|
|
#2161 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
A samochodem to kiedy się da? czy kiedy można? Wiesz - kiedy będziesz w stani to już różnie bywa. No a kiedy lekarze pozwalają- lepiej nie prowadzić przynajmniej przez dwa tygodnie- z tego powodu, że jak się coś przydaży na drodze i będzie potrzebna Twoja szybka reakcja to po prostu nie dasz rady i możesz sobie przy okazji krzywdę zrobić np. szwy wewnętrzne zrywając ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
Cytat:
No w życiu- Zabulku , one moich panienek nigdy nie widziały. Chyba by mnie granatem rozerwały
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||
|
|
|
#2162 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak tam spacerek się udał? ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- O Viola
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#2164 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Takie baby to wzrokiem Cie rozbiora i juz gadaly co mialas pod bluzkaA tak wogle to dobry wieczor wszystkim Bylam na Hip Hop ale lepiej jak przemilcze temat ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
Zobacz u mnie jakie mialam krzywe
|
|
#2165 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
.Dziecko muszę do szkoły zawieźć tz. rano to jeszcze mąż może ale po południu będę musiałągo odebrać go sama ![]() Jakoś to będzie ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
Jakoś tu dzisiaj puściutko nikt nie pisze ,wszystkie laski chyba na imprezki poszły. Udanego wieczoru życzę
|
||
|
|
|
#2166 |
|
Raczkowanie
|
Grazia tez mnie kuła lewa piers..ah te lewusy hehe
Klaudeczka..ja mam w domku 130 i jesli chodzi o sprzatanie to nie wiesz w co sie wpakowalaś hihihi no a z tym chulaniem w chorobie to cie zastrzelic idzie..no ale tak jest...ja w drugim dniu po porodzie chcialam w domu sprzatac;/ na szczescie TŻ madrzejszy wybil mi to z glowy...2 tyg laby co do tego i do gotowania tez he Moniq szkoda ze nie mieszkasz w moim miescie..juz bys miala pomoc co do odbierania ze szkoly hehe..bo jednak ciazko manewrowac kierownica przeplatajac rece...zobaczymyy a co do spadajacej pijaczki...czy sie polamala sie to sie przekona po zejsciu znieczulacza haha takie osoby naddaja ciało przy upadku, sa gietsze...podobniez he ![]() pozatym produkujecieee ze szok..no ale tyle nas jest to co sie dziwic
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
![]() malineczka13 24.11 - 6![]() kajuja1 05.12 - 17![]() ![]() violinka69 13.12 - 25 ![]() ![]() Nadinka2 19.12- 31![]() ![]() malinkac 19.12- 31 ![]() sherry.b 26.04.2012r-158![]() ![]() Olivkaa200 12.07.2012r-236
|
|
|
|
#2168 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
. Dobrze że mój mężuś jest ze mną. |
|
|
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Joasi, widzę Ciebie ![]() Szybciutko zdawaj relację? Jak się czujesz? Zadowolona?
|
#2170 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie kochane, dzieki wiekie za Wasze wsparcie ogromne. Mya, Klaudeczka całuchy dla Was dodatkowe
![]() jestem w domku od wczoraj mogłam zostac jeszcze dobe ale rwałam sie do dzieci i bład. ból mnie powala poprostu, puki leze jest ok ale wstanie z łózka ze łzami w oczach choc samodzielne i dwa koła młynskie u szyji doczepione gdy chodze. nie spodziewałam sie ze tak ciezko to zniose, bo ja twarda a teraz moja niepełnosprawnosc mnie dobija nawet gacie ciezko podciagnac. mysle, ze to mój brak miesni tak mnie spowalnia. ale bedzie dobrze widze swiatełko w tunelu, Zaba Ty jestes jednak bestia jak po operacji dałas rade biegac po tym Frydku
|
|
#2171 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() nic się nie martw jeszcze 2-3 dni poboli bardziej, a potem to już będzie z górki, zobaczysz pierwsze dni za Tobą (a te są najgorsze) to teraz to już będzie tylko LEPIEJ z dnia na dzień
|
|
|
|
|
#2172 |
|
Wtajemniczenie
|
dla ciekawych mam wsadzone 325hp jak mówiłam ale z moim cyckiem wyszły jak 400
duze jakies i wcale nie wiem czy mi sie podobaja postaram podrzucic sie zdjecia zebyscie troche mnie pocieszyły bałam sie narkozy a to akurat spoko odpłynelam nie wiadomo kiedy i budzenia po tez nie pamietam dopiero w swoim łozeczku oprzytomniałam a ponoc sama do niego trafiłam![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Kasieńko no ja mysle ze bedzie lepiej bo jak kaleka normalnie ![]() a Precelka sie odezwała?
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie lepiej... nie ma innej opcji. A za 2 tygodnie wogóle zapomnisz o bólu A to, że wyszły duże, to suuuuper
|
|
#2174 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestes twarda kobito i zniesiesz ten bol Jutro bedzie lepiej, zobaczysz ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
Napewno sa piekne
|
|
#2175 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
krwiaczka mam na lewej piersi nie jest czerwona ani gorąca zaraz wstawie do albumiku moje sześciodniowe cycuszki![]() jooasi jestem pare dni uwierz mi kochana trzy góra cztery dni boli póżniej jest juz z gorki ja akurat jestem juz 6 dni po op i czuje sie coraz lepiej. GRATULUJE KOCHANIUTKA ODWAGI buzialek |
|
|
|
|
#2176 |
|
Raczkowanie
|
zmontowałam zdjęcie
