|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Ja mam kamerzystę za 800 zł nie wiem czy ta cena to jest taka troche po znajomości czy co??? On mi nagrywał studniówke i koleżanki wesele.
Proponuje nam jak będzie śnieg wstęp do filmu taką randkę+dom+kościół+wesele do po oczepinach. Ma jakość DVD , super montuje filmy, zna się na rzeczy! Do tego fotograf za 1100. AAA no i to co piszę kliwia czyli na koniec filmu taki skrót n najlepszych scen.
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-12-08 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1953 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Froggie79, witaj ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1954 |
Zakorzenienie
|
ja będę miec fotografa tylko
#1955 |
Zakorzenienie
|
Daysy juz naprawilam suwaczka
![]() ![]()
#1956 |
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1957 |
Zakorzenienie
|
jejka to dużo 1650:/ Trzeba będzie pewnie znaleźć kogoś innego. Wedlug mnie film musi być wyjatkowy, ale szczerze powiem,że wolałabym wydać mniej, a wzamian za to odlożyć sobie na nowe wygodne łóżko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1958 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wowww... a opowiesz mi jak ro wyglada rozni sie od slubu w kosciele itd? inaczej cos sie odbywa? bo jestem bardzo ciekawa.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://pl.youtube.com/watch?v=RDBpJOIuQ30 Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale2 dzien jest bardzo bardzo krotki z filmowaniem tylko kilka ujec. zostalo nam rowne 8 miesiecyyyy i slub ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2008-12-08 o 14:53 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1959 |
Zakorzenienie
|
Noooo kurde jak tak to całe dnie siedziłam sama a dzis mam do 16 czynne to ludzi jak masakra!!!!! Ja musze wyjść o 16 a tu babka z facetem na sklepie!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe , tak to jest ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1961 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1962 |
Zakorzenienie
|
tak jest zawsze ja kiedyś pracowałam w punkcie opłat jak cały dzien ani jednej osoby to jak zamykałam kase za pięć 17 to się zjawili z rachunkiem
![]()
#1963 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie wróciłam z eskapady po bibliotekach
![]() ![]() Jesli chodzi o kamerę, to my płacimy 1500zł i nie uważam, że to jakoś bardzo dużo ![]()
#1964 |
Zakorzenienie
|
a u mnie zaczol sie remont kuchni.. potrwa do soboty.. moj tz z tata i mama zrywaja tapety i podloge jutro ekipa wchodzi kasc plytki malowac itd.. w sobote noby mamy spzatac.. super.. prezent urodzinowy caly dzienw kuchni
![]()
![]() |
#1965 |
Wtajemniczenie
|
Napisałam do firmy z Allegro, która szyje welony i spytałam się, czy zrobią mi welon na życzenie no i ile taki interes by mnie kosztował, już nie mogę się doczekac, aż odpiszą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1966 |
Rozeznanie
|
my placimy 1200zl za 1 dzien. przygotowania, kosciol, wesele, plener, etiuda, dostajemy 3 egzemplarze. ale wydaje mi sie ze 1650 to nie jakos kosmicznie drogo chyba
anuula a pytala so taki 2 czesciowy? bo pamietam ze kiedys tez pisalas ze taki chcesz. ja pisalam do jednej firmy z allegro i koles mi napisal ze za 2,5m plus 70 cm krotka warstwa w sumie 85 zl plus rpzesylka!! cyli oplaca sie bardzo. ale jakz aczelam dopytywac to mi powiedzial ze kazdy welon na osobnym grzebieniu a mi znow w salonie mowily kobiety ze sa takie welony ze ta dluzsza czesc jest odpinana na takich agrafkach iz e to bardzo wygodne
moja pasja Edytowane przez Elcia85 Czas edycji: 2008-12-08 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1967 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Boję się, że takie zamowienie przez Internet nie spełni moich oczekiwań. Najlepiej by było zobaczyć na żywo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1968 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj przyszły moje butki ślubne
![]() No i przyszedł mail, że zaproszenia zostały dzisiaj wysłane, ale fajowsko. A w środę odbiór obrączek. Teraz myślę, żeby welon zamówić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1969 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Jaga- gartulacje- czekamy na zdjecie pierscionka i szczegoly ![]() Co do kamerki to my 1100 zł płacimy A my wczoraj bylismy drugi raz na naukach... jeszcze dwa razy i z głowy będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1970 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nasze obrączki dopiero za tydzień, czekam z niecierpliwością. No i jakmi odpiszą z tym welonem, to też już chyba zamówię i będę miała z głowy. Przymierzam się jeszcze, żeby halkę zamówić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1971 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
moze i duzo ale jest naprawde warty tej ceny , ma swietne filmy i pomysly jak to razem pozniej skleic do kupy nagrywal wesele u siostry mojego TZ i bylam pod duzym wrazeniem ![]() Dziewczyny jak wygladala wasza pierwsza rozmowa z ksiedzem? bo ja bylam w szoku ... Bierzemy slub w parafii mojego TZ w Ciezkowicach i teraz jak bylismy w Polsce to bylismy u proboszcza zamowic date i godzine po pierwsze nie byl wogole chetny nas przyjsc trzymal nas w drzwiach 15 min po czym nas wpuscil i zaczal mowi jakie papiery potrzebujemy a ja ze juz mamy cywilny wiec chcemy tylko koscielny a ten z morda na nas to co my tu robimy , zebysmy sobie brali slub koscielny w stanach a ja mowie ze tutaj jest nasza cala rodzina a ten ze slub to nie impreza dla rodziny i znajomych tylko dla Boga to ja zaczelam kopac mojego TZego pod stolem ze chce wyjsc a ten dalej swoje ze zyjemy w konkubinacie i pyta czy jestesmy w stanie miec dzieci a ja " nie wiem nie mam jeszcze dzieci " a ten ... yyy chodzimi o to czy ty masz to co kobieta a Twoj TZ to co mezczyzna mi normalnie szczena opadla niby wszystko wpisal slub mamy na 15.00 ale dalo rade wyczuc ze nie zabardzo jest zadowolony a na koniec jeszcze pyta czy wracamy do Polski a my ze narazie nie a on " tak bo teraz mlodzy wyjezdzaja mieszkaja razem na kocia lape i slub im nie potrzebny , przeciez w Polsce lepiej jest zyc " a ja mialam mu powiedziec ze chyba ksiezom lepiej ![]() normalnie PORAZKA !! wiem ze u mnie w parafii nie bylo by wogole problemu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1972 |
Zakorzenienie
|
Hejka, widzę, ze nikt za mna nie tęskni
![]() Jestem zła, bo nie będziemy się przeprowadzać, bo babka powiedziała, ze ktoś z rodziny chciał ![]() Chce mi sie plakac, chce sie wtulic w TZ-ta, ale coz do 21 w pracy ![]() ech pociesza mnie to, ze w srode wyplata i pojde na zakupy ciuchowe, zamowie buty na ślub i w czwartek idziemy po obrączki ![]() Ale i tak jestem rozżalona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykro mi ze z nowego mieszkanka nic nie wyszlo ![]() ale mam nadzieje ze szybko znajdziecie cos nowego ![]() a czemu wogole chcecie sie przeprowadzic ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1974 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() My też Kukulska i Paska (uwielbiam ten duet), tylko, że "Pozwolił nam los" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1975 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1976 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za gratki.
![]() Co do kamerzysty to 1600 jak dla mnie to malo, szczegolnie, ze sami placimy 600 zl drozej za swego. ![]() Z gory przepraszam za wypociny, ale same chcialyscie ![]() Co co zareczyn, to wiedzialam o tym, ze TZ chce mi sie oswiadczyc w mikojalki, bo juz w andrzejki pytal sie, czy za tydzien one sa. We czwartek byl ten incydent z samochodem (wracalismy z pizzeri i TZ prosil mnie bym wyciagnela pizze, ktorej nie dojedlismy, podnoszac pudelko zauwazylam teczke z napisem "zaklad jubilerski"). W piatek rano, przed zajeciami na uczelni poszlam do bufetu by kupic cos do picia, bo bylam strasznie spragniona. Wzielam butelkowego tymbarka z tymi charakterystycznymi kapslami. Otworzylam go i pijac zaczelam czytac co jest napisane pod spodem. Malo sie nie zakrztusilam, gdy moim oczom ukazal sie napis: "wyjdziesz za mnie?". Z TZ tego dnia sie nie widzialam. Przyjechal dopiero sobote, na godzine przez wyjsciem na pierwsza lekcje tanca. Akurat rozmawialam z rodzicami przez telefon, wiec poprosil mnie bym wyszla, bo chce z nimi porzmawiac na osobnosci, a nie chce bym podsluchiwala. Zrobilam jak prosil. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powiem tak, mimo, ze bukietu nie bylo, mimo, ze atmosfry romantycznej nie bylo (bo glar TV i ta lekka klotnia), mimo, ze tak dlugo czekalam, ze ochrzanialam TZ,to i tak to byly najpiekniejsze zareczyny. ![]() Co do kursu tanca. Za***iaszcza sprawa. ![]() ![]() ![]() ![]() W zalacznikach 1. slynny kapsel ![]() 2, 3. moje cudenko ![]()
#1977 |
Zakorzenienie
|
zaabcia zastanowice się czy w jego parafii chcecie brac ślub. A jeszcze jak Wam proboszcz będzie ślubu udzielał - ja bym padła na miejscu.
A z księdzem bym sobie pogadała, że by się zgasił. ![]() jaga super historia , ten kapsel wymiata! A pierścionek śliczny ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-12-08 o 17:47 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1978 |
Zakorzenienie
|
Scio, ja się jeszcze przytulic nie będę mogła 4 dni
![]() ![]() TŻ powiedział, że w tej pracy musiałby wyjeżdżać średnio co 2-3 miesiące na tydzień lub 2 tygodnie! Powiedział, że w takim razie to nie dla niego, bo on też taka przylepa jak ja. Powiedział kumplom, że to nie dla niego, bo zaraz będzie miał żonę, dziecko i sobie takiego czegoś nie wyobraża ![]() ![]() Jaguś, piękny pierścionek- podobny bardzo do mojego ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2008-12-08 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1979 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nie musze chyba pisac jak szybko wracal do swojej kancelari po tym jak nas odprowadzil zeby sprawdzic ile ma w kopercie ![]() Cytat:
![]() nie wiem czy da sie juz zmienic? ![]() a po drugie jest jeszcze taki problem ze ja mieszkam godzine drogi od TZ a wesele tez mamy w lokalu w Ciezkowicach i goscie ze strony TZ musieli by przyjechac do mnie do parafii i pozniej wracac sie znowu do Ciezkowic do restauracji , wiec wywnioskowalismy ze poswiecimy gosci z mojej strony ![]() naszczescie slubu bedzie udzielam nam wujek i kuzyn mojego TZego , nie wyobrazam sobie tego proboszcza zeby mi slubu idzielam , burak jeden ![]() Jaga sliczny pierscioneczek dostalas ![]() ![]() a z tym kapslem to faktycznie strasznie duuuuuuuuuuuzy zbieg okolicznosci !!!!!! ciekawa jaka ja bym miala mine hehehe ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1980 |
Zakorzenienie
|
zabcia no to masz pewność, że nie będzie Wam udzielał slubu, to bym była spokojnijesza. Ale i tak bym burakowi dogadała
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.