|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III
Cytat:
chciałam pokazać, jak to potrafie jeździć no i pokazałam ![]() o to juz wyższa szkoła jazdy ja to jestem taka udana ze jadąc na wyciagu trzymam deske w ręku
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, chyba będzie trzeba poczekac ze zdjęciem az tż wróci, bo ja sama nie umiem a jak próbuje telefonem to wychodze jak jakis mongoł
A jakby co to Lain może do mnie wpaść, zrobic fotkę i napisac raport Jeszcze jeść dam - zaprasam Zrobię sobie bułke i będe dalej próbować, bo wyśle tżtowi też jak mi sie uda Ale wierzcie mi - śliczna jestem hahaA dziś mistrz kuchni przyrządzi spaghetti bolognese
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-12-08 o 13:33 |
|
|
|
#693 |
|
Zadomowienie
|
Ok Samoa czekamy
![]() mogę się wbić do Ciebie na obiad?:P uwielbiam spagetti!!!mniammmm....!! ! ja mam dziś pizze na obiad ![]() piszę prace na pedagogikę...a właściwie to wypisuję teorie wychowania jak narazie idę zaraz na zakupy ![]() pliss pomóżcie mi co mam kupić tacie na święta??? |
|
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obiadek planuje na 16.40 jejku tez zjadłabym pizzę![]() Tacie można kupić np. breloczek, etui na klucze albo karty kredytowe, portfel,fajny kozacki długopis, książkę, zestaw śrubokrętów, jakies cos do mycia auta, albo można mu kupic ulubione ciacho w cukierni i zapakowac do pudełka, spinki do mankietów, myszkę bezprzewodową do komputera, pędzel do golenia ze stojaczkiem ii nie wiem o jeszcze
|
|
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dzis na obiad dziczyzna - tj. sarnina
szkoda troche sarenki, no ale jak juz nie zyje to co poradze.w przypadku mojego taty sprawdza sie zawsze butelka jakiejs dobrej whisky perfumy kiedys byly dobrym pomyslem, ale odkad kupuje non stop takie jak mu kiedys kupilismy, a innych nie chce to juz niech lepiej sam sobie je kupuje. cieszyl sie tez bardzo ze skorzanej aktowki do pracy. z krawata tez sie zawsze cieszy. krawatow nigdy za wiele choc ma juz ich chyba ponad 100 ![]() no ale to w wiekszosci takie drozsze prezenty, bo my sie zawsze z rodzenstwem skladamy i koszty rozkladaja sie na 3 osoby. Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-12-08 o 14:09 |
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za to zaproponowałam takie prezenty w okolicach 50 zł, więc Szana masz wybór
![]() Jadłam raz sarenke u koleżanki której tata jst myśliwym, żal mi jej było i jakos średnio mi sie jadło z myśla, że to śliczna sarenka... dziwne, że do kurczaków nie mam takiego sentymetu A moi sasiedzi maj krówke chłopczyka, urodził się w wakacje i wiecie co - chca go zabic i zjeść A to taki ladny krówek...albo maja świnki i też zabijają, kury i kaczki, ja bym nie mogła tak
|
|
|
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jakos tak bardzo nie przezywam tego, ze te zwierzatka kiedys byly zywe. jestem tak miesozerna, ze schodzi to na drugi plan. za bardzo lubie miesko ![]() choc pewno jakbym miala swoje tego typu zwierzatko, a potem mialabym je zabic to mialabym ogromne opory. co innego jesc ze swiadomoscia, ze to jakas tam krowa/kura hodowlana, a co innego wiedziec ze sie je konkretny egzemplarz. moj brat za to potrafil na wsi glaskac kroliczka i rownoczesnie wcisnac kanapke z pasztetem z tej samej kroliczej rodziny... ![]() kurcze, wlasnie mi sie przypomnialo, ze w ten weekend wypada mi @ chyba bedzie trzeba zastosowac manewr pigulkowy, bo mi szkoda tego weekendu. i zrodla musialby odpasc, i sauna... oj nie, nie moge miec @ |
|
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jakś niespecalnie lubię mięso, nie myślę o tych zwerzątkach, ale tamta sarenka to było dla mnie przeżycie![]() Moi dzadkwie mielikiedyś działke i am były króliczki...i póżniej taki króliczek szedł na obiad...ale to mała bardzo yłam, więc niespecjalnie kojarzyłam mięsko z rosołu z króliczkiem wklatce ![]() Zrób manewr pigułkowy Jak ja sobie tak przesunęłam w wakacje to później zapomniałam kiedy mam mić następną@ A jeszcze innym razem zapomniałam sobie kiedy mam dostać jak odstawiłam piguły i zaczęłam alarm a okazało się, że mi sie popierdziu bo sie walnęlam i spodziewałam sie o tydzień za wcześnie
|
|
|
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak przesuwam to nie o te pare dni na ktorych mi zalezy tylko o cale 21 dni
|
|
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym jedn była zepsuta w środku![]() A wtedy mi się pomyliło, bo wyrzuciłam stare opakowanie
|
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
hej Samoa ja też dziś bolognese miałam mniammmm pycha
![]() a teraz siedzę jakaś taka nie do życia.. ani coś czytac ani sie lenic ani się poruszac coś.. po prostu mam wrazenie że powoli mi odbija!!! naprawdę czuję się jakby mnie ktoś w główke walnął.. w dodatku siedze sama w domu, na dworze taki syf że nie mam zamiaru nosa wystawiac.. szkoda że do centrum mam tak daleko bo bym pojechała kupiła sobie taki niby malutki kominek co się wstawia świeczkę-podgrzewacz i się olejek jakis zapachowy tam leje i ślicznie wtedy pachnie w pokoju.. juz obkleiłam sobie pokój zdjęciami z wakacji i dalej mi odbija jakas szajba.. to chyba z tęsknoty za tżtem.. do piątku nie bede go widziala i chyba wpadam w jesiennozimową depresje... w ogóle wymyśliłam że potrzebne mi jakieś sexowne ubranko do biegania po domu jak tżcik przyjedzie hehe bo dziś stwierdziłam że mój szary dresik na pewno nie pociąga tżta jak u mnie siedzi w domku.. powiedzcie mi dziewczyny co tu takiego wymyslic??? moze jakis kolorowy welurowy dresik??? welur jest miękki w dotyku a mężczyźni podobno bardzo lubią miłe w dotyku materiały chyba muszę się wybrać na zakupy...... ale nie mam pomysłu..........
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). tj biore 42 pigulki pod rzad ![]() a wiem ze niektorzy biora tylko tyle ile chca przesunac wiec np. 21 z poprzedniego opakowania i np. 8 z nastepnego nie robiac 7-dniowej przerwy (i przerwe robia po tych 8 pigulkach z nowego opakowania) |
|
|
|
|
#703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak juz przesuwac to do końca - wole mieć więcej dni niezakłóconej niczym zabawy![]() Edit:ale ze mnie oszołom ostatnio...wcinam całe opakowanie a przesuwam o 7 dni....boshhhh. Tż oczywiście schował pokrywki do najwyższej możliwej szafki i i nie ma majeranku i bazylii i oegano jak pryjdzie to go walne wałkiem, którego nie mam
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-12-08 o 15:11 |
||
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak dzis wymysliłam że przydałby się ładny mięciutki dresik ale w sobote zdołowałam bo szukała sukienki na sylwestra i to co oferują sklepy mnie załamało żywcem- takich szmat juz dawno nie widzialam... mam nadzieję że wyposażenie w welurowe dresiki jest nieco większe... hmmm... jasne sama w to nie wierze...ejj dziewczyny a te niby kominki co wam pisalam na swieczkę -podgrzewacz i olejek zapachowy mają jakąś nazwę?? bo nie wiem co w allegro wpisac??
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - myślicie, że jak kupie mięso mielone to moge je bez problemu zamrozić?