![]() szczególnie dla KROKUSIKA i dla innych dziewczyn zaraz po operacji które się martwią o kształt, opuchliznę itdja też na początku myślałam że mam DB,albo inne jakieś zniekształcenia, bo miałam widoczną linię zagięcia starej piersi (doktor obniżył jakieś 2-3cm) prawa była większa, a lewa spoglądała za bardzo na bok ![]() ale wszystko się ładnie poukładało z czasem dla porównania zdjęcie 7 dni po op i 3 m-ce później teraz cycuchy wyglądają jeszcze ładniej (już prawie 4 i pół m-ca tylko muszę się zebrać, żeby jakieś nowe zdjęcia dla Was zrobić
Edytowane przez kasia1988stce Czas edycji: 2011-11-19 o 11:44 |
|
|
|
#2177 |
|
Raczkowanie
|
jooasi i precelko jeszcze raz gratuluje
|
|
|
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana super że już jestes po Ja tez sie boje tego bólu ale dasz rade Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia panienek
|
|
|
|
|
#2179 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2180 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pomolu zaczniesz wydluzac spacerki ![]() ![]() W drodze powrotnej on mial lekkie zachwiania hehehe![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
Zbierz sie kochana i pochwal sie
|
|
#2181 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale teraz przynajmiej juz kiloski mi uciekają pochlizna schodzi co tu więcej gadać o wiele lepiej się czuję cycki mi się pomalutku formują wiec jest nieżle uważam. |
|
|
|
|
#2182 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a w ogóle dostałam od tż bielizne na urodziny to tez musze Wam pokazać, kurde rozmiar prawie idealny, normalnie mnie zaskoczył !bardzo ładny komplecik, taki klasyczny, koronka w kolorze biały/ecru ![]() ![]() ![]() i wiecie co ja myślę, że ja bym nie mogła mieć okrągłych, i tak mnie doktor pociął 3 cm niżej, zeby to ładnie wyglądało to okrągłe by musiał mi jeszcze niżej zamontować, żebym miała sutki na środku i obawiam się że efekt by był taki jak mówiła o tym OLIVKA i VANESSITA, czyli zdecydowanie za nisko piersi a mam jeszcze takie pytanie do dziewczyn po operacji ![]() czy Wy też się ciągle po cyckach macacie ?? he hebo ja tak...... pozytywnie oczywiście |
|
|
|
|
#2183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja sie macam ![]() ![]()
|
|
#2184 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() inne kompleksy są mniej ważne odkąd pojawiły się Cycki też zaglądam w dekold ciągle a dziś ide na koncert wieczorem ![]() muszę coś sexi wygrzebać w szafie
|
|
|
|
|
#2185 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2186 |
|
Raczkowanie
|
podaj mi cycki
Hahahha Dobre Mi już minęło macanie i oglądanie się w lusterku...wogóle to czytam Was świerzynki z takim podnieceniem zawsze, bo jestem ciekawa Waszych wrażeń, ja to się tak czuje jak weteran jakiś co juz takie cycki ma od zawsze 19 lutego rok minie od op czuję Cycki jakby były ze mna od zawsze, są mega miękkie, skacza i ruszaja się razem ze mną Kocham je i mojego cudotwórc doktorka Buziaki dla Was Kochane!!!! Joasiiii dawaj foty i pochwal się nowymi nabytkami!!!! Super że już po i wszystko OK, a ból minie....
|
|
#2187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahahha Dobre Mi już minęło macanie i oglądanie się w lusterku...wogóle to czytam Was świerzynki z takim podnieceniem zawsze, bo jestem ciekawa Waszych wrażeń, ja to się tak czuje jak weteran jakiś co juz takie cycki ma od zawsze 19 lutego rok minie od op czuję Cycki jakby były ze mna od zawsze, są mega miękkie, skacza i ruszaja się razem ze mną Kocham je i mojego cudotwórc doktorka Buziaki dla Was Kochane!!!! Joasiiii dawaj foty i pochwal się nowymi nabytkami!!!! Super że już po i wszystko OK, a ból minie.... [/QUOTE]Ja mam to samo Po 2 latach i 2 miesiącach czasem zapominam wogóle o cyckach ![]() częściej znów zwracam uwagę na za duży tyłek
|
|
#2188 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim
Widze że JOASIA już jest z nami JOASIU BARDZO GRATULUJE MYUSIU masz racje wszystko można oddać ale cycki nigdy i nikomu -za cenne ![]()
|
#2189 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
) fajnie że już jesteś
|
|
|
|
|
#2190 |
|
Wtajemniczenie
|
zwlekłam mój zadek z łozeczka własnie i od razu do Was zagladam
pluje sobie w brode ze cwiczyc mi sie nie chciało i moje miesnie zwariowały a z łózka wstac nie moge bo brzuch nie funkcjonuje oj wezme sie za tego flaka jak tylko bede mogła. przedziwne jak ten ból sie przemieszcza z jednego cycka do drugiego a teraz w mostku mi siedzi. ale juz łatwiej mi pisac niz z rana i jakos prosciej siedze nawet ide zgwałcić meza zeby mnie wykopał z tego kokonu i cos cyknął bo czuje sie jakby zapakowany prezent pod choinka lezał, ciekawosc zzera co tam jest a ruszyc nie mozna
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.

Wiesz - kiedy będziesz w stani to już różnie bywa. No a kiedy lekarze pozwalają- lepiej nie prowadzić przynajmniej przez dwa tygodnie- z tego powodu, że jak się coś przydaży na drodze i będzie potrzebna Twoja szybka reakcja to po prostu nie dasz rady i możesz sobie przy okazji krzywdę zrobić np. szwy wewnętrzne zrywając

.

. Dobrze że mój mężuś jest ze mną.
jeszcze 2-3 dni poboli bardziej, a potem to już będzie z górki, zobaczysz 
!![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)