![]() |
#2521 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Samotne Mamusie ... ?? ...
Cytat:
juz posprzatalam ![]() ![]() żadne proszki na mnie nie działają a jeśli juz to potem po nich chodze "jak nawalona" a niestety przy moim uriwsie musze mieć "trzeźwy umysł" ![]() Wiolek27 na to jest jeszcze jeden sposób "zrób to co masz zrobic pojutrze - będziesz mieć dwa dni wolnego" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2522 |
Zakorzenienie
|
ja też czysto w chałupie juz mam... włosy se umyłam i mam odżywkę ojjj jak miło... jeszcze musze jakies papusiu zrobc nim familia wróci z zakupów
![]() |
#2523 |
Rozeznanie
|
Ja to sobie na wieczór zafunduje chwilke dla siebie -kąpiel z duuużą pianką,maseczki itp - a co tez mi się należy
![]() ![]() ![]() odwiedził mnie mikołaj zobaczcie co dostałam ![]() http://images32.fotosik.pl/413/00201ec2879b4024.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2524 |
Rozeznanie
|
Ja to sobie na wieczór zafunduje chwilke dla siebie -kąpiel z duuużą pianką,maseczki itp - a co tez mi się należy
![]() odwiedził mnie mikołaj zobaczcie co dostałam ![]() http://images32.fotosik.pl/413/00201ec2879b4024.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2525 | |
Zadomowienie
Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
|
Cytat:
![]() a ja naprawde sie źle czuję zawsze myślałam że ciąża to najpiękniejsze doświadczenie w życiu a to tylko przereklamowane wszystko! a czy to normalne że w w ciązy brzuch boli? ja czasami to nie mogę wytrzymać np wczoraj i dziś teżmnie boli a dopiero do lekarza mam na 19 grudnia heh ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2526 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() co do brzuszka to wiesz wydaje mi sie,ze nie powinien cie boleć.może poprostu skóra się "napina" a ty odbierasz to jako ból.ale lepiej sie przejdz do lekarza,niech sprawdzi (lepiej na zimne dmuchac) - zapewne przepisze ci nospe ![]() a tak poza tym dziewczyny nuuuuuuuuuuuuuuuddddddddd dddddzzzzzzzzzzzzzzzzzzee eeeeeeeeeeee sie jak mops ![]() ![]() ![]() zjadłam wszystkie dostępne w domu słodycze ![]() ![]() buszuje po necie ale najciekawsze stronki omijam (brak kasy ![]() czekam aż mój urwis uśnie i wtedy zmykam do kąpieli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2527 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też sie nudzie i nie wiemco ze sobązrobić mam...heh zero pomysłów |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2528 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też sie nudzie i nie wiemco ze sobązrobić mam...heh zero pomysłów |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2529 | ||
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj nie sprzatałam bo zrobiłam to wczoraj. Dzisiaj byłam w mieście z kolezankami. Chodziłyśmy za sukienką słubną bo koleżanka w kwietniu się hajta i kupiłam piekna suknie, normalnie rewelka
![]() Cytat:
Cytat:
![]() o nie wiedziałam, ze masz krolika, ja też mam, ma już 8 lat. sika na sciany, ludzi na wszytsko na co ma ochote, dlatego wypuszczam go tylo na balkon. Dostałam go od mojego niedoszłeg meza. moj pies bardzo lubi krolika, ale krolik nieodwzajenia tego uczucia ![]()
![]() |
![]() |
#2530 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane!!U nas Mikolaj skromniutki....:P
Pozatym jutro czekam na telefon z Pup i sie stresuje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2531 |
Rozeznanie
|
witajcie , jak Wam mija niedziela ? u mnie wyjątkowo sennie i leniwie, pogoda fatalna , ciemno , zimno i mokro , moi chłopcy polegli , obaj przeziebieni , a ja sobie siedzę przy kompiku , ogienek trzaska w kominku , całkiem przyjemnie jest . Tylko szkoda ze jutro poniedziałek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2532 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiolek27 masz kominek ?? zazdroszcze - u mnie trzaska ale w centralnym ![]() Wrócilismy niedawno z kościoła,gdzie Mikołaj rozdawał paczki.Myślałam,że młody nie da sobie rady (bo to była masza dla dzieci) ale wytrwał do końca ![]() ![]() Nawet był u komunii - jako jedyny pod postacia wina ![]() U mnie ciepło ale za to pada deszcz ![]() Dzisiaj odchorowuje wczorajsze łakomstwo ![]() ![]() ![]() acha przedstawiam wam naszego królika ![]()
![]() ![]() http://davm.daisypath.com/uqCzp2.png Edytowane przez Awenturyn Czas edycji: 2008-12-07 o 13:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2533 |
Rozeznanie
|
Awenturyn mam bo przy ostatnim remoncie się szarpnełam , zawsze się mi marzył . Królas całkiem wielki ...nie gryzie to ? on chyba wiekszy od mojego wypierdka jamnika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2534 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Awenturyn królik fajniutki ![]() No to Mikołaj się ładnie spisał w Kośiele, gratuluje.
