bo pewnie mojemu Guciowi już wyrosły uszy przez tą pozycję
Stary 2013-09-17, 15:12   #745
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
wiele zależy od tego do czego telefon ma być używany. Czy jako telefon czy jeszcze jako tablet i do tego zabawka itp... po tym trzeba podejmować decyzje co do marki

W mim przypadku musi być wszystkim
Stary 2013-09-17, 15:13   #746
Shizu48
Raczkowanie

Cytat:
Dawniej wyłączałam bo myślałam, że to może być właśnie powodem.. I różnica była ale delikatna więc odpuściłam i przyzwyczaiłam się do nocnego ładowania.. Które wcale nie jest złe
Stary 2013-09-17, 15:17   #747
souris5
Raczkowanie

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;42852262]Mój poluje na kurczaki w kfc

Takiego pracodawcy to ze świecą szukać

Właśnie wyczytałam, ze spanie na plecach można nabawić się problemów z hemoroidami...[/QUOTE]

Nie tylko z hemoroidami, ale w ogóle z niedotlenieniem nawet bo ciężar macicy przygniata żyłę główną i mniej tlenu i krwi przepływa dlatego najlepsze jest spanie na boku. Tak wyczytałam w jakimś mądrym poradniku.

Edytowane przez souris5
Czas edycji: 2013-09-17 o 15:26
souris5 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-17, 15:17   #748
Cicici
Rozeznanie

Cytat:
No widzialam ten, ale skoro proponuja mi 4s to czemu nie skorzystac Nie powiem bo mi tez sie samsungi podobaja i w ogole troche sie z nimi obylam, najchetniej bym tz towi zabrala ale nie zrobie mu tej przyjemnosci zeby on jak zawsze mial lepszy i wzial tego 4s , bo ja zawsze resztki zbieram
Stary 2013-09-17, 15:22   #749
OlusiaS
Wtajemniczenie

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;42852262]

A jak sie je ma,to nie powinno sie lezec na boku :P
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 15:25   #750
souris5
Raczkowanie

Zazdroszczę wam dziewczyny, że tak wam łatwo przychodzą te zakupy. Dziś od rana cały dzień chodziłam po sklepach i znowu nic nie kupiłam, chciałam sobie kurtkę kupić taką co pomieści mój brzuch przez kolejne miesiące ale nic ładnego nie było. Dla dziecka nie mam jeszcze kupionego nic, już mnie to przeraża ale z drugiej strony jeszcze będziemy się przeprowadzać i nie chce za dużo gromadzić, na razie jestem na etapie wyrzucania niepotrzebnych gratów.
souris5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości