Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-09, 11:28   #4051
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez Dorka_Sz Pokaż wiadomość
Różnie to z tym bywa. Zawsze zaglądam tutaj przed kupnem>
http://spreadsheets.google.com/pub?k...Hw&output=html
Fajna stronka, moj znalazlam, ale ten z tej aukcji juz nie ;/ moze zle patrze ??
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=495979059
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 11:34   #4052
gastone
Raczkowanie

Jejku alezescie naskrobaly!!! Nie wiem od czego zaczac chyba od tego ze was kocham!!!
agata tylko wieprzowina skarzona, wolowinke mozesz szamac!
Troche sie zalamalam bo mialam schabik piec na swieta do chlebka a tu nici..
Roses ty lachonie jeden!!!! Mnie poprostu szczena spada jak ty sie pokazujesz! To samo dotyczy Nice.Piekne moje!
Dorcia fajny gorsecik.
No wlasnie apropo gorsetow.Mam gorset od sukni slubnej,Zastanawiam sie czy moge go jakos wykorzystac?Jak ma zdjecie to wstawie.Zastanawiam sie nawet nad zafarbowaniem, ale boje sie spieprzyc..sama nie wiem.Poprostu mi go szkoda.Za suknie zapalcilam 3 tys (recznie haftowana)ale nie sprzedam bo trudno juz probowalam, wiec zostawilam na pamiatke, ale szkoda mi jak tak sobie wisi.Moze mozna cos z tym zrobic.?hmmm.No i napisalamnie wiele ale musze isc obiadek gotowac , moze pozniej wpadne.Dzis ide zobaczyc slodkiego dzidzie mojej kolezanki. To zdiecie mojej sukni.Oczywiscie jest bez rekawkow, bo musialam je odciac hih bo sie podarly tak tancowalam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ja w sukni.jpg (38,1 KB, 36 załadowań)
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia!

Edytowane przez gastone
Czas edycji: 2008-12-09 o 11:36
gastone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 11:43   #4053
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
To nie ja płacę, tylko tż. Ale ja pisałam mu pismo o rozłożenie tego na raty.
Cieszę się, że się zgodzili, że ma chęć to spłacać, bo wtedy w końcu wyjdzie z tych długów. Chociaż na to trzeba czekać jeszcze długi okres czasu.

Może zobrazuje to wam tak: tż od maja pracuje, a jeszcze nie miał, ani jednej wypłaty dla siebie, tylko wszystko na długi. Z tej wypłaty odda jakieś 60% więc coś mu jednak zostanie. Może zaczyna wychodzić na prostą, w końcu?

Twój tż przyjedzie i będziecie szaleć. Powiedz mu, żeby nie rozmawiał z tym zazdrosnym człowiekiem, po prostu. W ogóle jaki tupet, żeby mieszać komuś w związku...
Moj tez. Wszystko do banku...i to nie starcza..a zarabia duzo..bez sensu ale trzeba to przetrzymac
Stary 2008-12-09, 11:55   #4054
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

GASTONE ja mam PORK STEAK , czy to to skazone ??? bo kupilam takie 2 ladne kawaleczki, wczoraj jeden poszedl na obiad, dzis chcialam sos zrobic. ps, swietnie wygladalas !!! i bardzo piekna suknia ja chyba nie chce koscielnego(szkoda mi kasy, ktorej nie mam)
Dorka prosze o porowanie, nie moge znalezc tego stanika z all a chetnie bym go kupila...
Kazdy mlody ma chyba dlugi, my pozyczylismy od rodzicow na bilety, jakies 10 tysiecy i narazie nie oddajemy, bo z 1 pencji nie ma z czego.l.
Wiecie co powaznie sie zastanawiam nad powrotem, doradzcie mi.
Mieszkamy tu z 1 pensji jest ok ale bez oszczedzania, bo nie ma z czego
W moim miescie rodzinnym placa max 1200 zl, ale teraz wprowadziliu wojsko i to byloby 1800 plus moja wyplata, pewnie najnizsza krajowa (wlasnie ile to na reke najnizsza ??)
zastanawiam sie czy nie zyloby nam sie lepiej w pl... razem byloby z 2.5 tysiaca, trzeba byooby wyjajac cos(ok300 zl plus czynsz i rachunki). CO MYSLICIE ???)) Z jednej strony za***iscie mi tu i nie chce stac wyjezdzac, ale jakos nic nie osiagam mieszkajac tu ,,,,

aha- jeszcze chodzi o to ze chcialabym dzidzi, w pl raczej trudno byloby, a tu rodzac dostalabym troszke pieniedzy na niego(ok 200e tyg)i moglabym w spokoju wychowywac, a w pl bym psozla do pracy i odwlekala macierzynstwo.
Co robic.... ps. lubie to miasto, wrecz uwielbiam, lubie irlandczykow, lubie lazic po sklepach, kupowowac co mi sie zamarzy, a w pl chyba by sie skonczyla bajka./

Edytowane przez agatka661
Czas edycji: 2008-12-09 o 12:03
Stary 2008-12-09, 12:08   #4055
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

ja nie bylam w Irlandii, wiem ze tam o wieksze zarobki latwo- z moim Kochanym moglabym pewnie mieszkac wszedzie- no ale kocham Polskę i pewnie tu bede zyla
Stary 2008-12-09, 12:09   #4056
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
To nie ja płacę, tylko tż. Ale ja pisałam mu pismo o rozłożenie tego na raty.

Twój tż przyjedzie i będziecie szaleć. Powiedz mu, żeby nie rozmawiał z tym zazdrosnym człowiekiem, po prostu. W ogóle jaki tupet, żeby mieszać komuś w związku...
Kurcze to kiszka z tymi dlugami ale mam nadzieje ze niedlugo wyjdziesz na prosta
No ma tupet ten wariat - tym bardziej ze jego dziewczyna niedlugo bedzie rodzic
Cytat:
Napisane przez gastone Pokaż wiadomość
To zdiecie mojej sukni.Oczywiscie jest bez rekawkow, bo musialam je odciac hih bo sie podarly tak tancowalam.
no to niezle balowalas Mischoko tez mi cos mowila ze chce przefarbowac swoj slubny gorset i nosic do np. jeansow
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 12:15   #4057
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661
Question Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
ja nie bylam w Irlandii, wiem ze tam o wieksze zarobki latwo- z moim Kochanym moglabym pewnie mieszkac wszedzie- no ale kocham Polskę i pewnie tu bede zyla
nestety kryzys i male zarobki, tzn tz zarabia nawet ok, ale ja pracy znalezc nie moge.
eh ciagle o tym mysle....i nic wymyslec nie moge.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-09, 12:19   #4058
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Mam gorączkę Nie pojde dzis na seminarium bo jestem oslabiona ze hej
Stary 2008-12-09, 12:22   #4059
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Dziewoje ale Was rozlozylo :|
Stary 2008-12-09, 12:36   #4060
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

No strasznie, wygladam jak swinka morska, zapuchniete gardlo i twarz. A ostatnio na dworze bylam w piatek jak wyjechalam po TZ A wczoraj zaczelo mnie gardlo bolec
Stary 2008-12-09, 12:55   #4061
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Dorcia fajny gorsecik.
No wlasnie apropo gorsetow.Mam gorset od sukni slubnej,Zastanawiam sie czy moge go jakos wykorzystac?Jak ma zdjecie to wstawie.Zastanawiam sie nawet nad zafarbowaniem, ale boje sie spieprzyc..sama nie wiem.Poprostu mi go szkoda.Za suknie zapalcilam 3 tys (recznie haftowana)ale nie sprzedam bo trudno juz probowalam, wiec zostawilam na pamiatke, ale szkoda mi jak tak sobie wisi.Moze mozna cos z tym zrobic.?hmmm.No i napisalamnie wiele ale musze isc obiadek gotowac , moze pozniej wpadne.Dzis ide zobaczyc slodkiego dzidzie mojej kolezanki. To zdiecie mojej sukni.Oczywiscie jest bez rekawkow, bo musialam je odciac hih bo sie podarly tak tancowalam.
co do gorsetu to możesz dać zafarbować... ale znam dziewczynę która wychodziła za mąż przed maturą a potem suknię dała przeszyć i miała świetny kostium, spodnie i żakiecik może jakbyś znalazła jakąś dobra krawcową to coś by z tego zrobiła niekoniecznie cały kostium ale wiesz spodnie czy żakiet

Cytat:
Dziewoje ale Was rozlozylo :|
chyba serio przez ten monitor się dziewczyny zarażają

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-09, 12:57   #4062
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

To uwazajcie zebyscie i wy sie nie zarazily
Stary 2008-12-09, 12:58   #4063
Dorka_Sz
Zadomowienie

GG do Dorka_Sz

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
Dorka prosze o porowanie, nie moge znalezc tego stanika z all a chetnie bym go kupila...
Na aukcji są podane wymiary. Porównaj je z obecnym stanikiem. Ne widzę tego modelu na podanej przez mnie stronie.

Dorka_Sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 12:58   #4064
Faficzkowa
Wtajemniczenie

dokładnie dlatego uciekam do dentysty
miłego dnia

Stary 2008-12-09, 13:14   #4065
nice6irl
Zakorzenienie

Gastone, pięknie wyglądałaś Sukienka cudeńko. Może popytaj wśród krawcowych, co można zrobić z takiego gorsetu, bo faktycznie szkoda - tyle pieniędzy zostało wydane, a teraz wisi i szarzeje w garderobie.

Cytat:
Moj tez. Wszystko do banku...i to nie starcza..a zarabia duzo..bez sensu ale trzeba to przetrzymac
To widzę, że mamy podobny problem.
Dobrze, że ja z tż nie mieszkam, bo zabiłabym za długi, a tak to jest prywatna sprawa.

Cytat:
Kazdy mlody ma chyba dlugi, my pozyczylismy od rodzicow na bilety, jakies 10 tysiecy i narazie nie oddajemy(...)
Co innego pożyczyć, a co innego, kiedy komornik zapuka do drzwi

Odnośnie twojego wyjazdu czy powrotu to musisz sama o tym zadecydować, najlepiej z tż. My ci nie doradzimy. Może ewentualnie jakaś wizażanka, która również jest na wyjeździe. Sęk w tym, że nie znamy twojej sytuacji dokładnie, twoich uczuć, problemów, celów życiowych.
Wiem jedno, że jeślibym wyjechała z PL to tylko po to, żeby sobie zarobić, odłożyć pieniądze, doszkolić sobie język, zdobyć doświadczenie.
Potem zapewne bym wróciła, żeby kupić sobie mieszkanie, założyć rodzinę i znaleźć spokojną pracę.
Nie wiem, może pojechałaś tam w tym samym celu?
Zastanów się.

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
To uwazajcie zebyscie i wy sie nie zarazily
A ty zdrowiej choróbko.

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
miłego dnia
Podrywaj tego dentystę! My pamiętamy, a ty się nie starasz.
Stary 2008-12-09, 13:16   #4066
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

uhu do dentysty

pokaże wam mój new telefon dostanę go we wtorek od kumpla z grupy ha zakochałam się w nim rok temu a teraz go będe mieć!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nokiae61_inhand.jpg (32,3 KB, 15 załadowań)

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"

Edytowane przez malinka_86
Czas edycji: 2008-12-09 o 13:29
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 13:38   #4067
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
miłego dnia
Zbajeruj dentyste
Stary 2008-12-09, 13:56   #4068
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Malinka fajny fonik
Nice ja swojego nie zabije bo dlugi to nie jego wina, troche pech, choroba- nie mogl pracowac i uroslo tez rok byl dla nas ciezki..ze stresu polowe wlosow mi wypadlo mam nadzieje, ze 2009 bedzie lepszy- mniej brutalny, trzese sie na sama mysl ze On moze miec atak kolki nerkowej jak jest w trasie...w wakacje ledwo sie do szpitala doczolgal masakra...
Mnie chorobska obce- wystarczy ze rok sie meczylam z wysokiem ASO- teraz pije ziola na wzmocnieniei dzialaja, tylko strasznie drogie ale cos za cos
Stary 2008-12-09, 14:05   #4069
istari
Paul's girl

gastone bardzo ładna suknia aż żal coś z nią robić ja mam taką wizję żeby ufarbować gorset na ciemny kolor a spódnicę zostawić taką jak jest (ewentualnie zdjąć tą białą warstę a zostawić spód). może przyda się na jakiś bal sylwestrowy albo ślub - wystarczy dobrać górę (ja bym widziała jednolity gorset w kolorze tych kwiatków). nie widzę dokładnie jaki mają kolor, ale myślę, że byłoby Ci do twarzy
istari jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-09, 14:16   #4070
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
uhu do dentysty

pokaże wam mój new telefon dostanę go we wtorek od kumpla z grupy ha zakochałam się w nim rok temu a teraz go będe mieć!
Taki szpanerski

Cytat:
Malinka fajny fonik
Nice ja swojego nie zabije bo dlugi to nie jego wina, troche pech, choroba- nie mogl pracowac i uroslo tez rok byl dla nas ciezki..ze stresu polowe wlosow mi wypadlo mam nadzieje, ze 2009 bedzie lepszy- mniej brutalny, trzese sie na sama mysl ze On moze miec atak kolki nerkowej jak jest w trasie...w wakacje ledwo sie do szpitala doczolgal masakra...
Mnie chorobska obce- wystarczy ze rok sie meczylam z wysokiem ASO- teraz pije ziola na wzmocnieniei dzialaja, tylko strasznie drogie ale cos za cos
Przed kolka nerkową nie ucieknie niestety. Prędzej czy później go dopadnie. No chyba, że jeszcze nie ma kamieni? Miejmy tylko nadzieję, że w domu, a nie w trasie.

Mój tż sam sobie biedy narobił życiem jakie prowadził, tzn. mandaty/kary/izba i inne cudeńka. Ale ważne, że mu się zmieniło. Tylko teraz musi za to zapłacić.
Stary 2008-12-09, 14:36   #4071
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Malinka czy to ejst ten model co kosztuje ok 1500?? bo wlasie ostatnio cygan nam zaproponowal kupno takiego za grosze, nie wzielam go a pozniej patrze i kosztuje 1500 zl ;OOO byl bardzo podobny...tz zna model, mi juz z glowy wylecialo.
Nicegirl nie wiem co chcialam osiagnac przyjezdzajac tu, chcialam cos uzbierac ale raczej niw wracac do polski, nie chce tam mieszkac. Ze zbierania nici...
No ok robie sosik... tak z tej skazonej wolowiny
Stary 2008-12-09, 14:40   #4072
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

ma kamienie musimy to dziadostwo usunac jak najszybciej ale planowane dopiero na czerwiec
Stary 2008-12-09, 14:43   #4073
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

przykro mi, moja ciocia chyba miala kamienie i wiem ze to lekki problem. eh jak nie bolace zeby, to chorobska, to kamienie... swiat bylby piekniejszy bez tych rzeczy trzymam kciuki.
Stary 2008-12-09, 14:58   #4074
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

niestety nikt nie mowil ze bedzie lekko..ja dostalam w pakiecie chlopaka z kamykiem :P szkoda ze to nie diamenty
Stary 2008-12-09, 14:58   #4075
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
uhu do dentysty

yhym dentysty hahaha jakiż on jest słodki no ja nie mogę hahahaha

telefon piękny w sumie też mi się podoba, szczególnie to że jest taki duży... i niech ktoś powie że rozmiar nie ma znaczenia

też będę zmieniać telefon , podobała mi się Noka N76 i Motorola V8 dla niezorientowanych wklejam fotki która lepsza ?

Cytat:

Mój tż sam sobie biedy narobił życiem jakie prowadził, tzn. mandaty/kary/izba i inne cudeńka. Ale ważne, że mu się zmieniło. Tylko teraz musi za to zapłacić.
Ten Twój TŻ to miał kurcze przeboje ale dobrze że przy Tobie przestał szaleć oby mu nie wróciło

Roses ja go bajeruję od września hahahah ale zawsze mnie bawi jak coś tłumaczy, ostatnio wykonywał piękne rysunki i rysuje z poważną miną, podnosi głowę, patrząc na mnie i od razu hahaha on jest taaaaaki słodki
fajnie jest mieć taką platoniczną miłość hahaha czuję się jak 16latka

Agatko dzięki za zaproszenie po zdjęciu głównym nie wiedziałam kto to ale tak sądziłam że ktoś od nas
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nokia.jpg (49,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg motorola.jpg (34,2 KB, 6 załadowań)

Stary 2008-12-09, 14:59   #4076
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
To dobranoc sąsiadko
Ja jutro myję kolejne okno, brrr...
też miałam myć dzisiaj, ale jakoś tak nie wyszło

Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość
o mamo, mnie też zawsze z kumpelą bierze na pizze jak się podpijemy
i zobaczysz, nie ma 7 stron, no chyba że wstaniesz o 16
poszłam spać o 10, wstałam po 14 zapomniałam policzyć ile to stron

Cytat:
dziewczyny spamujcie spamujcie zeby Adrijah miala co robic :P i ja tez jak wroce z dziekanatu a teraz czas na jakies sniadanie
podłaś

Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość
ej, ja bym sobie zrobiła dzień ze ściągniętymi filmami bo one tak leżą na dysku i dojrzewają

ha, ja lubię u kogoś sprzątać! ale nie daj boże ktoś nie doceni, że to zrobiłam wtedy jest wojjjna
też mam składzik filmów dojrzewających na dysku i brak czasu na ich oglądanie ostatnio

też mam taką kumpelę, która lubi sprzątać (własnie w Łodzi zaczęłam studiować ), Ona np. pomagała mi ogarnąć mieszkanie po remoncie, za co będę ją ubóstwiać do końca życia
co tydzień się widzimy, bo przyjeżdża do nas w soboty (to córka chrzestnej mojego brata) i się żali, bo wynajmuje mieszkanie z 2 dziewczynami od siebie z uczelni i z jedną z nich dzieli pokój. Ona biedna cały czas chodzi i sprząta, a te dwie mają to w głębokim poważaniu. Zanim się wprowadziła wyszorowała całe mieszkanie (łącznie ze skrobaniem żyletką wanny itd), potem one przyjechały na weekend jak Ona była w Skierniewicach i jak już do nich dołączyła, to się okazało, że mieszkanie jest w takim stanie jak przed sprzątaniem :/ ja sprzątać nie znoszę, więc tym bardziej gdybym się namęczyła, a ktoś by to wszystko zepsuł, to bym udusiła gołymi rękami

Cytat:
Napisane przez istari Pokaż wiadomość
ineczko ja kupuję staniki firmy Felina. Mają rozmiarówkę do G (przynajmniej mieli kilka lat temu, teraz może mają większą). nie wiem jak u nich z obwodami bo ja zawsze miałam 75-80. natomiast jakość jest świetna i cena moim zdaniem przystępna - do 200zł za staniczek.
edit: i mają sklepy/stoiska chyba w każdym większym mieście więc można mierzyć do woli
nosisz obwód 75-80? z tego co kojarzę, to pisałaś, że nie jesteś plus-size mogę zapytać ile masz cm pod biustem? (mierzone ciasno na wydechu, bez stanika)

Cytat:
podoba mi sie taki gładziutki i delikatny
Kurcze zasnelam cos kolo 4, nie wstalam na zajecia, teraz dopiero sie obudzilam no i musze sie ogarnac i przygotowac do seminarium Z tz juz dobrze, dzwonil do mnie w nocy bo chyba zrozumial ze nie powinien tamtego dupka sluchac
dobrze, że sobie wszystko wyjaśniliście wszystko. szczerze mówiąc jak czytałam, że Twój TŻ strzelił focha to się mocno zdziwiłam. Co prawda Go nie znam, ale spodziewałam się po nim "mądrzejszej" reakcji

Cytat:
koniecznie chcesz ją przerobić i używać, tak? bo ja np. po swoich różnych doświadczeniach z krawcowymi bym się bała choć wiem, że trafiają się perełki, które potrafią zdziałać cuda, ja po prostu trafić na nie nie umiem Ja bym ją wypożyczała na wesela. Po 3-4 zwróciłby Ci się jej koszt.

Cytat:
Mam gorączkę Nie pojde dzis na seminarium bo jestem oslabiona ze hej
oho, to chyba z jutrzejszego basenu nici?
kuruj się

Cytat:
ma kamienie musimy to dziadostwo usunac jak najszybciej ale planowane dopiero na czerwiec
kamienie to masakra, mój Tata miał.. pół roku się męczył, aż w końcu w wielkich bólach "urodził"
Stary 2008-12-09, 15:02   #4077
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli już je ma, to lepiej od razu o to zadbać, żeby się ich pozbyć z organizmu.
Mojemu ojcu kamienie zaczopowały jakieś kanaliki nerkowe, co groziło pęknięciem nerki i właściwie w ostatniej chwili przeszedl zabieg i odetkano mu nerkę.
Wiem, że sonda to nic przyjemnego, ale co zorbić, jeśli trzeba.

Zdrowia życzę
Stary 2008-12-09, 15:10   #4078
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
No ok robie sosik... tak z tej skazonej wolowiny
z tego co pisalas to masz pork steak czyli wieprzowinke

Daria z basenu nici
Stary 2008-12-09, 15:12   #4079
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

On sie meczy z kamieniami 8 lat, mial kilka sond lasery 2 operacje ktore mialy pomoc przez ktore nie pracowal i nic nie daly przesuneli je gdzies zeby tylko moczowodu nie zatkaly, tak wiec przerabialismy wszystko..a urodzil tych kamieni kilkanascie w ciagu swojej choroby... eh masakra
Stary 2008-12-09, 15:18   #4080
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
z tego co pisalas to masz pork steak czyli wieprzowinke

Daria z basenu nici
szkoda.. no ale zdrowie ważniejsze, więc kuruj się szybko a ja może wyciągnę sąsiadkę

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości