![]() |
#2221 |
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Nie martwcie się za miesiąc próbna, a ja też nic nie umiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W dodatku ja mam wigilię klasową w sobotę 20 a nie w piątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumie nie daleko mam do publicznej ale nie miałam czasu w tym tygodniu tam zawitac.
![]() |
#2223 |
Zadomowienie
|
Dobranoc
![]()
#2224 |
Zakorzenienie
|
mogę Ci podrzucić
![]() ja przeważnie kupuję lektury z Grega, bo nie dość że jest opracowanie, które czytam po przeczytaniu aby sobie rozjaśnić to w dodatku cena nie jest wygórowana ![]() Dobranoc ![]() jednak nie pouczyłam się na niemiecki bo miałam gościa ![]() ![]() ![]() a teraz mi się już nie chce.. dostane 1 ale co tam kiedyś ta pierwsza jedynka musi być ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do historii. Czytanie i bujanie w obłokach nic Ci nie da. Notatki,czytać czytać i czytać. Ciężko mi coś doradzić,bo historia to moja pasja,więc z nauki wynoszę wiele. Tylko,niestety szybko zapominam i musze powtarzać.
![]() |
#2226 |
Raczkowanie
|
Ja czytam dany temat, robie z niego notatki, zaznaczam najważniejsze informacje i powtarzam poźniej z tego co wynotowałam. Ta jest dla mne chyba najlepiej
![]() Twoje krótkie zdania apoźniej zastanawiam się czy potrafie to rozwinąć i jakoś idzie ta nauka. Hehe gorzej jest z pisaniem wypracowań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Zadomowienie
|
Aaaaaaaaaaaaa!! Jednak zdałam tą histe.. Fakt, że na 40% aczkolwiek niiiic się nie uczyłam. Lekki szok zaliczyłam
![]() Z angilka miala 63% a w sumie bardzo niepewnie się czuję z niego. Dalej się zastanwiam czy zdawać ta histe czy zmienić na gegre;>
#2228 |
maszyna, nie człowiek
|
:-(
Pomijając kwestię matur, czyli tego, ze jestem idiotką, to zastanaiwam się po raz kolejny, czy iść na studniówkę. I jest coraz więcej argumentów przeciw. I nawet nie mam komu się wypłakać, została mi tylko jedna osoba ![]()
#2229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() babka oddała matury z polskiego.. komentarz a raczej mina co do wyników ![]() ![]() totalna porażka ![]() dostałam dziś 3 z polskiego, +3 z gegry i 5 z matematyki ![]() zabieram się teraz za słówka z angielskiego i czytanie "Granicy". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
maszyna, nie człowiek
|
No dokałdnie. Matura totalna porażka. A co do studniówki - nie mam sukienki, nie mam z kim iść, ani nie miałąbym z kim nawet pogadać, bo "kumpele" się do mnie nie odzywają i pewnie nie ulegnie to zmianie. Tyle. I nic nie umiem z matmy ani z fizyki ani z polskiego... Porażka. Nie mam na nic siły
![]()
#2231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sukienki też nie mam.. nie mam nic. Partner-na pewno masz jakiegoś kolegę! najlepiej zaproś takiego co potrafi tańczyć co byś się dobrze bawiła.. albo weź kuzyna ![]() No a co do nauki.. wypij kakao(magnez ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2008-12-08 o 15:29 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2232 |
Zadomowienie
|
NicRu
![]() Co ty mówisz! Idziemy na 100studniówke i będziemy się świetnie bawić oraz tam może kogoś poznamy- no ja sobie tak cały czas mówię zeby sie pocieszac :P A jak nie to się zorganizuje inny, bardziej dekadencki "pocieszacz" A maturą się kochanie nie przejmuj bo to dopiero próbna. Rozmawiałaś z kolegą?
#2233 |
Rozeznanie
|
Ja rozszerony angielski napisałam na 64% - jak dla mnie cholernie słabo, no ale cóz, to dopiero poczatek nauki na serio. Przez dwa lata miałam walnietą anglicę i muszę teraz nadrabiać ehh...
I dostałam czwórkę z odpowiedzi z polskiego przy zerowym przeczytaniu ferdydurke i zerowym spojrzeniu do zeszytu przed lekcją... :P Ach i dziewczęta, którym źle - jedynym rozsądnym wyjściem jest nie-myślenie na dołujące tematy. Albo zjeść pół kilo krówek, albo wyjść na spacer mimo zimna i wiatru, albo właczyć sobie jakiś fajny film i nie przejmować się szkołą na jutro ![]()
Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie, by udało Ci się to osiągnąć. ~P.Coelho <3 Edytowane przez sonnerin Czas edycji: 2008-12-08 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem dzis taka zmeczona ze na nic nie mam sily.
A czeka mnie troche roboty i doczytanie tego "jadra ciemnosci" ![]()
![]() |
#2235 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sukienka się znajdzie, przecież teraz jest okres sylwestrowy więc nie powinno być problemu ze znalezieniem sukienek w sklepach ![]() Przecież nie każdy zabiera osobę towarzyszącą. Nie wiem, nie masz może jakiegoś kuzynka, fajnego kolegi, którego mogłabyś zabrać? Sama też możesz się dobrze bawić. Co do koleżanek, przecież są w szkole jeszcze inne, na pewno masz znajomych z równoległych klas. Zawsze się wydaje, że nic nie umiemy, ale tak nie jest. Odrobinka wiary w siebie i będzie dobrze ![]() __________ Ehhhh... Oddali nam maturki z biolii (pr) i angielskiego (pp). Biola-totalna porażka, muszę się ostro wziąść do roboty jak chcę się dostać na farmację (miałam 58% ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2236 |
maszyna, nie człowiek
|
Co do nauki... Boję się w tym tygodniu najbardziej polskiego
![]() Gaia - rozmawiałam. Delikatnie mi dał do zrozumienia, ze "nie". Trudno. Zawsze mogę pójść, uśmiechnąć się do zdjęcia, a potem czmychnąć taksówką do koleżanki z butelką dobrej wódki (żurawinowa <3). Co do partnera to chodzi mi chociaż o to, by ktoś ze mną tego poloneza zatańczył, noo... A sukienka - naprawdę już tyle szukam i zawsze gdy widzę, że 34 na mnie wisi, to dostaję kolejnego doła. Nikt mi nie wmówi, że dziewczyny z rozmiarem 34 mają biust C ![]() Gaia, wstyd się rpzyznać, ale dalej nie moge Cię skojarzyć z żadną twarza z klasy H ![]()
#2238 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja cię kojarzę i wiem, że ładna z ciebie drobniutka istota. Z rozmiarami sukienek wiem jak jest beznadziejnie. Ja mam biust F (w dobrze dobranym staniku, bo kwestki polskiej bieliźnianej rozmiarówki to już nie poruszę ![]() ![]() Na ulicy grodzkiej i w galerii krakowskiej jest sklej Yosho. Tam mają zaniżoną rozmiarówkę. 38 jak dla mnie wyglądało jak na duzą lalkę, 36 już nie skomentuję ![]() (40) Kolegą się nie przejmuj. A ktoś z innej klasy? A wódkę żurawinową (mniam) zostaw na nasza studniówkę... ![]()
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2008-12-08 o 16:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
maszyna, nie człowiek
|
Rozmyślałam nad takim rozwiązaniem, ale mało którą się da przerobić. CO za życie, wszystko na mnie wisi, mimo iz od zeszłego roku utyłam 4kg.
Ojj to chyba mnei z kims mylisz. Zwykle wyglądam jak niewyspany wypłosz. Może dlatego, że jestem niewyspana ![]() Nie, ne próbowałam po avatarze. Spróbuje po biuście XD
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 ![]() Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2008-12-08 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2240 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Spróbuj przymierzyc jakąs tam gdzie ci napisałam.
![]() |
#2241 |
maszyna, nie człowiek
|
Jak znajde chwilkę to skoczę do Galerii bo blisko ze szkoły
![]() Przypatrzę się, moze w szatni Cię wylukam, albo jutro na wułefie, bo ne chce mi się czekać pięć lat na wułef i pójdę chyba właśnie do was na okienku XD
#2242 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jutro jest sprawdzian z matematyki, więc moja wychowawczyni pewnie nam powie zebyśmy się uczyli i też nie będzie wf :P A w szatni to w tamtym tygodniu- i to sam na sam bylo ![]() Następnym razem zrobię "full smile" i będziesz wiedzieć, że to ja!
![]() |
#2243 |
maszyna, nie człowiek
|
XD Ja ostatnio ćwiczyłam... Gasz jak nigdy wpuścił facetów na salę (a mnie zawsze wyganiał!) i się śmiali, że żadna nie umie grać w siatkę ;|
A Gasz swoją droge tez dobry numer XD Ale przynajmniej zabawny jest XD
#2244 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobra idę się coś tej matematyki pouczyć. Boże jak wizaż uzaleznia. Wejdę wieczorem i może wrzucę zdjęcie tej kiecki jak mi je siostra wreszcie przyśle. 3majcie się. NicRu będzie dobrze. Zjedz sobie coś slodkiego to ci się humor poprawi ![]()
![]() |
#2245 |
maszyna, nie człowiek
|
Ja zjem pizzę i się biorę za fizykę -.-' A Gasz... "nasze" dziewczyny nawet lubi
![]() ![]()
#2246 |
Zakorzenienie
|
nicru nie przejmuj się sukienką. naprawdę ciężko jest znaleźć idealną. ja noszę rozmiar ubrań 34, czasem 36, biust niby C mam i co? i jak kupowałam na wesele, to musiałam dawać do poprawek, bo w biuście i tak odstawała
![]() ![]() ![]() ![]() moja szkoła jest beznadziejna. nauczyciele są tragiczni. klasa do niczego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Konto usunięte
|
u was dzisiaj też taki dzień? ledwo wstałam a po 14 to już spałam na lekcjach;/ coś chciałam... aaa wiem!!!!!
musze isć do dentysty;( bo wstawiła mi czarną plombe kiedyś i miałabym to gdzieś gdyby nie o że teraz msuze mieć białe. i teraz tak musze zapłacić za plombe...bot e białe to są płatne:| i neiwiem co ze znieczuleniem. bo ona jest głęboko a ona mi ją musi wywiercić... aaaaa;/ ale niby ejst jakieś znieczulenie na kase chorych.... :| głupia baba. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2248 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Masz rację- to chyba najlepszy sposób :P Kiedyś to próbowałam i wychodziło, tylko notatki robić to dość żmudne, no ale damy radę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Zakorzenienie
|
Ale tu cicho
![]() ja już po tej mojej nieszczesnej 1 jezdzie, bylo swietne, katowice, chorzow i siemianowice zwiedzone! ![]() ![]()
#2250 |
Zakorzenienie
|
a ja dzis nie byłam w sql bo umieram bo brzuch mnie boli :/
a jutro nie mam lekcji bo ide na Dalaj-Lajme ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.