Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-08, 21:40   #2011
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

Cytat:
Napisane przez cc_chanel Pokaż wiadomość
siostra Tż'ta nie za bardzo chce żeby przyjechał a jego brat czyli nasz wujek ma rodzinę na święta...ale wierzę ,że coś uda nam się zzałatwić....poszukam u księży czasami prowadzą takie oazy i schroniska terapeutyczne
bede trzymac kciuki zeby sie udalo... wierze ze sie uda..
Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny.Jestem chora.Mam gorączkę wiec tylko powiem: JAGA gratulacje Pozdrawiam was i do zobaczenia,az mi się poprawi:/ może jutro.................... PA
to pod kolderke mam nadzieje ze sie wyleczysz
Stary 2008-12-08, 21:41   #2012
anuulaa
Wtajemniczenie

Jaguś, piękny pierścionek, świetne zaręczyny i zabawny zbieg okoliczności z tym kapslem, niesamowicie to romantyczne

Zabciu, w szoku jestem, że księża tacy są. Jak tak można?? masakra:/

Ktosiu, mi chcemy mieć piosenkę Ziyo - magiczne słowa - piękna jest!!

Zamówiłam welon, pewnie pomyślicie, że jestem walnięta, bo będzie miał 4 metry hyhy. Marzyłam o takim. Będzie delikatny, jak mgiełka, niestety na 2 grzebienie, ale na agrafki byłby za ciężki. Zapłacę za niego jedyne 135zl z przesyłką. Cieszę się jak dziecko!!
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-08, 21:52   #2013
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
witam sredecznie

My za naszego kamerzyste placimy 2,200 ...
moze i duzo ale jest naprawde warty tej ceny , ma swietne filmy i pomysly jak to razem pozniej skleic do kupy nagrywal wesele u siostry mojego TZ i bylam pod duzym wrazeniem

Dziewczyny jak wygladala wasza pierwsza rozmowa z ksiedzem? bo ja bylam w szoku ... Bierzemy slub w parafii mojego TZ w Ciezkowicach i teraz jak bylismy w Polsce to bylismy u proboszcza zamowic date i godzine po pierwsze nie byl wogole chetny nas przyjsc trzymal nas w drzwiach 15 min po czym nas wpuscil i zaczal mowi jakie papiery potrzebujemy a ja ze juz mamy cywilny wiec chcemy tylko koscielny a ten z morda na nas to co my tu robimy , zebysmy sobie brali slub koscielny w stanach a ja mowie ze tutaj jest nasza cala rodzina a ten ze slub to nie impreza dla rodziny i znajomych tylko dla Boga to ja zaczelam kopac mojego TZego pod stolem ze chce wyjsc a ten dalej swoje ze zyjemy w konkubinacie i pyta czy jestesmy w stanie miec dzieci a ja " nie wiem nie mam jeszcze dzieci " a ten ... yyy chodzimi o to czy ty masz to co kobieta a Twoj TZ to co mezczyzna mi normalnie szczena opadla niby wszystko wpisal slub mamy na 15.00 ale dalo rade wyczuc ze nie zabardzo jest zadowolony a na koniec jeszcze pyta czy wracamy do Polski a my ze narazie nie a on " tak bo teraz mlodzy wyjezdzaja mieszkaja razem na kocia lape i slub im nie potrzebny , przeciez w Polsce lepiej jest zyc " a ja mialam mu powiedziec ze chyba ksiezom lepiej normalnie PORAZKA !! wiem ze u mnie w parafii nie bylo by wogole problemu

w głowie się nie mieści mi

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Hejka, widzę, ze nikt za mna nie tęskni

Jestem zła, bo nie będziemy się przeprowadzać, bo babka powiedziała, ze ktoś z rodziny chciał
Chce mi sie plakac, chce sie wtulic w TZ-ta, ale coz do 21 w pracy

ech pociesza mnie to, ze w srode wyplata i pojde na zakupy ciuchowe, zamowie buty na ślub i w czwartek idziemy po obrączki

Ale i tak jestem rozżalona

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny za gratki.

Co do kamerzysty to 1600 jak dla mnie to malo, szczegolnie, ze sami placimy 600 zl drozej za swego. ALe on jest przy nas od samego rana (juz od przygotowan, wizyty u fryzjera i wizazystki), a dopierwszego tanca sa dwie kamery.

