Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-09, 14:17   #2041
ania20m
Wtajemniczenie

Cześć laseczki
ja też nosze na prawej ręce pierścionek zaręczynowt

Aguś87- wybieran sie w sobote do ostrowa pochodzić po salonach sukien ślubnych znasz może ulice na których są tam salony sukien??

AGUŚ87 - moja znajoma kupiła swoją suknie na ul sądowej w ostrowie. byłaś tam może? mają jakiś wybór?

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-12-10 o 11:39 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"!
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 14:21   #2042
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

ania
http://katalog.pf.pl/Ostr%C3%B3w-Wlk...0R10C-m14.html
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 14:25   #2043
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

suknie SPOZA są prześliczne..........

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 14:31   #2044
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Cześć laseczki
ja też nosze na prawej ręce pierścionek zaręczynowt

Aguś87- wybieran sie w sobote do ostrowa pochodzić po salonach sukien ślubnych znasz może ulice na których są tam salony sukien??
Cytat:
AGUŚ87 - moja znajoma kupiła swoją suknie na ul sądowej w ostrowie. byłaś tam może? mają jakiś wybór?

no pewnie, ze znam wszystkie, juz je dokladnie obejrzalam

wiec na sadowej bylam, jedna straszniem i sie podobala, ale droga byla bo 3000 kosztowala, zanim pojechalam do kalisza to juz prawie bym ja kupia, a na sadowej jest duuuzo sukien

na wiosny ludow ( na wroclawskiej kolo bylego smakosza masz dewocjonale i tam w lewo i masz wiosny ludow - to jest ta ulica co sie ciagnie az do lkosciola Farnego) jest remont mial byc skonczony 29 listopada ale nadal trwa, byc moze do soboty skoncza...

pozniej jest Kino Komeda i tam suknie, mnóstwo jest ale mi sie nic nie poodoba tam ;p

no i raszkowska w pasazu przed hotelem omega ( ale pieprznieta baba tam jest, suknie bardzo ladne )

dziewczyny wlasnie dzwonilam do radomia spytac sie ile kosztowaloby moje bolerko do sukni slubnej z kalisza ( babka w kaliszu powiedziala mi ze 400 - 500 zl ) no i w radomiu babka powiedziala mi, ze bolerko 300 zl a nie 400-500

zatem mam pytanie:

CZY SKLEP MOZE NARZUCIC WLASNA MARŻE??

SUKNIA JEST Z RADOMIA A SKLEP W KALISZU, MOGA ONI PODNIESC CENY NA WLASNA KORZYSC? CZY MUSZA BYC CENY TAKIE JAK W RADOMIU
Stary 2008-12-09, 14:34   #2045
jaga_2001
Zakorzenienie

Czy ja wiem czy to zalezy od regionu? Raczej od tego na ktory palec mezczyzna zalozy pierscionek. Ja mam na lewej dloni, bo tak zostal zalozony i nie mam zamiaru tego zmieniac. Moja siostra cioteczna nosi na prawej. Moja przyjaciolka nosila na lewej, znajoma nosi na lewej, a inne (co najmniej 3) na prawej. Moj dziadek twierdzi, ze powinno zakladac sie na lewa dlon, bo tak nakazuje tradycja, no i na tym palcu jest specjalny nerw, ktory bezposrednio trafia do serca (to juz taki zabobon ), no i ze lewa dlon jest od serca, bo jest niby po tej samej stronie co ono (co akurat prawda nie jest bo serce lezy o srodku ).

Dzis to raczej takie "widzimisie", na ktorej dloni widnieje pierscionek. Jak komus wygodnie to niech nosi na prawej, a jak nie to na lewej. Dla mnie to nie ma znaczenia.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 14:35   #2046
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

cześć Koleżanki Jak dzionek mija?

jaga_2001---zareczyny jak z bajkiGRATULACJE

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2008-12-09 o 14:39
Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 14:40   #2047
kliwia
Zakorzenienie

agus jasne ze sklep może sobie narzucic cene. Wolna amerykanka niestety. Anie możesz bezposednio u tego producenta z Radomia zamówić?

jaga też masz fazę że się gapisz na pierścionek ciągle?
Stary 2008-12-09, 14:40   #2048
Emilia211
Zakorzenienie

ja wolę na prawej, bo tak zawsze w moich stronach mówili,że na prawej

Czas edycji: 2008-12-09 o 14:46
Stary 2008-12-09, 14:43   #2049
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

trochę drogie to bolerko...ja płacę za swoje 150 do 200zł.Jest z koronki na długi,lekko rozszerzony rękaw.Ale przepłacam za welon 550zł i teraz mam pytanko.Wypada odmówić welonu jak już będzie uszyty?

W końcu się doczekałam

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2008-12-09 o 14:45
Stary 2008-12-09, 14:46   #2050
ania20m
Wtajemniczenie

Dzięki Aguś
byłan w kaliszu i tylko u Jadwigi Michalak na Jagodowej przymierzyłam suknie, jak zajechałam to było przed 10 i jeszcze miała zamknięte ale otworzyła i zaraz sie pytała jaką suknie chce jaka mi sie podoba i od razu zaczeła szukać w sukniach i bardzo chętnie dała mi przymierzyś co chciałam, i buty mi też dała i welon założyła i bolerko taka fajna ta jadwiga jest a potem pojechałam tam gdzie mi mówiła AGUŚ87 tam w rynku po schodach do gówy i tylko w segregatorach miała ale nic mi sie nie podobało a na Babina jak sie zapytałam czy moge przymierzyć to te baby tak sie na mnie spojżały jakbym im zjadła tą suknie i podziekowałam i wyszłam bo mi sie to nie podoba że mi łaske robią żebym mogła przymierzyć.

Stary 2008-12-09, 14:52   #2051
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Aguś
byłan w kaliszu i tylko u Jadwigi Michalak na Jagodowej przymierzyłam suknie, jak zajechałam to było przed 10 i jeszcze miała zamknięte ale otworzyła i zaraz sie pytała jaką suknie chce jaka mi sie podoba i od razu zaczeła szukać w sukniach i bardzo chętnie dała mi przymierzyś co chciałam, i buty mi też dała i welon założyła i bolerko taka fajna ta jadwiga jest a potem pojechałam tam gdzie mi mówiła AGUŚ87 tam w rynku po schodach do gówy i tylko w segregatorach miała ale nic mi sie nie podobało a na Babina jak sie zapytałam czy moge przymierzyć to te baby tak sie na mnie spojżały jakbym im zjadła tą suknie i podziekowałam i wyszłam bo mi sie to nie podoba że mi łaske robią żebym mogła przymierzyć.

Bardzo dobrze zrobiłaś, że nie przymierzyłaś. Sprzedawca powinien nawet sam zaproponować, byś przymierzyła.

Stary 2008-12-09, 14:53   #2052
ania20m
Wtajemniczenie

I jak nie znajde niczego w Ostrowie to zie zdecyduje żeby ni na Jagodowej uszyła suknie bo widziałam tam jedną taką śliczną za 4000zł ale ta Jadwiga mi powiedziała że to jest suknia wystawowa i jęździ na pokazy mody i dlatego taka droga ale może mi uszyć identyczną za 1800zł z tańszego materiału poprostu. bo też cena sukni zależy jaki drogi materiał sobie wybiore

Stary 2008-12-09, 14:54   #2053
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
trochę drogie to bolerko...ja płacę za swoje 150 do 200zł.Jest z koronki na długi,lekko rozszerzony rękaw.Ale przepłacam za welon 550zł i teraz mam pytanko.Wypada odmówić welonu jak już będzie uszyty?
iza 240 --- chyba się nie znamy jeszcze Kiedy wychodzisz za mąż?A już widzę To nie wiele czasu już zostało na przygotowania

Stary 2008-12-09, 14:54   #2054
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Dzisiaj przyszły moje butki ślubne Teraz muszę się do nich trochę przyzwyczaić.
No i przyszedł mail, że zaproszenia zostały dzisiaj wysłane, ale fajowsko. A w środę odbiór obrączek.
Teraz myślę, żeby welon zamówić
i jak te buty? fajne?

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak wygladala wasza pierwsza rozmowa z ksiedzem? bo ja bylam w szoku ... Bierzemy slub w parafii mojego TZ w Ciezkowicach i teraz jak bylismy w Polsce to bylismy u proboszcza zamowic date i godzine po pierwsze nie byl wogole chetny nas przyjsc trzymal nas w drzwiach 15 min po czym nas wpuscil i zaczal mowi jakie papiery potrzebujemy a ja ze juz mamy cywilny wiec chcemy tylko koscielny a ten z morda na nas to co my tu robimy , zebysmy sobie brali slub koscielny w stanach a ja mowie ze tutaj jest nasza cala rodzina a ten ze slub to nie impreza dla rodziny i znajomych tylko dla Boga to ja zaczelam kopac mojego TZego pod stolem ze chce wyjsc a ten dalej swoje ze zyjemy w konkubinacie i pyta czy jestesmy w stanie miec dzieci a ja " nie wiem nie mam jeszcze dzieci " a ten ... yyy chodzimi o to czy ty masz to co kobieta a Twoj TZ to co mezczyzna mi normalnie szczena opadla niby wszystko wpisal slub mamy na 15.00 ale dalo rade wyczuc ze nie zabardzo jest zadowolony a na koniec jeszcze pyta czy wracamy do Polski a my ze narazie nie a on " tak bo teraz mlodzy wyjezdzaja mieszkaja razem na kocia lape i slub im nie potrzebny , przeciez w Polsce lepiej jest zyc " a ja mialam mu powiedziec ze chyba ksiezom lepiej
normalnie PORAZKA !! wiem ze u mnie w parafii nie bylo by wogole problemu
co to za ksiądz?! dobrze, że to nie on Wam ślubu udzieli

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Powiem tak, mimo, ze bukietu nie bylo, mimo, ze atmosfry romantycznej nie bylo (bo glar TV i ta lekka klotnia), mimo, ze tak dlugo czekalam, ze ochrzanialam TZ,to i tak to byly najpiekniejsze zareczyny.
raz jeszcze gratuluje kapsel przebił wszystko pierścionek śliczny

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
witam witam forumowiczki, własie się zalogowałam i orad razu podpytuję czy ktoś gdzies w internecie natknął się na zdjęcie sukni z kolekcji Agnes numer 1762BT
jest przepiękna tylko kobitki przy przymiarezaniu zabroniły robić zdjęć w internecie nic nei ma i jestem w kropce

Pomożecie??
witaj, niestety nie kojarzę tej sukni

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
my kupujemy pana tadeusza, ostatnio byl po 21 zl.. poczekamy moze bedzie cos kolo 20 i kupujemy 150 butelek na 100 osob na 2 dni, bo jeszcze beda wina a 2 dnia kega piwa wiec mysle ze tyle starczy
i bedziemy kpowac w tym rok
my teraz też myślimy o panu tadku, jest w hurtownii po 20 zł z groszami, nie wiem dokładnie. Na początku chcieliśmy Sobieską, ale cena nie była rewelacyjna, prawie 19 zł, stwierdziliśmy wiec, że pan tadeusz jest lepszy i chyba go kupimy, bo dużej różnicy w cenie nie ma.
W przyszłym tyg pojedziemy kupić narazie 130 butelek ( 100 osób na 2 dni) najwyżej potem się dokupi jeszcze

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Zamówiłam welon, pewnie pomyślicie, że jestem walnięta, bo będzie miał 4 metry hyhy. Marzyłam o takim. Będzie delikatny, jak mgiełka, niestety na 2 grzebienie, ale na agrafki byłby za ciężki. Zapłacę za niego jedyne 135zl z przesyłką. Cieszę się jak dziecko!!
jak dostaniesz to koniecznie się pochwal

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Ja dostałam właśnie premię 688zł na rękę
super fajny prezent przed świętami
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 14:55   #2055
iza240
Zadomowienie

GG do iza240
tyle dziewczyn na forum a taka cisza.................

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
iza 240 --- chyba się nie znamy jeszcze Kiedy wychodzisz za mąż?A już widzę To nie wiele czasu już zostało na przygotowania
Kasy też już nie wiele mam hihi przerażają mnie koszty Post pod postem:/ PRZEPRASZAM

W końcu się doczekałam

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-12-10 o 11:40 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"!
Stary 2008-12-09, 14:57   #2056
Emilia211
Zakorzenienie

anika222 witaj ja również nie kojarzę tej sukni.

Stary 2008-12-09, 14:58   #2057
Rybulka
Zakorzenienie

Cześc dziewczynki

Cytat:
(...)

Rybulka, faktycznie, troche te nasze pierscionki podobne do siebie. Tylko u Ciebie jest jeden kamien, a w moim i na obwodzie i na tej lapce, ktora trzyma wiekszy kamien tez sa.

(...)
To Ty pamiętasz jak mój pierścionek wygląda
Ja tam mam 11 kamieni . Może na tym moim zdjęciu nie bardzo widać . Nasze pierścionki różnia sie tylko tym, że mój juz nie ma kamyczków na obrączce . na początku myślałam, że to identyczny jak mój

Anula, gratuluje welonu Najważnieszje, że spełniasz swoje marzenie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
(...)nie wiem czy to zbiega okoliczności czy co z tym kapslem ja do dziś nie umiem zrozumieć jak to możliwe że z TŻ mamy urodziny w ten sam dzień i akurat po zakończeniu studiów nasze urodziny wypadają w sobotę i pobierzemy się w nie
przeznaczenie
(...)
Przeznaczenie kochana, przeznaczenie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
(...)Wiecie co mi się przydażyło w nocy?
Wstałam chyba o pólnocy bo tak było mi niedobrze, myślałam że zaraz z wymiotuje.
Poszłam do kuchni zażyłam podwójna dawkę kropli żołądkowych, poszłam do łazienki i jak się zobaczylam w lustrze to się wystarszyłam! Byłam tak biała , że aż przezroczysta!
Wzięłam miedniczke na wszelki wypadek i położyłam się na łóżku.
Jak leżałam to mną jakieś dreszcze wstrząsały. Pomogły mi te krople żołądkowe bo potem za jakis czas usnęłam. Jejku nie wiem co to było.... nie najadłam się na noc ani nie jadłam nic nieświeżego....
Boże fatalnie się czułam, mój Tż to w takiej sytuacji wymusza wymioty bo mowi że mna wtedy ulgę a ja robie wszytsko żeby nie bo nie nawidzę tego!!!
Na szczeście teraz czuje się w mairę dobrze, zjadłam normalne śniadanie i jakos zyje...
Uuuu, nieciekawa noc... Mnie tez się czasem identyczne przydarzały, tyle, że rano wstawałam i juz dobrze się czułam . Zdrowia życzę

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
(...)
Ja dostałam właśnie premię 688zł na rękę
Wow! Gratuluje

Cytat:
Czy ja wiem czy to zalezy od regionu? Raczej od tego na ktory palec mezczyzna zalozy pierscionek. Ja mam na lewej dloni, bo tak zostal zalozony i nie mam zamiaru tego zmieniac. Moja siostra cioteczna nosi na prawej. Moja przyjaciolka nosila na lewej, znajoma nosi na lewej, a inne (co najmniej 3) na prawej. Moj dziadek twierdzi, ze powinno zakladac sie na lewa dlon, bo tak nakazuje tradycja, no i na tym palcu jest specjalny nerw, ktory bezposrednio trafia do serca (to juz taki zabobon ), no i ze lewa dlon jest od serca, bo jest niby po tej samej stronie co ono (co akurat prawda nie jest bo serce lezy o srodku ).

Dzis to raczej takie "widzimisie", na ktorej dloni widnieje pierscionek. Jak komus wygodnie to niech nosi na prawej, a jak nie to na lewej. Dla mnie to nie ma znaczenia.
Ja tez jakoś nie przywiązuję wagi do tego jak kto nosi pierścionek, niech każdy nosi, jak mu wygodnie. Mnie wygodnie na prawej ręce, dlatego na niej noszę . Żadna z moich znajomych nie nosi pierścionka zaręczynowego na lewej ręce, ale to może dlatego, że ja byłam pierwszą zaręczynową w naszym gronie i wszystkie tez nosza na prawej ręce

W filmach też jedni nosza na prawej ręce, a inni na lewej (mówię o polskich filmach).
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 14:59   #2058
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Kasy też już nie wiele mam hihi przerażają mnie koszty

ja troszkę mam kasy, ale od stycznia będę już ostro odkładać I jak się czujesz te kilka miesięcy przed ? Ja mam w październiku także mam nadzieję,że kasy nie zabraknie

Daysy85 wracaj do zdrówka

Czas edycji: 2008-12-09 o 15:02
Stary 2008-12-09, 15:02   #2059
popscene
Wtajemniczenie

Baju, moje buty są na 8 cm obcasie a ja już od jakiegoś czasu chodzę na takich wyższych, 4 lata temu jakbym je założyła to nie doszłabym w nich nawet do samochodu. Dzisiaj prawie w ogóle nie odczuwam różnicy, aczkolwiek myślę o zakupieniu takich wkładek żelowych, coby nie zmęczyć stópek zbyt szybko. Ewentualnie jakieś buty zapasowe, żeby założyć po północy, ale to chyba założę takie jakie mam, po północy nikt nie zauważy, że nie mam białych butów na nodze
Stary 2008-12-09, 15:03   #2060
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
ja troszkę mam kasy, ale od stycznia będę już ostro odkładać I jak się czujesz te kilka miesięcy przed ? Ja mam w październiku także mam nadzieję,że kasy nie zabraknie
Jak się czuję..........wiesz decyzję o małżenstwie podjęliśmy w kwietniu więc zdążyłam ochłonąć i już sie z tym oswoiłam.Poza tym jesteśmy 5 lat ze sobą i od 1,5 roku mieszkamy razem takze czuję,jakbym już była żonąTylko czasem mam koszmary np zakładam welon a on jest cały czarny....albo spóżniam się i docieram do kościoła pod koniec mszy

W końcu się doczekałam
Stary 2008-12-09, 15:06   #2061
kliwia
Zakorzenienie

iza no nie wiem, a jak etraz odmówisz uszycia welonu to będzie za późno? Zadzwoń do sklepu i się spytaj.

pospcene poka poka
Stary 2008-12-09, 15:06   #2062
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Baju, moje buty są na 8 cm obcasie a ja już od jakiegoś czasu chodzę na takich wyższych, 4 lata temu jakbym je założyła to nie doszłabym w nich nawet do samochodu. Dzisiaj prawie w ogóle nie odczuwam różnicy, aczkolwiek myślę o zakupieniu takich wkładek żelowych, coby nie zmęczyć stópek zbyt szybko. Ewentualnie jakieś buty zapasowe, żeby założyć po północy, ale to chyba założę takie jakie mam, po północy nikt nie zauważy, że nie mam białych butów na nodze
zamierzam kupić buty w mniej więcej tej samej wysokości i z pewnością będę mieć wkładki żelowe, bez porównania jest z nimi o wiele wygodniej. A obuwie na zmianę na wszelki wypadek warto mieć
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 15:08   #2063
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Jak się czuję..........wiesz decyzję o małżenstwie podjęliśmy w kwietniu więc zdążyłam ochłonąć i już sie z tym oswoiłam.Poza tym jesteśmy 5 lat ze sobą i od 1,5 roku mieszkamy razem takze czuję,jakbym już była żonąTylko czasem mam koszmary np zakładam welon a on jest cały czarny....albo spóżniam się i docieram do kościoła pod koniec mszy
To fajnie wszystko poukładane masz Ja mam też czasem koszmary, ale związane z tym,że się spóźniam na pociąg do TŻ. Bardzo często, kiedy w soboty mam wolne od pracy rano o 5.30 jadę do TŻ pociągiem. Kiedy chodziłam na kurs prawka to tez mi się sniło po nocach, że się spóźniłam na egzamin, albo ,że oblałam testy.Kiedy zdałam, wszystko znikneło.Wywnioskowałam, że takie sny się pojawiają kiedy się czegoś bardzo chce i pragnie by wszystko się udało. Koszmary się skończą kiedy będziesz po ślubie Zobaczysz

Dlaczego jest tak,że BOIMY SIĘ ŻE SIĘ SPÓŹNIMY....hmm...??? Trudno jest to wystłumaczyć.

Czas edycji: 2008-12-09 o 15:11
Stary 2008-12-09, 15:09   #2064
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Aguś
to widze za na fabryczna nie dotarlas a wlasnie tam ja bede zamawiac suknie..

tak na babina dziwne te babki byly, a w rynku same suknie w segregatorach, lipa
a jadwiga bardzo sympatyczna i mila

kliwia a jak mi cos nie tak zrobia?? co wtedy... wymairy skad pobiora?

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2008-12-09 o 15:11
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 15:11   #2065
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
zamierzam kupić buty w mniej więcej tej samej wysokości i z pewnością będę mieć wkładki żelowe, bez porównania jest z nimi o wiele wygodniej. A obuwie na zmianę na wszelki wypadek warto mieć
Ja najpierw wybrałam 8 cm ale zrezygnowalam ale nie pamiętam na jaki rozmiar zmieniłam,taki nie za mały nie za duży.Perspektywa tanczenia całą noc mnie do tego nakłoniła.Ja w trakcie wesela nie będe zmieniać na mniejszy bo suknia będzie się trochę tarzac po parkiecie a to brzydko wygląda.Moja koleżanka zmieniła z 8cm na sandały i tragicznie to wyglądało.Suknia na dole cała czarna była.Jedną noc wytrzyamam

W końcu się doczekałam
Stary 2008-12-09, 15:11   #2066
jaga_2001
Zakorzenienie

kliwia, ano mam faze na ciagle jego ogladanie

Rybulka, nie pamietalam, ale od czego mamy wyszukiwarke Faktycznie, tych mniejszych nie zauwazylam. Myslalam, ze to taka "matowa" korona.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 15:11   #2067
Daysy85
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny już o wiele lepiej się czuje.

Mam takie pytanie bo był wcześniej tamt o zaproszeniach... czy Wy "zapraszacie " swoich rodziców? Czy dajecie im zaproszenia?
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 15:17   #2068
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Mam takie pytanie bo był wcześniej tamt o zaproszeniach... czy Wy "zapraszacie " swoich rodziców? Czy dajecie im zaproszenia?
Stary 2008-12-09, 15:19   #2069
kliwia
Zakorzenienie

Zapraszamy wręczając zaproszenie
Stary 2008-12-09, 15:21   #2070
Emilia211
Zakorzenienie

Ja mieszkam z rodzicami, TŻ też więc myślę,że nie potrzeba zaproszeń

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości