|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
Cytat:
hej karusia - a jaki jest koszt jego usług. Zdjęć i filmowania? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Rozeznanie
|
Nanuska u nas na weselu było dokładnie 101 osób i nie było ciasno
![]()
#3483 |
Rozeznanie
|
byłam na targach na których był kuba dlatego mam jego cennik. Zdjęcia 2.000 filmowanie od 1.500-3.000.
![]() |
#3484 |
Rozeznanie
|
Nanuska możesz iść już wstępnie zarezerwować godzinę ślubu, proboszcz napiszę karteczkę, ale i tak po Nowym Roku trzeba iść drugi raz żeby wpisał Cię do księgi na 2010r.
Ja w czerwcu 2008 rezerwowałam godzinę ślubu na sierpień 2010 w parafii Ducha Świętego. |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Zakorzenienie
|
Hej dziwczyny
![]() Jeżeli kogoś to zainteresuje to byłam dziś w Dandzie i oglądałam zaproszenia ![]() Najtańsze i bardzo ładne z bilecikiem i kopertą 59 gr. brutto, takie perłowe białe z tłoczonymi wzorami 1.09 brutto. Jest tam teraz spory wybór a może coś jeszcze dowiozą??? Duzo ozdób choinkowych itd. Fajne mają takie karty "w dniu slubu " też nie drogo. Sporo taśm ozdobnych takich florystycznych i dużo sztucznych kwiatów. Ja planuję kupic same głowki , trochę ozdób florystycznych i sama zrobię stroik na maskę na gąbce do kwiatów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak chcesz to mogę Ci pokazać zdjęcia jak to wyglądało.
![]() |
#3488 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja szyłam halke w Celi i dałam na wzór stara od innej sukienki fakt uszyły identyczną ale panie choc nie prosiłam włożyły mi koło i złamały je w 2 miejscach nie wiedziałam o tym dopiero jak wyciągnęłam w domu. Więc radz sprawdzić na miejscu
![]() |
#3489 |
Konto usunięte
|
Mam takie pytanko... Czy ktoś mógłby mi powiedzieć coś o tym lokalu Grants? Jak tam jest w środku? To jest tylko sama sala,a kucharki trzeba sobie samemu dobrać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kycia1 Czas edycji: 2008-12-10 o 19:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Rozeznanie
|
W Sobkowie trzeba juz rezerwowac. My zerwowalismy ponad 2 lata przed. Mielismy teraz w sierpniu i placilismy 140zł za wesele i 45 za poprawiny. W cenie nie ma tylko alkoholu, napoi i tortu.
#3492 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kycia1 Czas edycji: 2008-12-10 o 20:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: P.S Moze razem do szkoly podstawowej chodziłysmy ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kycia1 Czas edycji: 2008-12-11 o 07:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a pierścionek dostałam po 5 latach ![]() Edytowane przez Nanuska Czas edycji: 2008-12-11 o 08:20 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do ceny no to widzę że cena jest przynajmniej na dzien dzisiejszy taka sama... ja tez mialam uzgodnione 140-145 zł mam wesele w 2010 Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-12-11 o 09:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Zakorzenienie
|
Niestety z salami tak jest. Ja dzwoniłam w lutym 2008 to na 2009 w sierpniu została jedna data. Wiec jesli ktos chce miec popularna salę, to min. 2 lata
|
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Rozeznanie
|
Nanuska oto parę fotek
![]()
#3499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
słuchaj powiem Ci że chyba CIę uduszę ![]() Ja w sierpniu szłam zamawiać salę w SObkowie. i się patrzę a tu moja data (26-06) zajęta.... czyli znaczy, że to Ty niecnie i podstępem podkradłaś mi mój terminek ![]() ja będę w SObkowie się świętować 2 tygodnie przed Tobą ![]() Ja postanowiłą,,, znaczy... my postanowiliśmy wybrać z oferty Sobkowa wszystkie te atrakcje, które są w charakterze.... tam był przyjazd królowej bony, porwanie panny młodej.... walki rycerskie i coś jeszcze + jakaś taka nowoczesna atrakcja któej teraz nie pomnę... noi obowiązkowo fajerwerki mnie pani powiedział za fajerwerki 1000 zł a reszta to tam zależy co i kto ale tak koło 650 zł za te dodatkowe występy..... I Puchatku aż boję się Twoje zdjęcia oglądać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | |
Raczkowanie
|
Dziękuję Puchatku. Super zdjęcia, ślicznie wyglądałaś
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Gdzie mogę kupic jakąś fajną bieliznę ślubna, dokładnie chodzi mi o staniczek. Przypomnijcie mi jeszcze cos o tych cukierniach. Bracia Janusz to wiem że słyną z dobrych tortów a Dorotka z ciast. Co możecie mi jeszcze polecić ![]() No i jeszcze fryzjer? Po nowym roku zacznie sie troszke więcej latania ![]() W styczniu kupujemy obrączki. ![]() No i kurcze muszę jeszcze załatwić tą karetę czy tam bryczkę ![]() ![]() Mężatki 2008 wracajcie do nas, wy jesteście najlepiej zorientowane co, gdzie i jak. ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nam Pani powiedziala ze komnata i powitanie i te podstawowe takie atrakcje są w cenie wesela jesli liczba gosci przekroczy 120 osob jesli nie no to za ten pakieta bofaj 650 zl ale ja sobie ywliczylam ze jesli nawet nie bedzie tych 120 osob to i tak nam sie oplaci wziac ten pakiet bo tak czy tak i tak zaplacimy tlye samo... a moze nawet mniej ...na pewno wiem, że komnata tak czy tak jest w cenie choćnawet jeśli by nie była to myśle że te parę złotych CIę nie zbawi a będizesz miałą bezpieczny przystanek i do odpoczynku i do sesji ![]() u mnie poczatkowo miala byc kolo 120 osob .. ale sklad mi sie wykrusza.. tak wiesz... przewidywania moje sie urealniają ![]() a co do fajerwrkow.. ja zadnego numeru nie bralam.. uwazam, ze skoro ta wlascicielka dala nam oferte to jej obowiazkiem jest wszystkiego dopilnowac.. poza tym mam jeszcze poltora roku czasu.. wiec jak cos zdaze jeszcze to pozalatwiac ![]() No chyba, że Puchatek chce nam coś doradzić w tym względzie ??? Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-12-12 o 09:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Zakorzenienie
|
Kasiaher bryczka jest straaasznie droga! Jak byłam na targach to facet mi powiedział 1400 za przyjazdo od pana po panne i do kościoła!!!! chyba że sala blisko kościoła ... bo jeżeli dalej to godzine chyba trza było jechac.
Idż do parku tam babka sprzedaje wate cukrową i ma rozstawiony stend z reklamą bryczki ![]() Hmmm jeżeli mowimy o bryczce z konami zywymi a nie mechanicznymi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
Rozeznanie
|
Oczywiście bierzcie komnatę, bo to super sprawa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na szczęscie u nas w Sobkowie musimy tylko umówić sięna miejsce postojowe i przesiadamy się bez dodatkowych kosztów.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3506 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3507 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie no jasne, przy tak dużych kosztach wesela 200zl za komnatę w tą czy w tamtą już nie robi różnicy, nie wyobrażam sobie nie mieć miejsca na odpoczynek po imprezie, tylko nie byłam pewna czy to jest płatna czy nie bo Puchatek M. mówiła że dodatkowo płaciła ale widzę że Ty zrozumiałaś tak jak ja. Na razie mamy kolo 100 gości więc i tak za te atrakcje dopłacimy chociaż pewnie nie ze wszystkich skorzystamy. Co do fajerwerków to nam Pani mówiła że podają namiary ale to sami mamy się zdecydować który bo jest ich dwóch i chyba sami mamy się z nim skontaktować. Wyjazd do Sobkowa planujemy tak w okresie wakacyjnym zobaczyć jak to wygląda aczkolwiek do czerwca 2010 i tak może się jeszcze coś zmienić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3508 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przepraszam za post pod postem ale nie zauważyłam tej wiadomości |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo ja też na poczatku mówiłą TŻ że może byśmy wynajęli taki retro wozik.. jeździ taki po kielcach Ale uznaliśmy, że w sumei to i tak nie ma sensu wynajmowanie specjalnego samochodu na ten dziń skoro na sale weselnąi tak przyjedziemy bryczką i to będize nie lada atrakcja dla nas dla gości kamerzysty i fotografa ![]() My prawdopodbnie będizemy wiezieni hondą accord.. taką w miarę nowo nabytą z salonu - w rodzinie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Rozeznanie
|
Jechaliśmy dłuuuuuuuuugą białą limuzyną
![]() Taką:
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.