|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Cytat:
tabletki pewnie te - wlosy, skora, paznokcie - za 3f w Suinsburym ![]() Luna aaa to jakos nie doczytalam ... ale u mnie ta odzywka i tak po 2 dniach sama schodzi ... wiec chcac nie chca nakladam nowa warstwe. czy na ebaju jest ona tansza? ja wlasnie w tesco kupilam za 9.15f zobaczymy czy sie cos poprawi
|
|
#2132 |
|
Zadomowienie
|
Przecie pisalam ze kupujecie na wlasna odpowiedzialnosc i zeby nie bylo na mnie
reklamacji nie uwzglednia sie No to .
|
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
kofi na ebay'u można kupić nawet do 50% taniej niż w sklepie
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
galaretka podobno jest dobra na paznokcie
![]() trzeba jeść :P
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
nie mówiłam o konkretnych tabletkach ale wiem że jak w akcie desperacji chciałam czwarte opakowanie kupić to byłam nieco mądrzejsza i sprawdziłam składy innych witamin. Pierwsza lepsza Belissa ma podobny skład....
dla pocieszenia podam że merz spezial to nie są jeszcze najdroższe tabletki jakie próbowałam (a po których różnicy nie widziałam )ooo to muszę poszukać że na kości wiedziałam ale na paznokcie to nie Galaretkę lubię więc na pewno będę jadła jej więcej ![]() **** a dzisiaj na śniadanie było....mleko zobaczymy czy sposob szamanki Lori coś pomoże ![]() Polecana przez nią weleda się nie sprawdziła, ale mam nadzieję ze po mleku gorzej wyglądać nie będę
Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2011-05-08 o 10:32 |
|
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o nic *** Olka a jak ci mleko nie pomoze to raczej win jakas krowe niż Lori szien czy ty nie szukalas podobnej - spodnicosukienki ??? bo ja natknelam sie na cus takiego http://cgi.ebay.co.uk/Kookai-denim-p...item746ab73d03
|
|
#2137 |
|
Wtajemniczenie
|
luno - mialam powiedziec ze z tymi wlosami to moze jeszcze efekt po ciazy? hormony sie ustabilizuja i bedzie dobrze... fryzjer mi mowil ze to moze do roku trwac
![]() zapomnialam o galaretkach - tzn nie zapomnialam bo zre mnostwo, wiec to moze byc dlaczego moje paznokcie sa w duzo lepszym stanie - zelatyna jest idealna na poprawe paznocki
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja wczoraj kupilam sobie misie gumisie i wezyki i prawie wpitrolilam obydwie paczki
|
|
#2139 | ||||
|
Zadomowienie
|
Mojemu mężowi wyszlo taniej
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
||||
|
|
|
#2140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ten SUPER PRODUKT ktory twoja siostra uzywala poprosze ![]() Cytat:
Jedziemy sobie dzisiaj autem, ladnie ponad 100 km/h na drodze gdzie mozna bylo tyle jechac a 100 m przed nami z bocznej farmerskiej drogi wyjezdza babsztyl! Rob co chcesz auto musisz zatrzymac i tyle. Udalo sie ale siedlismy jej na tyl auta. Co sie okazalo baba przejechala 200 metrow i skrecila w nastepna boczna farmerska uliczke i "sprzedala" nam fakeske!!!
Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2011-05-08 o 19:22 |
||
|
|
|
#2141 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2142 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() filmik boski szok lekkiWeekend byl cudny, zaliczylam pierwsza w tym sezonie sesje windsurfingu ![]() Z pielegnacja cery trzeba ostroznie, przede wszystkim oczyszczanie Szperku cera jak najbardziej moze byc tlusta-odwodniona , choc brzmi to tak, jaby bylo niemozliwe. Skora jest sucha wiec produkuje wiecej sebum, tu juz latwo o wykwity Ze swojego doswiadczenia wiem, ze warto dobrze oczyszczac i dobrze nawilzac.