![]() |
![]() |
#2535 |
Wtajemniczenie
|
Wiolek super, ze kominek masz
![]() a oto mój piesek (Lenny) i króliczek(Popuś) Popek i Lenny.jpg
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2536 |
Zakorzenienie
|
ehhh u mnie też dolina... znowu dostałam opr że nic nie robię... posprzątało się oczywiście wczoraj samo i obiady też się same robią... kiedy te pretensje sie skonczą... oni myslą że normalnie ja leze ciagle... a nie dosć że sie źle czuję, że nie mam w domu zrozumienia to jeszcze tego typu gadki... powoli mnie to wnerwia... czy ja to wytrzymam?? raczej nie
![]() |
#2537 |
Zakorzenienie
|
ja tez mam kominek tyle ze ost. sie w nim paliło w zeszłym roku... beznadziejnie... ja chce na swoim juz byc... pomarzyć mozna
![]() |
#2538 |
Wtajemniczenie
|
MaladT Twoja rodzinka musiałaby trafić na mnie to by dopiero Cie docenili. Ja to dopiero leń jestem
![]()
![]() |
#2539 |
Rozeznanie
|
Wiolek27 nie gryzie a czy jest duży to nie wiem - na pasztet jeszcze sie nie nadaje
![]() dorbar super zwierzaczki ![]() maladT taaaaaaaa przecież wszystko samo sie zrobi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2540 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2541 |
Rozeznanie
|
haha a propos lenistwa jestem skarbicą wiedzy , pytajcie kochane pytajcie
![]() te królasy wielkie macie i nie mów mi tu Awenturyn ze pasztetu by nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2542 |
Rozeznanie
|
no może na wielkanoc pasztecik by był
![]() ja znowu szaleje,kolejne słodkości znikaja ![]() ![]() ![]() ![]() więc wyciągnęłam swoje "magiczne pudełko" i zrobiłam sobie komplecik bizuterii
![]() ![]() http://davm.daisypath.com/uqCzp2.png Edytowane przez Awenturyn Czas edycji: 2008-12-07 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2543 |
Rozeznanie
|
No piekniusie to zrobiłas .. tez się kiedyś w to bawiłam , ale teraz juz czasu brak .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2544 |
Rozeznanie
|
teraz zabieram sie za zrobienie naszyjnika do kompletu
czasu mam sporo - szczególnie wieczorem ![]() a baaaardzo dawno temu bawiłam się w robienie takich rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2545 |
BAN stały
|
Awenturyn zdolniacha z Ciebie, te kwiatki piękne, ja tez lubię takie rzeczy, kiedys robilam co sie z czego sie da, a teraz wiecie o czym marze? zeby nauczyc sie szyc! mam maszyne (mojej mamy, kiedys szyła sobie na studiach i mi jak byłam mała), widzialam jakis czas temu blog na ktorym dziewczyna pokazywala co uszyla, przepiekne rzeczy, a ja tak lubie zakladac orginalne rzeczy Julci, zeby nie wygladala jak mala barbi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2546 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a) dla bezpieczeństwa dziecka - zgodę na operację muszą podpisać i matka, i ojciec... W momencie jak ojciec jest praw pozbawionych (a raczej władzy) to matka decyduje czy dziecku mozna przykładowo przetoczyć krew po wypadku b) zmiana zameldowania dziecka również wymaga zgody ojca - oj ile ja się naczytałam o tym jak panowie uwielbiają komplikować życie swoim byłym - nawet kosztem dziecka... którego nie mają ochoty oglądać... Lepiej mieć wolne ręce w decydowaniu o dziecko, skoro to z nami to dziecko żyje... podobnie z paszportem, wyjazdem na kolonie, za granicę, itd c) możliwe że poznamy kiedyś porządnych facetów, wtedy nic nie będzie stało na przeszkodzie, żeby taki oto pan adoptował nasze dziecko jako "swoje", był jego nie tylko "życiowym" ale i prawnym opiekunem Dodam, że to że facet przebywa za granicą to już jest wystarczający argument by praw go pozbawić - bo w końcu nie ma jak pełnić obowiązków ojca przebywając