![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Październik - Guerlain Idylle, Lancome, MAC, minerały
Witam w moim październikowym wątku wymianowym : ) To już czwarty miesiąc moich wymian, w większości bardzo przyjemnych. Chętnie pozbędę się po kilka rzeczy na raz za coś konkretnego.
Wishlista Kilka zasad: 1. Nie odmieniam się bez wyraźnego powodu 2. Raczej nie interesują mnie ubrania, buty, torebki, biżuteria, ale może uda się wam trafić w mój gust 3. Z reguły nie uznaję wycofywania się z wymiany po wzajemnym przesłaniu adresów 4. Wysyłka tylko listem poleconym, ekonomicznym lub priorytetowym - do ustalenia 5. Wysyłka tylko w kopercie bąbelkowej (w skrajnych przypadkach wysyłania w zwykłej kopercie proszę o dokładne opakowanie rzeczy takową folią) 6. Rzeczy wymienione kasuję z wątku po wysłaniu paczką 7. Wysyłam również za granicę Legenda: Wolne Zarezerwowane lub już po prostu nie ma Dokładka KOSMETYKI KOLOROWE Szminki i błyszczyki Lancome, Rouge Sensation, odcień Risque - szminka użyta około dziesięciu razy, niewielki ubytek Lancome, L'Absolu Rouge, odcień 06, dosyć jasny róż, miniaturka - użyta trzy razy Lancome, Color Fever, szminka w odcieniu Walk The Catwalk Brown, ciemniejszy róż - użyta kilka razy - mogę być wybredna Podkłady, bazy pod podkład, pudry, korektory i rozświetlacze Lancome, Teint Idole Ultra, odcień 03 - próbka firmowa, bodajże 1 ml Essence - Stay All Day, odcień 10 Soft Beige - użyty dwa razy Cienie, tusze do rzęs Urban Decay, pigment w odcieniu Protest - użyty dwa razy MAC, odsypka pigmentu w odcieniu Bell-Bottom Blue - do ustalenia MAC, odsypka pigmentu w odcieniu Rose Gold (prawdopodobnie, ponieważ zapomniałam go podpisać) - ok. 1,5 g My Secret, cienie do powiek Matt, odcień 509 (granat) - użyte dwa razy PERFUMY Guerlain, Idylle EDT - ok. 70/100 ml w oryginalnym flakonie, perfumy są świeże (kod: 0V02) - będę bardzo, ale to bardzo wybredna, proszę tylko o poważne propozycje, ponieważ perfumy są sporo warte i wymienię je TYLKO za jedną, bądź kilka, rzeczy z mojej wishlisty! Dior - Midnight Poison - odlewka w atomku 5 ml, psiknięte dwa razy The Body Shop - White Musc - perfumed oil - 30 ml, użyty dwa razy MINERAŁY Everyday Minerals, Cheek, BIG róż Walkee Talkee - prawie cały - wymienię najchętniej na inny róż mineralny w podobnym odcieniu (lub odrobinę ciemniejszy) i bez drobinek - NAJCHĘTNIEJ NA RÓŻ ROMANCE OD SWEETSCENTS, ale można kusić ogólnie minerałami Blusche - Full Coverage Foundation - Light Warm - struna ok. 1 g Wet sand - struna 1 g podkładu mineralnego nieznanej firmy (podejrzewam, że Blusche lub EDM) Fair neutral matte - struna 1 g podkładu mineralnego nieznanej firmy (podejrzewam, że Blusche lub EDM) Pixie, Natural Finish Foundation, Sinnie 1 - fabryczna struna 1g Lumiere, S&B Bar, Light Golden (Flawless Face) - fabryczna struna 1g Hide-A-Pore Light - mogę odsypać 1g Everyday Minerals, cień Plane View - mogę zrobić odsypkę KOSMETYKI PIELĘGNACYJNE Kremy do twarzy oraz ciała (+ sera, balsamy, musy, masła), kosmetyki do kąpieli, maseczki, mydła, mgiełki La Roche Posay, Effaclar, Puryfing Foaming Gel New Formula (Oczyszczający żel do twarzy) - raz użyta tubka 30 ml Vichy, NutriExtra Cream - koncentrat do kąpieli - próbka fabryczna 7 ml Iwostin, Lipidia, kremowy żel lipidowy do mycia - próbka fabryczna 7 ml Dermaglin, Maseczka przeciwtrądzikowa - saszetka 20 g Avon Naturals, mgiełka do ciała Granat i Mango - użyta dwa razy Avon Naturals, mgiełka do