Bo kupuje takie duże opakowanie, że jak robię sos to wychodzi go na dwa dni. A tak to mogłabym połowę tego mięcha zamrozić...tylko po jakim czasie trzeba to zjeść, żeby się nie zepsuło? Ciekawa jestem gdzie tz schował te zioła...bo nie sądzę, żeby zużył nagle wszystkie
|
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
mozesz spokojnie zamrozic mieso, nie wiem ile sie je trzyma w zamrażarce ale na pewno nie robisz spaghetti raz na rok wiec je spokojnie zdążysz zjeść
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nastepnym azem tak zroie, bo teraz to jz sie gotuje![]() A ten kominek to ja bym wpisala n alegro kominek zapachowy ![]() http://www.allegro.pl/search.php?sg=...inek+zapachowy tez muszę kupic taki do tż ![]() e mi sie podobają: http://www.allegro.pl/item501311343_...zapachowy.html http://www.allegro.pl/item499477214_...pii_banka.html Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-12-08 o 15:27 |
|
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
potwierdzam, ze bez problemu mozesz zamrozic
tylko nie wiem ile tam je trzyma, ale jak jest zamarzniete to moze sobie tam spokojnie jakis czas polezec.ja niedawno kupilam dresik wlasnie taki po domu, bo poprzedni mi sie zniszczyl. tylko, ze ja kupuje same spodnie, bo na gore ubieram jakas bluzeczke, ewentualnie jak mi zimno to moj grupy polarek z wielkim kapturem i napisem Frozen Chick mam taki kominek jako dekoracje swiateczna (jest w ksztalcie renifera). ale cos nie uzywam
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-12-08 o 15:29 |
|
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA u tz dorobiłam siena razie stosów bielizny i piżamkę, al rzeba zainwestowac w dresik ![]() A gdzie Ty kupiłas dresik????? |
|
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też jestem dresikiem w domku Ale do tz chce ładniejszy niż mam do domku![]() Patrzcie co znalazłam: http://www.allegro.pl/item500418939_...wy_erotic.html http://www.allegro.pl/item500417260_...kamasutra.html ciekawe jak pachnie Haha juz widzę jak tż wchodzi do miezkania pociąga nosem i od razu żądza w oczach kaaamaaasutraaaA jakie olejki polecacie, tylko takie, żeby głowa nie bolała od smrodu..
|
|
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item499905063_...k_kwiatek.html
mi to by się taki kszałt podobał ale kolor do niczego mi nie pasuje no i po co ten kretynski swiecznik dodają??? sam kominek w jakims ładnym kolorze by mi pasowal.. ale to jeszcze nie to.. swoją drogą to bdzydkie te kominki tam na allegro mają... buuu nic sobie chyba nie kupie ehh
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
dla mojego TZa najpiekniejszym zapachem po wejsciu do domu jest zapach schabowego i frytek
on nie lubi takich olejkow, kadzidelek itp. wystarcza mu zapach perfum na mojej szyi ![]() ostatnio kupilismy sobie ten fioletowy zel do masazu Durex Play i zrobilam TZowi taki erotyczny masaz ze odlecial (nie chwalac sie )
|
|
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mojego perfumy to max co może na mnie być, nie znosi balsamów do ciała. Chciałam kupic ten durex play, ale tż stwierdził, z mieliśmy ten niebieski żelik i pare razy uzyliśmy i bez sensu A fajny jest??Na opakowaniu było napisane, że ma smak!I ma? I tak go kupię jak powiesz, że fajny
|
|
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
Witam najpiekniejsze Panny Mlode
![]() No ja wkoncy już mam wszystko pozarezerwowane a więc slubuje 19.06.2010
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie powiedz Lain jaki jest ten olejek czy żelik do masażu z durexa??? my tam nigdy nie próbowalismy takich cudów ale w sumie to czemu nie?? szczegolnie ze z racji kursu siedze weekendami na stancji i tżcik do mnie przyjezdza na weekendy..
szkoda ze kolejny zjazd dopiero w styczniu...![]() ale opowiadaj o tym durexie! patrzyłąm na allegro te kominki ale nic mi sie nie rzuciło w oczy.. ja bym chciala cos takiego troche nowoczesnego bo te co oferują to chyba jakbym mieszkała w lepiance czy w Afryce albo w buszu to moze tak ale nic by mi nie pasowalo z tego co tam dają.. a szkoda.. ja bym pewnie chciala jakies energizujące zapachy nie wiem moze pomarancza? bo takie ciężkie orientalne to tylko ból głowy powodują i tyle.. ale ja i tż lubimy jak nam coś pachnie więc musze sie rozejrzec nastepnym razem jak bede w galerii
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#719 |
|
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny
pomysły super,wypisałam wszystkie na kartce i pokaże Słońcu żeby mi pomógł teraz z tego wybrać jesteście super danke![]() ja tam też po domku ubieram dresik mam takie czerwony bo uwielbiam ten kolor i chyba kupie se też jakiś nowy ![]() Samoa już lecę do Ciebie na obiadek sasasasa ![]() ![]()
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.

)
chciałam pokazać, jak to potrafie jeździć no i pokazałam 

Jeszcze jeść dam - zaprasam

A moi sasiedzi maj krówke chłopczyka, urodził się w wakacje i wiecie co - chca go zabic i zjeść
A to taki ladny krówek...albo maja świnki i też zabijają, kury i kaczki, ja bym nie mogła tak