|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Październikowa wymianka zapachowa - del Pozo, JPG, Nina Ricci, Davidoff, VB i inne
NIEAKTUALNE
Witam. Mam kilka flakoników, które chętnie wymienię na bardziej odpowiadające mi zapachy ![]() Interesują mnie tylko perfumy z wyższej półki. Może być trochę mniejsza pojemność niż moich. Do wymiany mam: - Britney Spears Fantasy EDP, ok 95/100ml - J. del Pozo In Black EDT, ok 98/100ml (psiknięty ze 2 razy) - Nina Ricci L'air du Temps EDT, ok 75/100ml - Davidoff Cool Water Happy Summer EDT, ok 75/100ml - Paris Hilton For Her EDT, ok 75/100ml - Victoria's Secret Very Sexy, ok 75ml (raz psiknięte) - Elizabeth Arden Splendor, ok 70/75ml - JPG Classique EDT, ok 20/50ml (raczej jako wyrównanie wartości do większej wymianki) Proszę o nie oferowanie innych produktów niż perfumy z górnej półki i składanie tylko poważnych ofert ![]() zapraszam Edytowane przez lalesia Czas edycji: 2012-09-07 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowa wymianka zapachowa - del Pozo, JPG, Nina Ricci, Davidoff, VB i i
Witaj moze cos u mnie za J. del Pozo In Black EDT, ok 98/100ml (psiknięty ze 2 razy)????????
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowa wymianka zapachowa - del Pozo, JPG, Nina Ricci, Davidoff, VB i i
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś za Paris Hilton?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hej ,moze chcialabys Princess wera Vang 95/100 ml tester bez korka za Britney?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za JPG?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post30040925
coś u mnie za: - Britney Spears Fantasy EDP, ok 95/100ml - J. del Pozo In Black EDT, ok 98/100ml (psiknięty ze 2 razy)
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Ewentualnie Lolita, ale nie wiem, czy Cie taka wymiana by satysfakcjonowała?
![]() Niestety, nic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za britney? mam paris hlton just me, miss sixty, odlewkę dkny ..
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos za JPG Classique EDT?
![]() |
#14 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Britney i ninę?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale zupełnie nie interesują mnie perfumy Avon
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Witaj,
![]() dzieki ale za HC nic nie znalazlam dla siebie.
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
która? bo nie załączyłaś zdjęcia
![]() pierwsze czy drugie? czy jeszcze inne? zresztą tak czy inaczej jestem zainteresowana jeśli Ty nadal też to zapraszam na pw ![]() Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2011-10-26 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.