![]() |
#2161 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Cytat:
![]() aha i podobno nalezy stosowac 3 mies potem przerwa i nastepne 3 ..... + moja siostra brala tabletki tej samej firmy ![]() ale ona serio lysiala + wlosy byly wszedzie w kuchni i w sypialni, podobno nie dalo sie zyc ![]() Cytat:
![]() ** oki lece na pump ![]()
![]() |
#2162 | |
Zakorzenienie
|
dajcie spokój ![]() ja matka dzieciom i takie balety ![]() Cytat:
![]() a cóż to za dziwne pomysły ![]() tż-towi trzeba było zostawić ![]() w sumie to nie pamiętam drogi powrotnej, więc mam nadzieję, że dobry ![]() niby każdemu, ale zdarzyło się akurat mnie ![]() ok, koniec tematu ![]()
![]() |
#2163 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nikt ci czasem drinka nie podrasowal? Cytat:
![]() ![]() Dzis mialam niespodzianke w pracy. Jade sobie do pracy, a tu zaraz przy wjezdzie na naszym terenie pol drzewa lezy przy drodze ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() *** jutro sie nowe apprentice zaczyna ![]() ![]() a dzis kolega tz mowil, ze ogl wczoraj jakis program nowy Hotel (czy jakos tam) podobno wiekszosc staffu to nasi rodacy .... przychodzacy pijani do pracy ![]() widziala ktoras ....? i aby nie bylo, kolega smiechem zartem o tym wspomnial. Do Polakow nic nie ma .... no przynajmniej nie do mojego TZ ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- oki tz znalozł podobno sie sposmiac mozno ![]() http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠.com/programmes/t...el/4od#3186661
![]() |
#2165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żenada ![]()
![]() |
#2166 |
Zadomowienie
|
Oj jazda samochodem-nie cierpie jak nie uzywaja kierunkowskazow. Nie ma chyba nic prostszego. Ale sa ludzie, ktorzy jadac prosto na rondzie wlaczaja, ze skrecaja np w prawo. Albo jazda nie z tej lini, Ja stoje na zewnetrznym- jade prosto, jakis van stoi na wewnetrznym i kierunkowskaz w prawo i co robi- jedzie prosto i mi zajezdza droge, a jak ja trabie to mi macha, ze to moja wina. Dobrze, ze wtedy nie jechalam szybko bo bym go stuknela.
Mojego TZ za to denerwuja ludzie, ktorzy maja wlaczone swiatla postojowe podczas jazdy, jak jest ciemno, albo jest ograniczona widocznosc. Przeciez tych swiatel wogole nie widac ![]() A teraz kremy itp- kiedys mialam problemy z przesuszona skora, a na dodatek uczulalo mnie wszystko. Probowalam roznych kremow i zeli pod przysznic, nie pomagalo nic. W koncu sprobowalam simple i to byly jedyne kosmetyki, z tych wyprobowanych, ktore mnie nie uczulaly. Teraz jest lepiej, ale ciagle ich uzywam na zmiane z innymi.
