![]() |
#3871 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
![]() ![]() Cukierka ![]() Któremu moja nawiedzona kumpelka dorobiła jeszcze żyłki w Photoshopie ![]() Cytat:
![]() EDIT: Sałato, Królowo Karpika!! ![]() Edytowane przez Yola Czas edycji: 2008-12-08 o 14:45 Powód: Queen of Karpiq |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3872 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jeszcze z takich, co mi poprawiają humor to "Amazing" ![]() Tell me, I guess that cupid was in disguuuuuuise... The day you walked in and changed my liiiiiiiife... ![]()
Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius) Edytowane przez miss natasha Czas edycji: 2008-12-08 o 14:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3873 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakie słoooodkie! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3874 | ||
BAN stały
|
Dżordżem
![]() Cytat:
![]() Wróciłaś do nas na stałe? ![]() Cytat:
![]() No nie? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3875 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Ja wciąż nie jestem pewna, czy mi przeszło. ![]() No co? ![]() Cytat:
![]() Z czarnym turmalinem w roli głównej! ![]() Sałacik, zazdraszczały mi go wszystkie baby, co do sztuki (jesli nie wszystkie to mówiły, to dlatego wyłącznie, że nie chciały mi sprawiać satysfakcji). Ty wiesz... ![]() Hmm... ![]() W sumie pociąg do męzczyzn został mi i w tym wcieleniu. ![]() Cytat:
![]() ![]() Wolałabym fotomodeli, ale i fotomodelki dają radę. ![]()
![]() |
#3876 |
Zakorzenienie
|
Dobły wieczór?
Czy można z pytaniem nie na temat wskoczyć na jednego głębszego lub tylko na herbatę z mniodem? ![]() Chodzi mnie dokładnie o cudo ze stajni Hermesa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3877 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3878 |
Zakorzenienie
|
Fav
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Favkesiku, taka przykra wiadomość ![]() ![]() Siedzę w domu, mam zwolnienie lekarskie na cały tydzień i ... nie wiem na co jestem chora ![]() ![]() Już od piątku się źle czułam: okropny ból głowy, momentami ściskający i doprowadzający do mdłości, osłabienie, brak apetytu (bardzo dziwny objaw, bo apetyt to ja mam zawsze). A w sobotę zaczęły mi wychodzić plamy na nogach. Stan na dziś wieczór: temperatura, na nogach i rękach ponad 30 czerwonych, wypukłych, bolących (jakby z czymś twardym w środku) plam, z czego największa ma 4 cm średnicy. Lekarz powiedział, że w życiu czegoś takiego nie widział, jedynie na studiach widział pacjenta z bąblowcem, co wyglądało nieco podobnie. Po kolei wykluczał wszystkie podobnie mogące się objawiać choroby i nic nie zostało. Dobrze, że plamy nie mają cech wybroczyn, które pojawiają się przy, jakże miłej, sepsie. Leczenie mam jedynie objawowe, bo przyczyna nieznana. Oczywiście we własnym zakresie przeszukałam internet i tyż nico. A tak w ogóle to jestem poza obiegiem, nie w temacie (choć kilka razy nadrabiałam, po czym byłam zbyt zmęczona by napisać / nie miałam nic ciekawego do powiedzenia). Nie pachnę, bo mam odrzut, wszystkie zapachy czuję mocniej. No i se siedzę i liczę nowe plamy ![]()
#3880 |
Zakorzenienie
|
Agnysko - trzymam kciuki
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-08 o 19:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak ta choroba u Twojej znajomej przebiegała? Te ropnie się wchłaniają, czy co? Szkoda, że w necie nie widzę wyraźnych zdjęć, żeby sobie porównać. Edit: zdjęcia po łacińskiej nazwie znalazłam Vesenko, ozłocę Cię chyba ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2008-12-08 o 19:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znajomej wyłazi to gdy ma dużo stresu i osłabiony organizm. Wtedy pamiętam,że miała dodatkowo zapalenie zatok. Lekarz przepisał jej jakieś sterydy do smarowania i po jakimś dość długim niestety czasie to zlazło.
![]() |
#3884 |
Zakorzenienie
|
Po zdjęciach i opisie patrząc, trafiłaś zapewne celnie. Ale nie podoba mi się za bardzo to, co czytam
![]() Znowu okazuje się, że na Wizażanki zawsze można liczyć ![]()
#3885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może okaże się,że to jednak nie to, tylko nic takiego, na przykład jakaś ostrzejsza reakcja alergiczna? A jeśli to jednak to co myślę to grunt żeby dobrze zdiagnozować. Będzie dobrze, zobaczysz. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3886 |
Raczkowanie
|
Agnysko
ja tez juz doczytalam o tej chorobie na forum. w niektorych przypadkach choroba ta laczy sie z zapaleniem w organizmie lub bakteria. popros lekarza o szczegolowe badania aby od razu wykryc zrodlo choroby. i uszy do gory - ze wszystkiego da sie wyjsc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3887 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochane za kciuki i życzenia zdrowia, zarówno tu, jak i w wątku pachnącym
![]() Chyba się delikatnie wypachnię czymś miłym i nieprzeszkadzającym na tą resztę wieczoru ![]() A na jutro już mam kolejne plany lekarzowe ![]()
#3888 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3889 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Z pisuaru skorzystałaś ![]() Też się kiedyś rozpędziłam, ale miły pan pokierował mnie do właściwych ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że wszystko ok po wizycie. Trzymam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edit: Zapomniałam, że chciałam Was zapytać, czy któraś miała cienie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...#review-270286 Edytowane przez Kagan Czas edycji: 2008-12-08 o 20:30 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak pięknie się trzymałam bezzakupowo. Co prawda, żeby utrzymać post musiałam omijać połowę wątków na perfumach (perełki, co ostanio upolowaliście, testowy, lista marzeń ...), ale za to zaoszczędziłam i czuje się nasycona tym co mam. Vesenko - boś Ty uczennicą, nie uczniem była ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2008-12-08 o 20:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3892 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#3893 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3894 |
Zakorzenienie
|
Bo pewnie, żeście nie tą stroną stały co trzeba. Na moje wyczucie to chyba trzeba stanąć tyłem i się lekko wypiąć. Przodem nie da rady nijak
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3895 | |
Zakorzenienie
|
Mi do pewnego momentu nieźle szło i ponoć prawie mi się udało...To prawie miało postać wątpliwie waniających śladów na spódnicy, które odkryłam dnia następnego po wytrzeźwieniu i wypielęgnowaniu kaca.... I niech mi ktoś powie,ze studiowanie nie rozwija
![]() aż miło powspominać ![]() Cytat:
a nie, tak nie próbowałam...chociaż z moimi zdolnościami zapewne trafiłabym sobie w buty ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-08 o 21:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3896 | ||
BAN stały
|
Siemanelo
![]() Cytat:
![]() ![]() Btw - może dermatolog byłby tu lepszym rozwiązaniem? ![]() Chociaż... jeden taki dermatolog stwierdził kiedyś u mojego siostrzeńca świerzb, no i już cała rodzina miała smarować się od stóp do głów jakimś śmierdzącym płynem, już ojciec bierzył do apteki po receptę, gdy okazało się, że to żaden świerzb, ino bakteria, co stwierdził inny dermatolog ![]() A cóż to za sugestia nieprzyzwoita (jak myślę)? ![]() Cytat:
![]() ![]() No i nie mów, że to niewykonalne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3898 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3899 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ano, bo Czesiu przeca w trumnie mieszkał ![]() Ale faktycznie można nie załapać, bo Czesiu był zielony i bardziej zombiowaty, a nie wampirycznie demoniczny. ![]() Cytat:
![]() Takie placki na odnóżach miał Mozart w dzieciństwie, widziałam program naukowy w tv, bodaj BBC. Ale nazwę choroby zapomniałam. ![]()
![]() |
#3900 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No jak najbardziej ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.