Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;) - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-09, 17:26   #2341
asiuk
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Cześć!

Niedawno wróciłam z pracy i za chwilę siadam do dyplomu.

Widzę, że tematyka kremów znów na tapecie. Ja mam ostatnio dość mocno przesuszony pyszczek
Rano i wieczorem myję twarz tym:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3203, ostatnio też tym: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3202, ale wróciłam do pierwszego, gdy zauważyłam to przesuszenie.

Na po umyciu twarzy rano nakładam bezpośrednio na skórę emulsję z filtrem 50+ Avene: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20790, krem pod oczy Polleny Ewy ze świetlikiem (muszę go zamienić, bo średnio nawilża). I makijaż. Nie używam nic matującego, jedynie zwykłego pudru transparentnego (na podkład).

Wieczorem robię demakijaż tym mleczkiem: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=4601, znowu myję twarz Niveą do cery suchej i wklepuję to: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18134

Przyznaję, że wcześniej zmywałam mleczkiem do demakijażu tylko oczy, twarz po prostu myłam żelem. Od jakiegoś czasu dopiero zmywam całą twarz tym kosmetykiem (używam go od lat).

L_V, nasza Specjalistko, czy wiesz może, z czego to przesuszenie?

Diano, naprawdę nie masz się czego obawiać, jeśli chodzi o samodzielne zrobienie kremu czy czegokolwiek innego z BU Sama miałam to serum, jest strasznie łatwe do wykonania

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 17:33   #2342
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Nie, nie ma na rynku produktu o podbnym działaniu w podobnej cenie. Jest serum Flavo C, ale:

- jest drogie
- ma niższe stezenie wit C
- nie wiadomo czy wit C w nim zawarta ma aktywną postać.

Zrobienie tego serum to bułka z masłem, masz wszystko wymierzone, odliczone, gotowe do wymieszania. Dodajesz tylko kroplę alkoholu do zemulgowania.
Skoro tak mówisz to zaryzykuję. Można dostać w aptece czy tylko przez Internet?

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość

Diano, naprawdę nie masz się czego obawiać, jeśli chodzi o samodzielne zrobienie kremu czy czegokolwiek innego z BU Sama miałam to serum, jest strasznie łatwe do wykonania
Cykam się, bo jednak skoro mam to nakładać na twarz to boję się, że taka antyspecjalistka od kosmetyków coś zepsuję
Stary 2008-12-09, 17:40   #2343
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
Cykam się, bo jednak skoro mam to nakładać na twarz to boję się, że taka antyspecjalistka od kosmetyków coś zepsuję
Tego się nie da zepsuć Masz dokładną instrukcję, co i jak, nawet opis, jak kosmetyk w danym momencie powinien wyglądać i jaką mieć konsystencję. Wszystko masz już odmierzone, wystarczy zmieszać w odpowiedniej kolejności Nawet wszelkie potzrebne mieszadełka/łyżeczki/probówki/naczynka masz w zestawie

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 17:45   #2344
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Tego się nie da zepsuć Masz dokładną instrukcję, co i jak, nawet opis, jak kosmetyk w danym momencie powinien wyglądać i jaką mieć konsystencję. Wszystko masz już odmierzone, wystarczy zmieszać w odpowiedniej kolejności Nawet wszelkie potzrebne mieszadełka/łyżeczki/probówki/naczynka masz w zestawie
Rozumiem. A zatem zamawiam. Podpowiedzcie tylko, czy lepiej wybrać opcję z serum czy bez?
I jaki mam dodać ten alkohol?
Stary 2008-12-09, 17:51   #2345
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Ja ostatnio też zamówiłam kilka kosmetyków i dałam radę Wszystko masz Diana wytłumaczone w instrukcji, która znajduje się na stronie BU, przyrządy też masz Ja musiałam dodać spirytusu rektyfikowany

http://www.polmos-warszawa.pl/img/pr...rytus_rekt.jpg

Kupiłam 50 ml za ok. 6 zł
Stary 2008-12-09, 18:20   #2346
Madlen__18
Zakorzenienie

A jakbyś napisała jakiś podobny wykaz dla cery mieszanej (łuste T, a suchsze poliki) z tendencją do zaskórników, i cieniami pod oczami to by bło nieźle.
Tzn wiem już o serum, niedługo zamówię.
Ale jaki tonik, czy mogę zmywać makijaż tym: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...jazu-oczu.html
Jaki krem na dzień, i co na noc z kwasami (AD??) i jak często.
Krem najważniejszy, resztę pytań możesz olać.

Dori: Teściowa jes młodsza sporo, dopiero skończy 40 at.
Bite 8 latt różnicy.
Patrząc na nie, moja mama ma zdecydowanie lepszą figurę, szczupła. Teściowa wciąz się odchudza (mimo, że nie ma specjalnej nadwagi). Ale z twarzy to zdecydowanie młodsza, nic dziwnego zresztą
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 19:05   #2347
Poemi
Zakorzenienie

Hej.
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-09, 19:12   #2348
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Hej.
Cześć
I znów przyszedł wieczór, a zatem puchy się robią na wizażu
Szkoda, że nie wzięłam ze sobą żadnej książki do poczytania na wieczór Mam spore zaległości i kilka książek kupionych, które czekają w kolejce...
Jak miło wspominam czasy, gdy siadałam z książką w ręku i zapominałam o całym świecie

Edit.:
L_V mam pytanie od mojej mamy Ma 52 lata, skórę suchą, naczynkową. Pyta jaki krem byś jej poradziła? Z Vichy juz się nie za bardzo lubi, używała przez kilka lat (z przerwami, ale krótkimi). W chwili obecnej kńczy kolejny słoik Diora i stwierdziła, że tym razem bardzo wysuszyło jej twarz. Ktoś jej podpowiedział zwykłe kremy nasze rodzime, Ziaji. Podpowiedz jej jakiś kremik proszę, z góry dziękuję

Edytowane przez DianaM
Czas edycji: 2008-12-09 o 19:16
DianaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 20:39   #2349
Poemi
Zakorzenienie

A o panu Jerzym Zielonce ktoś słyszał?
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 21:43   #2350
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Svinecko, spokojnie. Ja trochę nei jestem w temacie, ale z tonu twoich postów można wyczytać, ze za bardzo się tym przejmujesz. Nie ma sensu, to jeszcze pogorszy Twoje samopoczucie. To naprawdę nei jest życiowy problem. Nie rób z tego tragedii, ty masz mieć radość z faktu urządzania własnego mieszkania, a póki co to widać tylko frustrację. Coś się stanie jak będziesz miałą dwie proste futryny i jeden łuk?Nawet lepiej! Po co ci tyle łuków Karwowskiego?

bo jestem sfrustrowana juz mam dosc tego mieszkania i ciagle cos a ostatnio jestem bardziej nerwowa
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 22:57   #2351
twin--maid
Zakorzenienie

Haniu, Butter jak obejrzycie 3x11 Dextera to dajcie znać! Ja już jestem po

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-10, 07:17   #2352
Mango08
Rozeznanie

Cześć kobietki
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 07:33   #2353
miskowa
Zakorzenienie

dzień dobry
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 08:07   #2354
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Ja leczyłam się parę ładnych lat na tradzik i ciagle dostawałam jakieś maści i kremy robione na zamówienie. Oczywiście przez kilka tygodni skutkowało a potem nawrót. najgorszy koszmar to jakaś różowa papka, której nie dawało się rano zmyć z twarzy a poszewka do wyrzucenia się nadawała. W końcu w LO dostałam namiary na cudownego dermatologa, który obejrzał moje plecy pod lupą, zobaczył czym byłam leczona i powiedział jak za pół rku nie będzie poprawy po zewnetrznych lekach robimy badania hormonalne. Oczywiście tak tez się skończyło. Mialam straszliwie wysoki poziom testosteronu. Dostałam tabletki anty + jeszcze gin-endo przepisała mi dodatkowe żeńskie hormony. W międzyczasie miałam guzek w piersi i co się okazało tez od hormonów- po pół roku brania hormonów guzka prawie nie było. A miałam mieć już go wycinanego... po paru latach brania hormonów i już 2 rok po odstawieniu mam ładna twarz ( no poza zaskórnikami) a pryszcze widuję przed okresem (mój wskaźnik) czasem 1 a czasem 2 sztuki Także ja jestem za tytm, żeby czasem wydać pieniadze, zeby potem być uśmiechnietą na co dzień i nie unikac luster
Twin rozumiem, akurat u Ciebie to kwestia hormonów była, u mnie widocznie nie. Ale i tak obstawiam przy swoim, żaden lekarz nie zacznie od badań hormonalnych jeśli nie spróbujesz innych sposobów doprowadzenia cery do ładu, chyba że prywatnie to tak
Ja miałam problemy tylko z cerą, nigdy, przenigdy nie miałam jednego syfka na plecach, ciele , także każdy przypadek jest inny

Dzień dobry

Dzięki Ci Haniu, że podpowiedziałaś żeby sprawdzić zapach przed zakupem, jakbym kupiła tego Słonia w ciemno nie wiem co bym z nim zrobiła Ależ tragiczny, męczący zapach, a ja go kiedyś używałam I to 5 flaszek pod rząd
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 08:22   #2355
DianaM
Zadomowienie

Cześć wszystkim

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
A o panu Jerzym Zielonce ktoś słyszał?

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
bo jestem sfrustrowana juz mam dosc tego mieszkania i ciagle cos a ostatnio jestem bardziej nerwowa
Głeboki oddech, łuuuuuuuzzzzaaaaaaa (jak w Bad Boys II)
Ile ja się stresu najadłam przy remoncie to moje i nikomu nie zyczę. Zaplanowany był generalny remont trzech pokoi na max. 20 tyś, wyszło 50 tyś (burzyliśmy ściane, zalewalismy podłogi). I z dwóch pięter skończyło się na jednym. Minęły dwa lata, a my dalej nie odkuliśmy się na tyle, żeby zacząć II piętro.
A jak na koniec przyszedł fachowiec, że jeszcze dodatkowo 6 tyś bo się należy to tak się wydarłam na Tż, że chyba sąsiedzi słyszeli, a fachowiec wziął kasę, czmychnął, żeby mi nie wchodzić na ślepia i tak do widzenia nie usłyszał ode mnie.
Myślę, że jakiś nieuaktywniony jeszcze wrzód żołądka się przez to pojawił i co mi po tym? Na starość wyjdzie i będzie kłopot.
Więc nie stresuj się. Tym bardziej, że zaciążyłaś
Stary 2008-12-10, 08:32   #2356
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Haniu, Butter jak obejrzycie 3x11 Dextera to dajcie znać! Ja już jestem po
Ja jeszcze nie...zepsuł mi się net w połowie zasysania Dexa Dziś muszę nadrobić

Cytat:
Cześć wszystkim

Głeboki oddech, łuuuuuuuzzzzaaaaaaa (jak w Bad Boys II)
Ile ja się stresu najadłam przy remoncie to moje i nikomu nie zyczę. Zaplanowany był generalny remont trzech pokoi na max. 20 tyś, wyszło 50 tyś (burzyliśmy ściane, zalewalismy podłogi). I z dwóch pięter skończyło się na jednym. Minęły dwa lata, a my dalej nie odkuliśmy się na tyle, żeby zacząć II piętro.
A jak na koniec przyszedł fachowiec, że jeszcze dodatkowo 6 tyś bo się należy to tak się wydarłam na Tż, że chyba sąsiedzi słyszeli, a fachowiec wziął kasę, czmychnął, żeby mi nie wchodzić na ślepia i tak do widzenia nie usłyszał ode mnie.
Myślę, że jakiś nieuaktywniony jeszcze wrzód żołądka się przez to pojawił i co mi po tym? Na starość wyjdzie i będzie kłopot.
Więc nie stresuj się. Tym bardziej, że zaciążyłaś
Diana, nawet nie strasz. My zaczynamy remont i planujemy bardzo ściśle trzymać się tego ile mamy kasy, nie wychodząc poza to Wiem, że to moga być tylko założenia, ale nie stać nas na więcej niż mamy... Musimy wyremontować całe 110 m mieszkanie bez łazienki
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 08:39   #2357
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Diana, nawet nie strasz. My zaczynamy remont i planujemy bardzo ściśle trzymać się tego ile mamy kasy, nie wychodząc poza to Wiem, że to moga być tylko założenia, ale nie stać nas na więcej niż mamy... Musimy wyremontować całe 110 m mieszkanie bez łazienki
nie chcę cię straszyć, ale tak zazwyczaj jest, ze budżet łatwo przekroczyć, bo zawsze coś nieoczekiwanego wyjdzie.
Chyba że naprawdę zrobicie wcześniej dokładny plan i będziecie się go ściśle trzymać. Oprócz materiałów dochodzą jeszcze opłaty za robociznę, lepiej zawsze tak zaplanować, żeby wykorzystać mniej niż się ma kasy a pewnie i tak wyjdzie w praktyce więcej
Stary 2008-12-10, 08:43   #2358
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
nie chcę cię straszyć, ale tak zazwyczaj jest, ze budżet łatwo przekroczyć, bo zawsze coś nieoczekiwanego wyjdzie.
Chyba że naprawdę zrobicie wcześniej dokładny plan i będziecie się go ściśle trzymać. Oprócz materiałów dochodzą jeszcze opłaty za robociznę, lepiej zawsze tak zaplanować, żeby wykorzystać mniej niż się ma kasy a pewnie i tak wyjdzie w praktyce więcej
Wiem, niestety wiem, że tak jest. Dlatego już na wszelki wypadek wiem, który pokój odpuszczamy, jak kasy braknie.
Opłat za robociznę nie liczę w ogóle, nie ma takiej potrzeby, bo wszystko zrobimy sami, tzn. jeszcze z tatą -od kładzenia paneli, poprzez płytkowanie, aż do robienia mebli do kuchni - moi rodzice mają wprawę w tej kwestii
Więc to odpada. Ale na pewno wyskoczy coś nieprzewidzianego - to standard przy remoncie ...
Stary 2008-12-10, 08:43   #2359
DianaM
Zadomowienie

Cytat:

Kochana, powiem Ci tak...
U nas remont trwał 100 razy krócej niż pewnie powinien. Nam się bardzo spieszyło. Znaleźliśmy fachowca, który zapewnił nas, że przez lipiec i sierpień zrobi remont, a we wrześniu będziemy mogli sie wprowadzić. Fakt, że wprowadziliśmy sie w połowie września, a tylko I piętro (!!!) domu wyglądało jak powinno to inna kwetia. U nas był podział obowiązków na: podstawowy remont Tż, wykończenie (kolory glazury, terakoty, farby, generalnie wystrój i kolorystyka) ja. Przy tym tej pierwszej części mnie nie było, doglądał tylko Tż, który czasami dojeżdzał. Mieszkaliśmy wtedy u moich rodziców 2 m-ce, a do miejsca docelowego było 80km. A zatem, jesli facet powiedział, że potrzeba zrobić to czy tamto, to dla świętego spokoju mówiło sie to zrób...i kolejny tysiąc zł nie nasz
Dlatego wydaje mi się, że nieźle przepłaciliśmy.
Jeśli Wy będziecie na miejscu to z pewnością uda Was się trzymać planu finansowego. Nasz przerósł nas dwukrotnie. Musieliśmy nawet pożyczyć te ostatnie 6 tyś od rodziców, które potem przez kolejne 4 m-ce spłaciliśmy (a były przeznaczone na coś innego). Dlatego po dziś dzień nie możemy ustabilizować się z kasą. Nie mamy długów, ale i żadnych oszczędności

Cytat:
to prawda, zawsze wyjdzie coś nieoczekiwanego. Coś czego się nie spodziewaliście, a jednak "jak robić, to robić porządnie" i jednak trzeba będzie dopłacić.

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-12-10 o 10:38 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"!
DianaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 08:52   #2360
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Oby Wam się udało, ja robiłam trzy remonty w swoim życiu, za każdym razem przekroczyłam budżet na to przeznaczony A teraz nawet budżetu nie robimy, ale mniej więcej wiem ile musimy mieć aby zrobić nasze mieszkanko do zamieszkania
Stary 2008-12-10, 08:56   #2361
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Oby Wam się udało, ja robiłam trzy remonty w swoim życiu, za każdym razem przekroczyłam budżet na to przeznaczony A teraz nawet budżetu nie robimy, ale mniej więcej wiem ile musimy mieć aby zrobić nasze mieszkanko do zamieszkania
Tak, jak mówię, taki jest plan - co będzie w rzeczywistości, się zobaczy.
Najwyżej nie zrobimy jadalni. Będzie musiała poczekać.
Ale powiem Wam, że cenu wszystkiego mnie przerażają Mamy z 5 razy za mało kasy, żeby zrobić tak, jak bym chciała w 100% ...no ale co zrobić... trzeba robić zgodnie z tym, na co kogo stać...
Właśnie oglądam panele na necie Zastanawiam się pomiędzy dwoma kolorami. Jesteście zwolenniczkami takich samych paneli we wszystkich pokojach?
Stary 2008-12-10, 09:11   #2362
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Ale powiem Wam, że cenu wszystkiego mnie przerażają Mamy z 5 razy za mało kasy, żeby zrobić tak, jak bym chciała w 100% ...no ale co zrobić... trzeba robić zgodnie z tym, na co kogo stać...
Właśnie oglądam panele na necie Zastanawiam się pomiędzy dwoma kolorami. Jesteście zwolenniczkami takich samych paneli we wszystkich pokojach?

Ja tak , jestem zwolenniczką aby całe mieszkanie było utrzymane w jednym tonie, stylu, podobnie jak terakota czy jakiekolwiek płytki będę wybierać te same na podłogę i na ściany, ja tak lubię po prostu, co najwyżej tylko gra kolorami wchodzi w grę

Np. w salonie, tak gdzie będzie część wypoczynkowa, to będzie taka nasza wysepka, dwie kanapy,dwa fotele, dużo zieleni, tv na ścianie i tam wpadłam na pomysł, by wymieszac kolorystycznie panele, tzn. zrobić takie zaznaczenie tej wyspy, kontury ale nie wiem czy technicznie się to uda Będe się martwić jak przyjdzie na to pora
Stary 2008-12-10, 09:27   #2363
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak , jestem zwolenniczką aby całe mieszkanie było utrzymane w jednym tonie, stylu, podobnie jak terakota czy jakiekolwiek płytki będę wybierać te same na podłogę i na ściany, ja tak lubię po prostu, co najwyżej tylko gra kolorami wchodzi w grę

Np. w salonie, tak gdzie będzie część wypoczynkowa, to będzie taka nasza wysepka, dwie kanapy,dwa fotele, dużo zieleni, tv na ścianie i tam wpadłam na pomysł, by wymieszac kolorystycznie panele, tzn. zrobić takie zaznaczenie tej wyspy, kontury ale nie wiem czy technicznie się to uda Będe się martwić jak przyjdzie na to pora

No ja własnie też wolę całe mieszkanie w jednym tonie. W kuchni i na przedpokoju np. będę mieć te same płytki, bo w kuchni nie będzie drzwi i będzie się łączyć z przedpokojem.
Na razie najbardziej mi się podobają panele w kolorze dąb michigan
Stary 2008-12-10, 09:36   #2364
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
No ja własnie też wolę całe mieszkanie w jednym tonie. W kuchni i na przedpokoju np. będę mieć te same płytki, bo w kuchni nie będzie drzwi i będzie się łączyć z przedpokojem.
Na razie najbardziej mi się podobają panele w kolorze dąb michigan
mi też się podoba jak są wszędzie takie same - póki co najbardziej podobają mi się ciemne podłogi, ale to pasuje tylko jak pokoje sa duże i słoneczne. No i nie wiem, jak z praktycznością ciemnych podłóg
Stary 2008-12-10, 09:50   #2365
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
mi też się podoba jak są wszędzie takie same - póki co najbardziej podobają mi się ciemne podłogi, ale to pasuje tylko jak pokoje sa duże i słoneczne. No i nie wiem, jak z praktycznością ciemnych podłóg
Niepraktyczne są cholernie , ale i ta zrobię ciemne Nie dość, że widać na nich kurz, brud każdy to jeszcze zarysowania wszelkie
Stary 2008-12-10, 09:51   #2366
ANITKA79
Zadomowienie

Dzieki za wsparcie jestescie kochane

A ja nie zdalam

Trafilam na kawal ch.... ktory od poczatku chcial mnie uwalic i to zrobil
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 09:58   #2367
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Niepraktyczne są cholernie , ale i ta zrobię ciemne Nie dość, że widać na nich kurz, brud każdy to jeszcze zarysowania wszelkie
Mi się też raczej podobają ciemne. Ale ten michigan jest super. Wpiszcie w google, zobaczcie i powiedzcie co myślicie.
Dori, pokaż jakieś panele, które Ci sie podobają

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość

A ja nie zdalam

Oj Anitko... Przykro mi. Na pewno nastepnym razem pójdzie Ci lepiej
Nie od razu Kraków zbudowano, jak to się mówi...
Stary 2008-12-10, 09:59   #2368
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
tak myślałam, mi się zawsze podoba coś, co jest niepraktyczne

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość

A ja nie zdalam

Anitko, głowa do góry, tak to już jest z egzaminem na prawko. Ja zdawałam trzy razy i w ogóle chyba rzadko się zdaje za pierwszym z tego co słyszę. Trudno, zdasz następnym razem
Stary 2008-12-10, 10:00   #2369
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się też raczej podobają ciemne. Ale ten michigan jest super. Wpiszcie w google, zobaczcie i powiedzcie co myślicie.

Oj Anitko... Przykro mi. Na pewno nastepnym razem pójdzie Ci lepiej
Nie od razu Kraków zbudowano, jak to się mówi...

Podaj stronę gdzie szukasz tych paneli ?

Anitko nie załamuj się, do trzech razy sztuka
Stary 2008-12-10, 10:02   #2370
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
mi się podoba, bo nie jest taki całkiem jasny. Bardzo fajny

http://www.classen.pl/ruckzuck/www/p....php?id=2,3,15 ten mi się też podoba - akacja miodowa, jeszcze ciemniejsza. A najbardziej mi się podobała podłoga z jakiegoś afrykańskiego drewna - było ciemne i w takie jakby pasy, widziałam kiedyś w castoramie, teraz nie mam zbytnio czasu na szukanie tego w necie, ale też było strasznie drogo, jak zawsze jak mi się coś podoba

http://www.e-market.intechpw.com.pl/...ge.php?pID=591 tu jest z kolei ten dąb michigan ciemniejszy i mi się bardzo podoba

Edytowane przez miskowa
Czas edycji: 2008-12-10 o 10:03
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości