![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zaczynam i proszę o komentarze.
Powiem tak-w oksydzie dużo lepiej!Nabiera dużo,dużo charakteru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
śliczne są, jak wiele innych Twoich wyrobów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
No i tak trzymaj. Prawda, że lepiej? ta sama wykonana praca a od razu wyższa półka.
![]() A jeśli chodzi o twoje pytanie to dosyć szybko przeszłam na srebro bo szkoda mi było mojej pracy, jednak cały czas wykonuję "wersje robocze" drutem miedzianym, którego resztki za miły uśmiech da każdy pan w zakładzie przezwajania silników. Oczywiście dla mnie przydatny jest drut miedziany od 1mm wzwyż. i wtedy mozna ćwiczyć do woli. Edytowane przez ewasko Czas edycji: 2009-09-07 o 10:42 Powód: nie skończona odpowiedż |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Przejrzałam wątek.
Podobają mi się Twoje pomysły...niby proste ale zawsze coś fajnego dodasz i nie są już takie zwykłe. Prace które szczególnie mi przypadły do gustu: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1248782136 - bardzo ciekawy kształt. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1248782136 - niebanalne. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1250717413 - bardzo delikatne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
hm... ze wszystkich wrzutków podobają mi się następujące pozycje:
maczki * miedziane * z unakitem * zielone plasterki * czarne balanserki * niebieskie kwiaty * błękitne strzałki * czerwone kółeczka * wiszące z niebieskim oczkiem * wiszące z perełką i ametystowym oczkiem * wiszące z czerwonymi kwiatkami ciekawe pomysły... szczególnie te łańcuszki z kółek... gdzieś widziałam tutoriale do ich składania... sorki za nadanie nazw, ale jakoś musiałam zrobić hiperłącza, a pisanie, że podobają mi się: te, te, te, te, te i tamte. głupio wygląda ![]() balanserki są świetne! muszą się pięknie prezentować na żywo! Czekam na dalsze wrzutki!
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Iwogg, bardzo się cieszę, że ostatnio zaglądasz do mnie regularnie
![]() Triszko, dziękuję ![]() ![]() Lubomirko, dziękuję. Robienie takich kolczug to dopiero wyzwanie, ciekawa jestem ile czasu zajmuje chłopakom wyplecenie całości z tysięcy ogniwek ![]() Dzięki Ayumi za opinię ![]() Violletto, witamy na forum ![]() Ewasko, teraz i ja Cię rozumiem. Ogniwkowych posrebrzaków więcej nie będę robić. Madia, cieszę się, że wybrałaś coś u mnie no i fajnie, że podoba Ci się coś ze starszych prac. Poice, wielki cmok za podtrzymanie na duchu ![]() Killa Ree, dziękuję Ci za przejrzenie całego wątku i nadanie moim pracom nowych nazw ![]() Wrzucam dziś zdjęcia nowych prac i jak zwykle czekam na Wasze opinie.
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
We wszystkich trzech chętnie bym chodziła, są bardzo fajne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
www.dulcedo.pl
|
Drugie bardzo ładne. A taka zbroja to pewnie kilka ładnych tygodni
![]()
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
Wszystkie 3 pary mi się podobają,ciężko wybrać,ale chyba...tak,chyba stawiam na dwójkę
![]() ![]() Tylko zdjęcia jakieś ciemne Ci wyszły hmm... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
No śliczne, wszystkie trzy mi się podobaja, nie wiem który wybrać..Jakby mnie ktoś zmusił to chyba drugi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Labradoryt tak. Uwielbiam ten kamień. W sumie wszystkie ładne, ale labradoryt to jest to.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Drugie są najładniejsze dla mnie. Te z labradorytem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pozostałe też bardzo pomysłowe.
![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
Milko, Lubomirko, Ayumi, Ewasko, Iwogg, Naila, Haniu - dziękuję Wam
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Strasznie mi się podobają te "kolczugowe" przeplatanki. Te ostatnie też są fajnie, delikatne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
Pierwszy raz oglądam Twoją biżu i co pierwsze....masz swój styl, pierwszy raz widzę biżuterię tego typu-bardzo zresztą ciekawą. Uważam, że to bardzo dobrze, gdy ktoś ma swój własny styl-potencjalny klient wie czego szukać u danego projektanta, artysty. Nie mam nic przeciwko, gdy ktoś poszukuje, próbuje czegoś nowego ale nie wolno przesadzać... Po drugie, biżuteria utrzymana w pewnym charakterze nie traci na różnorodności i jest naprawdę pięknie wykonana. Po trzecie jest w moim typie-uwielbiam dłucie kolczyki...
Jest na co patrzeć-oby tak dalej... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
drugieeeeee
![]() splot genialny! masz zdrowie ![]() ![]()
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
Zuterio - Twoje prace sa piekne i wyjatkowe....a oksyda dodala im wiele uroku....Nie jest odosobniona z tego co widze - mnie rowniez oczarowaly kolczyki z labradorytem
![]() ![]() ![]() Edytowane przez poppppy Czas edycji: 2009-09-16 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
A ja nieśmiało obstawię trzecie
![]() ![]()
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
Śliczne prace, a labradorytowe na bank podobają się dzięki splecionym ogniwkom, cudnie wyglądają. Niezwykle fajnie jest znalezc chwilke czasu, na przejrzenie forum i poogladanie takich perełek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
Madio, dziękuję za opinię i za to że zajrzałaś do mnie ponownie
![]() Whitecoffe, wielkie dzięki za tyle miłych słów. Cieszę się bardzo, że akurat u mnie pierwszy raz zobaczyłaś prace wykonane tą techniką, choć musisz wiedzieć, że oczywiście nie ja jedna upodobałam sobie ogniwka ![]() ![]() Killa dziękuję ![]() Poppppy, dziękuję z odwiedziny. Fajnie, że Ty również tak pozytywnie wyraziłaś się o moich oksydowanych pracach ![]() Heurku, jak miło, że spodobały Ci się te niepozorne ![]() Dwaslonca, sama jesteś chainmaillową mistrzynią, nawet nie wiesz, jak się cieszę, że tak pozytywnie oceniłaś moje prace. Dziękuję Ci bardzo i czekam aż znajdziesz chwilkę czasu i odświeżysz swój ogniwkowy wątek ![]()
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Zawsze podziwiam osoby z nowymi pięknymi pomysłami. Wszystkie z ostatnich wrzutów baardzo, bardzo, ale T E nosiłabym non stop. Skromne, ale bogate, delikatne, ale widoczne, piękne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
Prześliczne, misterne, ale delikatne i nie przeładowane - czyli to, co tygrysy lubią najbardziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
Dario, bardzo się cieszę, że i Tobie spodobały się te najskromniejsze z ostatniego wrzutu
![]() Kulkam, dziękuję Ci ![]() Pokazuję dziś kolejne prace, postanowiłam, że koniec z niepoważnymi nazwami, skoro biżu zaczęła wyglądać nieco powazniej ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=351036 Chainmaille w moim wykonaniu, będzie mi miło jeśli skomentujesz ![]() Edytowane przez zuteria Czas edycji: 2009-09-18 o 13:01 Powód: zapomniałam o zdjęciach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
O jak cudnie Zuterio - coraz bardziej zachwyca mnie ta technika...jeszcze troche i bede sama chciala tak umiec
![]() ![]() 1. piekne, z checia bym ponosila ![]() 2. sliczne i bardzo ciekawe - ponadto kolorki moje ![]() 3. tutaj jak dla mnie troszke za mdlo, neutralnie.....ale cala forma super 4. tez fajnie i ciekawie...ciekawi mnie tylko jak wygladaja w uszkach, bo troche mam wrazenie (moze bledne) ze bigle sa za dlugie w stosunku do reszty Bransoletki ogolnie super - tylko bardziej podobaja mi sie kamyczki zielone, a splot z tej piaskowej ![]() Ogolnie bardzo pozytywne wrazenie, napewno bede do Ciebie regularnie zagladac bo podobaja mi sie Twoje prace.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
www.dulcedo.pl
|
Świetne prace. Bransoletki jeśli ptrasz obie ładne
![]()
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
oj cos zaniedbałam Twój watek a tu tyle wspaniałych rzeczy się pokazało! Strasznie podobaja mi się te kolce i ta bransa..... Przejście na srebro i oksyde zdecydowanie Ci słuzy-choc w temacie oksydy jestem nieobiektywna bo ja bym w niej wszystko zanurzała
![]()
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
Bardzo podobają mi się pierwsze kolczyki (wszystkie mi się podobają, ale pierwsze najbardziej). Zdradź mi, proszę, nie zastanawiałaś się nad tym, by wymienić sztyft na bigiel? Sztyfcik w tej kompozycji wydaje mi się aż nadto delikatny. To tylko moje zdanie oczywiście, takie "co by było gdyby". Za cały wrzut należy Ci się stos pochwał.
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
Poppppy, dziękuję, że pokusiłaś się o skomentowanie każdej pracy z osobna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lubomirko, dziękuję Ci. Też lubię to połączenie kolorystyczne, bo wydaje mi się bardzo kobiece. Dzięki Reverie, ja też pokochałam oksydę ![]() Yori, dziękuję. Co do kolczyków z granatem to brałam pod uwagę tylko inne sztyfty ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.