|
|
#1471 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styl American Girl część VI
Ale Wy macie śmieszne zwierzaki!
Ja też kiedyś miałam dziwne i dużo, ale chyba najlepszy był chomik uciekinier... Najpierw schował się za piekarnikiem i przez 3 dni mama rozkręcała całą kuchnię (bo mamy zabudowaną) i nic nie mogła upiec tylko dlatego żeby był cały i zdrowy... A był taki malutki, że wychodził przez taką małą dziurkę przy otwieraniu klatki, że to się kilka razy powtarzało. Później (latem) uciekł też, przeszedł do pokoju mamy zjadł 1 w pilocie (do tej pory nie da się wcisnąć) i wyskoczył przez uchylony balkon. Miałam też rybkę - Kakę(na cześć tego piłkarza ) kupiłam ją w dzień wigilii jako taki protest wewnętrzny i też wyskoczyła i przykleiła się do podłogi. A ja oczywiście myślałam na początku, że wyparowała.. I myszoskoczki które siebie na wzajem zjadały, aż silniejszy wygrał.. ![]() Natural śliczna bluzeczka.. Takie połączenie jest super, szkoda tylko, że ja tak nie umiem.. A i moim zdaniem najlepiej by było i pracować i się uczyć jeśli ktoś sobie poradzi, bo i pieniążki na drobne wydatki będą i coś w głowie i świadectwach zostanie. Ale ja np. będę żerować na mamusi aż studia skończę ![]() |
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
o widzę mój ulubiony temat : zwierzaki
![]() a w ogóle jak wam coś powiem to padniecie słuchajcieprzychodzi dzisiaj do mnie mój TZ, gdzieś koło 21, ja zmeczona włączyłam wcześniej serial i trochę przykimałam - budzę się patrzę na niego a on do mnie - Mam zwierzaczka sie go pytam co za zwierzaczka i co on mi znowu do domu przytargał A on stoi ze złożonymi dłońmi jakby cos trzymał i powtarza, że ma zwierzaczka to nie wytrzymałam i mu mówię żeby pokazała... a on wyobrazcie sobie... wyjmuje z rękawa kurtki Żubra (piwo rzecz jasna). Jego zwierzaczka ![]() ![]()
|
|
#1473 |
|
BAN stały
|
dominia hehehe usmialam sie z rycerza
![]() milusiu dla mnie jabluszko LL nie jest w ogole mdle ale z czasem zmienia sie zapach na skorze, popsikaj sie gdzies na reke albo szyje w sklepie i zobaczysz. ja nieraz jak mi zalezy na zapachu i nie chce sie wkopac prosze o mozliwosc przetestowania go na ciele. komus jeszcze mialam cos napisac ale przewrocilam str i nie pamietam juz... hehe :| |
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zdajesz sobie sprawy co mówisz, lepeij nie miec na wszystko co sie chce ale mniec więcej czasu dla siebie
|
#1475 |
|
BAN stały
|
a w ogole ptrzez to moje miedziane dziecko ktore teraz w sobie nosze przerwalam weidera i jutro zaczynam od nowa. a teraz ide obudzic tz zeby sie inaczej ulozyl bo chrapie i po serek wiejski do kuchani bo przymieram glodem!!!!! wazylam sie dzisiaj u gina, waze 57kg... jakos malo mi sie zdaje:/ myslalam ze z 60 bedzie ale prawda jest ze od tygodnia nie jadam kolacji albo jak sobie przypomne no i sniadan tez. dzisiaj 1 posilek jadlam po ok 16 jak wrocilam do domu.
klatka nie denerwuj sie kazdy docenia czego nie ma jak mu tego brakuje.. tak jak mi wczorajszego McDonalda.. przyjdzie taki czas kiedy bedziesz miala go dla siebie wiecej.
Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2008-12-08 o 23:48 |
|
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niezdrowo sie kobieto odżywiasz :P i kto to mówi a ile masz wzrostu?
|
|
#1478 |
|
BAN stały
|
aha w ogole chcialam wam jeszcze powiedziec ze kupilam dzisiaj super bluzeczke na party... poszlam szukac sukienki na sylwestra, weszlam do tego sklepu gdzie ta z zebra widzialam ale z tylu byla kiepska bo jak bluzka ze spodnica wygladala i zadnego dekoldu na plecach nie bylo no i 699zl gdzie nigdy za taka kiecke bym tyle nie dala. Ribkooka czy jakos tak, nie pamietam jak sie pisze. No nie zachwycila mnie tak na zywo i niemily facet mnie obslugiwal. Odnioslam wrazenie ze uwaza ze to nie sklep dla mnie... No halo.. ! jeszcze takie postacie sie trafiaja??? OMG! Sama pracowalam w dosc drogim sklepie z odzieza, raczej wizytowa, elegancka, wieczorowa i nieraz zdarzaly sie babki ktore na 1 rzut oka wygladaly na takie srednio majetne z duzym naciskiem na SREDNIO a potrafily zostawic 3500 nam w kasie!! No ale kiecka tak po 40 raczej.
poszlam dalej, namierzylam sie i kupilam bluzke czarna na imorezke bo w weekend 19 chyba gdzies pojdziemy, nawet jak nie to niewazne, na pewno sie przyda. TZ nie pokazalam ani nie powiedzialam nawet, jutro pokaze wam foto jak go nie bedzie w domu Jeszcze poszlam do dentysty bez kasy i jak wyrwal mi zeba zadzwonilam zeby przywiozl mi pieniadze.. hehe ale szczesliwy byl, musial gabi poubierac i zapakowac haha a ja szczerze wam powiem ze chcialam po dentyscie isc polazic po sklepie jakims zeby odpoczac od nich a tu peszek i wyjscie z domu sie znacznie skrocilo. ale za to z dr z pol godz przegadalam ) no ale wracajac do tej bluzki to mysle ze ona AG jest ) czarna z cekinami, luzny fason, no jutro pokaze. Juz bym chciala ja ubrac![]() ide po ten serek bo zemdleje z glodu zaraz |
|
|
|
#1479 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1480 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez głodna jk nie wiem ! A ni kupilam sobie nic ;/ i mam jedna bułke . Zastanawiam ie czy zjesc teraz czy na sniadanie ;p
|
|
|
|
#1481 |
|
BAN stały
|
zjadlam serek ale malo mi wiec wzielam ciastka... i mam wrazenie ze do tej dziury mi wszystko powpadalo:/
|
|
|
|
#1482 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1483 |
|
Wtajemniczenie
|
heh oj niestety po drodze nie mam sklepu ;] a znajac mnie jak zwykle zaśpie i bede leciała na złamanie karku . Zjem jednak jogurcik bo nawet niechce mi sie juz robic
|
|
|
|
#1484 |
|
Zadomowienie
|
witam
![]() kupilam sobie dzisiaj plaszczyk, sliczny, czerwony, ten, o ktorym wczesniej juz wspomnialam w koncu cos na mnie pasowalo, nie bylo za duze i nie wygladalam jak 10-letnia dziewczynka.codziennie mowie sobie, ze powinnam schudnac, a wieczorem zjadlam hamburgera... echhh chcialabym wazyc tak z 44-45 kg i przede wszystkim schudnac z nog, ale z takim zapalem to nie ma szans... poza tym chyba ide w koncu do fryzjera, moze nawet jutro, powiem mu, zeby robil co chce z moimi wlosami, bo juz nie wytrzymam z tym kolorem, ktory mam na glowie! jakis smieszny blond, w ktorym wygladam jakbym byla chora. moze sobie zrobie jakis jasny braz... aaa, zamowilam jeszcze bluzke z vs, fajna? Edytowane przez SaMa Czas edycji: 2008-12-09 o 00:59 |
|
|
|
#1485 |
|
Zadomowienie
|
Troche zdjec
|
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() dzisiaj chyba wkoncu pójde na siłownie po pracy już spakowałam się:P ostatnio byłam takzmęczona i takiego miałam lenia ,że przez ponad dwa tygodnie nie byłam ani razu oj będą zakwasy będa
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
mmm
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
ale mnie ten koles wkurza http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1228802412
taki dumny i zapatrzony w siebie robaczek![]() ![]() :m ad:![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1498 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzisiaj za godzinke gdzies bede sie nim malowac to wam pokaze efekty.Ale trzeba wziasc poprawke na to ze ja mam krutkie rzesy wiec i efekt nie bedzie teatralny no ale pokazesie ![]() Marzy mi sie jeszcze jakas bluzeczka w panterke nigdzie nie moge dostac takiej jakbym chciała fajne były w new yorkerze ale juz ich nie ma takie jak w VS na ramiaczka z usztywnianymi miseczkami sliczniaste ide tytunie obudzic bo ma do mnie przyjsc na ploteczki Czekoladko kochanie dziekuje za opinie.Chyba sie skusze na 30 milimitrów wszyscy tak zachwalaja to musi byc fajny i nie moge przejsc obojetnie no i jeszcze to opakowanie...
|
|
|
|
|
#1499 |
|
Wtajemniczenie
|
wczoraj bylam sobie legnicy i pierwszy raz wachalam tą lolite lempicka cudo poprostu..
a co do zwierzat to ja mialam psa..bardzo go kochalam..ale zdechl w moich rekach..ostatni popatrzył na mnie błysnąl oczami i juz nigdy wiecej nie popatrzyl ;( i zakopywalam go wlasnymi rekami straszne ;( to tej pory nosze w woreczku w portwelu jego siersc ;( moze to dziwne.. beee az sie poplakalam a to bylo pare lat temu ;( http://www.maxior.pl/film/108711/Christian_The_Lion patrzajcie na to
|
#1500 |
|
Wtajemniczenie
|
Justysia jaki filmik jej az sie poplakałam jakie to slodziachne
Ja miałam kiedys pieska kundelka wygladał jak lew byl koloru miodowego ach mialam z 7 lat jak go dostałam jak bylam mala to sie z nim gryzłam.Niestety musiałam go oddac do babci na wies ale jezdzilam tam co tydzien na wekeend zawsze jak przyjezdzałam to misiu cieszyl se jak głupi.On dosłownie ze mna rozmawial klad mi leb na udach i chciał zbeym go glaskała wszystko rozumial jak upadł mi np widelec na podłoge to go podnosil i poddawał.Moze to glupie ale jak moja babcia jadla kanapke to on jadl z drugiej strony delikatnie gryzac po kesie smiesznie to wygladało.A teraz nie ma ani babci ani pieska ehh w taki dni jak dzisiaj kiedy to wszystko sie przypomina to sie strasznei teskni i mysli ze zycie jest takie kruche
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

) kupiłam ją w dzień wigilii jako taki protest wewnętrzny i też wyskoczyła i przykleiła się do podłogi. A ja oczywiście myślałam na początku, że wyparowała.. I myszoskoczki które siebie na wzajem zjadały, aż silniejszy wygrał.. 

taki dumny i zapatrzony w siebie robaczek
i nie moge przejsc obojetnie no i jeszcze to opakowanie...