|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zaczynam i proszę o komentarze.
Zauroczyły mnie pierwsze. Maja w sobie to coś.
|
|
|
|
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
O kobieto, co za postęp.
Z tego wrzutu podoba mi się absolutnie wszystko a jeśli mogłabym sobie z tego wybrać jedne to byłyby to trójeczki.
|
|
#123 |
|
Rozeznanie
|
Moja Droga, za wszystkie prace daję Ci same
. Cudnie wyglądają grubsze ogniwka, niestety na stanie takich nie posiadam ( bo wydaje mi sie ze z nich stosunkowo mało splotów można zrobic, ale za to te ktore mozna wygladaja zjawiskowo, jeszcze w tak świetnej oprawie.
|
|
|
|
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
O rany, o rany, cóż za piękne, kunsztowne, a jakże zwiewne kolczyki
no brawo! Ale bransolety... Kochana!!! Są arcy, ekstra, fajne... ufff, sorki, słów mi brakło... jeszcze sobie popatrzę
|
|
#125 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkie piękne, dla mnie pierwsze kolczyki i bransoleta z brązowym kamieniem. na szóstkę z plusem.
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej podobają mi się drugie (bo bardziej są w moim stylu: długie
) Ale pierwsze trzecie też są ładne. Bransoletka podoba mi się ta pierwsza ze względu na duży kamień. Dzięki temu bransoletka ma charakterek. Widzę, że zaczynasz robić z tych "kolczug" swój znak rozpoznawczy
|
|
|
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
zuteria, od poczatku Twojej obecnosci tu obserwuje z wielka sympatia Twoj rozwoj
i jestem zachwycona tymi ostatnimi pracami! z niecierpliwoscia czekam na nastepne!
|
|
|
|
|
#128 |
|
Przyczajenie
|
ladniutkie...podobaja mi sie..takie z nutka fantazji
![]() ja niestety jeszcze nie mam sie czym pochwalic...ale dzielnie sledze Wasze prace Pozdrawiam |
|
|
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
Iwogg, dziękuję, te najprostsze bigle wydały mi się najodpowiedniejsze.
Haniu, dziękuję ![]() Dwaslonca, dziękuję, zarumieniłam się po Twoim komentarzu A ja właśnie teraz posiadam tylko grube ogniwka, dobrze mi się z nimi pracuje, ale tak jak mówisz z cieńszego drutu można wykonać więcej splotów, dlatego już nie mogę się doczekać, kiedy w moje ręce wpadną właśnie takie![]() Heurku, dziękuję Ci ![]() Ewasko, dziękuję Ci strasznie za tę szóstkę, od razu poprawia humor ![]() Madio, dzięki za odwiedziny. O tak, ogniwka to moja największa miłość w biżuterii obecnie ![]() Rhogata, dziękuję Ci za ciepły komentarz. Nawet nie wiedziałam, że jeszcze odwiedzasz mój wątek, bardzo się cieszę ![]() Dzięki Martyna. Dziewczyny, trzymajcie kciuki, żeby moje prace spodobały się też Candi z Modnej. No dobrze, to dziś kolejna porcja kolczyków. Wydawało mi się, że już lepiej sobie radzę ze zdjęciami, zrobiłam ich dziś bardzo dużo, ale chyba jednak zostałam pokonana. Proszę Was o opinie.
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
nie no rewelacyjnie Ci wychodzi ta technika!!!! jestem pod ogromnym wrażeniem!!! dwie ostatnie pary kolcy boskie!!!!
Edit: no i kciuki bede trzymała oczywiście ![]() Z zdjęciami też mam zawsze problemy i mysle że to może być jedyny słaby punkt przy zgłoszeniu do Modnej bo prace sa rewelacyjne
Moje próby z drucikami Moje decoupage blog ,,Rób to co lubisz a nigdy nie będziesz pracował"Konfucjusz Edytowane przez Reverie1 Czas edycji: 2009-09-22 o 17:22 |
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Środkowe mi się podobają.
Też czekam na odp. z Modnej.
|
|
|
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Reverie, fajnie, że Ci się podobają
Przyjrzałam się Twoim zdjęciom w galerii, niektóre są bardzo ładne, inne troszkę ciemne, ale prace i tak wyglądają świetnie, bo wiesz, one bronią się same![]() Iwogg, powodzenia! Ayumi cieszę się, że wpadły Ci w oko te dwie pary Co do ogniwek to są one dość masywne w rzeczywistości, najgrubsze mam z drutu 1,25. No i przyznaję, że używam kupionych, nie robię sama póki co
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
Moje typy tow kolejności czwarte i trzecie , bo najlżej wyglądają i kolorystycznie też najfajniejsze.
|
|
|
|
|
#135 |
|
Wtajemniczenie
|
nie umiem zdecydować, które mi się najbardziej podobają...
piękne są te kółeczkowe sploty ![]() szczególnie mnie frapują te, które wyglądają jakby zaplecione jedno przez drugie... śliczne po prostu
|
|
#136 |
|
Wtajemniczenie
|
Udany wrzut
Trzymam kciukolce za przyjęcie do modnej
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Rozeznanie
|
Milko, Killa, Heurku- dziękuję
Naila, masz rację, zdjęcia są do kitu. Powinnam się wstydzić, tym bardziej że zawsze robię fotki w dzień Te ostatnie były robione na zewnątrz, tyle, że w cieniu, bo w słońcu srebro za bardzo się błyszczało. Będę próbować może o innej godzinie. Ach, chciałabym robić takie zdjęcia jak Twoje Ciekawa jestem czy dużo czasu na nie poświęcasz czy też doszłaś do wprawy i fotki to dla Ciebie nic strasznego?
