|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów.
Dla tych kto beretów jeszcze nie posiada i na drutach zrobić nie umię pozostaje allegro,ja posiadam coś takiego,tylko w kolorze śliwkowym.Bardzo sobie chwalę,ciepłe to jest i uszy nie marzną
http://www.allegro.pl/item501877349_...lor_szary.html Może nie moherowy,za to modny ![]() edit.Dla Luby( może się przyda) Edytowane przez kalina121 Czas edycji: 2008-12-07 o 23:13 |
|
|
|
#332 | |
|
Zadomowienie
|
niee, ani troche
![]() Cytat:
![]() dobry wieczor tak w ogole wczesniej nie moglam- dziergalam
|
|
|
#333 |
|
Rozeznanie
|
kalina- ważne że beret- z daleka materiału nie widać, więc to nie problem
![]() Reijel, stargazer- szukam z Wami, w końcu co 3 moHAIRy to nie jeden (przepraszam za pisownię, ale kiedyś takową wersję znalazłam w "Jeżycjadzie" i zapadła mi w pamięć )szjajaba, proszę o ćwiczonka ![]() Pora spać co by jutro mieć siłę do walki z chamstwem i deprawacją |
|
|
|
#334 |
|
Zadomowienie
|
Nie chowajcie jeszcze włóczek,
myślałam ,że się jeszcze na wiśnióweczke załapie , z kim ją kosztowac jak nie z mymi moherowymi towarzyszkami ![]() Ja poszerzam swą działalność-zaczynam dziergać ubranka dla mych przyszłych pokoleń wnuków,prawnuków ,praprawnuków
|
|
|
|
#335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a po wisnioweczce pewnie i wzorek nam ladniejszy wyjdzie
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziergam dzielnie dalej
![]() Położyłam tżta spać, posprzatalam kuchnie i moge wracac do ukochanego zajecia A i wiśniówką mogę poczęstować, a co
|
#337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ponoć dobrze działa na stawy |
|
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
WOW
Nie wiedzialem ze jest taki temat, gdzie znajduja sie osoby o rownie regresywnych pogladach jak ja.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
#339 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#340 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chluup w dziob ![]() ![]() Wyrak, a masz beret?
Edytowane przez *sloneczko* Czas edycji: 2008-12-07 o 23:56 |
|
|
|
|
#341 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
... za dekadencję![]() Co do seriali: Uwielbiam Twin Peaks (muszę sobie znowu obejrzeć ),a także Gilmore Girls ( 'Kochane kłopoty'). Bardzo lubię Allo, allo, tstandardowo Przyjaciół, Dr House'a. Chętnie oglądam Monk'a (w dzieciństwie oglądałam też Robina )Cytat:
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Welcome ![]() To chlup dziewczęta i chłopcy
|
|
#343 |
|
Zadomowienie
|
pychotka
|
|
#344 |
|
Zadomowienie
|
To za co pijemy
![]() Pokój na świecie... Nasze nieśmiertelne poglądy... Za masową produkcje beretów... nasze małe beretowe dzieciątka ![]() Amen....
|
|
|
|
#345 |
|
Zadomowienie
|
za zdrowko Matki Zalozycielki
za nowych wyznawcow w naszych szeregach
|
|
#346 |
|
BAN stały
|
Hm,czemu mnie tu jeszcze nie manie było,a no w sumie już jestem,noi dołaczam do watku.
A i owszem jestem konserwą,moherem ![]() Przykłady: Nie akceptuje seksu wśród 15-16 lat,twierdze że to za szybko,zazwyczaj to mało myślące istoty a dowodem jest rosnący brzuch przez 9 miesięcy.Nie akceptuje szybkich zaręczyn/śubow w wieku nastu lat,to juz nie moja wina ze panny mają parcie. ![]() Nie akceptuje zabierania się za zajętych facetów. To póki co starczy,nie raz nie dwa moje poglądy są odbierane jako zdziwko,ale ja mam to gdzieś. ![]() Pozdrawiam,reszte,wczesni ejsze posty wątku nadrobie jutro.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2008-12-08 o 00:12 |
|
|
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wypijmy za naszą złotą młodzież - może się w końcu pojawi
|
|
#348 |
|
Raczkowanie
|
Trzeba pić dalej, bo okazało się to bardzo skuteczne - od razu nowa duszyczka w naszych szeregach
|
#349 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajnie to brzmi: nie jesteśmy staromodni, mamy regresywne poglądy ![]() A tak w ogóle witam Cytat:
Cytat:
|
|
|
#350 |
|
BAN stały
|
Ogłaszam wszem i wobec,przeczytałam cały wątek od początku do końca,choć miałam już iść spać.
Po lekturce stwierdzam,że wreszcie wtrafiłam na wątek,w kórym,udzielają się koleżanki po fachu. Na wszystkie pytania w pierwszym poście odpowiedziałam na TAK. Noi posiadam kocura. ale wydziergam. ![]() Dodam,że dziwactwem jest dla mnie związek małoletnich panien z dojrzałymi panami. Noi dziwie się,jakie te nastki sa naiwne igłupie?,czytając podforum intymne. Tiaa wprawdzie mając 16,5 prawie 17 poznałam swego byłego chłopa ale mój pierwszy raz był jak miałam 20 lat i robiłam to z głową,tzn myślałam mózgiem,partner też. Także pamieta wół jak cięleciem był i napewno nie zachowywałam się jak dzisiejsze nastki m.in nie nosiłam dekoltów do pasa i mini tak krotką że pasek od stringów wystaje. Śmieszą mną komentarze nastek typu: -zazdrościsz mi bo nie masz chłopaka - jesteś pewnie starą panną i nikt cię nie chce -jesteś sflustlowana / fluslatką To tyle na tę chwike(chyba),ide spać.Do jutra/dzisiaj raczej. A przypomniało mi siię mam likier toffi pyszny. Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2008-12-08 o 10:18 Powód: dopisek do moherowego postu :P |
|
|
|
#351 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Kurczę, to mój ulubiony wątek ostatnio
![]() Wybaczcie, że nie było mnie cały dzień, ale sami rozumiecie, niedziela, różne obowiązki, kościół, dzierganie, takie tam drobiazgi i się zeszło ![]() Właśnie powiedziałam TZtowi, że bierzemy ślub 15 sierpnia Nie wiemy którego roku, ale 15 sierpnia. Teraz będzie sprawdzał kiedy wtedy wypadnie sobota Witam wszystkich nowoprzybyłych, zachęcam do skorzystania z wzorów szydełkowych zapodanych w wątku i dodam, że praktycznie każdą obecną tu osobę kojarzę choćby z "widzenia" i nicka.Ja też jestem serialowa Polskich seriali raczej nie tykam, ale za to wielbię masę zagranicznych, choćby Gotowe na Wszystko, Chirurgów, Gosiip Girl, Gilmore Girls, Z archiwum X kiedyś oglądałam maniacko, lubię Seks w wielkim mieście, polubiłam Dextera, ale popularny Lost mnie nigdy nie wciągnął, więc nie oglądałam. O, jeszcze lubię Prywatną Praktykę, na tyle, że ściągam odcinki jeszcze niedostępne u nas Doktora Hausa też lubię.Edit Kurczę, kolejny 15 sierpnia w sobotę to dopiero w 2015 r Tyle nie będziemy żyli w grzechu, o nie!
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2008-12-08 o 02:11 |
|
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem ciekawa, jakim cudem się to uda zrobić, chociaż sali nie musimy załatwiać jakby co, bo jest ![]() Ogólnie dziś wyszedł z tekstem, że może zrobimy sobie dwójkę dzieci, ja będę miala status samotnej matki, on samotnego ojca, dodatki do dzieci pobierac bedziemy, z jego firmy są wtedy większe dodatki socjalne, a status wiecznego narzeczenstwa mieć będziemy, na co ja przytomnie 'chyba wiecznego spotykania', a on 'nie, narzeczenstwa jesli sie zgodzisz' - i zdębiałam ![]() Ehh, siedze w nocy i aktualizuje kompa, brzuch mnie boli i spac nie mogę
|
|
#353 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
sie kobiety, jak widac osoby o regresywnych poglądach trafiają się także wśród płci przeciwnej I Wy traficie na swojego Mohera! ![]() A poza tym nie każdy musi byc sparowany, to nawet lepiej jak nie, wizerunek moherowy jak ta lala Cytat:
Ktos go wziął na poważnie? Się przyda, niektóre wygladaja na mneij skomplikowane, może mi się uda je zrobic. wieczorkiem przeanalizuje naukowo ![]() Dziękuję Te dwa hasełka mnie rozwaliły ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale widzisz, stara się chłopak żeby było wszytsko jak się należy. Prawdziwy moher z niego, polac mu wiśniówki!
|
|
#354 |
|
Paul's girl
|
aleście postów nadziergały
![]() jak już jesteśmy w serialowym tomacie to ja starczą namiętnością darzę Desperate Housewives (tak tak, od Bree można się wiele nauczyć), Dextera, Sex and the City oraz House'a (niektóre wypowiedzi chyba sobie złotą czcionką wyryję nad łóżkiem). przez weekend jakoś nic gorszącego nie wywęszyłam w bliższym i dalszym otoczeniu, ale może to dlatego, że w chałupie siedziałam i piłam likier orzechowy (wiśniówki jako takiej nie posiadam (chyba, że taka na zdjęciu też się liczy) oj, przypomniało mi się: nienawidzę u dzisiejszej młodzieży (choć nie tylko) błędów ortograficznych. szlag mnie trafia i zupełnie nie wiem co zrobić bo dużo czytam w necie a serce krwawi... udanego dnia Mohery. ja idę się porozpychać siatami w sklepie |
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Istari, tylko nie zapominaj, że masz przydział na miejsce siedzące w autobusie!
edit: na tej aukcji z czapą jest bardzo ciekawe zdjęcie...
żartowałam! Edytowane przez Westalka Czas edycji: 2008-12-08 o 09:43 |
|
|
|
#356 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Zostawić was na noc to nadziergacie tych postów że ech
![]() Cytat:
15 sierpnia to święto kościelne, więc nie ważne w jakim dniu wypada, ślub można brać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, idę dzisiaj po 15stej do spożywczego, będę się rozpychać koszykiem i wpychać w kolejkę. W końcu jako moher mam święte prawo
|
|||
|
|
|
#357 | |||
|
Raczkowanie
|
Uff ledwie się przekopałam przez te posty. Widzę, ze moherowe szwadrony rosną w siłę
![]() A u mnie rozpacz- jakiś wirus ( liberał parszywy ![]() ) wlazł mi do kompa i sabotuje. Przez to w domu jestem odcieta od Wizażu i muszę pisać z pracy.Nic to , dzis idę z dziadem na wojnę, jak mu zaaplikuję 2 litry wody świeconej to na długo popamieta, co znaczy zadzierać z Morte. Cytat:
Cytat:
Ja już od dawna mam plan- postanowiłam, że zostane starą panną i będę mieszkać w chatce na kurzej łapce ( juz w jakimś watku o tym pisałam ), jak na rasową jedzę przystało. A od czasu gdy obejrzałam "Arszenik i stare koronki" siostry Brewster sa moimi idolkami, wiem juz czym będę się zajmować na starość ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do moherowych seriali to u mnie króluje Co ludzie powiedzą?, MASH, Twin Peaks, Dead like me, a z polskich Alternatywy 4. Mam jeszcze jedno dziwactwo- uwielbiam wszelkie kroniki kryminalne, programy w stylu 997, całą serię CSI i programy dokumentalne o seryjnych mordercach ( kiedyś w czwartki na Discovery leciała cała seria takich dokumentów, oczywiście o jakiś dziwnych godzinach wiec w piątki byłam mało kontaktujaca, ale wiedza jaka nabyłam- bezcenna )Trzymajcie sie moherki, ide pracować. Edytowane przez Morte Czas edycji: 2008-12-08 o 11:31 Powód: dopisek |
|||
|
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
NIE NO! Z kim ja się zadaję na stare lata, popiły się na umór choć miały szydełkiem dziergać!
Cytat:
![]() Wyrak to ma berecik przyrośnięty chyba na stałe ![]() BTW, się poskarżę. Złodziejstwo mnie wnerwia, ukradli nam dziś koła od samochodu. Mąż wychodzi a tu samochód na pustakach stoi. ![]() oraz śpiesze donieść że, moim Guru na ten tydzień został Gunio Wasowski, ubierając w słowa to co od dawna czuję tylko wyartykułowac nie potrafiłam w skrócie. Otóż wszelkie zadziwiające przejawy niezrozumiałej i nieakceptowalnej działalności bliźnich, są wynikiem ni mniej ni więcej tego, ze: "globalnemu ociepleniu towarzyszy globalne zidiocenie". Najwyraźniej części populacji mózgi się po prostu przegrzały na łączach. ![]() I chyba sobie to w stopkę wstawię.
|
|
#359 |
|
BAN stały
|
Witam koleżanki moherki.
![]() Myślałam,że walne/padne ze śmiechu przed chwilą. Pytam tż czy wypuszczał kota,bo go nie ma w domu,siedze teraz w salonie,oglądam tv i slysze drapanie,patrze a nasz kot leży za telewizorem.
|
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
Koła od samochodu?!
![]() Apokalypsa! Nie martw się, pożyczymy Ci po kłębuszku włóczki. Chwilowo zastąpią koła. Samochód będzie śmigał, jak nowy.
żartowałam! Edytowane przez Westalka Czas edycji: 2008-12-08 o 11:56 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

wczesniej nie moglam- dziergalam

Nie wiedzialem ze jest taki temat, gdzie znajduja sie osoby o rownie regresywnych pogladach jak ja.

),