ciała Czarna Czereśnia i Gałka Muszkatołowa - 120/125 ml Dr. Irena Eris, Cleanology, płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu - próbka 3 ml Soraya, Beauty Creator 55+, redukcja głębokich zmarszczek krem na noc oraz krem na dzień - dwie próbki, każda po 1,5 ml Kosmetyki do włosów i paznokci, dezodoranty - za te rzeczy nie będę wybredna, oddam za drobiazg (może być oczywiście drogeryjny np. Essence) wszystkie razem Schwarzkopf, Palette Color Shampoo, odcień 217 Mahoń - opakowanie pełne, nieużywane Wibo, Lovely NailCare, odżywka do paznokci z wapniem i witaminą C - niewielkie zużycie Garnier, Mineral Dezodorant 48h Extra Fresh - 70/150 ml VO5, Extreme Style GelWax - 45/75 ml Isana Hair, Styling Gel utrwalenie 5+ - tubka 30 ml Farmona, Radical, szampon wzmacniający do włosów zniszczonych i wypadających z ekstraktem ze skrzypu polnego - próbka oryginalna, 7 ml Książki i inne Stephenie Meyer "Przed Świtem" - miękka okładka, stan bardzo dobry Karta pamięci Sony - mikro SD M2 256 mb Odtwarzacz MP3 firmy KORR (+ pudełko, instrukcja), model KMP 282 1 GB w stanie -bdb, wszystkie informacje i zdjęcie odtwarzacza TUTAJ Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2011-10-30 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik - Guerlain Idylle, Lancome, MAC, minerały
Coś za idyllke?? Mogę wiedzieć skąd pochodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
to teraz ja przylazłam
![]() po idylle ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
niestety nie mam tych zapachów - mogłabym poszukać poza wątkiem ale nie tego
![]() trudno ![]() p.s lakier też nie doszedł na bank dojdą paczuchy w następnym tyg.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Może znajdziesz coś u mnie za:
Fair neutral matte - struna 1 g Hide-A-Pore Light Blusche - Full Coverage Foundation - Light Warm
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Odpisane + dokładka: La Roche Posay, Effaclar, Puryfing Foaming Gel New Formula (Oczyszczający żel do twarzy) - raz użyta tubka 30 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Został mi taki kawał kostki jak na zdjęciu. Mogę odkroić połowę albo oddać cały, ale wtedy musiałabym sobie jeszcze cosik dobrać
![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
A masz może jeszcze jakieś minerałki na wymiankę oprócz tych z wątku?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi się idylle, ale nie opłaca Ci się taka wymiana
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Wieczne Kutango
|
oddam sporo za idylle może znajdziesz coś u mnie na obu wątkach?
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie Lancome, Color Fever, szminka odcień Walk The Catwalk Brown
![]()
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
A jakie masz jeszcze minerałki? głównie interesują mnie jasne podkłady.
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Musze pomyslec co bardziej lubie idyllke czy miss diorek... i chyba pada na diorka
![]() pamietam ze interesowaly Cie u mnie ponizsze kosmetyki... moze z tego cos wybierzesz ![]() Chanel 527 Plein Soleil Dior 060 silver goddess Dior eyeshadow 559 parisian lights Givenchy Blooming Autumn Winter 2010 Colection Lancome 4 ombres wet and dry Pink Punk And Black PaletteGivenchy Blooming Autumn Winter 2010 Colection - blue collection Lancome Artist Palette Chanel les ombre 81 beiges velours + Dior 809 petal shine ==> to juz wymienione |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.