|
|
#2143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i zachuszczone cos mialo kierunkowskaz w prawo i skrecila w lewo - malo zesmy ich nie zagarazowali zwyzywalam tez koszmarnie, az gosciu wysiadl
|
|
|
|
|
#2144 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
podobnie jak bakta mam zamiar wsmarowac w piety ![]() Cytat:
Olka dam ci namiary jak sie z nia skontaktuje ![]() Cytat:
surfing mmmmm i to gdzie to tak? na UK morzu ? Cytat:
|
|
#2145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam suchą cerę i rózany krem z WEledy to dla mnie koszmar Avene i Eucerin o wiele lepiej na mnie działają. Już nie wspomnę o serii kozie mleko z Ziaji ![]() Cytat:
Ja też po proszę o nazwę tego cuda co pomaga na wypadanie włosów ![]() To po ciąży niestety, wiem. Oby przeszło jak najszybciej. W ogóle moje włosy tragicznie wyglądają. Farbowałam ostatnio w Polsce. I dramat Mam ciemne włosy, rude odrosty i jeszcze niedługo dojdą naturaln e odrosty Nic to czekam do kolejnej wyprawy do Polski, włosy odpoczną, a ja znajdę dobrego fryzjera (chociaż babka dobrze ścięła, niestety farbować nie umie)Niektórzy tak jeżdża. Znajomy z Zimbabwe powiedział mi jak u nich wygląda test na prawo jazdy Coś na zasadzie: jedź po prostej i się zatrzymaj.Co mnie zawsze dziwi: dlaczego Brytyjczycy mają taką niechęć do używania kierunkowskazów
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
tu macie dziewczyny to "cudo"
ale nie dziwne, ze efekty bylo juz widac w 2 tyg uzywania skoro zaleca sie ten produkt, takze osobom po chemii ![]() polski http://www.aptekadomowa.com/ducrayne...30-p-7148.html angielski http://www.leguidesante.co.uk/1CD7/p...playScrollTab3 obydwa produkty tej samej firmy
|
#2147 | |
|
Zadomowienie
|
.Moje paznokcie i rece sa przewaznie w nie najlepszym stanie ale tak to jest, jak sobie ktos lubi pogrzebac w ziemi, tudziez innych czesciach roslin . Rekawiczek nienawidze choc powinnam uzywac bo takie zasady BHP . Kiedys mialam odzywke z La roche posay z wapniem i super efekty byly, ale chyba jej juz nie produkuja. No i wlasnie po tym mleku, z tym ze ja dobrze je toleruje a np TZ ma juz lekka nietolerancje. No to fajnie .Napisalam ze niekoniecznie a nie ze zawsze . Ja ich system uwazam za lepszy niz w Polsce. Tymczasowe prawko to super sprawa jak sie ma dobrego i cierpliwego nauczyciela z samochodem. Choc z tym tez jest roznie, np malzenswto mojego bylego szefa bylo wystawione na probe jak uczyl zone jezdzic Profesjonalne lekcje juz kosztuja troche. Cytat:
Mnie rozwalaja ludzie na rondach sygnalizujac w przeroznych kombinacjach byle nie tych prawidlowych . No i jeszcze jak na autostradzie nagle zwalniaja, albo wyprzedzaja zaraz kolo miejsca gdzie jest wjazd i inne samochody wlaczaja sie do ruchu .
Edytowane przez lorelei Czas edycji: 2011-05-08 o 23:55 |
|
|
|
|
#2148 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz mam avene i jest dobra, Eucrin uzywalam przez rok i wlasciwie nie wiem dlaczego przestalam.To kozie mleko takie dobre ??? Nigdy nie probowalam ? Bedac w Pl zauwaylam,ze tam tez bardzo niechetnie ktos kierunkowskaz wlacza,do szalu mnie to doprowadzalo.Moja mama twierdzi,ze anglicy jezdza bardziej kulturalnie. Cytat:
![]() ************************ Co do wlosow, to moje tylko zniszczone,porozdwajane, ale nie wypadaja chyba czas je obciac ![]() Dzisiaj dzien prania,prasowania i nauki
|
|
#2149 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A surfing na morzu owszem. Moj ulubiony spot to Whitstable, ale czesto jezdzimy tez do Camber Sands i do Greatstone Cytat:
Co do kierunkowskazow to ponoc uzywanie ich (wg niektorych Anglikow) swiadczy o tym ze jestes swiezym/zielonym/niedoswiaczonym kierowca. Po prostu sierota co nie umie jezdzic Tak powiedzieli mojemu Tztowi koledzy z pracy/zawodowi kierowcy Cytat:
|
|
#2150 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do prawka w innych krajach,to moj kuzyn bedzie zdawal w Peru, w Krakowie mu sie nie udalo. Tam podobnie,jedziesz prosta droga i tyle,znakow brak, przepisow brak...
Edytowane przez maatra Czas edycji: 2011-05-09 o 08:13 |
|
|
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak w ogóle to bry! chyba jeszcze nie do konca doszlam do siebie po piátkowym wyjsciu
|
|
#2152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
![]() normalnie wstyd na calá dzielnicé.... kolezanka miala drinki pozegnalne (kilka pubów na Battersea Park Road) i albo przeholowalam, albo moja dieta tu nie pomogla albo.... film mi sié urwal i kolega odwozil mnie taksówká do domu ![]() a niby czlowiek uczy sié z wiekiem
|
#2154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
eeetam zdarzyc sie moze kazdemu
|
|
#2155 | |||
|
Zadomowienie
|
Jasne, poprosze
![]() Cytat:
Cytat:
Kupowalam kiedys z tej serii krem do rak i krem do twarzy (ale nie dla siebie). Mowisz, ze taka dobra? Bo mnie niestety moja ostatnia Ziaja (PhytoAktiv) zapycha, co jest dziwne i zbyt czesto sie mojej cerze nie przydarza. Cytat:
![]() ![]() Dobry kolega
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|||
|
|
|
#2156 |
|
Zadomowienie
|
zaczynam demakijaz od masazu twarzy olejkiem. Masaz pomaga miesniom twarzy sie zrelaksowac ale tez pobudza mikrokrazenie krwi, skora sie rozgrzewa, otwieraja sie pory, dzieki czemu latwiej usunac z nich brud. Zmywam to ciepla woda pod prysznicem. Nastepnie myje twarz zelem do mycia twarzy.
(na tym etapie moze byc jeszcze delikatny peeling czy preparat zluszczajacy ) Potem delikatnie przecieram tonikiem . Potem juz tylko serum, krem pod oczy i krem na noc ![]() voila! na TEJ stronie Kanebo- na samym dole jest przycisk Beauty Advice - ladnie wytlumaczone + instruktaz masazu.
Edytowane przez beafrance Czas edycji: 2011-05-09 o 17:18 |
|
|
|
#2157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja. ![]() Cytat:
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama nie wiedzialam "czego chce" - wymieszlam wszytsko .... w sumie bawilam sie swietnie ale sobota ..... uhuhuuuuuuuuuuuu lepiej nie gadac ![]() *** dowiedzialam sie dzis, ze kiepska ze mnie aktorka ( a myslalam, ze moze jest dla mnie szansa gdzies w bollywood bralam udzial w jakims szkolnym projekcie, ktory byl nagrywany dla klas 11ych .... ale moja tworczosc sceniczna zostala krotko skwitowana przez jedego ucznia "ms u cant play" serio ja? a tak sie staralam .... no nic przynajmnej smiesznie bylo
|
|
#2159 |
|
Zadomowienie
|
osz ale się rozgadały
![]() krem do rąk z kozą Ziaji jest cudowny! i cudownie pachnie! ![]() poza tym co ja tam miałam jeszcze pisać... o kacu się nie wypowiem bo dawno nie miałam ![]() co do pielęgnacji, to po ciąży chcę sobie kwasy zafundować. bea, jakim olejem robisz masaż? samym olejem? ja mam olejek myjący z biochemii urody, skóra jest po nim jak pupcia niemowlaczka bea, może Ty mi powiesz, mam jeszcze resztki oleku z pestek malin i dyniowego, mogę ich w ciąży używać? bo wiem że niektórych nie można...
|
|
#2160 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ktos musi trzymac fason w kawiarni... ja odpadlam, kofa tez cienko ![]() wyslij mi adres, to wrzuce w koperte Cytat:
z drugiej strony jakis suplement zeby to wspomoc na pewno sie przyda... kofcia - ja mojej mamie pokaze to, ona zawsze narzeka na swoje 'piorka' Cytat:
ja znowu jestem fanem Ziaja Sopot - wiec gdzies cos dobrze robia... Cytat:
o rany, jak ci sie chce to wszystko robic ![]() ja zazwyczaj myje buzie z makijazu plynem dla dziecie a pozniej krem lub, mleczko tonik - krem lub Neal's Yards rose balm i zmywam chusteczka muslinowa i krem ale nigdy wszystko na raz..... za duzy ze mnie len (chociaz nie powiem swojego czasu wydawalam jak glupia na rozmaite produkty i probowalam holistycznie podejsc do pielegnacji skory... )Cytat:
![]() ![]() napryskalam do piecyka zeby go umyc i teraz mnie leb boli.... |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.

)

Mleka dużo nie pije, na czekoladę od 2 tyg mam ochotę co dziennie więc chyba przystanę na propozycję co dziennego picia kakao
szok lekki
i zachuszczone cos mialo kierunkowskaz w prawo i skrecila w lewo - malo zesmy ich nie zagarazowali