Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-09, 18:28   #2161
Kofika13
Zakorzenienie

Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane

Cytat:
Napisane przez Bakteryika Pokaż wiadomość
fryzjer mi wlasnie tlumaczyl zeby sie do tego przygotowac, zwolnic na farbowaniu i po prostu dobrze podciac w tym czasie, ale mowil ze przejdzie samo bo to hormony
z drugiej strony jakis suplement zeby to wspomoc na pewno sie przyda...

kofcia - ja mojej mamie pokaze to, ona zawsze narzeka na swoje 'piorka'
hehhe potem bedzie " na mnie" ale podobnie jak Lori - reklamacji nie przyjmuje
aha i podobno nalezy stosowac 3 mies potem przerwa i nastepne 3 ..... + moja siostra brala tabletki tej samej firmy

ale ona serio lysiala + wlosy byly wszedzie w kuchni i w sypialni, podobno nie dalo sie zyc

Cytat:
oops - ale cie maluchy podsumowaly ale masz mnostwo innych talentow
eee tam nie takie maluchy 11 klasa to 16latkowe - wlasnie przystepuja do egz GCSE

**
oki lece na pump baj baj

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”
Albert Einstein
Kofika13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 20:21   #2162
little_ola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szperrr Pokaż wiadomość
Cytat:
ktos musi trzymac fason w kawiarni... ja odpadlam, kofa tez cienko

dajcie spokój
ja matka dzieciom i takie balety

Cytat:
o rany, jak ci sie chce to wszystko robic
ja zazwyczaj myje buzie z makijazu plynem dla dziecie a pozniej krem
lub, mleczko tonik - krem
lub
Neal's Yards rose balm i zmywam chusteczka muslinowa i krem

ale nigdy wszystko na raz..... za duzy ze mnie len (chociaz nie powiem swojego czasu wydawalam jak glupia na rozmaite produkty i probowalam holistycznie podejsc do pielegnacji skory... )

napryskalam do piecyka zeby go umyc i teraz mnie leb boli....
ja sobie co najmniej raz na tydzień obiecuję, że się poprawię w pielęgnacji i wtedy korzystam z maseczek i peelingów

a cóż to za dziwne pomysły
tż-towi trzeba było zostawić

Cytat:
Napisane przez Vedma Pokaż wiadomość
Dobry kolega
w sumie to nie pamiętam drogi powrotnej, więc mam nadzieję, że dobry
Cytat:
Napisane przez beafrance Pokaż wiadomość
ups !
eeetam zdarzyc sie moze kazdemu
niby każdemu, ale zdarzyło się akurat mnie

ok, koniec tematu
little_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 20:40   #2163
lorelei
Zadomowienie

GG do lorelei

Cytat:
Napisane przez maatra Pokaż wiadomość
Te zle sygnalizacje i zle pasy, to odwieczny problem. Nie ma dnia,zeby ktos nie pojechal zla lina Mysle,ze ludzie po 60 roku zycia powinni przechodzic specjalne testy, bo to co oni odstawiaja na drodze, to glowa mala
Mnie bardziej irytuja bardzo mlode osoby, szczegolnie dziewczyny ktore nie do konca wiedza co robia, dlaczego i o co ogolnie chodzi . No i oczywiscie chlopaki na motorkach z litera L , jak jada w grupie to trzeba zachowac szczegolna ostroznosc .
Cytat:
Napisane przez little_ola Pokaż wiadomość

normalnie wstyd na calá dzielnicé....
kolezanka miala drinki pozegnalne (kilka pubów na Battersea Park Road) i albo przeholowalam, albo moja dieta tu nie pomogla albo....
film mi sié urwal i kolega odwozil mnie taksówká do domu
a niby czlowiek uczy sié z wiekiem
Oj to byla zabawa .
Nikt ci czasem drinka nie podrasowal?

Cytat:
Napisane przez Kofika13 Pokaż wiadomość
dowiedzialam sie dzis, ze kiepska ze mnie aktorka ( a myslalam, ze moze jest dla mnie szansa gdzies w bollywood
bralam udzial w jakims szkolnym projekcie, ktory byl nagrywany dla klas 11ych ....
ale moja tworczosc sceniczna zostala krotko skwitowana przez jedego ucznia "ms u cant play"
serio ja? a tak sie staralam .... no nic przynajmnej smiesznie bylo
po prostu za bardzo sie staralas i przerysowalas postac .

Dzis mialam niespodzianke w pracy. Jade sobie do pracy, a tu zaraz przy wjezdzie na naszym terenie pol drzewa lezy przy drodze . Wiatr je zlamal w niedziele. Pierwsze co zrobilam to sprawdzilam czy raport wyslalam odnosnie tego terenu . Poszlismy w czworke zobaczyc co sie stalo. Na szczescie kolega ktory robil inspekcje rok temu nic nie przeoczyl, po prostu pod wplywem sztormu jedna galaz sie zlamala i pociagnala za soba druga.
lorelei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 21:09   #2164
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lorelei Pokaż wiadomość
Mnie bardziej irytuja bardzo mlode osoby, szczegolnie dziewczyny ktore nie do konca wiedza co robia, dlaczego i o co ogolnie chodzi . No i oczywiscie chlopaki na motorkach z litera L , jak jada w grupie to trzeba zachowac szczegolna ostroznosc .
hehehe mnie jeszcze dodatkowo irytuje moj tz gdy nie slucha moich instrukcji podczas jazdy
Cytat:
no tak to w sumie wyglada

Cytat:
po prostu za bardzo sie staralas i przerysowalas postac
a ch o l e r a wie .... naoogladaj sie dzieciaki jakiegos badziewia i prawdziwej sztuki (ja ) od chłamu nie potrafia odroznic

jutro sie nowe apprentice zaczyna slyszaly

a dzis kolega tz mowil, ze ogl wczoraj jakis program nowy Hotel (czy jakos tam) podobno wiekszosc staffu to nasi rodacy .... przychodzacy pijani do pracy
widziala ktoras ....? i aby nie bylo, kolega smiechem zartem o tym wspomnial. Do Polakow nic nie ma .... no przynajmniej nie do mojego TZ

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

oki tz znalozł podobno sie sposmiac mozno

http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠.com/programmes/t...el/4od#3186661

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”
Albert Einstein
Stary 2011-05-09, 21:09   #2165
little_ola
Zakorzenienie

Cytat:
jutro sie nowe apprentice zaczyna slyszaly

a dzis kolega tz mowil, ze ogl wczoraj jakis program nowy Hotel (czy jakos tam) podobno wiekszosc staffu to nasi rodacy .... przychodzacy pijani do pracy
widziala ktoras ....? i aby nie bylo, kolega smiechem zartem o tym wspomnial. Do Polakow nic nie ma .... no przynajmniej nie do mojego TZ
oglądałam urywki, jak skakałam po kanałach
żenada
Stary 2011-05-09, 21:24   #2166
sylwunia3009
Zadomowienie

GG do sylwunia3009

Oj jazda samochodem-nie cierpie jak nie uzywaja kierunkowskazow. Nie ma chyba nic prostszego. Ale sa ludzie, ktorzy jadac prosto na rondzie wlaczaja, ze skrecaja np w prawo. Albo jazda nie z tej lini, Ja stoje na zewnetrznym- jade prosto, jakis van stoi na wewnetrznym i kierunkowskaz w prawo i co robi- jedzie prosto i mi zajezdza droge, a jak ja trabie to mi macha, ze to moja wina. Dobrze, ze wtedy nie jechalam szybko bo bym go stuknela.
Mojego TZ za to denerwuja ludzie, ktorzy maja wlaczone swiatla postojowe podczas jazdy, jak jest ciemno, albo jest ograniczona widocznosc. Przeciez tych swiatel wogole nie widac

A teraz kremy itp- kiedys mialam problemy z przesuszona skora, a na dodatek uczulalo mnie wszystko. Probowalam roznych kremow i zeli pod przysznic, nie pomagalo nic. W koncu sprobowalam simple i to byly jedyne kosmetyki, z tych wyprobowanych, ktore mnie nie uczulaly. Teraz jest lepiej, ale ciagle ich uzywam na zmiane z innymi.

sylwunia3009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 21:29   #2167
Bakteryika
Wtajemniczenie

mysmy ogladali Hotel z tztem dawno sie tak nie usmialam....

polacy wyszli jka wyszli, ale angole nie lepiej program ogolnie cudny
Bakteryika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 21:38   #2168
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
mysmy ogladali Hotel z tztem dawno sie tak nie usmialam....

polacy wyszli jka wyszli, ale angole nie lepiej program ogolnie cudny
otoz to otoz to
podobno caly przekroj tam jest .... tz bierze prysznic i oglaamy

ps. koleznka kiedys poczetowala mnie kanapka z litewskiego chleba
dzis kupilam i nie moge przestac tego zrec ......
ciemny,zbity, podobno bez konserwantow, pychaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa

Albert Einstein
Stary 2011-05-09, 21:57   #2169
szien
Wtajemniczenie

Cytat:
powodzenia szien !
a te sukienke to masz moze na avku ?

no i deszcz pada ...super
słabo zadowolona jestem z tej wizyty
w sumie to śmiesznie było
gdybym przechodziła obok tego zakładu fryzjerskiego to bym sama z siebie tam nie weszła (wiecie taki salon na poboczu z trzema fotelami)
dziewczyna ładny kolor mi zrobiła ale krzywo grzywkę obcięła, powycinała pasemka ze środka głowy poważnie, jak pijany fryzjer

druga fryzjerka, która tam była miałą dziadka polaka razem z nią, w zakładzie, była jego 7letnia córka która usiadła na fotelu obok i całe 3 godziny nawijała jak nakręcona aż się popłakałam ze śmiechu...

Cytat:
no wiem, ze effeclar nie jest delikatny, wlasnie o to chodzi, ze delikatne zdaja sie nie radzic sobie, to moze sila trzeba? dostalam zestaw clinique i zdaje sie byc okropnie komedogenny weleda mnie rowniez strasznie zapchala do tego prawdopodobnie wplyw ma zmiana stylu zycia, swieze londynskie powietrze, smrody z pracy, nie mowiac juz o tym, ze jak mnie juz raz wysypalo, to nie pomagam sobie uzywajac codziennie korektorow i fluidow, ktore normalnie byly od swieta
effeclar zel do buzi i effeclar k juz mi keidys bardzo poprawily stan cery (przynajmniej pod wzgledem wysypow i porow) a teraz jestem zdesperowana, ale jeszcze nie mialam kiedy ich zamowic, wiec moze mnie ktoras przekona do czegos innego

kofi, mi bardzo odpowiada odzywka z Neal's Yard, w kremie wlasnie, zapomnialam o niej na pare tygodni i widze wyrazna roznice, ale u mnie najgorzej jest ze skorkami i lamliwoscia, poza tym sama je wiecznie maltretuje

tymczasem pub wzywa
a ja z organicznych kosmetyków polecam krem do mycia cery z Essential Care to mój KWC i z ręką na sercu mogę powiedzieć, że działa
jak nie miałam kasy i musiałam zadowolić czymś z High Street to od razu miałam wysyp, a jak w końcu uciułałam na Essenial Care to wszystko powróciło do normy
nadal się zmagam ze zmianami na żuchwie

ja pucuję swoją twarz z taką zaciętością jak beafrance
myją ją Lemon & Tea Tree Facial Wash Essential Care, co drugi dzień robię peeling Dark Angel Lush do tego maseczka French Clay Mask Kimberly Sayer a na koniec ta znienawidzona przez was Weleda Lavender a na dzień Kimberly Sayer SPF25
ufff

Cytat:
Napisane przez ***luna Pokaż wiadomość
Co mnie zawsze dziwi: dlaczego Brytyjczycy mają taką niechęć do używania kierunkowskazów
też to zauważyłam, boją się tego czy co?
tyle razy stałam na podporządkowanej i czekałam jak tu wjechać na główną a tu myk i mi pajac skręca bez kierunkowskazów aż mam ochotę wysiąść i mu faków nawrzucać

poza tym nie mogę ścierpieć ludzi którzy jeżdżą 10-20 mil poniżej limitu, zazwyczaj są to osoby starsze, które nie powinny w ogóle mieć prawka

Cytat:

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

oki tz znalozł podobno sie sposmiac mozno

http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠.com/programmes/t...el/4od#3186661
o nie dziękuję
wystarczą mi historię o zappijaczonych krajanach z życia
kiedyś stoję w sklepie w UK i wpada koleś i drze się na całe gardło: "gdzie jest wóda, ku*wa"

I'm so glamorous, I piss glitter!

szien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 22:14   #2170
maatra
Wtajemniczenie

Cytat:
dzieki kofi za linka,ogladamy wlasnie z tz,boki zrywamy.

Edytowane przez maatra
Czas edycji: 2011-05-10 o 07:53
maatra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 09:28   #2171
Vedma
Zadomowienie

Cytat:
na TEJ stronie Kanebo- na samym dole jest przycisk Beauty Advice - ladnie wytlumaczone + instruktaz masazu.
Dziekuję pięknie!

Cytat:
a myslalam, ze moze jest dla mnie szansa gdzies w bollywood
Kofi nie poddawaj sie tak latwo

Cytat:
napryskalam do piecyka zeby go umyc i teraz mnie leb boli....
Ojj, uwazaj na te specyfiki do piekarnika, zwykle sa to jakies bardzo mocne zasady i wdychanie tego w Twoim stanie nie jest polecane. Generalnie w zadnym stanie, jak sie tak nad tym zastanowic

Cytat:
w sumie to nie pamiętam drogi powrotnej, więc mam nadzieję, że dobry
Pozostaje miec nadzieje

Cytat:
Napisane przez lorelei Pokaż wiadomość
A wiecie, ze mi raz ktos wrzucil jakies swinstwo do drinka? Ale akurat sie tak zlozylo, ze ja wypilam tylko 2 lyki (czulam sie po prostu jakbym byla na dobrym rauszu, mimo, ze pilam sama colę), reszte dopil moj kolega. Film mu sie urwal na kilka godzin!~

Cytat:
a dzis kolega tz mowil, ze ogl wczoraj jakis program nowy Hotel
Nie wiem, czy Wam to juz mowilam, ale kiedys, w zamierzchlej przeszlosci pracowalam w hotelu przez ponad pol roku. Jako recepcjonistka. To byl bardzo ladny hotel i mialam wejsciowke do SPA za darmo... Praca tam w niczym nie przypominala tego, co pokazuja w tym programie!

Cytat:
Napisane przez szien Pokaż wiadomość
o nie dziękuję
kiedyś stoję w sklepie w UK i wpada koleś i drze się na całe gardło: "gdzie jest wóda, ku*wa"
I jestem jeszcze dalej poza tymi snami.
(...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba,
Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą.
Vedma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 10:03   #2172
beafrance
Zadomowienie

Cytat:

to ja.

Cytat:
wymieszlam wszytsko .... w sumie bawilam sie swietnie
ale sobota ..... uhuhuuuuuuuuuuuu lepiej nie gadac
kac to ZUO
Cytat:
Napisane przez peorth Pokaż wiadomość
osz ale się rozgadały

krem do rąk z kozą Ziaji jest cudowny! i cudownie pachnie! mam chyba ze trzy tubki, jedną w kuchni na łapki po zmywaniu, jedną w p

co do pielęgnacji, to po ciąży chcę sobie kwasy zafundować.
bea, jakim olejem robisz masaż? samym olejem?
ja mam olejek myjący z biochemii urody, skóra jest po nim jak pupcia niemowlaczka
bea, może Ty mi powiesz, mam jeszcze resztki oleku z pestek malin i dyniowego, mogę ich w ciąży używać? bo wiem że niektórych nie można...
peorth a z jakiej firmy kupowalas? na ich stronce powinnas znalezc taka informacje, ewentualnie wyslij maila z pytaniem. Wolalabym cie nie wprowadzic w blad
musze sprobowac tej ziaji do rak

Cytat:
o rany, jak ci sie chce to wszystko robic
ja zazwyczaj myje buzie z makijazu plynem dla dziecie a pozniej krem
lub, mleczko tonik - krem
lub
Neal's Yards rose balm i zmywam chusteczka muslinowa i krem

ale nigdy wszystko na raz..... za duzy ze mnie len (chociaz nie powiem swojego czasu wydawalam jak glupia na rozmaite produkty i probowalam holistycznie podejsc do pielegnacji skory... )
chce to tylko kilka minut wiecej.
co to chusteczka muslinowa ?

Cytat:
Napisane przez sylwunia3009 Pokaż wiadomość

A teraz kremy itp- kiedys mialam problemy z przesuszona skora, a na dodatek uczulalo mnie wszystko. Probowalam roznych kremow i zeli pod przysznic, nie pomagalo nic. W koncu sprobowalam simple i to byly jedyne kosmetyki, z tych wyprobowanych, ktore mnie nie uczulaly. Teraz jest lepiej, ale ciagle ich uzywam na zmiane z innymi.
najwazniejsze to znalezc swojego gralla

Cytat:
ps. koleznka kiedys poczetowala mnie kanapka z litewskiego chleba
dzis kupilam i nie moge przestac tego zrec ......
ciemny,zbity, podobno bez konserwantow, pychaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa

Cytat:
słabo zadowolona jestem z tej wizyty
w sumie to śmiesznie było
gdybym przechodziła obok tego zakładu fryzjerskiego to bym sama z siebie tam nie weszła (wiecie taki salon na poboczu z trzema fotelami)
dziewczyna ładny kolor mi zrobiła ale krzywo grzywkę obcięła, powycinała pasemka ze środka głowy poważnie, jak pijany fryzjer

druga fryzjerka, która tam była miałą dziadka polaka razem z nią, w zakładzie, była jego 7letnia córka która usiadła na fotelu obok i całe 3 godziny nawijała jak nakręcona aż się popłakałam ze śmiechu...

a ja z organicznych kosmetyków polecam krem do mycia cery z Essential Care to mój KWC i z ręką na sercu mogę powiedzieć, że działa
jak nie miałam kasy i musiałam zadowolić czymś z High Street to od razu miałam wysyp, a jak w końcu uciułałam na Essenial Care to wszystko powróciło do normy
nadal się zmagam ze zmianami na żuchwie

ja pucuję swoją twarz z taką zaciętością jak beafrance
myją ją Lemon & Tea Tree Facial Wash Essential Care, co drugi dzień robię peeling Dark Angel Lush do tego maseczka French Clay Mask Kimberly Sayer a na koniec ta znienawidzona przez was Weleda Lavender a na dzień Kimberly Sayer SPF25
ufff
grzywka za dwa tyg. odrosnie , dobrze ze kolor ok
i przybij piatke co do pielegnacji
pogooglam o tych twoich kosmetykach

Cytat:
Dziekuję pięknie!

A wiecie, ze mi raz ktos wrzucil jakies swinstwo do drinka? Ale akurat sie tak zlozylo, ze ja wypilam tylko 2 lyki (czulam sie po prostu jakbym byla na dobrym rauszu, mimo, ze pilam sama colę), reszte dopil moj kolega. Film mu sie urwal na kilka godzin!~
nie ma za co !
a co do drinka

beafrance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 10:35   #2173
zanka86
Raczkowanie

Witam dziewczyny,

przepraszam, ze Wam sie wtracam w rozmowe, ale moze jest ktoras z Yorku, albo byla w Yorku. Podjelam spontaniczna decyzje, zeby pojechac na weekend do Yorku i moze ktoras moglaby mi polecic jakis bed and breakfast z parkingiem. Z gory dziekuje za odpowiedz
zanka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 12:38   #2174
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maatra Pokaż wiadomość
dzieki kofi za linka,ogladamy wlasnie z tz,boki zrywamy.
spoko spoko
oczywiscie wszytsko to ustwione i troche sztuczne ..... ale posmiac sie mozna

a dzis apprentice (oj ale chyba sie powtarzam)

zanka ale tylko an 1dnodiowej wycieczce wiec nie pomoge ........
jednak sprawdz poprostu tu booking.com

dzis znowu piknie, slonce lato i ja cala rozowo- zielona jestem
lece cos przekasic papappaap

Albert Einstein
Stary 2011-05-10, 12:51   #2175
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

obejrzalam odcinek polskiego x factora yyyyyyyyyy ale żenła. gdyby to mialo byc rozumiane jako parodia angielskiego programu to rozumiem ale jak to jest na powaznie ...

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-10, 13:57   #2176
anka!
Rozeznanie

A ja sie wzielam i wypelnilam aplikacje o tymczasowe prawko, w czerwcu zaczynam jazdy i mam nadzieje niedlugo dolacze do grona tych kierowcow o ktorych tak tu ladnie piszecie
Mnie najbardziej denerwuje to czajnikowanie sie na rondach (nikt nie chce jechac pierwszy) ale pewnie bede robila tak samo i jako pieszego szlag mnie trafia, jak musze przejsc przez ulice iczekam az przejedzie 10 samochodow, kazdy z nich skreca wiec moglabym spokojnie przejsc ale nikt nie uzywa kierunkow!!

Wypadajace wlosy to niestety moj problem, juz nie wypadaja tak bardzo, ale mialam taki okres ze bardzo duzo ich stracilam i juz nie odzyskalam. Duzo rzeczy stosowalam, tabletki, szampony apteczne, zwykle, teraz zaczelam wcierac w skalp napar z pokrzywy, wax raz w tygodniu, lykam skrzyp, mam tez silice, kupilam tez olejek kokosowy bo bardziej sie sklaniam ostatnio w strone naturalnej pielegnacji.

Z cera jak juz pisalam kiedys dopiero kosmetyczka mi pomogla, jak sie lato skonczy to wracam do kwasow, w domu staram sie przede wszystkim dokladnie oczyscic i nie zapychac kremami, podkladami itp ale takiego rytualu jak beafrance nie odprawiam jeszcze...

Mialam cos jeszcze pisac ale przerwa mi sie konczy...

ooo apprentice dzis trzeba obejrzec
a w polskim factorze kto siedzi w jury? Kuba?

Edytowane przez anka!
Czas edycji: 2011-05-10 o 13:58
anka! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 14:23   #2177
Bakteryika
Wtajemniczenie

Cytat:
też to zauważyłam, boją się tego czy co?
oh dear nas tylko wasaty zaczepil jakiegos poznego wieczoru czy nie napijemy sie kielicha z nim

Cytat:
Ojj, uwazaj na te specyfiki do piekarnika, zwykle sa to jakies bardzo mocne zasady i wdychanie tego w Twoim stanie nie jest polecane. Generalnie w zadnym stanie, jak sie tak nad tym zastanowic
jakos sie zachnelam, zazwyczaj uwazam.. i tez nie bralam tego najgorszego (oven clean) tylko zwyklego JJ - no ale piekarnik czysty

Cytat:
Nie wiem, czy Wam to juz mowilam, ale kiedys, w zamierzchlej przeszlosci pracowalam w hotelu przez ponad pol roku. Jako recepcjonistka. To byl bardzo ladny hotel i mialam wejsciowke do SPA za darmo... Praca tam w niczym nie przypominala tego, co pokazuja w tym programie!
ja kiedys pracowalam jako Duty Manager - bardziej wygladalo to jak hotel Babylon - imprezy, pilkarze, panienki, bomby, samobojstwa i jak zwykle wiekszosc na mojej zmianie

Cytat:

chce to tylko kilka minut wiecej.
co to chusteczka muslinowa ?
ja mam z Eve Lom i sanctuary (eve lom najdelikatniejsze) http://www.evelom.com/product/shop+p...+cloths+x+3.do

Cytat:
a dzis apprentice (oj ale chyba sie powtarzam)
powtarzaj sie powtarzaj ja mam mozg jak galaretka a nie chcialabym przegapic!

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
obejrzalam odcinek polskiego x factora yyyyyyyyyy ale żenła. gdyby to mialo byc rozumiane jako parodia angielskiego programu to rozumiem ale jak to jest na powaznie ...
a co po Kubie 'Cowellwannabe' Wojewodzkim mozna sie spodziewac ten gosc mnie irytuje, oprocz niewyparzonego jezyka nie ma za bardzo sie czym chwalic

natomiast juz jestem zawiedziona XFactor tutaj - Gary Barlow nudziarz ma byc w jury.... jemu troche charyzmy brakuje
Stary 2011-05-10, 14:56   #2178
beafrance
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anka! Pokaż wiadomość
Z cera jak juz pisalam kiedys dopiero kosmetyczka mi pomogla, jak sie lato skonczy to wracam do kwasow, w domu staram sie przede wszystkim dokladnie oczyscic i nie zapychac kremami, podkladami itp ale takiego rytualu jak beafrance nie odprawiam jeszcze...

Mialam cos jeszcze pisac ale przerwa mi sie konczy...
poczekaj, latka ci poleca jak mi to bedziesz sie wszystkiego chwytac
jakich kwasow uzywasz ? (czy moze u kosmetyczki robisz? )

Cytat:

ja kiedys pracowalam jako Duty Manager - bardziej wygladalo to jak hotel Babylon - imprezy, pilkarze, panienki, bomby, samobojstwa i jak zwykle wiekszosc na mojej zmianie

ja mam z Eve Lom i sanctuary (eve lom najdelikatniejsze) http://www.evelom.com/product/shop+p...+cloths+x+3.do
dziekuje chyba chcem
a przezyc hotelowych wspolczuje

Stary 2011-05-10, 15:07   #2179
Bakteryika
Wtajemniczenie

od kiedy peeling zaczal mi podrazniac skore, te muslinki okazaly sie zbawienne
nie sa tanie, ale wystarcza na lata

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-10, 15:21   #2180
anka!
Rozeznanie

Beafrance latka niestety leca caly czas
ale sposob pielegnacji szczerze podziwiam, mi brakuje cierpliwosci i zapalu, ale i tak jest o niebo lepiej niz kiedys
najpierw mleczko, potem olejek, na koniec hydrolat

Kwasze sie u kosmetyczki i wdomu dla podtrzymania efektow.
Stosowalam kwas pirogronowy na przebarwienia (fantastycznie rozjasnia!) i migdalowy
Stary 2011-05-10, 16:08   #2181
szperrr
Zakorzenienie

Cytat:
a to nie takie mini-pieluchy tetrowe??

Anka, mozesz mi przypomniec gdzie ta Twoja kosmetyczka mieszka i ile bierze za zabiegi??
Stary 2011-05-10, 16:38   #2182
Bakteryika
Wtajemniczenie

Cytat:
a to nie takie mini-pieluchy tetrowe??
takie prawie tylko mniej bezczelne do buzi
Stary 2011-05-10, 16:53   #2183
beafrance
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anka! Pokaż wiadomość
Beafrance latka niestety leca caly czas
ale sposob pielegnacji szczerze podziwiam, mi brakuje cierpliwosci i zapalu, ale i tak jest o niebo lepiej niz kiedys
najpierw mleczko, potem olejek, na koniec hydrolat

Kwasze sie u kosmetyczki i wdomu dla podtrzymania efektow.
Stosowalam kwas pirogronowy na przebarwienia (fantastycznie rozjasnia!) i migdalowy
migdal znam , tego drugiego (jeszcze) nie
a przebarwien ci u mnie ze hej...a tu slonce coraz mocniejsze (a ja nie cierpie filtrow wrrrr )

Stary 2011-05-10, 17:38   #2184
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
Cytat:
:

a co po Kubie 'Cowellwannabe' Wojewodzkim mozna sie spodziewac ten gosc mnie irytuje, oprocz niewyparzonego jezyka nie ma za bardzo sie czym chwalic

natomiast juz jestem zawiedziona XFactor tutaj - Gary Barlow nudziarz ma byc w jury.... jemu troche charyzmy brakuje
o mamo - tak to istna zenada ..... czasem z ciekawosci ogl na necie
a Kuba wydawal mi sie smieszny jak mieszkalam w PL .....
teraz widze ze on tylko "kopiuje zachod" zero wlasnej inwencji
palanina paplanina paplanina i machanie rekami + wieczne gadanie o tym jaki on jest stary i ze nie jest gejem albo jest .... ( nie nie to nawet nie jest juz smieszne )

apropo tego co bakta napisala to pamietam jak bral udzial w tym miedzynarodowym idolu..... Czekalam z zapartym tchem, co takiego nasz wspanialy czlowiek powie, jak ich zruga i jak im "nagada" A on ledwo tylko gebe otorzyl to zaczal krytkowac angielskiego Willa Younga (ktory przeciez wtedy robil tu wielka furrore)
no i go (kube) odrazu zdjeli z wizji Palant

zjesc snickersa czy nie

Albert Einstein
Stary 2011-05-10, 18:00   #2185
Bakteryika
Wtajemniczenie

zjesc
Stary 2011-05-10, 18:02   #2186
olka_222
Zakorzenienie

Cytat:
takie prawie tylko mniej bezczelne do buzi
ciekawe czemu one się nazywaja muslinowe?? do muslinu to im chyba daleko....

Ja mam swoja z Body shopu, 3 szt za 6 f... Nie sa najgorsze, ale nie uzywam ich do codziennej pielegnacji. Za czesto trzeba je prac albo wyparzac a z tym mam problem, i czuje jakbym troche skóre naciagala podczas mycia.

Ale fajnie sie nia maseczki zmywa.duzo prosciej glinka schodzi i mniej brudu jest.

Polski X Factor... Oglądałam od poczatku i niestety ale zaden z jury nie jest dobrym menagerem. CI ludzie naprawde ladnie spiewali na eliminacjach, a teraz przez zly dobor muzyki i piosenek odwalaja byle co... I jakos mniej kolorowy ten polski X Factor...

Edytowane przez olka_222
Czas edycji: 2011-05-10 o 18:05
olka_222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 18:06   #2187
Bakteryika
Wtajemniczenie

ja zazwyczaj namaczam w cieplej wodzie i klade na twarz, pozniej zmywam, i mocze w zimnej wodzie i klade na twarz .... mi nie sciagaja skory... to raczej kosmetyk niz chusteczka

wrzucam do pralki, ale sa zolte od mojego kosmetyku i to juz nie schodzi
Stary 2011-05-10, 18:51   #2188
szperrr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olka_222 Pokaż wiadomość
ciekawe czemu one się nazywaja muslinowe?? do muslinu to im chyba daleko....
a to nie tetra po prostu?
takie old school'owe pieluchy tetrowe to muslin squares
Stary 2011-05-10, 18:54   #2189
little_ola
Zakorzenienie

Cytat:
a to nie tetra po prostu?
takie old school'owe pieluchy tetrowe to muslin squares
oj nie, one są dużo cieńsze i delikatniejsze,
też mam jedną
używam jako myjki dla młodego
Stary 2011-05-10, 19:04   #2190
szperrr
Zakorzenienie

Cytat:
oj nie, one są dużo cieńsze i delikatniejsze,
też mam jedną
używam jako myjki dla młodego
musze to wyprobowac

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości