|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Perfumy w LUTYM:)zapraszam
DOKŁADKA!!!!
Witam, Tym razem mam dla Was na wymianę: 1. Guerlain L'Instant Magic - tester, uwaga, flakon wersja limitowana, bez koreczka i trochę obdrapany z boku i od dołu ![]() 2. Jimmy Choo edp, początkowa pojemność 40 m, z kartonikiem.NIEAKTUALNE 3. Calvin Klein Beauty pojemność początkowa 50 ml z kartonikiem. 4. Light Blue - pojemność początkowa 50 ml (bez kartonika) Chętnie zamienię się na GUCCI (guilty przede wszystkim, rush 2 itd), CH VIP, LADY MILLION, Valentino Valentina, Crystal Noir, AoD elixir i tym podobne, . Za Avony i KOSMETYKI DZIĘKUJE! Miło byłoby też gdyby to były podobne pojemność wyjściowe. Odpisuję u Was w wątku, odpisujcie u mnie, jak chwilę nie będę odpisywać to znaczy, że jestem przy swym dziecięciu... pozdrawiam! ![]() Edytowane przez CaroLannA Czas edycji: 2014-02-10 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Perfumy w LUTYM:)zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Czekam na Ragnarok
|
A np. Amor Amor Forbidden Kiss byłabyś zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos za
1. Guerlain L'Instant Magic - tester, uwaga, flakon wersja limitowana, bez koreczka i trochę obdrapany z boku i od dołu ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- myślę, że około 10 -13 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za 1?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Guerlain?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Mam Valentinę, z chęcią oddam za Jimmiego
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- tak, nic od momentu zrobienia zdjęcia nie ubyło ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Pasuje mi Jimmy ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Wszystko gra ![]() Edytowane przez ginger505 Czas edycji: 2014-02-04 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za :
Guerlain L'Instant Magic - tester, uwaga, flakon wersja limitowana, bez koreczka i trochę obdrapany z boku i od dołu Sam zapach piękny, w pojemność na real foto, pojemność początkowa 50ml (zostało 20-23 ml na moje oko). |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam ale uczestniczę mobilnie w wizażu od jakiegoś czasu i nie mam cierpliwości w odpisywaniu
![]() a miałabyś coś do wyrównania pojemności ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.