ileśtam tysięcy km od dziecka! Aha - pozbawienie praw nie oznacza że pozbawiony jest obowiązków ![]() awenturyn - a "tatuś" Matiego tez za granicą? funieczka - dla ciebie to chyba lepiej, tak myślę? ja to bym wolała żeby taka kobita całkiem wyparowała niż przyjeżdżała z prezentami, zgrywała super matkę i burzyła cały wasz spokój! izzie czy ja mogę prosić o takie piękne zdjęcia, wiesz jakie??? ![]() ![]() ![]() ![]() anulciak - mi babka powiedziała (ta co do domu przychodzi żeby sprawdzić warunki dziecka i czy jego ojciec nie mieszka) że ograniczenie praw tak na prawdę nic nie daje! to raczej ustala u kogo mieszka dziecko, a wszystkie decyzje i tak zależą też od ojca dziecka kurcze coś nie mogę otworzyć kolejnej strony żeby zobaczyc co pisałyście! to w ramach przerywnika opowiem jak to mnie uczeń na łopatki powalił ![]() idziemy myć zęby, a tu nagle ni z gruszki, ni z pietruszki wyderza z pytaniem (a jeszcze takim specyficznym, niewinnym tonem to mówi): - Ale on nie jest debilem????? - Kto? - pytam. A on: święty Mikołaj ![]() ![]() Myślałam, że padnę ze śmiechu ![]() Tak jak w kopalni górnik-przewodnik pyta: Czy wiecie, dzieci, kto jest patronem górników? N a to P. odpowiada: Ja nie. ![]() I wszystko jasne ![]() Jeny nie mogę się doczekać kiedy mój młody będzie takimi hasłami rzucał ![]() no już działa dorbar - a może ona po prostu obcych się boi? i nie chodzi o to że konkretnie facet? takie maluszki chyba nie rozróżniają płci? ja bym z chęcią zoabczyła ten poradnik - pewnie padnę jak zobaczę te wszystkie błędy co popełniłam :P toolos super że tak ci się układa dobrze! a taka odległość to moze nawet podsyca miłość :P te oczekiwanie na spotkanie ![]() dorbar nie wiem jak to jest możesz napisać prośbę o wyrok zaoczny ale hmm wydaje mi się że najpierw go dorwać muszą, chybaże masz mocne dowody na to że byliście razem jak w ciążę zaszłaś, świadków itd mój były uznał dziecko więc przynajmniej tego problemu nie miałam awe - niegrzeczna byłaś ![]() ![]() byłam na zjeździe na studiach... i się rozchorowałam. I wiecie co? Jak mam gorączkę to jestem geniuszem matematycznym haha normalnie wymaitałam na statystyce ![]() Moja praca mgr też ruszyła i nabrałam przekonania, że jest do napisania!! (a baaaaardzo nade mną wisiała czarna chmura pt magisterka, bo nie wyobrażałam sobie jak napisać taką wielką pracę!) Antek na mikołaja dostał... dwa zestawy ciastoliny ![]() Jak się tu zdjęcia wstawia? bo chciałam wam pokazać jaką pracę zrobiliśmy z klasą moją. Jutro będzie finał konkursu to trzymajcie kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2547 |
Zadomowienie
|
aha!! chciałam powidzieć, że wczoraj - czyli w mikołajki - pseudoojciec mojego dzieck amiał urodziny
![]() pozytywna wiadomość jest taka że przypomniało mi się dopiero wieczorem!! a jeszcze rok temu byłam pewna że ta data do końca życia będzie dla mnie czarnym dniem, z big deprechą, zalewaniem się łzami i rozpamiętywaniem! mam nadzieję że za kolejny rok już wcale o nim ni ebędę myśleć, a przypominać o nim będzie mi tylko słowo "biologiczny ojciec antka" zero myślenia w kategoriach - jak to było nam dobrze, dlaczego tak wyszło, czy mogłam cokolwiek zrobić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2548 |
Zakorzenienie
|
Ja nadal zdołowana... teraz ot bez powodu... znowu... moze to depresja??
![]() |
#2549 |
Rozeznanie
|
Mukka jedno moge powiedziec ze ja po 9 latach prawie kompletnie nie pamietam o jego istnieniu
![]() Zbankrutowałam przed chwilą ,zresztą moj chop też , młody ograł nas do zera w monopol ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2550 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.