|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Marzec - zapachy + kosmetyki (górna półka)
Witajcie,
Mam na wymianę kilka zapachów oraz kosmetyków. Interesują mnie tylko inne zapachy. Zapachy – używane, stan zużycia widoczny na zdjęciu Lola, Marc Jacobs – EDP 50 ml Extravagance d’Amarige, Givenchy – EDT 100 ml - NIEAKTUALNE Light Blue, Dolce & Gabbana – EDT 50 ml - NIEAKTUALNE Yvresse, YSL – EDT 80 ml (pozostało 75 ml – na zdjęciu niestety nie widać) Kosmetyki Caudalie – łagodne mleczko do demakijażu 200 ml (nie otwierane) Eisenberg – Cryoform – preparat antycellulitowy i przeciwstarzeniowy, 240 ml (nie otwierany) Eisenberg – Exfoliant lissant express – prepartat wygładzający 75 ml (nie otwierany) Eisenberg - Masque purifiant – maska oczyszczająca do cery mieszanej I tłustej, 75 ml (nie otwierana) Eisenberg – Crème ultra – riche nourrissante – do skóry bardzo suchej I wrażliwej, 50 ml (nie otwierany) - NIEAKTUALNE Zapraszam ![]() Edytowane przez Temperance30 Czas edycji: 2013-05-11 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Marzec - zapachy + kosmetyki (górna półka)
Może znajdziesz u mnie perfumy za Givenchy?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=683677 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Light Blue, Dolce & Gabbana – EDT 50 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witaj,znajdziesz coś za Yvresse? Mogę dać więcej
![]()
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Może znajdziesz coś u mnie za:
Eisenberg – Exfoliant lissant express – prepartat wygładzający 75 ml (nie otwierany) Eisenberg - Masque purifiant – maska oczyszczająca do cery mieszanej I tłustej, 75 ml (nie otwierana) Eisenberg – Crème ultra – riche nourrissante – do skóry bardzo suchej I wrażliwej, 50 ml (nie otwierany) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
perfumove love
|
Może coś ode mnie za:
Eisenberg – Crème ultra – riche nourrissante – do skóry bardzo suchej I wrażliwej, 50 ml (nie otwierany) ? Zapraszam do mojego wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Lole?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Dior J'adore Absolu edp, ok. 45/75 ml; lub Guerlain Aqua Allegoria Flora Nymphea edt, 75 ml bez kilku psiknięć, kartonik; ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
4. Lancome 75ml EDT - produkt bez 6 ml lub 5. Kim Kardashian 100ml EDP - K - produkt ubytek około 30 ml ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- niestety nic nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Masz jeszcze jakieś zapachy poza wątkiem? ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Zależy czego szukasz, bo mam dość dużo, z tym, że nie wszystkie też oddam. Z tego co wymieniłaś nie mam niestety nic.
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za Yvesse,Lole, Light Blue?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazłam
---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Oddam Yvresse za Chloe Neroli 90/100 Lolę za Miss Dior Couture Edition 35/50 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
I Lancome i Kim są wolne więc wybieraj co wolisz
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=683677 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
u ciebie dolce ale nie jestem pewna czy chce oddac moj givenchy za niego
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Coś w moich wątkach za:
Caudalie – łagodne mleczko do demakijażu 200 ml (nie otwierane) Lola, Marc Jacobs – EDP 50 ml Eisenberg - Masque purifiant – maska oczyszczająca do cery mieszanej I tłustej, 75 ml (nie otwierana) Eisenberg – Crème ultra – riche nourrissante – do skóry bardzo suchej I wrażliwej, 50 ml (nie otwierany) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba nie mam nic z twojej wish list, ale może skusisz się na wymianę za Poison? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- spoko, te kosmetyki nie są popularne ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- oddam, jeśli jeszcze aktualne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Lola, Marc Jacobs – EDP 50 ml
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.