#2167 |
Wtajemniczenie
|
mysmy ogladali Hotel z tztem
![]() ![]() polacy wyszli jka wyszli, ale angole nie lepiej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobno caly przekroj tam jest .... tz bierze prysznic i oglaamy ![]() ps. koleznka kiedys poczetowala mnie kanapka z litewskiego chleba dzis kupilam i nie moge przestac tego zrec ...... ![]() ciemny,zbity, podobno bez konserwantow, pychaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa
![]() |
#2169 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w sumie to śmiesznie było gdybym przechodziła obok tego zakładu fryzjerskiego to bym sama z siebie tam nie weszła (wiecie taki salon na poboczu z trzema fotelami) dziewczyna ładny kolor mi zrobiła ale krzywo grzywkę obcięła, powycinała pasemka ze środka głowy ![]() druga fryzjerka, która tam była miałą dziadka polaka ![]() ![]() Cytat:
jak nie miałam kasy i musiałam zadowolić czymś z High Street ![]() nadal się zmagam ze zmianami na żuchwie ![]() ja pucuję swoją twarz z taką zaciętością jak beafrance ![]() myją ją Lemon & Tea Tree Facial Wash Essential Care, co drugi dzień robię peeling Dark Angel Lush do tego maseczka French Clay Mask Kimberly Sayer a na koniec ta znienawidzona przez was Weleda Lavender a na dzień Kimberly Sayer SPF25 ufff ![]() Cytat:
tyle razy stałam na podporządkowanej i czekałam jak tu wjechać na główną a tu myk i mi pajac skręca bez kierunkowskazów aż mam ochotę wysiąść i mu faków nawrzucać ![]() poza tym nie mogę ścierpieć ludzi którzy jeżdżą 10-20 mil poniżej limitu, zazwyczaj są to osoby starsze, które nie powinny w ogóle mieć prawka Cytat:
wystarczą mi historię o zappijaczonych krajanach z życia kiedyś stoję w sklepie w UK i wpada koleś i drze się na całe gardło: "gdzie jest wóda, ku*wa" ![]()
![]() |
#2170 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() Edytowane przez maatra Czas edycji: 2011-05-10 o 07:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kofi nie poddawaj sie tak latwo ![]() Ojj, uwazaj na te specyfiki do piekarnika, zwykle sa to jakies bardzo mocne zasady i wdychanie tego w Twoim stanie nie jest polecane. Generalnie w zadnym stanie, jak sie tak nad tym zastanowic ![]() Cytat:
![]() ![]() A wiecie, ze mi raz ktos wrzucil jakies swinstwo do drinka? Ale akurat sie tak zlozylo, ze ja wypilam tylko 2 lyki (czulam sie po prostu jakbym byla na dobrym rauszu, mimo, ze pilam sama colę), reszte dopil moj kolega. Film mu sie urwal na kilka godzin!~ ![]() Nie wiem, czy Wam to juz mowilam, ale kiedys, w zamierzchlej przeszlosci pracowalam w hotelu przez ponad pol roku. Jako recepcjonistka. To byl bardzo ladny hotel i mialam wejsciowke do SPA za darmo... ![]() ![]() Cytat:
![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2172 | |||||||
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() musze sprobowac tej ziaji do rak ![]() Cytat:
![]() co to chusteczka muslinowa ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i przybij piatke co do pielegnacji ![]() pogooglam o tych twoich kosmetykach ![]() Cytat:
a co do drinka ![]()
![]() |
#2173 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny,
przepraszam, ze Wam sie wtracam w rozmowe, ale moze jest ktoras z Yorku, albo byla w Yorku. Podjelam spontaniczna decyzje, zeby pojechac na weekend do Yorku i moze ktoras moglaby mi polecic jakis bed and breakfast z parkingiem. Z gory dziekuje za odpowiedz |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Zakorzenienie
|
spoko spoko
![]() oczywiscie wszytsko to ustwione i troche sztuczne ..... ale posmiac sie mozna a dzis apprentice ![]() zanka ale tylko an 1dnodiowej wycieczce wiec nie pomoge ........ jednak sprawdz poprostu tu booking.com ![]() *** dzis znowu piknie, slonce lato i ja cala rozowo- zielona jestem ![]() lece cos przekasic papappaap
#2175 |
Zakorzenienie
|
obejrzalam odcinek polskiego x factora yyyyyyyyyy ale żenła. gdyby to mialo byc rozumiane jako parodia angielskiego programu to rozumiem ale jak to jest na powaznie ...
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 |
Rozeznanie
|
A ja sie wzielam i wypelnilam aplikacje o tymczasowe prawko, w czerwcu zaczynam jazdy i mam nadzieje niedlugo dolacze do grona tych kierowcow o ktorych tak tu ladnie piszecie
![]() Mnie najbardziej denerwuje to czajnikowanie sie na rondach (nikt nie chce jechac pierwszy) ale pewnie bede robila tak samo i jako pieszego szlag mnie trafia, jak musze przejsc przez ulice iczekam az przejedzie 10 samochodow, kazdy z nich skreca wiec moglabym spokojnie przejsc ale nikt nie uzywa kierunkow!! ![]() Wypadajace wlosy to niestety moj problem, juz nie wypadaja tak bardzo, ale mialam taki okres ze bardzo duzo ich stracilam i juz nie odzyskalam. Duzo rzeczy stosowalam, tabletki, szampony apteczne, zwykle, teraz zaczelam wcierac w skalp napar z pokrzywy, wax raz w tygodniu, lykam skrzyp, mam tez silice, kupilam tez olejek kokosowy bo bardziej sie sklaniam ostatnio w strone naturalnej pielegnacji. Z cera jak juz pisalam kiedys dopiero kosmetyczka mi pomogla, jak sie lato skonczy to wracam do kwasow, w domu staram sie przede wszystkim dokladnie oczyscic i nie zapychac kremami, podkladami itp ale takiego rytualu jak beafrance nie odprawiam jeszcze... Mialam cos jeszcze pisac ale przerwa mi sie konczy... ![]() ooo apprentice dzis trzeba obejrzec a w polskim factorze kto siedzi w jury? Kuba?
Edytowane przez anka! Czas edycji: 2011-05-10 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja mam z Eve Lom i sanctuary (eve lom najdelikatniejsze) http://www.evelom.com/product/shop+p...+cloths+x+3.do powtarzaj sie powtarzaj ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() natomiast juz jestem zawiedziona XFactor tutaj - Gary Barlow nudziarz ma byc w jury.... jemu troche charyzmy brakuje ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jakich kwasow uzywasz ? (czy moze u kosmetyczki robisz? ) Cytat:
![]() ![]() a przezyc hotelowych wspolczuje ![]()
![]() |
#2179 |
Wtajemniczenie
|
od kiedy peeling zaczal mi podrazniac skore, te muslinki okazaly sie zbawienne
![]() nie sa tanie, ale wystarcza na lata ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 |
Rozeznanie
|
Beafrance latka niestety leca caly czas
![]() ale sposob pielegnacji szczerze podziwiam, mi brakuje cierpliwosci i zapalu, ale i tak jest o niebo lepiej niz kiedys najpierw mleczko, potem olejek, na koniec hydrolat Kwasze sie u kosmetyczki i wdomu dla podtrzymania efektow. Stosowalam kwas pirogronowy na przebarwienia (fantastycznie rozjasnia!) i migdalowy
![]() |
#2181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anka, mozesz mi przypomniec gdzie ta Twoja kosmetyczka mieszka i ile bierze za zabiegi??
![]() |
#2182 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a przebarwien ci u mnie ze hej...a tu slonce coraz mocniejsze (a ja nie cierpie filtrow wrrrr )
![]() |
#2184 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a Kuba wydawal mi sie smieszny jak mieszkalam w PL ..... teraz widze ze on tylko "kopiuje zachod" zero wlasnej inwencji palanina paplanina paplanina i machanie rekami + wieczne gadanie o tym jaki on jest stary i ze nie jest gejem albo jest .... ![]() ![]() apropo tego co bakta napisala to pamietam jak bral udzial w tym miedzynarodowym idolu..... Czekalam z zapartym tchem, co takiego nasz wspanialy czlowiek powie, jak ich zruga i jak im "nagada" ![]() no i go (kube) odrazu zdjeli z wizji ![]() ![]() zjesc snickersa czy nie ![]()
![]() |
#2185 |
Wtajemniczenie
|
zjesc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
ciekawe czemu one się nazywaja muslinowe??
![]() Ja mam swoja z Body shopu, 3 szt za 6 f... Nie sa najgorsze, ale nie uzywam ich do codziennej pielegnacji. Za czesto trzeba je prac albo wyparzac a z tym mam problem, i czuje jakbym troche skóre naciagala podczas mycia. Ale fajnie sie nia maseczki zmywa.duzo prosciej glinka schodzi i mniej brudu jest. Polski X Factor... Oglądałam od poczatku i niestety ale zaden z jury nie jest dobrym menagerem. CI ludzie naprawde ladnie spiewali na eliminacjach, a teraz przez zly dobor muzyki i piosenek odwalaja byle co... I jakos mniej kolorowy ten polski X Factor...
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2011-05-10 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Wtajemniczenie
|
ja zazwyczaj namaczam w cieplej wodzie i klade na twarz, pozniej zmywam, i mocze w zimnej wodzie i klade na twarz .... mi nie sciagaja skory... to raczej kosmetyk niz chusteczka
![]() wrzucam do pralki, ale sa zolte od mojego kosmetyku i to juz nie schodzi |
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie old school'owe pieluchy tetrowe to muslin squares ![]()
![]() |
#2189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mam jedną ![]() używam jako myjki dla młodego ![]()
![]() |
#2190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.