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie czasem wychodzą nieładne zdjęcia, ale próbuję, żeby jakoś to wyglądało.. Podstawa to światło. Najlepiej wychodzą zdjęcia od południowej strony ok 13 godz.
Nigdy w pełnym słońcu, raczej osłonięte, bo wtedy kolory nie takie. Jak nia ma warunków, to przy jakimś mocniejszym oświetleniu żarówkowym, imitującym światło dzienne. Ogólnie to głównie ćwiczę, czasem coś popoprawiam w Photoshopie. Ćwiczę już ponad 2 lata
|
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Śodkowe najnajnaj
![]()
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej podobają mi się pierwsze, drugie i przedostatnie.
|
|
|
|
|
#142 |
|
Rozeznanie
|
Poice, Madia- cieszę się, że się spodobały. Naila,, walka trwa
Z czasem muszę dojść do wprawy
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=351036 Chainmaille w moim wykonaniu, będzie mi miło jeśli skomentujesz ![]() Edytowane przez zuteria Czas edycji: 2009-09-24 o 16:42 Powód: wgranie fotek |
|
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
Zuterio - idziesz jak burza....echhhh zeby moje prace w takim tempie powstawaly....kiedy Ty to robisz?
![]() Kolczyki boskie.......szczegolnie Serenade - splot wyglada jak korona - ekstra. Blueberry cake - tez piekne...i kolorek Z poprzedniego wrzutu Menulyje sa zachwycajace...Ponadto Dressed in black i Aquarium maja ciekawy ksztalt... Najmniej podoba mi sie Kumiko.....ze wzgledu na ta pustke posrodku..... Ogolnie - ![]() Zdjecia wydaje mi sie nadal ciut za ciemne i swiatlo nie jest rownomiernie na nich rozmieszczone - przez co np mi byloby trudno poprawic je w PS...ale ja tez dopiero sie ucze robic zdjecia, wiec moge sie mylic
Edytowane przez poppppy Czas edycji: 2009-09-24 o 17:44 |
|
|
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo podobają mi się obie pary. Pierwsza klasyk super elegancki. Drugie śliczne te sploty i jadeit do tego. Szał. Zdjęcia wg mnie deczko za ciemne, ale ja się nie znam i też nie potrafię robić zdjęć.
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 2 nowe pary sliczne ![]() co do zdjec, uwazam, ze sa wciaz nieco zbyt ciemne i polecalabym inne tlo niz biale |
|
|
|
|
|
#146 |
|
www.dulcedo.pl
|
Czarnulki klasyczne, zresztą druga propozycja też bardzo sympatyczna.
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
obie pary zankomite ze wskazaniem dla tych czarnych kulek
|
|
|
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
Prace jak zwykle śliczne i tak misternie "zaplątane" - podziwiam! Ale zdjęcia zdecydowanie za ciemne. Może spróbuj obejrzeć je na innym monitorze?
|
|
|
|
|
#149 |
|
Rozeznanie
|
Prace świetne, ale zdjęcia na pewno wymagają poprawy. Sama spędziłam mnostwo czasu na wykonywaniu poprawnych zdjęc, czego i tak do konca jeszcze nie opanowałam. Po odbiciu na jednej z par
zauważyłam, że robisz zdjęcia przy oknie i dobrze - tylko sprobuj zrobic białą kartką cień, żeby zniwelować cień rzucany przez kolczyki. Na pewno w aparacie masz mozliwość podniesienia jasnosci zdjęcia - wykorzystaj to. Nawet kiedy zdjecie bedzie wydawalo ci sie bardzo jasne na aparacie, latwiej bedzie je oprawic niz ciemne zdjecie. Mi pomogl takze namiot bezcieniowy, czasem jednak okazuje sie ze aparaty maja wieksze mozliwosci, poeksperymentuj z aparatem. Powodzenia w fotach
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
No, proszę - jakie ładne prace
Fajnie tak zajrzeć tutaj co jakiś czas i zobaczyć kolejna zdolną osóbkę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.

.
( bo wydaje mi sie ze z nich stosunkowo mało splotów można zrobic, ale za to te ktore mozna wygladaja zjawiskowo, jeszcze w tak świetnej oprawie.
no brawo! Ale bransolety... Kochana!!! Są arcy, ekstra, fajne... ufff, sorki, słów mi brakło... jeszcze sobie popatrzę

jestem również
Ciekawa jestem czy dużo czasu na nie poświęcasz czy też doszłaś do wprawy i fotki to dla Ciebie nic strasznego?