Z gory przepraszam za wypociny, ale same chcialyscie )
Co co zareczyn, to wiedzialam o tym, ze TZ chce mi sie oswiadczyc w mikojalki, bo juz w andrzejki pytal sie, czy za tydzien one sa. We czwartek byl ten incydent z samochodem (wracalismy z pizzeri i TZ prosil mnie bym wyciagnela pizze, ktorej nie dojedlismy, podnoszac pudelko zauwazylam teczke z napisem "zaklad jubilerski"). W piatek rano, przed zajeciami na uczelni poszlam do bufetu by kupic cos do picia, bo bylam strasznie spragniona. Wzielam butelkowego tymbarka z tymi charakterystycznymi kapslami. Otworzylam go i pijac zaczelam czytac co jest napisane pod spodem. Malo sie nie zakrztusilam, gdy moim oczom ukazal sie napis: "wyjdziesz za mnie?". Z TZ tego dnia sie nie widzialam. Przyjechal dopiero sobote, na godzine przez wyjsciem na pierwsza lekcje tanca. Akurat rozmawialam z rodzicami przez telefon, wiec poprosil mnie bym wyszla, bo chce z nimi porzmawiac na osobnosci, a nie chce bym podsluchiwala. Zrobilam jak prosil. W miedzyczasie sie szykowalam a pozniej pokazalam mu tego slynnego kapsla. Jak czytal napis, to usmiech zniknal mu z twarzy i pojawila sie taka mina -> . Pojechalismy na kurs. Potanczylismy (walc angielski), w drodze powrotnej do domu powiedzialam, ze jestem glodna. TZ skoczyl tylko po kase i pojechalismy do restauracji na przepyszne zarelko Jak jadlam to bylam tam zmeczona, ze zasypialam na siedzaco. Oczy same mi sie zamykaly. TZ prosil bym jeszcze troche wytrzymala, bo ma dla mnie wdomu niespodzianke. Jak przyjechalismy (bylo troche po 20tej), to ja od razu do pokoju, by osprzatac reszte rzeczy, ktore byly na moim lozku, a ktorych nie zdarzylam pochowac przed wyjsciem. TZ ciagle chodzil za mna z butelka wina i prosil bym pozla do salonu to sie napijemy. JA, ze na razie nie, bo jestem zajeta. On juz "strzelil focha". Ja posprzatalam, pochowalam wszystko, poszlam do salonu i usiadlam obok niego. Powiedzialam, zeby dal te wino, a on, ze nie, no toja to co to za niespodzianke mial dla mnie. A on, ze juz nic, bo zepsulam caly klimat, i wogole i w szczegole. Na co ja go przeprosilam i powiedzialam, ze jestem zmeczona, sam widzial, ze oczy mi sie zamykaja, ze ledwo siedzialam w restauracji a musialam jeszce posprzatc (te sprzatanie nie zajelo wiecej jak 3 minuty, wiec sam mogl poczekac chwile, albo zasugerowac pomoc). W oczach pojawily mi sie lzy, bo zrobilo mi sie przykro. Na co TZ przytuil mnie, powiedzial, ze rozumie. Przytulil mnie. To zow sie zapytalam to co to za niespodzianke mial dla mnie. Wstal, poszedl do kuchni. Spomiedzy przypraw () wyciagnal cos. Schowal za plecy i podszedl do nie. Wyciagnal i powiedzial "kochanie to dla ciebie". A ja tylko patrzylam na czerwona torebeczke. Po chwili TZ wyciagnal z niej czerwone pudeleczko, otworzyl je, uklakl i zapytal sie, czy zostane jego zona. Powiedzial, ze mnie kocha, ze chce spedzic przy mnie reszte zycia. Ja sie poplakalam ze wzruszenia. J. mnie przytulil, chwile tak trwalismy, odsunelam sie, spojzalam na pierscionek (male cudenko ), spojzalam mu w oczy i powiedzialam, ze wyjde za niego. TZ wzial moja lewa reke i zalozyl pierscionek na serdeczny palec. Ucalowal mnie, usiadl obok i przytulil. Siedzielismy tak chwile. W kocnu powiedzialam, ze moze moglby przyniesc to wino. Wypilismy cala butelke (nastepnego dnia mialam lekkiego kaca, ale co tam). Po pierwszej lapce zlapal mnie humorek i z takim lekkim przekasem zapytalam sie gdzie jest bukiet, hiehiehie. TZ oczywiscie zaczal sie tlumazyc, ze mu kwiaciarnie jedna zamkneli, a do innej juz nie zachodzil bo bal sie, ze nie zdarzymy na tance. (ech, te meskie tlumaczenia ). Powspominalismy poczatki naszego zwiazku, TZ powiedzial, ze bal sie, ze nie przyjme zareczyn, ze mu odwdziecze sie za to, ze musialam tak dlugo na nie czekac. hehehe No, i jak o 20 padalam na pusk, tak oboje poszlismy spac, po 2 w nocy. ech...

Powiem tak, mimo, ze bukietu nie bylo, mimo, ze atmosfry romantycznej nie bylo (bo glar TV i ta lekka klotnia), mimo, ze tak dlugo czekalam, ze ochrzanialam TZ,to i tak to byly najpiekniejsze zareczyny.

Co do kursu tanca. Za***iaszcza sprawa. W sobote tanczylismy walca angielskiego, niezle nam szlo i z racji "sztywnosci" mego TZ bardziej do nas pasuje. W niedziele tanczylismy sambe. Tu oboje mielsimy lekki problem (TZ zdecydowanie wiekszy ), oboje wyszlismy mokrzy, ale fajnie bylo. Oboje z niecierpliwoscia czekamy znow na weekend.

W zalacznikach
1. slynny kapsel
2, 3. moje cudenko
z kapslem jaja jak berety pierścionek cudny aż mi łezka poszła

nie wiem czy to zbiega okoliczności czy co z tym kapslem ja do dziś nie umiem zrozumieć jak to możliwe że z TŻ mamy urodziny w ten sam dzień i akurat po zakończeniu studiów nasze urodziny wypadają w sobotę i pobierzemy się w nie
przeznaczenie

Cytat:
no mnie az nosilo zeby cos m powiedziec
ale TZ tylko mi glowa kiwal
bedzie mi mowil co ja mam robic jak sam parafii nie potrafi w porzadku utrzymac ... jeden z klerykow i 2 dziewczyny zaciazyl a samego proboszcza ostatnio przylapano z pania do towarzystwa w pobliskim lesie

rybulka tu sie nie ma z czego smiac ... dobrze ze sie o prog nie zabil hahahahaha

i jak tu sie spowiadac u takiego ksiedza?

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny.Jestem chora.Mam gorączkę wiec tylko powiem: JAGA gratulacje Pozdrawiam was i do zobaczenia,az mi się poprawi:/ może jutro.................... PA

zdrowiej szybko

ja jadę jutro na pogrzeb do bratowej babci

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2008-12-08 o 21:53
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-08, 22:31   #2014
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość

dobrze, że nie on udziela Wam ślubu... ale podziwiam Wasz spokój bo ja bym mu chyba coś powiedziała
no chociaz tyle ze to nie on bedzie
no wlasnie az w szoku jestem ze taka spokojna bylam ... bo nie naleze do tego typu osob

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
nie martw sie.. mnie moj probosz nieznosi bo mial ze mna katecheze i niechcial potem zebym byla chrzestna itd.. dlatego zalatwiam
ale ci ksieza sa udani zamiast sie cieszyc ze mlodzi chca sie pobrac to jeszcze problemy robia

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość

Zabciu, w szoku jestem, że księża tacy są. Jak tak można?? masakra:/

Zamówiłam welon, pewnie pomyślicie, że jestem walnięta, bo będzie miał 4 metry hyhy. Marzyłam o takim. Będzie delikatny, jak mgiełka, niestety na 2 grzebienie, ale na agrafki byłby za ciężki. Zapłacę za niego jedyne 135zl z przesyłką. Cieszę się jak dziecko!!
no wlasnie jak tam mozna ??
ciesze sie ze bedziesz miala wymarzony welon na swoim slubie

dziewczyny patrzcie na to .... parodia jakas

http://www.smog.pl/wideo/22529/uderz...oda_na_slubie/

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-12-10 o 10:36 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"!
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 06:49   #2015
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 07:44   #2016
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Czesc

Dziękujeza wszelkie pocieszanki i przytulacze, bardzo było to miłe

Jednak strasznie nam sie pokomplikowalo. Jednak wczoraj dosziśmy do wspólnego wniosku, ze najważniejsze, ze mamy siebie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 09:28   #2017
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć !
Oooo rany ten kolo z tego filmu to jakiś debil.... a może u nich taka tradycja, że żona obrywa o wszystko???? Masakra!!!

Wiecie co mi się przydażyło w nocy?
Wstałam chyba o pólnocy bo tak było mi niedobrze, myślałam że zaraz z wymiotuje.
Poszłam do kuchni zażyłam podwójna dawkę kropli żołądkowych, poszłam do łazienki i jak się zobaczylam w lustrze to się wystarszyłam! Byłam tak biała , że aż przezroczysta!
Wzięłam miedniczke na wszelki wypadek i położyłam się na łóżku.
Jak leżałam to mną jakieś dreszcze wstrząsały. Pomogły mi te krople żołądkowe bo potem za jakis czas usnęłam. Jejku nie wiem co to było.... nie najadłam się na noc ani nie jadłam nic nieświeżego....
Boże fatalnie się czułam, mój Tż to w takiej sytuacji wymusza wymioty bo mowi że mna wtedy ulgę a ja robie wszytsko żeby nie bo nie nawidzę tego!!!
Na szczeście teraz czuje się w mairę dobrze, zjadłam normalne śniadanie i jakos zyje...
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 09:40   #2018
agnusek22
Wtajemniczenie

Cześć słoneczka!!!

Daysy biedna może jednak jakaś niestrawność? Jeśli Ci się zdarzy coś podobnego, to zmykaj do lekarza

Ja mam zakwasy i wczoraj pokłóciłam się z tż na tańcach! Normalnie mamy tak zaawansowane choreo, że zaraz do YCD 4 pójdziemy jeszcze solówek brakuje

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 09:44   #2019
Daysy85
Zakorzenienie

jejku to nie wiem., będę się musiała wybrać do lekarza jak mi nie przejdzie... teraz to się czuje jak bym z 10 razy zwymiotowała mam taki dziwnie nadszarpnięty żołądek...
Może nie potrzebnie zjadłam śniadanie??? Ale tak mi się jeść chciało że szok!
Stary 2008-12-09, 10:09   #2020
kliwia
Zakorzenienie

Daysy może się zatrułaś bakterią jakąś. ? Teraz panuje ta grypa jelitowa...
Bo ciążę wykluczasz?

Ja dostałam właśnie premię 688zł na rękę
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 10:15   #2021
agnusek22
Wtajemniczenie

Kliwa dobrze mówi, grypa szaleje i te wszystkie inne wirususka wstrętne :/

A poza tym Kliwa, gratuluję fajoskiej premii pewnie się cieszysz

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-09, 10:15   #2022
Daysy85
Zakorzenienie

Jasne że nie jesem w ciąży nawe ciężko by było teraz o to bo chyba z 2 miesiące temu ostatni raz.... tyleeee mamy czasu, ja w pracy , TŻ też albo w szkole i tako to robota
Nie no cos mi musiało zaszkodzić ale nie wiem co...?
Grype jelitową miłam chyba 2 lata temu to normalnie była masakra 3 dni wymiotowoałam i biegunka !!!! Do tego stopinia że tylko wodą i jedno i drugie.
Teraz nie wiem co mi było ... nienawidze mdłości!

kliwia oczywiście gratuluję premii
Stary 2008-12-09, 11:15   #2023
iza240
Zadomowienie

GG do iza240
Cytat:

Cześć dziewczyny .Już mi lepiej bo chyba przeszło na mojego Tż .Biedny lezy w łóżku.Ten filmik to masakra

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
A nie uczył was jak się robi dzieci?Nie mówił o antykoncepcji?Tzn w jego mniemaniu koalendarzyk małżeński hihi

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-12-10 o 10:37 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"!
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 11:21   #2024
kliwia
Zakorzenienie

iza jak chcesz coś nowego dodać, a Twój post jest ostatni, to korzystaj z opcji 'edytuj'

Załaczam znaleźne teksty
teksty zawiadomień:
http://www.classic-studio.ig.pl/?sid...prod_txt_annot

teksty zaproszeń:
http://www.classic-studio.ig.pl/?sid..._wprod_txt_inv

Wierszyki dot. prezentów i kasy:
http://www.classic-studio.ig.pl/?sid...prod_txt_addit

Teksty na alkohol:
http://www.classic-studio.ig.pl/?sid...wprod_txt_alco

Podziękowania dla rodziców:
http://www.classic-studio.ig.pl/?sid...rod_thx_parent

To wszytsko w pdfie
http://www.classic-studio.ig.pl/?sid...wprod_download

anula super welon!! przez allegro zamówiłaś??
Pokaż fotkę jak już przyjdzie

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-12-09 o 11:26
Stary 2008-12-09, 11:30   #2025
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

czasem mi sie zdarza o tym zapomnieć:/ dzieki za teksty ja nie mam czasu na szperanie po int

W końcu się doczekałam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-09, 11:42   #2026
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
anula super welon!! przez allegro zamówiłaś??
Pokaż fotkę jak już przyjdzie
Poza allegro, bo to zamówienie indywidualne.
Cytat:

Straszne współczuję tym kobietom
Stary 2008-12-09, 11:59   #2027
kliwia
Zakorzenienie

nono, ale firma na allegro znaleziona
Stary 2008-12-09, 11:59   #2028
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

obejrzałam zaproszenia na classic-studio i żadne mnie nie zachwyciły szczerze mówiąc.Szulam czegoś super

W końcu się doczekałam
Stary 2008-12-09, 12:04   #2029
agus87
Zakorzenienie

dzien dobry wam

jaga gratulacje
,. pierscioneczek ladniutki,

tylko nie rozumiem czemu zakladasz go na lewa dlon na palec serdeczny, zareczynowe nosi sie na prawej dloni na serdecznym, dyz po slubie tam przychodzi obraczka a zareczyiec albo zostaje albo idzie na lewa dlon na serdeczny
Stary 2008-12-09, 12:10   #2030
Daysy85
Zakorzenienie

Ja tez tak uważam jak Aguś z tym pierścionkiem...
Stary 2008-12-09, 12:17   #2031
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
nono, ale firma na allegro znaleziona
Noo baa, ja tylko na Allegro przesiaduję A firma to ta, której welon pokazywała popscene.
Małe sprostowanie co do ceny, bo oni podali mnie 2 osobne ceny za te 2 oddzielne welony, czyli razem mi wyjdze 180zł - 4 metrowy na szerokość 2,80 i na drugim grzebyku krótki 1m. Ale cena i tak bardzo mnie satysfakcjonująca
Stary 2008-12-09, 12:27   #2032
Daysy85
Zakorzenienie

Czasem warto przeszperać pół świata żeby znaleźć coś satysfakcjonującego
Stary 2008-12-09, 12:28   #2033
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

a ja szukam zaproszeń i nic........

W końcu się doczekałam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-09, 12:42   #2034
kliwia
Zakorzenienie

iza zależy jaka cena Ci odpowiada
http://www.zaproszenia-slubne.com/slubne/index.php

na allegro jest w czym wybierać.
Stary 2008-12-09, 12:45   #2035
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
iza zależy jaka cena Ci odpowiada
http://www.zaproszenia-slubne.com/slubne/index.php

na allegro jest w czym wybierać.
cena nie gra roli poniewarz chcemy tylko dla rodziców kupić na specjalne zamówienie bo dla reszty gości mamy takie normalne.Już je oglądałam

W końcu się doczekałam

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2008-12-09 o 12:52
Stary 2008-12-09, 12:57   #2036
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dzien dobry wam

jaga gratulacje
,. pierscioneczek ladniutki,

tylko nie rozumiem czemu zakladasz go na lewa dlon na palec serdeczny, zareczynowe nosi sie na prawej dloni na serdecznym, dyz po slubie tam przychodzi obraczka a zareczyiec albo zostaje albo idzie na lewa dlon na serdeczny
Z dziada pradziada pierscionek zareczynowy nosilo sie na palcu serdecznym lewej dloni. Tak nawet moj dziadek mowi. A co jak co to starszyzna chyba wie lepiej A ze TZ zalozyl mi ten pierscionek na lewa dlon to tak juz zostalo i nie mam zamiaru tego zmieniac

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 12:57   #2037
kliwia
Zakorzenienie

no to jak chcesz specjalne tylko dla rodziców to zrób sama

każda z nas peirścionek nosi tam gdzie chce No i czasami w różnych rejonach Polski są inne tradycje
Stary 2008-12-09, 12:59   #2038
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
no to jak chcesz specjalne tylko dla rodziców to zrób sama
Chyba żartujesz.......nie mam duszy artystycznej,nie mam pomysłówwszystk o na nie.Jak zrobię,to potem wyrzucę bo nieładne Nawet zrobiłam parę kartek w szkole-na ART TERAPII ale to było dawno.....kupię ładny papier...pójdę do pasmanterii i zobacze co da sie zrobić

W końcu się doczekałam

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2008-12-09 o 13:04
Stary 2008-12-09, 13:13   #2039
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Z dziada pradziada pierscionek zareczynowy nosilo sie na palcu serdecznym lewej dloni. Tak nawet moj dziadek mowi. A co jak co to starszyzna chyba wie lepiej A ze TZ zalozyl mi ten pierscionek na lewa dlon to tak juz zostalo i nie mam zamiaru tego zmieniac
no widzisz a w moich regionach mowi sie, ze na prawej rece

no dobra niech wam bedzie, ze to zalezy od regionow, ja tam nosze na prawej
Stary 2008-12-09, 13:16   #2040
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

u wszystkich znajomych widzę pirścionek na prawej dłoni.......ale czasem na filamch widze na lewej..........

W końcu się doczekałam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości