Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;) - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-10, 10:10   #2371
DianaM
Zadomowienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Tak, jak mówię, taki jest plan - co będzie w rzeczywistości, się zobaczy.
Najwyżej nie zrobimy jadalni. Będzie musiała poczekać.
Ale powiem Wam, że cenu wszystkiego mnie przerażają Mamy z 5 razy za mało kasy, żeby zrobić tak, jak bym chciała w 100% ...no ale co zrobić... trzeba robić zgodnie z tym, na co kogo stać...
Właśnie oglądam panele na necie Zastanawiam się pomiędzy dwoma kolorami. Jesteście zwolenniczkami takich samych paneli we wszystkich pokojach?
Ja w jadalni marzyłam o ciemnych panelach i takie też mamy. W naszej sypialni chciałam jasne, żeby było przytulniej i teraz żałuje.

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Dzieki za wsparcie jestescie kochane

A ja nie zdalam

Trafilam na kawal ch.... ktory od poczatku chcial mnie uwalic i to zrobil
:przytu l: Nie martw się. Nie Ty pierwsza, nie ostatnia. Następnym razem się uda
Stary 2008-12-10, 10:11   #2372
ButterBear
Zakorzenienie

Dorinko, zobacz na tych stronach, które podała miskowa.

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
mi się podoba, bo nie jest taki całkiem jasny. Bardzo fajny

http://www.classen.pl/ruckzuck/www/p....php?id=2,3,15 ten mi się też podoba - akacja miodowa, jeszcze ciemniejsza. A najbardziej mi się podobała podłoga z jakiegoś afrykańskiego drewna - było ciemne i w takie jakby pasy, widziałam kiedyś w castoramie, teraz nie mam zbytnio czasu na szukanie tego w necie, ale też było strasznie drogo, jak zawsze jak mi się coś podoba

http://www.e-market.intechpw.com.pl/...ge.php?pID=591 tu jest z kolei ten dąb michigan ciemniejszy i mi się bardzo podoba

Wiesz co, ja myślę, że odcień tych paneli zależy głównie od zdjęcia ta akacja miodowa też fajna. Mojemu TŻ podoba się dąb toledo A mi jeszcze drewno tasmańskie...każdy ma inny typ-ciekawe co wybierzemy

EDIT:
Kurka, dziewczyny przepraszam, zdominowałam wątek tematem paneli. Już się zamykam

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2008-12-10 o 10:14
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 10:16   #2373
dorinka30
Zakorzenienie

Nie dogadałyśmy o jakie chodzi, czy panele drewniane czy drewnopodobne,jesli chodzi o kolor to przykładowo

http://katalog.leroymerlin.pl/p11037...-quick-classen

Coś w ten deseń, ale ja zdecyduję po wyborze kolorze koloru blatów mebli kuchennych i dodatków do mebli, bo jak Wam ostatnio pisałam mój bieżący pomysł to ecru lakierowane na wysoki połysk + ciemne drewno, najlepiej egzotyczne
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 10:21   #2374
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Anitko, głowa do góry, tak to już jest z egzaminem na prawko. Ja zdawałam trzy razy i w ogóle chyba rzadko się zdaje za pierwszym z tego co słyszę. Trudno, zdasz następnym razem
Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Podaj stronę gdzie szukasz tych paneli ?

Anitko nie załamuj się, do trzech razy sztuka
Dzieki kobietki Po prostu mialam pecha....
No coz trzeba sie otrzasnac i zyc dalej
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 10:26   #2375
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dogadałyśmy o jakie chodzi, czy panele drewniane czy drewnopodobne,jesli chodzi o kolor to przykładowo

http://katalog.leroymerlin.pl/p11037...-quick-classen

Coś w ten deseń, ale ja zdecyduję po wyborze kolorze koloru blatów mebli kuchennych i dodatków do mebli, bo jak Wam ostatnio pisałam mój bieżący pomysł to ecru lakierowane na wysoki połysk + ciemne drewno, najlepiej egzotyczne

Dla mnie jednak za ciemne.
A Ty chcesz panele w kuchni?
Stary 2008-12-10, 10:28   #2376
Madlen__18
Zakorzenienie

Ja też jeszcze się nie spotkałam z remontem, ktory by się mieścił w budżecie. Najgorsze są łazienki. Zdecydowanie.
Z naszym remontem też był kosmos, łącznie z tym, że odkryliśmy, że na scianie jest...grzyb!.
Ile się trzeba bylo z tym użerać..

Dzień dobry
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 10:31   #2377
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Ja też jeszcze się nie spotkałam z remontem, ktory by się mieścił w budżecie. Najgorsze są łazienki. Zdecydowanie.
Z naszym remontem też był kosmos, łącznie z tym, że odkryliśmy, że na scianie jest...grzyb!.
Ile się trzeba bylo z tym użerać..

Dzień dobry
Na szczęście łazienka to jedyne pomieszczenie, którego nie musimy remontować w ogóle. Tylko pomalujemy.
Ja staram się wyliczać wszystko bardzo rozsądnie, ale mój tata, który nam pomaga, ma bardzo lekką rękę. Pewnie, łatwo się wydaje nieswoje pieniądze
Stary 2008-12-10, 10:33   #2378
hania811
Zakorzenienie

Cześć takie fajne tematy wczoraj byly to ja sobi9e posżlam do domu

Twin oglądałam..ale widzę ze Butter nie więc ciiiiiiii

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Możesz, ewentualnie na początku zrób sobie 2 dni przerwy na nawilżanie (między AD a Effem).
Serum z wit C pod filtr - bardzo dobra sprawa. A co chcesz z retinoidami? Retinoidy wprowadź po odstawieniu któregoś z kwasów. Probowałaś już coś? Masz naczynkową skóre?
No własnie nie probowałam nigdy. W ogole chcę się doksztalcić w temacie..bo jakoś tak mnie korcą.
pozatym mam ochotę się pozluszczac pożadnie.
Ale moze kupię jak w zeszlym roku tonic z BU 10 %
Ale w sumie Eff jest kwasem BHA to po co mi jeszcze tonic BHA/ AHA.

Jaka mam cerę?....jezu zebym to ja wiedziala. Ja nie wiem jak wygląda cera naczynkowa.
Ale skoro nie wiem to pewnie jej nie mam.

L_V a Ty na Zoracu teraz??

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Svinecko, spokojnie. Ja trochę nei jestem w temacie, ale z tonu twoich postów można wyczytać, ze za bardzo się tym przejmujesz. Nie ma sensu, to jeszcze pogorszy Twoje samopoczucie. To naprawdę nei jest życiowy problem. Nie rób z tego tragedii, ty masz mieć radość z faktu urządzania własnego mieszkania, a póki co to widać tylko frustrację. Coś się stanie jak będziesz miałą dwie proste futryny i jeden łuk?Nawet lepiej! Po co ci tyle łuków Karwowskiego?

hahahha...dobre okreslenie. Nigdy nie slyszałam.

Svinecko ja powiem szczerze..bo szczerze mowić lubię. Jak dla mnie to te luki wiochą zalatują....mi sie nie podobają.

Nie stesuj się tak Kobietko.
Remont wlasniego mieszkanka powinien być radością dla Ciebie.

A wiadomo ze nigdy nie wychodzi wszystko tak jabysmy chcieli.
"Nie ma tego co sie libi to się lubi co sie ma" to moje ukochane powiedzonko.

Cytat:
Dzięki Ci Haniu, że podpowiedziałaś żeby sprawdzić zapach przed zakupem, jakbym kupiła tego Słonia w ciemno nie wiem co bym z nim zrobiła Ależ tragiczny, męczący zapach, a ja go kiedyś używałam I to 5 flaszek pod rząd
Cieszę cię bardzo iz uchronilam przed zbędnym wydatkiem na smroda
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 10:42   #2379
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Twin rozumiem, akurat u Ciebie to kwestia hormonów była, u mnie widocznie nie. Ale i tak obstawiam przy swoim, żaden lekarz nie zacznie od badań hormonalnych jeśli nie spróbujesz innych sposobów doprowadzenia cery do ładu, chyba że prywatnie to tak
Ja miałam problemy tylko z cerą, nigdy, przenigdy nie miałam jednego syfka na plecach, ciele , także każdy przypadek jest inny
Tu sie zgodzę Dorinko, że najpierw i tak wyprobuje lekarz czy jego zewnętrzne specyfiki nie działają a dopiero potem hormony.

Ja tez miałam problem tylko z twarzą ale mój genialny dermatolog i tak ogląda za każdym razem plecy pod lupą. innym osobom też i tam doszukuje się różnych rzeczy, które się sprawdzają

Cytat:
No ja własnie też wolę całe mieszkanie w jednym tonie. W kuchni i na przedpokoju np. będę mieć te same płytki, bo w kuchni nie będzie drzwi i będzie się łączyć z przedpokojem.
Na razie najbardziej mi się podobają panele w kolorze dąb michigan
Ja mam otwarta kuchnię na przedpokój i mam wlaśnie terakotę taka samą w kuchni i w przedpokoju ( w załączniku zdjęcie).

Cytat:

A ja nie zdalam

Anitko niestety egzaminatorzy czesto są strasznymi złośliwcami :/ nastepnym razem dasz radę

Cytat:
mi się podoba, bo nie jest taki całkiem jasny. Bardzo fajny

http://www.classen.pl/ruckzuck/www/p....php?id=2,3,15 ten mi się też podoba - akacja miodowa, jeszcze ciemniejsza. A najbardziej mi się podobała podłoga z jakiegoś afrykańskiego drewna - było ciemne i w takie jakby pasy, widziałam kiedyś w castoramie, teraz nie mam zbytnio czasu na szukanie tego w necie, ale też było strasznie drogo, jak zawsze jak mi się coś podoba

http://www.e-market.intechpw.com.pl/...ge.php?pID=591 tu jest z kolei ten dąb michigan ciemniejszy i mi się bardzo podoba
Ja mam w pokojach akację ale deskę barlinecką. Jest nie za jasna i nie za ciemna, więc nie zmiejsza optycznie pomieszczeń. Za tow garderobie mam ciemną Sapelle i widać na niej każdy pyłek ale i tak jest boska
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg widok na kuchnię.jpg (37,1 KB, 42 załadowań)
Stary 2008-12-10, 10:46   #2380
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:

A ja nie zdalam

Samo życie

Ja się zapisuję do końca roku na egzamin...

Nikt nie słyszał o panu Zielonce? No nie może być!
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 10:46   #2381
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Tu sie zgodzę Dorinko, że najpierw i tak wyprobuje lekarz czy jego zewnętrzne specyfiki nie działają a dopiero potem hormony.

Ja tez miałam problem tylko z twarzą ale mój genialny dermatolog i tak ogląda za każdym razem plecy pod lupą. innym osobom też i tam doszukuje się różnych rzeczy, które się sprawdzają

Ja mam otwarta kuchnię na przedpokój i mam wlaśnie terakotę taka samą w kuchni i w przedpokoju ( w załączniku zdjęcie).

Anitko niestety egzaminatorzy czesto są strasznymi złośliwcami :/ nastepnym razem dasz radę

Ja mam w pokojach akację ale deskę barlinecką. Jest nie za jasna i nie za ciemna, więc nie zmiejsza optycznie pomieszczeń. Za tow garderobie mam ciemną Sapelle i widać na niej każdy pyłek ale i tak jest boska
bardzo przytulne mieszkanko i super słoneczne kolory. Masz rozkład mieszkania bardzo podobny do mojej koleżanki.
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-10, 10:51   #2382
ANITKA79
Zadomowienie

Wiecie co, az sobie wypilam kieliszeczek ajerkoniaku Przynajmniej mi cieplej... i si troche uspokoilam..

Twin to prawda, mi sie trafil zlosliwiec na maksa Ale niech sie cieszy dupek jeden tyle jego

Wazne ze Tz wraca juz za 11 dni i sie w Niego wtule

Svinecko nie przejmuj sie tak, bo malenstwu sie udziela Sloneczko na pewno bedziesz miec slcznie urzadzone mieszkanko i przytulne

Edit:

Macie moze pomnysl co kupic 10 latce? Zeby rowijac inteligencje..? Jakas gre, albo cos zeby sie lepiej rozwijal intelekt? Oczywiscie mowa o prezencie pod choinke
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 10:51   #2383
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość

Jaka mam cerę?....jezu zebym to ja wiedziala. Ja nie wiem jak wygląda cera naczynkowa.
Ale skoro nie wiem to pewnie jej nie mam.
Skłonna do zaczerwień i pękających naczynek. Przy zmianie klimatycznej wręcz placki czerwonej skóry na twarzy, a gdy jest w naprawdę złej kondycji widać popękane naczynka (takie a`la żyłki czerwono - bordowe).
Ogólnie taki czerowny buziak

Tyle osób podczystuje i nikt się nie odezwie?
Stary 2008-12-10, 10:52   #2384
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość

Twin, ale masz cieplutkie mieszkanko. Super
Płytki chcę w prawie takim samym kolorze, jak Twoje, tylko wybrałam takie matowe, a nie błyszczące. Już je uwielbiam
Ale najbardziej uwielbiam moją potencjalną dziurę w ścianie kuchennej - taki prześwit. Tata mi zaprojektował. Tak się cieszę na to wszytsko, że nawet sie nie przejmuję, że właściwie będziemy mieszkać z rodzicami Problemy przyjdą później, to będziemy sobie z nimi radzić...

EDIT:
Madlen,jak pralka?

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2008-12-10 o 10:54
Stary 2008-12-10, 10:55   #2385
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie jednak za ciemne.
A Ty chcesz panele w kuchni?

Tak, chcę wszędzie panele, ale tak kombinuję, jak to ja zwykle że w pobliżu blatu roboczego(wyspy, bo chyba będzie więc od pokoju nie byłoby widać) najchętniej chciałabym terakotę, bo ja jestem niemota i jak coś robię w kuchni to naciapię zawsze na maksa, a ciemne panele kiepsko się czyści

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Cześć takie fajne tematy wczoraj byly to ja sobi9e posżlam do domu

Cieszę cię bardzo iz uchronilam przed zbędnym wydatkiem na smroda
Też się cieszę, 100 zł. w kieszeni

Edit
Prostuję, jednak
zapomniałam o przedpokoju, tam chcę terakotę, bo wiem jak my się zachowujemy w przedpokoju, panele byłyby całe zryte po 1 miesiącu....a ja nie chę być niewolnikiem w swoim domu

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2008-12-10 o 11:00
Stary 2008-12-10, 10:59   #2386
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Twin, ale masz cieplutkie mieszkanko. Super
Płytki chcę w prawie takim samym kolorze, jak Twoje, tylko wybrałam takie matowe, a nie błyszczące. Już je uwielbiam
Ale najbardziej uwielbiam moją potencjalną dziurę w ścianie kuchennej - taki prześwit. Tata mi zaprojektował. Tak się cieszę na to wszytsko, że nawet sie nie przejmuję, że właściwie będziemy mieszkać z rodzicami Problemy przyjdą później, to będziemy sobie z nimi radzić...

EDIT:
Madlen,jak pralka?
To chyba wiem o jakich płytkach mowa ...
Ja ze swojej strony polecam duże, wielkie... Wg mnie fajnie wyglądają. Mam takie w kuchni i w korytarzu. jeśli chcesz mogę wkleić zdjęcie, ale dopiero wieczorkiem, bo wtedy będę w domu.
No i optycznie powiększają pomieszczenie...
Stary 2008-12-10, 11:00   #2387
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co, az sobie wypilam kieliszeczek ajerkoniaku Przynajmniej mi cieplej... i si troche uspokoilam..
Ja po oblaniu (facet już na placu manewrowym mi powiedział, że w mieście i tak nie zdam ) piłam wino. Ale trochę więcej niż kieliszeczek
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 11:02   #2388
Madlen__18
Zakorzenienie

Nie działa tak jak powinna nadal. Wczoraj całe pranie w rękach;/
Trzeba kogoś wezwać.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 11:02   #2389
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
[/B]

Tak, chcę wszędzie panele, ale tak kombinuję, jak to ja zwykle że w pobliżu blatu roboczego(wyspy, bo chyba będzie więc od pokoju nie byłoby widać) najchętniej chciałabym terakotę, bo ja jestem niemota i jak coś robię w kuchni to naciapię zawsze na maksa, a ciemne panele kiepsko się czyści

Też się cieszę, 100 zł. w kieszeni
Faktycznie kombinujesz...ale Kochana, to Twoje mieszkanie - ma być tak, jak sobie wymarzyłaś. Dla mnie w ogóle kuchnia to miejsce święte, mój TŻ wie, że nie będzie miał zbyt wiele do powiedzenia w kwestii remontu kuchni, oczywiście bedę go pytać czy mu się podoba czy nie, ale ostatecznie ja decyduję. Kuchnia to moje królestwo pod każdym względem - i urządzania i gotowania
Ja też jestem taki borok, ze zawsze zabrudzę, zachlapię itp. Dlatego, jak tata mi zaproponował na ścianach zamiast kafelek, płyty drewniane (wygląda to suuuper), to od razu powiedziałam nie, bo o wiele ciężej się to czyści...a jak mi nie daj Boże oliwa pryśnie gorąca, to plama na zawsze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-10, 11:02   #2390
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Edit:

Macie moze pomnysl co kupic 10 latce? Zeby rowijac inteligencje..? Jakas gre, albo cos zeby sie lepiej rozwijal intelekt? Oczywiscie mowa o prezencie pod choinke
Jak pójdziesz do sklepu z zabawkami, jest sporo gier rozwijających dla dzieci a takie 10-letnie to już w coś bardziej skomplikowanego mogą pograć. Ostatnio mi się taka gra spodobała "Zgadnij kto to", że masz takie tabliczki z różnymi osobami i poprzez zadawanie pytań przeciwnikowi musisz odgadnąć o jaką osobę mu chodzi. W dodatku ta gra jest w różnych wersjach.
Stary 2008-12-10, 11:03   #2391
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
Ja ze swojej strony polecam duże, wielkie... Wg mnie fajnie wyglądają. Mam takie w kuchni i w korytarzu. jeśli chcesz mogę wkleić zdjęcie, ale dopiero wieczorkiem, bo wtedy będę w domu.

Ja też lubię te wielkie płyty, matowe koniecznie, i takie surowe, które przypominają kamień, miało taka kolekcję Opoczno Takich będę szukać

Co do wystroju to ja będę decydować o wszystkim, prócz sprzetu AGD, ja razem z moim kolegą architektem wnętrz , już mamy pewne koncepcje, koniecznie ścianki z kartongipsu w salonie, a w nich zrobione półki od góry po sufit- kocham te ścianki

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2008-12-10 o 11:06
Stary 2008-12-10, 11:07   #2392
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Ja też lubię te wielkie płyty, matowe koniecznie, i takie surowe, które przypominają kamień, miało taka kolekcję Opoczno Takich będę szukać
Mówimy o tym samym
Stary 2008-12-10, 11:09   #2393
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

Co do wystroju to ja będę decydować o wszystkim, prócz sprzetu AGD, ja razem z moim kolegą architektem wnętrz , już mamy pewne koncepcje, koniecznie ścianki z kartongipsu w salonie, a w nich zrobione półki od góry po sufit- kocham te ścianki
to są takie półki jakby w ścianie? tez mi się takie coś podoba, ale kiedyś mi mama nagadała, że to strasznie niepraktyczne, bo tylko się tam kurz gromadzi a nie ma jak wytrzeć, bo to jakby ze ściany
Więc jak zawsze mi się coś podoba, ona patrzy tylko na to, że ma być praktycznie
Stary 2008-12-10, 11:11   #2394
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:

Te moje, wybrane są w standardowym rozmiarze, ale są takie właśnie jakby kamień. Lekko chropowate Bardzo mi się podobają
Stary 2008-12-10, 11:17   #2395
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Mówimy o tym samym
wkrótce będę ich szukać, w tej kolekcji sa tez płytki taki kamień jak wapień, akurat ecru-koło wyspy te dam, więc idealnie synchronizowały by z kolorystyką przeze mnie wymysloną salono-kuchni

Cytat:
to są takie półki jakby w ścianie? tez mi się takie coś podoba, ale kiedyś mi mama nagadała, że to strasznie niepraktyczne, bo tylko się tam kurz gromadzi a nie ma jak wytrzeć, bo to jakby ze ściany
Więc jak zawsze mi się coś podoba, ona patrzy tylko na to, że ma być praktycznie
Nie wiem, może się zbiera....ale nie zajmuję się tym
Za to pomyśl jaki nastrój można zrobić, ustawiając świeczki od góry do dołu i gaszac światło, to klimat wart każdego kurzu
Stary 2008-12-10, 11:21   #2396
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Za to pomyśl jaki nastrój można zrobić, ustawiając świeczki od góry do dołu i gaszac światło, to klimat wart każdego kurzu
no właśnie ja też jestem typem nie przejmującym się, że coś mi się będzie kurzyć. Ustawiać świeczki, to bym się bała, ale widziałam takie półki z wmontowanymi światełkami z góry do dołu i też bardzo fajnie to wyglądało.

To ja wam się pochwalę, że niedawno całkiem urządzałam u rodziców jedną łazienkę, taką małą - dla gości. Sporo siedzenia w necie, ale efekty wyszedł taki, że mama teraz ją wszystkim pokazuje. I nawet pomysł, który był z początku krytykowany, jako niepraktyczny, całkiem dobrze się przyjął
Stary 2008-12-10, 11:28   #2397
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie ja też jestem typem nie przejmującym się, że coś mi się będzie kurzyć. Ustawiać świeczki, to bym się bała, ale widziałam takie półki z wmontowanymi światełkami z góry do dołu i też bardzo fajnie to wyglądało.

To ja wam się pochwalę, że niedawno całkiem urządzałam u rodziców jedną łazienkę, taką małą - dla gości. Sporo siedzenia w necie, ale efekty wyszedł taki, że mama teraz ją wszystkim pokazuje. I nawet pomysł, który był z początku krytykowany, jako niepraktyczny, całkiem dobrze się przyjął

Eeee moja mama też jest taka, wszystko ma byc pratyczne ale ona mnie nie finansuje wiec nie muszę się z tym liczyć
Pochwal sie co wymyśliłaś, jaki to był pomysł ?

Nie ma się co bać świeczek, ja po to to robię

A wiecie, że nie robię oświetlenia głównego w salonie, tylko nad stołem lampki wiszące , reszta boczne lampy....Co o tym myslicie, nienawidzę żyrandoli

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-10, 11:29   #2398
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Skłonna do zaczerwień i pękających naczynek. Przy zmianie klimatycznej wręcz placki czerwonej skóry na twarzy, a gdy jest w naprawdę złej kondycji widać popękane naczynka (takie a`la żyłki czerwono - bordowe).
Ogólnie taki czerowny buziak

Tyle osób podczystuje i nikt się nie odezwie?
aha....no to nie mam pekających naczynek.

Cytat:
Oj tak pięknie to wyglada.
Moja kuzynka kupiła mieszkanie i ma takie coś w salonie.
W ogole farta ma nieprzeciętnego. Kupila mieszkanie ktore bylo rok remontowane, po czym wlasciecielka postanowił kupic cala kamienicę i mieszkanie sprzedal za grosze.
Po prostu oczy wylazą jak sie do niej wchodzi. Mega nowoczesnie. Nie powiem ze nie zazdroscilam jej takiej okazji.
Ale się okazalo ze ona zazdrosci mi.
Byla wczoraj u nas pierwszy raz w odwiedzinach i stwierdziła ze moze sie ze mną na mieszkania zaminić..bo u niej jest jak w biurze a u mnie jak w domu.
Ja tam wolę jak jest jak w biurze.
Stary 2008-12-10, 11:32   #2399
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
[/b]

Eeee moja mama też jest taka, wszystko ma byc pratyczne ale ona mnie nie finansuje wiec nie muszę się z tym liczyć
Pochwal sie co wymyśliłaś, jaki to był pomysł ?

Nie ma się co bać świeczek, ja po to to robię

A wiecie, że nie robię oświetlenia głównego w salonie, tylko nad stołem lampki wiszące , reszta boczne lampy....Co o tym myslicie, nienawidzę żyrandoli
co do żyrandoli, mam to samo, nie wiem po co takie światło, skoro do wszystkiego i tak trzeba lepszego oświetlenia a jesli ma to być światło ogólne do tv powiedzmy, to jest za jasne. Ja też wolę, jak jest dużo mniejszych źródeł światła - sporo lamp, lampek, czy kinkietów itd.

a pomysł to były kamienie położone pod prysznicem zamiast brodzika. spełniają się dobrze, teraz też bym tak zrobiła, tylko troszkę to ulepszyła. Ale w sumie niewielkim kosztem mam fajny efekt.
A koszt materiału to flaszka dla kamieniarza
Stary 2008-12-10, 11:34   #2400
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ja lubię zyrandole...ale najbardziej lubie lampki, lampy i lampeczki.
A najbardziej nie lubię podwieszanych sufitów.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości