|
|
#2821 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
małgosia gratulacje
|
#2822 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=malgosiab;10030081]haha, mam jeszcze jeden tatuaz
ale troche ukryty, widac jak sie schylam i jest duuuzy bardzo takie mialam w mlodosci fazy ale nie wyobrazam sobie siebie bez tych tatuazy ![]() ja tam bym sobie nie zrobiła, bo jakoś mi się to nie widzi u mnie, chyba, że mały ale jak lubisz to proszę bardzo ![]() dobra to ja też wrócę do pracy, ale co chwilkę będę zaglądać i tak- nałóg z tym wizażem
|
|
#2823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie mogę nigdzie znaleźć książek Byłam wczoraj w wojewódzkiej bibliotece 5 godzin... i co wróciłam z 1 książką z 9 o które prosiłam wszystkie wypożyczone.... super.. jak ja mam pisać tą pracę![]() the sania super fotki śliczne psiaki
,,Stosunek do zwierząt jest najlepszą miarą naszego człowieczeństwa'' Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-10 o 11:48 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"! |
|
|
|
|
#2824 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bafi już niestety nie ma zginęła w wypadku w sierpniu, miała niecały roczek i wzięliśmy Tebi ze schroniska. Kocham Je z całego serca ![]() A Pongo.. szkoda słów jak zwierzaczki cierpią ![]() Ej i Ty też młoda jesteś
|
|
|
#2825 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ja własnie zrobiłam sobie przerwe w pracy i zerknełam co sie dzieje na naszym watku!!!, na nk mam zablokowane konto, a po drugie zdjecie takie jak w avatarku wiec wiele nie zobaczycie , jesli mimo to macie ochote wysłac mi swoje linki do chetnie ja moge w zamian wieczorkiem wstawic moje zdjecie na wizazowy profil
|
||
|
|
|
#2826 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie, tak jak już jest mowa o wyjazdach i rozłące to postanowiłam, że udzielę się trochę, bo mam z tym doświadczenie (niestety albo stety
)W każdym bądź razie, kiedy z TŻ byliśmy ze sobą lekko ponad rok, zdecydował się na wyjazd do Anglii na około rok (dziekanka, cel- zarobek). Rozłąkę przeżywałam strasznie przez pierwszy tydzień byłam nie do życia strasznie tęskniłam, ale wiedziałam, że będzie dobrze i że musi tak być. Wiedziałam, że nie możemy unikać takich sytuacji jak rozłąka, bo możemy się przez to wiele nauczyć. I owszem, nauczyliśmy się. Wiemy, że będziemy ze sobą na dobre i złe.Kłótnie były (zazwyczaj spowodowane odległością) i przez to wydawało mi się, że będzie gorzej, a nawet bałam się, że rozejdziemy się. Później przyszły wakacje i mój przyjazd do niego. Zmieniliśmy się przez czas rozłąki i było trochę ciężko nam się dotrzeć... W dodatku zamieszkaliśmy od razu razem. Także mówię: rozłąka zmienia i nie da się tego obejść. Kilka m-cy z dala od domu, samemu nie może nie zmienić człowieka. Cieszę się natomiast, że potrafiliśmy się w końcu dotrzeć przez wakacje i od tamtej pory jeszcze bardziej nam na sobie zależy ![]() Gdybyśmy mieli wybierać raz jeszcze to wyjechałby, a po to, żeby m.in. sprawdzić nasze uczucie. Ale to by było, gdyby można cofnąć czas, a tak to w przyszłości bez siebie się nie ruszamy ![]() Kurcze tak się rozpisałam, aż trochę zgubiłam wątek :P
Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2008-12-10 o 12:00 |
|
|
|
#2827 |
|
Wtajemniczenie
|
co taka cisza, nie ma co czytać, eeej!!....
![]() staram się uczyć - durne prawo finansowe, bleee - ale marnie mi idzie. jutro przyjeżdża tż, możliwe że wieczorem gdzieś wyjdę, w sobotę urodziny koleżanki i tym głównie żyję, masakra, a tu ktoś mi się każe uczyć, bleeee.....
|
|
|
|
#2828 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i Ty się tam ucz, a nie na wizażu! nauka w dzisiejszych czasach najważniejsza :p Zaręczać się chceta ? najpierw do nauki się weźta !
|
|
|
#2829 |
|
Wtajemniczenie
|
odezwała się moralistka!! ha!!
![]() nie mogę się uczyć, bo się martwię że nikt tu nic nie pisze........
|
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
hej, wrocilam ze szkoly
|
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
Joanna4000 z racji tego, że masz wyłączoną możliwość wysyłania do Ciebie PW i mejli piszę publiczne o zaprzestanie notorycznego pisania kilku nawet 3 postów pod sobą. W tym momencie połączyłam (i nadal to robię) kilkadziesiąt Twoich (i nie tylko) postów. Na forum panuje zasada korzystania z funkcji multicytowania bądź edycji, w celu dodania wypowiedzi. Proszę przestrzegać tej zasady. Słowa te kieruje także do innych osób, które może jeszcze nie zapoznały się ze specyfiką funkcjonowania forum.
Dziękuje
|
|
#2832 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaa, super, może w końcu coś się zacznie dziać i nie będę musiała się uczyć
![]() ![]() chociaż teraz to już myślę o tym, co by tu na obiad zjeść
|
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pisze
Już ![]() Własnie wybieram telewizję bo planuje wziąć sobie i nie wiem czy wziąć tę nową TV na kartę czy N czy cyfrowy polsat, chodzi mi o te najniższe abonamenty. MNoże pomożecie?
|
#2834 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powiem ci tak - tutaj w krk w mieszkaniu mamy enkę, z funkcją vod i w ogole z zapisywaniem na dysku itd, baaardzo fajne, jednak co miesiąc 100 leci. natomiast w domu moj tata ostatnio odkryl ta tv na karte, mamy ja tez, i bardzo mi sie to podoba! przegladalam kanaly i jak dla mnie sa super, przy czym za rok koszt wynosi - juz sam abonament, bez dekodera, anteny czy czego tam - 120!!!!!! czyli tyle co teraz place w krk za miesiac
|
|
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli ze tą TV na karte lepiej wziąć?
|
#2836 |
|
Wtajemniczenie
|
no jeśli chodzi o koszty - przynajmniej w zakresie takim jak pisałam, nie mam pojęcia ile to wyjdzie razem z dekoderem, anteną i podłączeniem - to jak widzisz za miesiąc enki plus 20 zł miałabym tv na kartę przez rok! liczyć specjalnie nie trzeba ![]() przy czym my w tej ence mamy jeszcze hd, tv też jest hd więc na niektórych kanałach jakość zwala z nóg.. ale tak, ja bym jeszcze dokładnie poczytała co i jak, i z tym dekoderem itd, i zastanowiła się. jak dla mnie ta tv na karte to calkiem rozsadne wyjscie i wyglada na to, ze oferte kanalow maja calkiem spora i zadowalajaca
|
|
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
No to w takim razie lecę do Avansu się dowiedziec ile talerz i dekoder to tego
Miłego popołudnia
|
#2838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale to fakt, lepiej się cały post danej osoby, a nie kilka pod rząd ![]() A ja się nauczyłam wielocytowania, ale to też działa tylko na kilka cytowanych tekstów, bo mi potem wyskakuje, że za długie, no chyba, ze coś źle robię ![]() byliczka - po powrocie daj znać, czego się dowiedziałaś
|
|
#2839 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2840 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kupujesz dekoder i antene i karte do tego, taki jakby czytnik ![]() w podstawowym pakiecie masz zdaje sie jedynke, dwojke, tvn i cos tam jeszcze, jesli chcesz wiecej - po prostu "doładowujesz", placisz chyba 16zl za miesiac czy jakos tak... i jak ci sie skonczy to doladowanie, to znow masz tylko te podstawowe ![]() tutaj link http://telewizjanakarte.pl/ |
|
|
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze na szybko
![]() http://telewizjanakarte.pl/
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje kolejnej pannie
|
|
|
|
#2843 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, czy dobrze zrozumialam, ze na razie po polsku sa tylko te kanaly, ktorych na stronie sa ikonki? I czy mozna wybrac napisy zamiast lektora? Bo moj TZ nie jest Polakiem, dlatego glownie nie zdecydowalismy sie jak na razie na zadna telewizje. Placic okolo 100zl miesiecznie, zeby on mogl ogladac kilka kanalow, troche mija sie z celem Aj, nie zauwazylam poprzedniej strony. Malgosiab, gratulacje
Edytowane przez rocki Czas edycji: 2008-12-10 o 13:53 |
|
|
|
|
#2844 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmmmm nie mam pojęcia jak to z tym jest, nie zastanawiałam się ![]() trzeba doczytać albo popytać kogoś obeznanego... ide na zakupy, zupa cebulowa na obiad!
|
|
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
w sumienic ciekawego w tej tv na kartę to nie ma, sam badziewia z TVN ;/ większości i tak nigdy się nie ogląda. Ja mam kablówke multimedii. Firmy jako takiej nie polecam, ale za kablówkę płacimy coś koło 40 i mamy 80 kanałów
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam duzo kanałow, a uzywam moze 5 ciu
|
|
|
|
#2847 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja tam mam całe życie TVP1, TVP2 I POLSAT i żyję :P
ale powiem Wam, że najgorzej jest w weekendy
|
|
#2848 |
|
Wtajemniczenie
|
tam w ten tv na karte oprocz tych kanalow co sa ikonki jest cala ta reszta z satelity
![]() tak gwoli wyjasnienia ;D sania, nie ma czego zalowac ;> ostatnio co przyjezdzam na weekend do domu i chcemy jakis film obejrzec, to jest tylko mam talent, taniec z gwiazdami, gwiazdy tancza na lodzie, fakryka gwiazd i ch.....wie co jeszcze
Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2008-12-10 o 14:31 |
|
|
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio ogladalam lawine na tvn7
|
|
|
|
#2850 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja ostatnio dead like me na kompie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.

ale troche ukryty, widac jak sie schylam i jest duuuzy bardzo
takie mialam w mlodosci fazy ale nie wyobrazam sobie siebie bez tych tatuazy 
nie mogę nigdzie znaleźć książek
Byłam wczoraj w wojewódzkiej bibliotece 5 godzin... i co wróciłam z 1 książką z 9 o które prosiłam
i przemyśliwać. piekielnie ciekawi mnie UK i chce mówić perfekt po angielsku. w ogóle jakbym mogła to bym jeżdziła ile wlezie. a mój TŻ woli w domu albo polskie góry... ale taki jego urok i bardzo za to go lubie..