![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuszki i nie tylko:)
niestety tego nie
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Nic nie znalazłam ,pzdr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
narazie niestety nic ..
![]()
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
sweterek w romby+tunika wrzosowa+szary sweterek+sweterek w paski chętnie wymienię na:
Redherring 8, małe plamki na przodzie,nie wiem czy do sprania nie próbowałam George 10 i plecak Nike z wadą Napisz jak Ci pasuje ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- niechcacy odp u siebie, ale juz śle do ciebie ![]() fajnie ![]() całkowita długość sweterka w romby - 53 cm długość od pachy w dół - 33 cm Napisz czy dalej Ci pasuje, czekam na odp ![]()
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś u mnie za coś z tego:
-Fioletowy kuferek, nie mieści A4 -Sweterek long rozmiar M, mam go z wymiany ale okazał się trochę za duży -pudełko na śniadanie Tupperware -książka "Zakazane gry" -Nicci French Fatalna namiętność ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
ok fajnie
![]()
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
wpadły mi w oko rekawiczki.
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1288110709 pytalas u mnie o tunike z golfem.
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
wiem że torebka to za mało
![]() ![]() będę robiła, ale nie mam jak zrobić zdjęć-mam tylko aparat w komórce ale to jakaś porażka, jutro MOŻE będę miała jednak cyfrówkę... planuję jeszcze wrzucić: cały żel pod prysznic lirene dwu fazowy płyn do demakijażu bielenda-raz uzyty więc możńa powiedzieć że cały woda toaletowa avon brazil beat-ubytek z 50 ml może 15-20 % pumę flowing-ta różowa-prawie cała-75 ml-soothing deodorant natural spray cały nie użyty ani razu peeling myjący z żurawiną z naturii-joanna-100 ml odżywka do włosów pantene pro-v -było 200 ml zostało ok 175 lub 180 ml co jeszcze............. na pewno biżuteria-wisiory...ale to zdjęcia musze porobić czymś normalnym........ szampon w sprayu z oriflame-dwa razy psiknięty a co byś jeszcze chciała?? może akurat znajdę coś co by Ci odpowiadało ![]()
5, 10, 14, 15, 20, 25, 30, 35, 40 ![]() Edytowane przez harajuku-fish Czas edycji: 2010-11-05 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
szczerze mowiac nie mam pojecia z czego jest ta plamka
![]() gdy upralam tunike normalnie to nie zeszla. moze jesli sie ja namoczy to zejdzie. sama nie probowalam a nie chce Cie oszukac. ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- ciezko bylo zmierzyc (mam tylko linijke ![]() ale mniej wiecej tak: szerokosc - 44 dlugosc mierzona od samego poczatku golfu - 94 zapomnialam dodac ze wymianka jest bez paska. jasne zastanow sie spokojnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
na metce jest napisane:
72% Wiskoza 28% Poliamid ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- to ja jestem za wymianka. jedyny problem jest taki ze chcialabym wyslac Ci paczke dopiero 10 listopada (bo poki co mam noge w gipsie). co Ty na to?
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się ten sweterek:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1288109440 ale muszę się jeszcze zastanowić czy takiego nie mam przypadkiem podobnego bo tego typu sweterków mam sporo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
masz sliczne buciki,niestety nie moj rozmiar, poza tym nic dla siebie nie znalazlam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
hej, niestety nic nie znalazła, na razie szukam rzeczy tylko z wishlisty
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
w tej chwili ta torebka karmelowa jest zarezerwowana-negocjuję wymiankę. Jeżeli nic z tego nie będzie to mogę się wymienić z Tobą na te dwie torebki które wybrałaś na te butki.........nic innego na wszelki wypadek Ci nie wpadło w oko??
będę wklejać jeszcze kosmetyki więc może? a i prosiłabym Cie abyś mi zrobiła zdjęcie tych balerin na nodze.......muszę zobaczyć jak się stopa w nich układa.....mam specyficzne stopy i muszę coś zobaczyć ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za czarną kosmetyczke do powieszenia ikae i skinoren?
![]() |
#115 | ||
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za tę zieloną koszulkę z Fishbone rozmiar S?
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji ![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
tak sobie myślałam o tej tuniczce jeszcze tak btw
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
niestety na razie nic;(
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.