![]() |
#2161 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A samochodem to kiedy się da? czy kiedy można? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No w życiu- Zabulku , one moich panienek nigdy nie widziały. Chyba by mnie granatem rozerwały ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2162 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak tam spacerek się udał? ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- O Viola ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2164 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak wogle to dobry wieczor wszystkim ![]() Bylam na Hip Hop ale lepiej jak przemilcze temat ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2165 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dziecko muszę do szkoły zawieźć tz. rano to jeszcze mąż może ale po południu będę musiałągo odebrać go sama ![]() Jakoś to będzie ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
Jakoś tu dzisiaj puściutko nikt nie pisze ,wszystkie laski chyba na imprezki poszły. ![]() ![]() Udanego wieczoru życzę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Raczkowanie
|
Grazia tez mnie kuła lewa piers..ah te lewusy hehe
Klaudeczka..ja mam w domku 130 i jesli chodzi o sprzatanie to nie wiesz w co sie wpakowalaś hihihi no a z tym chulaniem w chorobie to cie zastrzelic idzie..no ale tak jest...ja w drugim dniu po porodzie chcialam w domu sprzatac;/ na szczescie TŻ madrzejszy wybil mi to z glowy...2 tyg laby co do tego i do gotowania tez he Moniq szkoda ze nie mieszkasz w moim miescie..juz bys miala pomoc co do odbierania ze szkoly hehe..bo jednak ciazko manewrowac kierownica przeplatajac rece...zobaczymyy a co do spadajacej pijaczki...czy sie polamala sie to sie przekona po zejsciu znieczulacza haha takie osoby naddaja ciało przy upadku, sa gietsze...podobniez he ![]() pozatym produkujecieee ze szok..no ale tyle nas jest to co sie dziwic
#2167 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Joasi, widzę Ciebie ![]() Szybciutko zdawaj relację? Jak się czujesz? Zadowolona?
#2170 |
Wtajemniczenie
|
witajcie kochane, dzieki wiekie za Wasze wsparcie ogromne. Mya, Klaudeczka całuchy dla Was dodatkowe
![]() jestem w domku od wczoraj mogłam zostac jeszcze dobe ale rwałam sie do dzieci i bład. ból mnie powala poprostu, puki leze jest ok ale wstanie z łózka ze łzami w oczach choc samodzielne i dwa koła młynskie u szyji doczepione gdy chodze. nie spodziewałam sie ze tak ciezko to zniose, bo ja twarda a teraz moja niepełnosprawnosc mnie dobija nawet gacie ciezko podciagnac. mysle, ze to mój brak miesni tak mnie spowalnia. ale bedzie dobrze widze swiatełko w tunelu, Zaba Ty jestes jednak bestia jak po operacji dałas rade biegac po tym Frydku ![]()
#2171 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() nic się nie martw ![]() ![]() pierwsze dni za Tobą (a te są najgorsze) to teraz to już będzie tylko LEPIEJ z dnia na dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Wtajemniczenie
|
dla ciekawych mam wsadzone 325hp jak mówiłam ale z moim cyckiem wyszły jak 400
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Kasieńko no ja mysle ze bedzie lepiej bo jak kaleka normalnie ![]() a Precelka sie odezwała?
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie lepiej... nie ma innej opcji. A za 2 tygodnie wogóle zapomnisz o bólu ![]() A to, że wyszły duże, to suuuuper ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2174 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jestes twarda kobito i zniesiesz ten bol ![]() ![]() Jutro bedzie lepiej, zobaczysz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2175 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() jooasi jestem pare dni uwierz mi kochana trzy góra cztery dni boli póżniej jest juz z gorki ja akurat jestem juz 6 dni po op i czuje sie coraz lepiej. GRATULUJE KOCHANIUTKA ODWAGI ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Raczkowanie
|
zmontowałam zdjęcie
![]() szczególnie dla KROKUSIKA ![]() ja też na początku myślałam że mam DB,albo inne jakieś zniekształcenia, bo miałam widoczną linię zagięcia starej piersi (doktor obniżył jakieś 2-3cm) prawa była większa, a lewa spoglądała za bardzo na bok ![]() ale wszystko się ładnie poukładało z czasem ![]() dla porównania zdjęcie 7 dni po op i 3 m-ce później teraz cycuchy wyglądają jeszcze ładniej (już prawie 4 i pół m-ca ![]() tylko muszę się zebrać, żeby jakieś nowe zdjęcia dla Was zrobić ![]() Edytowane przez kasia1988stce Czas edycji: 2011-11-19 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() jooasi i precelko jeszcze raz gratuluje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana super że już jestes po ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2180 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pomolu zaczniesz wydluzac spacerki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2181 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a w ogóle dostałam od tż bielizne na urodziny ![]() ![]() bardzo ładny komplecik, taki klasyczny, koronka w kolorze biały/ecru ![]() ![]() ![]() i wiecie co ja myślę, że ja bym nie mogła mieć okrągłych, i tak mnie doktor pociął 3 cm niżej, zeby to ładnie wyglądało to okrągłe by musiał mi jeszcze niżej zamontować, żebym miała sutki na środku i obawiam się że efekt by był taki jak mówiła o tym OLIVKA i VANESSITA, czyli zdecydowanie za nisko piersi a mam jeszcze takie pytanie do dziewczyn po operacji ![]() czy Wy też się ciągle po cyckach macacie ![]() bo ja tak...... ![]() pozytywnie oczywiście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja sie macam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2184 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() inne kompleksy są mniej ważne odkąd pojawiły się Cycki ![]() też zaglądam w dekold ciągle ![]() a dziś ide na koncert wieczorem ![]() muszę coś sexi wygrzebać w szafie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Raczkowanie
|
podaj mi cycki
![]() ![]() ![]() Hahahha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahahha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam to samo ![]() Po 2 latach i 2 miesiącach czasem zapominam wogóle o cyckach ![]() częściej znów zwracam uwagę na za duży tyłek ![]() ![]()
![]() |
#2188 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Widze że JOASIA już jest z nami JOASIU BARDZO GRATULUJE ![]() ![]() ![]() ![]() MYUSIU masz racje wszystko można oddać ale cycki nigdy i nikomu -za cenne ![]() ![]()
#2189 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Wtajemniczenie
|
zwlekłam mój zadek z łozeczka własnie i od razu do Was zagladam
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:24.