|
|
#1441 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Styl American Girl część VI
mialam kiedys pieska takiego.
i... pewnego dnia przyszla do mnie kolezanka ale to dawno juz bylo i miala dresik taki w panterke moj pies jak ja zobaczyl chwycil sie jej nogi i zaczal ruszac sie jakby... no wiecie co a mialam tez chomika nieoswojonego, ci co wkladali palec do klatki, by go poglaskac, wyjmowali go calego rozszarpanego we krwi
|
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
co za chomik
![]() ja kocham zwierzatka;D mialam kiedys papuge krora byla zakochana w skarpetce wujka i musiala caly czas miec ja na klatce spiewala jej syrenady i ciwerkala do niej a jak ktos ja jej zabieral to skrzeczala i albo latala po calym mieszkaniu i jej szukala albo jak byla w klatce to rozbijala sie o wszystko zeby sie wydostac i uratowac "ukochana"
|
|
|
|
#1443 |
|
Rozeznanie
|
haha fajna papuga,moj chomik ukrywal sie kiedys przez 3 dni,wkoncu go znalezlismy miedzy żabkami na firance wisiał ,bawil sie w alpiniste.Pozniej mial traume i siedzial w swoim domku
|
|
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
o matko haha
|
|
|
|
#1445 |
|
Raczkowanie
|
a ja mialam tez zlota rybke ktorej pewnego dnia nie zastalam juz w akwarium ...
jakby wyskoczyla to bym ja gdzies widziala no nie? zniknela :/
|
|
|
|
#1446 |
|
Rozeznanie
|
O rybki maja to do siebie ze jak wyskocza to ich nie mozna znalesc dopiero po dwoch latach jak robisz przemeblowanie to sie znajduja na drugim koncu pokoju pod szafa- zaschniete...
|
|
|
|
#1447 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój też leje, ale po rogach pokoju. Dlatego w tym tygodniu idziemy na ścięcie jajeczek i dzięki temu przygarne do siebie moje 2 kociczki to jedyny sposób, żeby ze mną zostały , bo rodzice wywieźli mi moje maleństwa . Ale najbardziej tęsknie za mają D.![]() Ile bym oddała, żeby nadal mogła być ze mną
|
|
#1449 |
|
Rozeznanie
|
ale te wasze zwierzaczki są zabawne
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
zwierzatka super
tylko moj piesek na dzialce,druga sunia u mamy (umie klaskac) a ja w domu sama i wlasnie teraz jak mi smutno nie ma kto mnie pocieszyc a tak to zawsze do futrzaka sie mozna przytulic..nawet z rybka pogadac napewno nie przerwie i nie zacznie swoje prawic:Pehhh...na wiosne kupie sobie myszke albo chomika...i bede nianczyc i nianczyc az bedzie mnie mialo zwierze dosc... http://pl.youtube.com/watch?v=VhmYothrVqI http://pl.youtube.com/watch?v=w9zaejcq-n8 podoba mi sie ![]() ![]() ![]() glupia jestem nie...jeszcze sama sie doluje do konca..pffff ide spac Edytowane przez kiiiciiia Czas edycji: 2008-12-08 o 22:21 |
|
|
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://pl.youtube.com/watch?v=FzRH3iTQPrk pewnie wiele z Was to widzialo, jak dla mnie to najbardziej zabawny filmik za kazdym razem smieje sie z tego a tu cos z innej kategorii http://pl.youtube.com/watch?v=DFCjLW...watch_response fajny tyleczek i figurka, chociaz troche splaszczony obraz. http://pl.youtube.com/watch?v=oL9-e6mcD6Q&NR=1
Zaufanie to piękny dar - buduje się je latami, traci w ciągu sekundy... Edytowane przez natural-love Czas edycji: 2008-12-08 o 22:34 |
|
|
|
|
#1452 |
|
Rozeznanie
|
Na dola najlepsze jest spanie jutro sie obudzisz piekna,mloda i szczesliwa
|
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
A jak dzisiaj szłam na aero, tak ok.18.00, to mama poszła mnie odprowadzić (moi rodzice są przwrażliwieni
) i wzięła ze sobą psa. przeszłyśmy z 10m, a z krzaków wyskoczył pies sąsiada i rzucił się na naszego psa (dobrze, że mama nie wzięła tego drugiego, bo by się zagryzła. no i mama się bardzo bała, bo kiedyś została pogryziona). Więc ja i tak wiedząc, że jej nie dam rady pomóc, poleciałam do tego sąsiada, żeby zabrał psa.Dzwoniłam chyba 5min i nic, a byli w domu, bo był samochód i świliły się światła w pokoju. Na dodatek było słychać szczekanie i warczenie na całej ulicy, a oni nic. nie wyszli w ogóle Dopiero jakiś samochód przejeżdżał i tamten pies się wystraszył
|
#1454 |
|
Zadomowienie
|
kurczeee chyba rzuce szkole! bo mi przeszkadza w czynnym uczestnictwie w watku i mam zaleglosci, a teraz wyjatkowy goracy okres na uczelni, same zaliczenia i kolokwia - przypominialo im sie przed swietami....:/
hehe wogole to mamy male dymy na roku po ostatniej imprezie i dzisiaj chyba pierwszy raz od trzech lat bylo nawet fajnie w szkole bo ciagle ktos przylatywal opowiedziec swoja wersje wydarzen, a ja sie za bardzo wypowiedziec nie moglam bo malo pamietam z tego wieczoru..... hrhrh co do dentysty to ja w czwartek ide skonczyc dwa zabki i mam wszystko picus glancus w buzce, ale ja zawsze bez znieczulenia lece ![]() a moja suczka jest wykastrowana i jej sie chyba myli ze jest psem i kiedys mojego bylego tz "obskakiwala" masakraaa myslalam ze sie ze wstydu zapadne pod ziemie:P ale ogolnie to kocham ja bardzooo ![]() Klatka jakbym nie wyjezdzala na swieta to bym Cie do siebie zabrala bidulkooo wogole to tak rozkminiam jak ja pojade do babci na swieta, na tym koncu swiata nie ma internetu i nie wiem jak ja bez Was ponad tydzien wytrzymam....
|
|
|
|
#1455 |
|
BAN stały
|
ale wam dobrze. znowu
a ja znowu musze zakuwać ja zwierzaka nie mam, chciałabym jakiegos pieska, maltańczyka ale boje się że znudziłby mi się po 3 latach...a pies to nie zabawka,a nie chce go później tarktować jak kuli u nogi. ZROBIłAM SOBIE UCZTE KRóLA. ![]() wszystko co najtwardsze., orzechy, popcorn, tofii, barszcz nawet mama mi zrobiła objadłam się za wszystkie czasy... i zrobiłam już zdjęcie moich ząbków...żeby za 2 lata sobie porównac...MATKO ZA 2 LATA TO MNIE PRZERAżA!!!!
|
|
|
|
#1456 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moze inna rybka ja zjadła? |
||
|
|
|
#1457 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też mam swoje zwierzaki i to 2 na dodatek
Kota i piesa U kota podejrzewam zanik komórek mózgowych, albo ADHD Jeszcze tak głupiego kota nie miałam Ciągle wchodzi na kwietnik i paprotkę udaje
|
|
#1458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1459 |
|
Wtajemniczenie
|
Natural- to może mogłabym dostać link do nk na priva??
|
|
#1460 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja tez musze zakuwac ale juz nic mi nie wchodzi do glowy,a w srode kolokwium i jeszcze w ten sam dzien poprawiam poprzednie,masakra,dziewc zyny dziekujcie bogu ze nie macie chemii fizycznej na studiach. |
|
|
|
|
#1461 |
|
BAN stały
|
jak jest wg was lepiej.
PRACOWAC CZY CHODZIć DO SZKOłY I SIE UCZYć ???? ![]() w pracy to chociaż ci płaca,,,a do szkoły trzeba chodzić i też płacą..ale jedynkami ![]()
|
|
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
galeria jest jak dla mnie zbyt skomplikowana zeby wkleic cos nowego ok to dodaje tu.
|
|
#1463 |
|
Zadomowienie
|
ja jestem za pracą, bo płacą i można mieć fajne zajęcie a czasami nawet na wizaż zaglądać w godzinach pracy
|
#1464 |
|
Rozeznanie
|
super pasek!talia jak marzenie
|
|
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
oj to ten pas mnie dodatkowo wychudza
polecam takie paski na gumie, robia fajna talie.
|
|
#1466 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe ja tez kiedys mialam chomika
Uciekł z klatki wyszedł z 3 pietra przez balkon po scianie bo chropowata a na ulicy obok bloku dzien pusciej zauwazyłam plame w kolorach siersci mojego chomiczka ( biedny , niesety on tez wszystkich i wszystko gryzł . Co do pieska to moja kolezanka tez ma takiego ktory gwałci wszystko co sie da oczywiście moją nogę tez
|
|
|
|
#1467 |
|
Wtajemniczenie
|
byłam dzisiaj na zakupach kupiłam sobie kredke do oczu złoto srebrna
i tusz a raczej dwa bo w promocji były dwa za 56 zł w rossmanie MF 2000 calorii i jeszcze ten masterpiececzy jak mu tam I napaliłam sie na christine agulire perfumy jejku ale mi sie spodobały sliczne sa i wacham je ciagle i chyba sobie kupie ![]() a tż sie lolitka lemipcka nie podoba dla niego ten zapach jest za słodki a własnie dziewczyny które go maja to on sie roziwja czy jest ciagle taki mdły bo sie wlasnie zastanawiam nad kupnem I to fioletowe jabuszko jest najładniejsze nie? nie znam sie![]()
|
|
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
Lepeij zakuwac nawet do chemii fizycznej niż pracowac
straszny mam dzisiaj dzien ,własnie przyszłam z pracy i jutro mam na 6
|
#1469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1470 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

ale to dawno juz bylo 

jakby wyskoczyla to bym ja gdzies widziala no nie? zniknela :/

mój też leje, ale po rogach pokoju. Dlatego w tym tygodniu idziemy na ścięcie jajeczek
i dzięki temu przygarne do siebie moje 2 kociczki
, bo rodzice wywieźli mi moje maleństwa