|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Cytat:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=495979059
![]() |
#4052 |
Raczkowanie
|
Jejku alezescie naskrobaly!!! Nie wiem od czego zaczac chyba od tego ze was kocham!!!
agata tylko wieprzowina skarzona, wolowinke mozesz szamac! Troche sie zalamalam bo mialam schabik piec na swieta do chlebka a tu nici.. Roses ty lachonie jeden!!!! Mnie poprostu szczena spada jak ty sie pokazujesz! To samo dotyczy Nice.Piekne moje! ![]() Dorcia fajny gorsecik. No wlasnie apropo gorsetow.Mam gorset od sukni slubnej,Zastanawiam sie czy moge go jakos wykorzystac?Jak ma zdjecie to wstawie.Zastanawiam sie nawet nad zafarbowaniem, ale boje sie spieprzyc..sama nie wiem.Poprostu mi go szkoda.Za suknie zapalcilam 3 tys (recznie haftowana)ale nie sprzedam bo trudno juz probowalam, wiec zostawilam na pamiatke, ale szkoda mi jak tak sobie wisi.Moze mozna cos z tym zrobic.?hmmm.No i napisalamnie wiele ale musze isc obiadek gotowac , moze pozniej wpadne.Dzis ide zobaczyc slodkiego dzidzie mojej kolezanki. ![]()
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! Edytowane przez gastone Czas edycji: 2008-12-09 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4054 |
Zakorzenienie
|
GASTONE ja mam PORK STEAK , czy to to skazone ??? bo kupilam takie 2 ladne kawaleczki, wczoraj jeden poszedl na obiad, dzis chcialam sos zrobic. ps, swietnie wygladalas !!! i bardzo piekna suknia
![]() Dorka prosze o porowanie, nie moge znalezc tego stanika z all ![]() Kazdy mlody ma chyba dlugi, my pozyczylismy od rodzicow na bilety, jakies 10 tysiecy i narazie nie oddajemy, bo z 1 pencji nie ma z czego.l. Wiecie co powaznie sie zastanawiam nad powrotem, doradzcie mi. Mieszkamy tu z 1 pensji jest ok ale bez oszczedzania, bo nie ma z czego W moim miescie rodzinnym placa max 1200 zl, ale teraz wprowadziliu wojsko i to byloby 1800 plus moja wyplata, pewnie najnizsza krajowa (wlasnie ile to na reke najnizsza ??) zastanawiam sie czy nie zyloby nam sie lepiej w pl... razem byloby z 2.5 tysiaca, trzeba byooby wyjajac cos(ok300 zl plus czynsz i rachunki). CO MYSLICIE ???)) Z jednej strony za***iscie mi tu i nie chce stac wyjezdzac, ale jakos nic nie osiagam mieszkajac tu ,,,, aha- jeszcze chodzi o to ze chcialabym dzidzi, w pl raczej trudno byloby, a tu rodzac dostalabym troszke pieniedzy na niego(ok 200e tyg)i moglabym w spokoju wychowywac, a w pl bym psozla do pracy i odwlekala macierzynstwo. Co robic.... ps. lubie to miasto, wrecz uwielbiam, lubie irlandczykow, lubie lazic po sklepach, kupowowac co mi sie zamarzy, a w pl chyba by sie skonczyla bajka./
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2008-12-09 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4055 |
Zakorzenienie
|
ja nie bylam w Irlandii, wiem ze tam o wieksze zarobki latwo- z moim Kochanym moglabym pewnie mieszkac wszedzie- no ale kocham Polskę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4056 | ||
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
No ma tupet ten wariat - tym bardziej ze jego dziewczyna niedlugo bedzie rodzic ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4057 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
eh ciagle o tym mysle....i nic wymyslec nie moge.
![]() |
#4058 |
Moderatorka z pazurem
|
Mam gorączkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4059 |
Zakorzenienie
|
Dziewoje ale Was rozlozylo :|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4060 |
Moderatorka z pazurem
|
No strasznie, wygladam jak swinka morska, zapuchniete gardlo i twarz. A ostatnio na dworze bylam w piatek jak wyjechalam po TZ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4061 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() chyba serio przez ten monitor się dziewczyny zarażają ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4062 |
Moderatorka z pazurem
|
To uwazajcie zebyscie i wy sie nie zarazily
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4063 |
Zadomowienie
|
Na aukcji są podane wymiary. Porównaj je z obecnym stanikiem. Ne widzę tego modelu na podanej przez mnie stronie.
#4064 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]()
#4065 | ||
Zakorzenienie
|
Gastone, pięknie wyglądałaś
![]() Cytat:
Dobrze, że ja z tż nie mieszkam, bo zabiłabym za długi, a tak to jest prywatna sprawa. Cytat:
![]() Odnośnie twojego wyjazdu czy powrotu to musisz sama o tym zadecydować, najlepiej z tż. My ci nie doradzimy. Może ewentualnie jakaś wizażanka, która również jest na wyjeździe. Sęk w tym, że nie znamy twojej sytuacji dokładnie, twoich uczuć, problemów, celów życiowych. Wiem jedno, że jeślibym wyjechała z PL to tylko po to, żeby sobie zarobić, odłożyć pieniądze, doszkolić sobie język, zdobyć doświadczenie. Potem zapewne bym wróciła, żeby kupić sobie mieszkanie, założyć rodzinę i znaleźć spokojną pracę. Nie wiem, może pojechałaś tam w tym samym celu? Zastanów się. A ty zdrowiej choróbko. Podrywaj tego dentystę! My pamiętamy, a ty się nie starasz.
![]() ![]() |
![]() |
#4066 |
Zakorzenienie
|
uhu do dentysty
![]() pokaże wam mój new telefon dostanę go we wtorek od kumpla z grupy ![]() ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-12-09 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4067 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4068 |
Zakorzenienie
|
Malinka fajny fonik
![]() Nice ja swojego nie zabije bo dlugi to nie jego wina, troche pech, choroba- nie mogl pracowac i uroslo tez rok byl dla nas ciezki..ze stresu polowe wlosow mi wypadlo ![]() ![]() ![]() Mnie chorobska obce- wystarczy ze rok sie meczylam z wysokiem ASO- teraz pije ziola na wzmocnieniei dzialaja, tylko strasznie drogie ale cos za cos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4069 |
Paul's girl
|
gastone bardzo ładna suknia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4070 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mój tż sam sobie biedy narobił życiem jakie prowadził, tzn. mandaty/kary/izba i inne cudeńka. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4071 |
Zakorzenienie
|
Malinka czy to ejst ten model co kosztuje ok 1500?? bo wlasie ostatnio cygan nam zaproponowal kupno takiego za grosze, nie wzielam go a pozniej patrze i kosztuje 1500 zl ;OOO byl bardzo podobny...tz zna model, mi juz z glowy wylecialo.
Nicegirl nie wiem co chcialam osiagnac przyjezdzajac tu, chcialam cos uzbierac ale raczej niw wracac do polski, nie chce tam mieszkac. Ze zbierania nici... No ok robie sosik... tak z tej skazonej wolowiny ![]()
#4072 |
Zakorzenienie
|
ma kamienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4073 |
Zakorzenienie
|
przykro mi, moja ciocia chyba miala kamienie i wiem ze to lekki problem. eh jak nie bolace zeby, to chorobska, to kamienie... swiat bylby piekniejszy bez tych rzeczy
![]()
#4074 |
Zakorzenienie
|
niestety nikt nie mowil ze bedzie lekko..ja dostalam w pakiecie chlopaka z kamykiem :P szkoda ze to nie diamenty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4075 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() telefon piękny ![]() ![]() ![]() też będę zmieniać telefon , podobała mi się Noka N76 i Motorola V8 dla niezorientowanych wklejam fotki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Roses ja go bajeruję od września hahahah ale zawsze mnie bawi jak coś tłumaczy, ostatnio wykonywał piękne rysunki ![]() ![]() ![]() fajnie jest mieć taką platoniczną miłość hahaha czuję się jak 16latka ![]() Agatko dzięki za zaproszenie ![]() ![]()
![]() |
#4076 | |||||||
Zakorzenienie
|
też miałam myć dzisiaj, ale jakoś tak nie wyszło
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() też mam taką kumpelę, która lubi sprzątać (własnie w Łodzi zaczęłam studiować ![]() ![]() co tydzień się widzimy, bo przyjeżdża do nas w soboty (to córka chrzestnej mojego brata) i się żali, bo wynajmuje mieszkanie z 2 dziewczynami od siebie z uczelni i z jedną z nich dzieli pokój. Ona biedna cały czas chodzi i sprząta, a te dwie mają to w głębokim poważaniu. Zanim się wprowadziła wyszorowała całe mieszkanie (łącznie ze skrobaniem żyletką wanny itd), potem one przyjechały na weekend jak Ona była w Skierniewicach i jak już do nich dołączyła, to się okazało, że mieszkanie jest w takim stanie jak przed sprzątaniem :/ ja sprzątać nie znoszę, więc tym bardziej gdybym się namęczyła, a ktoś by to wszystko zepsuł, to bym udusiła ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() kuruj się ![]() kamienie to masakra, mój Tata miał.. pół roku się męczył, aż w końcu w wielkich bólach "urodził" |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojemu ojcu kamienie zaczopowały jakieś kanaliki nerkowe, co groziło pęknięciem nerki i właściwie w ostatniej chwili przeszedl zabieg i odetkano mu nerkę. Wiem, że sonda to nic przyjemnego, ale co zorbić, jeśli trzeba. Zdrowia życzę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4078 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4079 |
Zakorzenienie
|
On sie meczy z kamieniami 8 lat, mial kilka sond lasery 2 operacje ktore mialy pomoc przez ktore nie pracowal i nic nie daly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.